Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δε με ενοχλεί καθόλου να πλύνω πιάτα και να μαγειρέψω αν είναι να πάει μια ώρα στο γυμναστήριο πχ. Προσέχει τον εαυτό της, είναι μια όμορφη γυναίκα, που δεν αφήνεται να παρακμάσει, φινετσάτη, με αισθητική και άποψη, τη φλερτάρουν ανοικτά και αυτό φυσικά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση την οποία μου επιστρέφει στη ζωή και στο κρεβάτι μας.

Εγώ πάντως τύπε,εαν είχα γυναίκα που 'τη φλερτάρουν ανοικτά',θα έψαχνα που και που στο fb με ποιους μιλάει ή θα έκανα καμια βόλτα στο γυμναστήριο όταν πάει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ πάντως τύπε,εαν είχα γυναίκα που 'τη φλερτάρουν ανοικτά',θα έψαχνα που και που στο fb με ποιους μιλάει ή θα έκανα καμια βόλτα στο γυμναστήριο όταν πάει.
δεν είναι τυχαίο που δε βρίσκεις καμία φίλε

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Να σου πω για μένα λοιπόν. Eγώ μπορώ να συντηρήσω άνετα ένα σπίτι. Τι σημαίνει αυτό; Η γυναίκα μου επίσης μπορεί να συντηρήσει άνετα παραπάνω από ένα σπίτια. Ούτε πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα κλειστεί στο σπίτι να παριστάνει τη νοικοκυρούλα. Τα παιδιά μας είναι εξαιρετικά μεγαλωμένα, το τραπέζι στο σπίτι είναι πάντα στρωμένο με μαγειρεμένο φαγητό, το σπίτι μας είναι πάντα άψογο. Είναι όμως επιλογή μας να έχει ο καθένας την αυτονομία του και την καριέρα του και βοηθάμε όλοι στις δουλειές του σπιτιού. Δε με ενοχλεί καθόλου να πλύνω πιάτα και να μαγειρέψω αν είναι να πάει μια ώρα στο γυμναστήριο πχ. Προσέχει τον εαυτό της, είναι μια όμορφη γυναίκα, που δεν αφήνεται να παρακμάσει, φινετσάτη, με αισθητική και άποψη, τη φλερτάρουν ανοικτά και αυτό φυσικά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση την οποία μου επιστρέφει στη ζωή και στο κρεβάτι μας. Θα το κάνουμε και 4 και 5 φορές τη βδομάδα και όχι απλό διεκπεραιωτικό σεξ. Κι όταν θέλουμε να κάνουμε το κάτι διαφορετικό πάμε και σε ένα swingers club και γεμίζουμε μπαταρίες. Είναι δεδομένο ότι κι εγώ θα προσέξω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι σε μόνιμη βάση χρόνια ατελείωτα βεβαια, τώρα γιατί απλά μου αρέσει, κάποτε αγωνιστικά και φροντίζω να της προσφέρω όσα θέλω να μου προσφέρει κι εκείνη. Την προσέχω με λίγα λόγια γιατί είναι η σύντροφός μου και όχι η ιδιοκτησία μου ή η δούλα μου. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί αλλά ούτε η σπίθα έσβησε ούτε το πάθος. Και αγάπη τρελή κι από τους δυό μας. Αλλά δουλεύουμε κι οι δυό τη σχέση μας.
Εγώ δεν ξέρω αν βρίσκετε ή όχι κοπέλες και δε βγάζω κανένα συμπέρασμα έστω και βιαστικό. Σχόλια διαβάζω που όλες σας μυρίζουν κι όλες σας ξινίζουν. Ακόμα και στο βίντεο βλέπω δυο νορμάλ κοπελίτσες που αντιδρούν ευγενικά και με χαμόγελο στο πέσιμο από έναν άγνωστο. Εκτός αν είναι υποχρεωμένες να λένε ναι σε όποιον τους την πέσει.
Διαβάζω για μεταχειρισμένα. Ο δικός μας πούτσος είναι του κουτιού ας πούμε ενω το μουνί τους όχι. Με αυτή τη λογική τι σχέση να κάνεις;

Τυπε μηπως εχεις βαλει και πλυντηριο και μετα απλωσες τα κιλοτακια της να στεγνωσουν :think: :S :S :S

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Τυπε μηπως εχεις βαλει και πλυντηριο και μετα απλωσες τα κιλοτακια της να στεγνωσουν :think: :S :S :S

Γιατι να μην το κανει τυπε ?,ο άλλος παραπανω ακομα νομιζει ότι Μια χαρά είναι οι κοπελίτσες εκεί έξω,
το πλυντηριο μπροστα σ αυτό δεν είναι τιποτα... :S :S

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Να σου πω για μένα λοιπόν. Eγώ μπορώ να συντηρήσω άνετα ένα σπίτι. Τι σημαίνει αυτό; Η γυναίκα μου επίσης μπορεί να συντηρήσει άνετα παραπάνω από ένα σπίτια. Ούτε πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα κλειστεί στο σπίτι να παριστάνει τη νοικοκυρούλα. Τα παιδιά μας είναι εξαιρετικά μεγαλωμένα, το τραπέζι στο σπίτι είναι πάντα στρωμένο με μαγειρεμένο φαγητό, το σπίτι μας είναι πάντα άψογο. Είναι όμως επιλογή μας να έχει ο καθένας την αυτονομία του και την καριέρα του και βοηθάμε όλοι στις δουλειές του σπιτιού. Δε με ενοχλεί καθόλου να πλύνω πιάτα και να μαγειρέψω αν είναι να πάει μια ώρα στο γυμναστήριο πχ. Προσέχει τον εαυτό της, είναι μια όμορφη γυναίκα, που δεν αφήνεται να παρακμάσει, φινετσάτη, με αισθητική και άποψη, τη φλερτάρουν ανοικτά και αυτό φυσικά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση την οποία μου επιστρέφει στη ζωή και στο κρεβάτι μας. Θα το κάνουμε και 4 και 5 φορές τη βδομάδα και όχι απλό διεκπεραιωτικό σεξ. Κι όταν θέλουμε να κάνουμε το κάτι διαφορετικό πάμε και σε ένα swingers club και γεμίζουμε μπαταρίες. Είναι δεδομένο ότι κι εγώ θα προσέξω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι σε μόνιμη βάση χρόνια ατελείωτα βεβαια, τώρα γιατί απλά μου αρέσει, κάποτε αγωνιστικά και φροντίζω να της προσφέρω όσα θέλω να μου προσφέρει κι εκείνη. Την προσέχω με λίγα λόγια γιατί είναι η σύντροφός μου και όχι η ιδιοκτησία μου ή η δούλα μου. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί αλλά ούτε η σπίθα έσβησε ούτε το πάθος. Και αγάπη τρελή κι από τους δυό μας. Αλλά δουλεύουμε κι οι δυό τη σχέση μας.
Εγώ δεν ξέρω αν βρίσκετε ή όχι κοπέλες και δε βγάζω κανένα συμπέρασμα έστω και βιαστικό. Σχόλια διαβάζω που όλες σας μυρίζουν κι όλες σας ξινίζουν. Ακόμα και στο βίντεο βλέπω δυο νορμάλ κοπελίτσες που αντιδρούν ευγενικά και με χαμόγελο στο πέσιμο από έναν άγνωστο. Εκτός αν είναι υποχρεωμένες να λένε ναι σε όποιον τους την πέσει.
Διαβάζω για μεταχειρισμένα. Ο δικός μας πούτσος είναι του κουτιού ας πούμε ενω το μουνί τους όχι. Με αυτή τη λογική τι σχέση να κάνεις;

Εγώ δε μίλησα για κανένα βίντεο ούτε είδα κανένα...οι ξινές μου ξινίζουν όχι όλες...ούτε για δούλα μίλησα εννοείται και εγώ αυτόνομος είμαι από μικρός δεν έχω ανάγκη κανέναν και ούτε θα συμβιβαστώ ποτέ δεν έχω θέμα και μόνος μου..αφού δε συμβιβάζονται οι γυναίκες τότε ούτε και εγώ...ή μάλλον συμβιβάζονται όταν κοντεύουν τα 30 η τα έχουν περάσει και βλέπουν ότι το πλοίο της οικογένειας αρχίζει και σαλπάρει..

Στα άλλα που είπες δε διαφωνώ μαζί σου αυτές είναι προσωπικές σου εμπειρίες και δε θα σου πω τι θα κάνεις στη ζωη σου και στην οικογένεια σου..εγώ προσωπικά λέω πως δε θα κρατήσω τη 30άρα που τώρα θυμηθηκε να βρει σωστο άντρα για παιδιά και μέχρι τώρα την έπερναν όλοι...η σε αυτή που πριν 5 χρόνια δε με κοίταζε καν αλλά τώρα που εγώ έγινα πιο ωραίος και έχω λεφτά και αυτη έχει μεγαλώσει και δε τη κυνηγάνε πια τόσο πολυ με θυμήθηκε πάλι...

Και μια προσωπική ερώτηση και με συγχωρείς κιόλας δεν είναι δική μου δουλειά αλλά αφού στην οικογένεια όλα πάνε καλά τι δουλειά έχεις εδώ μέσα? δε υπονοώ κάτι απλά ρωτάω...και τα κοριτσάκια εκεί έξω δε πάνε καθόλου καλά άκου που σου λεώ μάλλον λείπεις καίρο από το χορό..όταν γαμιούνται από τα 12 δε πάνε καθόλου καλά και έχω μπλέξει με αρκετές μικρές και ξέρω

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
και λίγα είπες φίλε...
τους φταινε μόνο και πάντα οι γυναίκες...κι όλοι οι υπόλοιποι που γαμάνε είναι μουνόδουλοι.
έλεος

Το αντίθετο συμβαίνει όσα γαμάνε δεν είναι μουνόδπυλοι..οι μουνόδουλοι σαν εσένα δε γαμάνε καθόλου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και μια προσωπική ερώτηση και με συγχωρείς κιόλας δεν είναι δική μου δουλειά αλλά αφού στην οικογένεια όλα πάνε καλά τι δουλειά έχεις εδώ μέσα? δε υπονοώ κάτι απλά ρωτάω...και τα κοριτσάκια εκεί έξω δε πάνε καθόλου καλά άκου που σου λεώ μάλλον λείπεις καίρο από το χορό..όταν γαμιούνται από τα 12 δε πάνε καθόλου καλά και έχω μπλέξει με αρκετές μικρές και ξέρω
Πανω πάνω στη μαύρη μπάρα, ανάμεσα Στριπτίζ και Citytours γράφει Μπαρ. Αμα βάλεις ποντίκι επάνω σου βγάζει ένα πινακάκι που λέει στο τέλος Swingers Club. Αυτή τη δουλειά έχω εγώ εδώ μέσα. Αφου δεν υπονοείς κάτι και απλά ρωτάς....
Μια χαρά ξέρω τι γίνεται εκεί έξω, μην ανησυχείς.....

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Πανω πάνω στη μαύρη μπάρα, ανάμεσα Στριπτίζ και Citytours γράφει Μπαρ. Αμα βάλεις ποντίκι επάνω σου βγάζει ένα πινακάκι που λέει στο τέλος Swingers Club. Αυτή τη δουλειά έχω εγώ εδώ μέσα. Αφου δεν υπονοείς κάτι και απλά ρωτάς....
Μια χαρά ξέρω τι γίνεται εκεί έξω, μην ανησυχείς.....

Swingers club? α κατάλαβα είσαι από αυτούς που τους αρέσει να βλέπουν να τους γαμάνε τη γυναίκα άλλοι...λέω και εγώ λίγο πολύ ωραία μου τα περιγράφει ο τύπος ...μπηκα και στο site του club...cuckold night λέει.. :2funny:

Η απόλυτη ξεφτίλα του αρσενικού.. :vomit:

Άμα ανέχεσαι ή ακόμα χειρότερα σου αρέσει κιόλας να σου γαμάνε τη γυναίκα άλλοι εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πω...και είναι και φυσιολόγικο πια...ο άντρας έχει χάσει τόσο πολυ την αξιοπρέπεια και τη περηφάνια του που δικαιολογεί τέτοιες μαλακίες με φράσεις του τύπου "έλα μωρέ έτσι κρατιέται υγιής η σχέση, είμαστε πολυγαμικά όντα μπλα μπλα..." και άλλες τέτοιες πίπες..

Το cuckold κάποτε ήταν η απόλυτη προσβολή, η απόλυτη ξεφτίλα..τώρα έχει γίνει και μόδα γαμώ τον αντιθεό μου μέσα... :vomit:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τι σχέση έχει το cuckold με το swinging μόνο το φτωχό σου το μυαλό μπορεί να καταλάβει.....
Είσαι και άσχετος έχεις και άποψη πανάθεμά σε....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Swingers club? α κατάλαβα είσαι από αυτούς που τους αρέσει να βλέπουν να τους γαμάνε τη γυναίκα άλλοι...λέω και εγώ λίγο πολύ ωραία μου τα περιγράφει ο τύπος ...μπηκα και στο site του club...cuckold night λέει.. :2funny:

Η απόλυτη ξεφτίλα του αρσενικού.. :vomit:

Άμα ανέχεσαι ή ακόμα χειρότερα σου αρέσει κιόλας να σου γαμάνε τη γυναίκα άλλοι εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πω...και είναι και φυσιολόγικο πια...ο άντρας έχει χάσει τόσο πολυ την αξιοπρέπεια και τη περηφάνια του που δικαιολογεί τέτοιες μαλακίες με φράσεις του τύπου "έλα μωρέ έτσι κρατιέται υγιής η σχέση, είμαστε πολυγαμικά όντα μπλα μπλα..." και άλλες τέτοιες πίπες..

Το cuckold κάποτε ήταν η απόλυτη προσβολή, η απόλυτη ξεφτίλα..τώρα έχει γίνει και μόδα γαμώ τον αντιθεό μου μέσα... :vomit:

Tυπε μην ξεχναμε και τον βασιλια του cuckold  :S :S :S  :effemine: :gay:

xc.gif

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Τι σχέση έχει το cuckold με το swinging μόνο το φτωχό σου το μυαλό μπορεί να καταλάβει.....
Είσαι και άσχετος έχεις και άποψη πανάθεμά σε....

Ρε σου γαμάνε τη γυναίκα εν γνώσει σου η όχι?? εκεί τελειώνει το θέμα...

Tυπε μην ξεχναμε και τον βασιλια του cuckold  :S :S :S  :effemine: :gay:

xc.gif

Τι είναι αυτό ρεε?? :2funny: :2funny: :vomit:

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Tυπε εχεις γαμησει φοιτητρια  :think: :S :S :S
Φυσικα πολυ αγαπημενη αδυναμια, οντας μια απο τις μεγαλες μορφες αυτου site και ταυτοχρονως  γητευτη φιδιων και παντων ειδων ερπετων..... Κυριως οταν ημουν φοιτητης......
τωρα ομως που μαθαμε απο τα τραγικα λαθη του παρελθοντος, αφηνουμε σιγα σιγα τις κομπλεξικες αναπηρες στα μυαλα συνομηλικες και προσπαθουμε να πηδηξουμε οσο γινεται πιο μεστα μουνακια 30 και βαλε , 40 και βαλε ακομα και 50 ( γιατι οχι )... αμα ειναι δε διατηρησιμη ,αστοοοοοο φιλε Jack, εκει αδειαζω Νιαγαρες ....γι'αυτο οσοι βαρεθηκτε τα μιλφακια σας.... μην ξεχνατε !!! ...εδω ειμαστε εμεις.... ...ευχαριστως ....και ανυπερθετως....τα περιποιουμαι μεχρι της τελευταιας ρανιδος του προστατη μου....πλεον θελω ρυτιδα για να φτιαχτω εγω ο νιος ... διοτι χωρις ρυτιδα ο νιος ...δεν μπορει αλλιως .

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Το ότι βαρέθηκες μια κατάσταση,δε σημαίνει ότι μπορείς να την αλλάξεις κι εύκολα.Και ο άλλος μπορεί να έχει βαρεθεί την δουλειά του,αλλά εαν δεν τον ζητάνε πουθενά αλλού,εκεί θα μείνει.

Οι παντρεμένοι παίζουν εύκολα γιατί τους κάθονται και πιο εύκολα.

Ειπες την μαγικη λεξη που μπορει ο καθε ενας να καταλαβει σε τι φαση εισαι.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ??????? Δηλαδη θα περειμενεις να ερθει καποιος να σου χτυπησει την πορτα και να σου ζητησει να πας στην δουλεια του η να βγεις εσυ με τα προσοντα σου την προσωπικοτητα σου και να βρεις καποια αλλη δουλεια?
Αν με το ιδιο σκεπτικο πρατεις και για τις γυναικες εισαι σε λαθος δρομο.
Οτι θελεις να αλλαξεις στην ζωη σου το αλλαζεις με τις δικες σου δυναμεις αλλες φορες δυσκολα αλλες ευκολα δεν περιμενεις τον αλλον να ερθει να στις αλλαξει.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Ειπες την μαγικη λεξη που μπορει ο καθε ενας να καταλαβει σε τι φαση εισαι.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ??????? Δηλαδη θα περειμενεις να ερθει καποιος να σου χτυπησει την πορτα και να σου ζητησει να πας στην δουλεια του η να βγεις εσυ με τα προσοντα σου την προσωπικοτητα σου και να βρεις καποια αλλη δουλεια?
Αν με το ιδιο σκεπτικο πρατεις και για τις γυναικες εισαι σε λαθος δρομο.
Οτι θελεις να αλλαξεις στην ζωη σου το αλλαζεις με τις δικες σου δυναμεις αλλες φορες δυσκολα αλλες ευκολα δεν περιμενεις τον αλλον να ερθει να στις αλλαξει.

Τυπε τα είπε και παρακάτω.
Πιστέυει οτι οι γυναίκες πρέπει να την πέφτουν... :S :S :S

Για μένα,έναν εμφανίσιμο τέτοιες έπρεπε να του την πέφτουν,όχι να την πέφτει αυτός και να τον φτύνουν κιόλας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε σου γαμάνε τη γυναίκα εν γνώσει σου η όχι?? εκεί τελειώνει το θέμα...
ποιο θέμα ρε κακομοιρε που δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς; έχεις και άποψη... Ασχολήσου με τα 12χρονα που το 'χεις κι άσε τα ενηλίκων στους ενήλικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom