Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.899
Πόντοι
216
σε σχολη πολντανσιγκ να γραφτει τυπε,ειναι μεγαλη μουνοπαγιδα

Μη το γελάτε τυπε, ένας γνωστός μου έχει γραφτεί σε χορευτικό συλλογο (!) και έχει βγει με κάτι καλά τεμαχια...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Νομίζω συμφωνούμε οι πιο πολλοί ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα που υπάρχουν με τις ελλεηνίδες είναι

1)Πολύ πολύ πολύ δύσκολα κάνουν κάτι με άντρες που δεν τους ξέρουν από κάπου.Αυτό αποκλείει μεγάλη μερίδα αντρών από το παιχνίδι και τους ρίχνει σε μπουρδέλα,μαλακία,μοναξιά.Εξαιρώ αυτούς που πάνε σε μπουρδέλα για ευχαρίστηση και όχι αναγκαστικά.

2)Σε βλέπουν σαν άντρα όταν έχεις ήδη γκόμενα ή ανεβάζεις φώτο με γκόμενες ή ακόμα και αν είσαι πρώην παντρεμένος.Γι'αυτό και οι σχεσάκηδες συνήθως κερατώνουν.Όταν είσαι ελεύθερος,είναι λες και έχεις γυναικοδιώκτη χωρίς να το καταλαβαίνεις.Θυμάμαι κάπου είχα διαβάσει,εκεί που δουλεύεις βάλε μια γυναίκα να έρθει να σε φιλήσει και να φύγει.Ε μετά όλες οι γύρω θα σε βλέπουν αλλιώς.

τεραστιε Sad man

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.365
Πόντοι
1.106
Άλλη μια απόδειξη ότι οι αιδοιοζητιάνοι ανέβασαν σε δυσθεώρητα ύψη το εγώ της κάθε πατσαβούρας και ζητάει τον ουρανό με τα άστρα 
Γι αυτο σου λεω τυπε πρωτα φταινε οι αντρες που ειναι λιγουριδες και μετα οι γκομενες. Ειναι θεμα προσφοράς και ζητησης. Ακομα και οι ιδιες οι γκομενες η πρωτη λεξη που θα πουν για καποιον που θα χυλοπυτιασουν ειναι "λιγουρης".
Καλο ειναι να βαρανε καμια μαλακια πριν κανουν καμια κινηση με γκομενα ή σε κανα μπουρδελο για να φευγουν τα χοντρά και να υπαρχει εγκεφαλικη διαύγεια.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Γι αυτο σου λεω τυπε πρωτα φταινε οι αντρες που ειναι λιγουριδες και μετα οι γκομενες. Ειναι θεμα προσφοράς και ζητησης. Ακομα και οι ιδιες οι γκομενες η πρωτη λεξη που θα πουν για καποιον που θα χυλοπυτιασουν ειναι "λιγουρης".
Καλο ειναι να βαρανε καμια μαλακια πριν κανουν καμια κινηση με γκομενα ή σε κανα μπουρδελο για να φευγουν τα χοντρά και να υπαρχει εγκεφαλικη διαύγεια.

λαθος

τα μμεξαπατησης φταινε που καλλιεργουν τεραστιες προσδοκιες και δημιουργουν το σαπιο νεοπλουτιστικο lifestyle

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Του βάζεις δύσκολα.Αντί να βγει λίγο και να προσπαθήσει να γνωρίσει κόσμο,γράφει εδώ τις μαλακίες του.Το ένα του ξινίζει το άλλο του βρωμάει.Του φταίνε οι ελληνίδες,η χώρα κτλ.Με τα μυαλά που κουβαλάει (τουλάχιστον από αυτά που γράφει) όπου και να πάει με το πουλί στο χέρι θα είναι.

Μαλακίες είναι για σένα.Το ότι υπάρχουν τόσοι αγάμητοι και πιρφόροι σ'αυτή τη χώρα,αποδεικνύει ότι μόνο μαλακίες δεν είναι.

Εαν μπορούσες τόσο εύκολα να γνωρίζεις γκόμενες στην Ελλάδα,να γαμάς καλά και να περνάς καλά μαζί τους,όλοι θα ήμασταν καλύτερα.Ενώ τώρα περνάει καλά ένα 20-30% που γαμάει όλες τις καλές και οι άλλοι βριζόμαστε μεταξύ μας.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.626
Πόντοι
216
Σ'ευχαριστώ φίλε.

Όλοι μας έχουμε ζήσει διάφορα. Αυτό που προσωπικά έχω πετύχει είναι όταν κάτι δεν τραβάει, αποτραβιέμαι πρώτος εγώ.

Υπάρχουν αμέτρητες Ελλεινίδες με ψυχολογικά και νομίζουν θα κάτσεις να τα ανεχτείς. Τις είχε καλομάθει ο πρώην ή τους γάμησε την ψυχολογία και νομίζουν θα έχουν τον επόμενο μαριονέτα. Βρε ουστ.  :s&m_3:

A γεια σου, ετσι ακριβως.
Οσα λες, ειναι σωστα μεχρι κεραιας....

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Μαλακίες είναι για σένα.Το ότι υπάρχουν τόσοι αγάμητοι και πιρφόροι σ'αυτή τη χώρα,αποδεικνύει ότι μόνο μαλακίες δεν είναι.

Εαν μπορούσες τόσο εύκολα να γνωρίζεις γκόμενες στην Ελλάδα,να γαμάς καλά και να περνάς καλά μαζί τους,όλοι θα ήμασταν καλύτερα.Ενώ τώρα περνάει καλά ένα 20-30% που γαμάει όλες τις καλές και οι άλλοι βριζόμαστε μεταξύ μας.

Ρε φίλε εσύ τι κάνεις για αυτό;Αγάμητοι υπάρχουν παντού.Αν δεν κουνήσεις το κώλο σου μην περιμένεις τίποτα.Αν δεν σηκωθείς από τον καναπέ σου μια ζωή στη μίρλα θα είσαι.Απλά σε βολεύει η κατάσταση αυτή και προτιμάς να μιλάς για κύκλους,πυρφόρους κτλ.Δεν σου λέω ότι δεν υπάρχουν μουνόδουλοι που κάνουν τα πάντα για να έχουν μια γκόμενα ή ότι γενικά το να έχεις κύκλο δεν βοηθάει να βρεις γκόμενα.Αλλά ρε φίλε δεν σημαίνει ότι όσοι γαμάνε είναι πυρφόροι όπως λες,και από εκεί και πέρα το περί κύκλου,στο έχουμε ξαναγράψει,βγες λίγο έξω,προσπάθησε να γνωρίσεις κόσμο.Πήγαινε σε ένα γυμναστήριο,βρες ένα χόμπυ και προσπάθησε να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα.

Και στην τελική ρε φίλε άμα είσαι τόσο απογοητευμένος από τη ζωή στην Ελλάδα πήγαινε κάπου αλλού.Αλλά στο έχουμε ξαναγράψει.Αν νομίζεις ότι τα προβλήματα σου με τις γκόμενες θα λυθούν ως δια μαγείας άμα θα πας σε άλλη χώρα,είσαι βαθειά νυχτωμένος.Το έγραψα και τις προάλλες.Εδώ που είμαι υπάρχουν έλληνες που είναι με το πουλί στο χέρι και είναι μια χαρά εμφανισιακά.Άρα κάτι δεν κάνουν σωστά,ακόμα και σε μια χώρα που υποτίθεται ότι είναι πολύ πιο έυκολα να γαμήσεις.

Επισκέπτης
Εδω δειτε τι θα καταφερνε ο Σαντ Μαν αν σταματαγε τη γκρινια, σηκωνοταν απο την καρεκλα του υπολογιστη, πηγαινε σε ενα γυμναστηριο, ντυνοταν ωραια, βελτιωνε την εμφανιση του, γινοταν θαρραλεος, κοινωνικος και μιλαγε με ωραιο τροπο σε γκομενες στο Γκαζι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδω δειτε τι θα καταφερνε ο Σαντ Μαν αν σταματαγε τη γκρινια, σηκωνοταν απο την καρεκλα του υπολογιστη, πηγαινε σε ενα γυμναστηριο, ντυνοταν ωραια, βελτιωνε την εμφανιση του, γινοταν θαρραλεος, κοινωνικος και μιλαγε με ωραιο τροπο σε γκομενες στο Γκαζι.

Το πιο βασικό δεν είπες.Γίνε youtuber.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μια χαρά είναι οι κοπελίτσες εκεί έξω. Τα χάλια των περισσότερων δεν τα κοιτάτε που μόνο απαιτήσεις έχουν, χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο να δώσουν οι ίδιοι. Σε κάνα δυο νήματα εδώ μέσα παίζει να έχουν μαζευτεί όλα τα ναυάγια της χώρας. Μου θυμίζετε κάποιοι έναν κλαψομούνη φίλο μου, που "δε μπορεί να βρει μια σωστή κοπέλα για γάμο και οικογένεια" λέει, αλλά το βασικό δεν το τσαμπουνάει. Θέλει να την πάει στο χωριό, να μείνουν εκεί στο πατρικό του, με τη μάνα του. Να κάνει τι η κοπελίτσα; Την αποκλειστική της πεθεράς; Να αφήσει την Αθήνα για ποιό λόγο; Για ένα πραγματικά ωραίο σπίτι και να το ρίξει στα λεξοτανίλ από την τρελή ζωή στο χωριό;
Οι 80 στους 100 παντρεμενους φίλους, γνωστούς, συναδέλφους ξενογαμούν. Το ίδιο κάνουν πάνω κάτω και οι γυναίκες τους. Μιλάω με κοπέλες μου λένε δεν τις πλησιάζουν άντρες ούτε για ένα στα γρήγορα. Δεν φλερτάρουν πια. Ίσως και να μην ξέρουν πως θα το κάνουν. Ε, πως θα γίνει αν δεν τολμήσουν;
Ολοι εσείς που σας φταίνε οι Ελλεηνίδες φαντάζομαι τι σημεία αναφοράς θα είστε. Κούκλοι, φραγκάτοι, πετυχημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά και μπον βιβερ μεταξύ Σαμονί και Μαλβίδων. Τέτοια τεφαρίκια πως και δε βρίσκετε καμία;

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Το πιο βασικό δεν είπες.Γίνε youtuber.
Εντωμεταξυ ολα τα καθυστερημενα και υπερφιαλα ναυαγια( οχι ολοι εδω μεσα,  αλλα δυστυχως αρκετοι και κυριως οι πιο ψωνισμενοι , γιατι υπαρχουν και καλα προσγειωμενα παλικαρια) που ειρωνευονται τον Σαντ Μαν για την 'μιζερια' του την ατελειωτη και που ταυτοχρονως νομιζουν οτι ειναι κατι καλυτερο απο αυτον σε μεγαλο βαθμο κιολας , δεν βλεπουν οτι επιβεβαιωνεται σχεδον ολοκληρωτικα σε ολα οσα οσα λεει.... αλλα ακομα και σε αυτα που δεν επιβεβαιωνεται αμεσα, επιβεβαιωνεται πολλες φορες εμμεσα...πχ στο βιντεο που ποσταρε ενα καλο παιδι πιο πανω, δυστυχως κριτικαροντας τον για αλλη μια φορα εχει μεσα δυο πουτανες ψωνισμενες κλασσικες αναπηρες νεοελληνιδες ( πιο κλασσικοτατες δεν γινεται ) που το ολο νοημα του συνοψιζεται σε μια εκφραση της μιας που στο τελος λεει μια συγκεκριμενη φραση στον ωραιο γυμνασμενο που εκανε τον ενοχλητικο ( οχι τον Ασταθιο , τον αλλον ) και που φανηκε οτι της αρεσε κιολας ξεκαθαρα επειδη ειναι ωραιος και γυμνασμενος φυσικα , του λεει : 'καλα και επεμενες και ελεγα πως γινεται αυτο ? γιατι μου φαινοσουνα κομπλε ( εδω δειχνει οτι της αρεσε)....ενω λιγα ποστ πιο πανω ο Σαντ μαν εγραφε οτι δυσκολα εως και ελαχιστα γνωριζεις απο αγνωστες στον δρομο και αμα ειναι δεν θα ειναι καλα μουνια ή μουνια της προκοπης πχ σαν αυτα του βιντεο γιατι οι τυπισσες ειτε θα το κρυψου νκαι θα κρατησουν τον ψωνισμο τους σε δυσθεωρητα επιπεδα ειτε θα ξεστομισουν φρασεις σαν κξαι την παραπανω λες και αυτου του ειδους πεσιμο δεν ειναι για κομπλε ( aka Normal ) ανθρωπους....δηλαδη ρε παιδες ΕΛΕΟΣ ....ποσο πιο να επιβεβαιωθει το παλικαρι με αυτα που λεει ....ΠΟΣΟ ?!!!

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

μολις δουν καμερα ..εστω και  ερασιτεχνικη αλλαζουν υφος  οι  ψωναρες ..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μια χαρά είναι οι κοπελίτσες εκεί έξω.

Ρε φίλε το είδες το βίντεο πιο πάνω;Δηλαδή ο τύπος σαν εμφάνιση τους πέφτει λίγος;Σε δυο μπάζα πήγε να μιλήσει και κοίτα τί συμπεριφορά εισπράττει.Να πεις ότι πήγε σε δυο μουνάρες κι έφαγε πόρτα,το καταλαβαίνω.Αλλά σε τέτοιες ρε φίλε;

Οι ελλεηνίδες είναι από άλλο ανέκδοτο.Ακόμα και να τους αρέσεις,όπως τελικά φάνηκε στο τέλος του βίντεο,βγάζουν αυτήν την ξινίλα που δεν υπάρχει πουθενά αλλού.Και κάποιοι που λένε ότι τάχα με την κρίση αλλάξανε μυαλά,μαλακίες.Ακόμα έτσι είναι οι περισσότερες.

Κι επειδή λες για παντρεμένους,τα'χουμε πει.Ξενογαμάνε εύκολα ακριβώς επειδή είναι παντρεμένοι και όχι μπάκουροι.

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Μια χαρά είναι οι κοπελίτσες εκεί έξω. Τα χάλια των περισσότερων δεν τα κοιτάτε που μόνο απαιτήσεις έχουν, χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο να δώσουν οι ίδιοι. Σε κάνα δυο νήματα εδώ μέσα παίζει να έχουν μαζευτεί όλα τα ναυάγια της χώρας. Μου θυμίζετε κάποιοι έναν κλαψομούνη φίλο μου, που "δε μπορεί να βρει μια σωστή κοπέλα για γάμο και οικογένεια" λέει, αλλά το βασικό δεν το τσαμπουνάει. Θέλει να την πάει στο χωριό, να μείνουν εκεί στο πατρικό του, με τη μάνα του. Να κάνει τι η κοπελίτσα; Την αποκλειστική της πεθεράς; Να αφήσει την Αθήνα για ποιό λόγο; Για ένα πραγματικά ωραίο σπίτι και να το ρίξει στα λεξοτανίλ από την τρελή ζωή στο χωριό;
Οι 80 στους 100 παντρεμενους φίλους, γνωστούς, συναδέλφους ξενογαμούν. Το ίδιο κάνουν πάνω κάτω και οι γυναίκες τους. Μιλάω με κοπέλες μου λένε δεν τις πλησιάζουν άντρες ούτε για ένα στα γρήγορα. Δεν φλερτάρουν πια. Ίσως και να μην ξέρουν πως θα το κάνουν. Ε, πως θα γίνει αν δεν τολμήσουν;
Ολοι εσείς που σας φταίνε οι Ελλεηνίδες φαντάζομαι τι σημεία αναφοράς θα είστε. Κούκλοι, φραγκάτοι, πετυχημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά και μπον βιβερ μεταξύ Σαμονί και Μαλβίδων. Τέτοια τεφαρίκια πως και δε βρίσκετε καμία;

Καλα μια χαρα δεν τις λες και ολες. Εχει και κατι βλαμενα που εχει ποτησει η ριζα το ξανθο και εχουν γινει φυγομυαλες. Αμα κατσω και γραψω το τι ακουω καθε μερα απο τις γυναικες ανεξαρτητα απο την ηλικια τους το τι λενε για εμας αλλα και το πως σκεφτονται οι ιδιες θα με πειτε τρελο και οτι αλλο γουσταρει ο καθε ενας.
Σε γενικο βαθμο η ζυγαρια ειναι πανω κατω στα ιδια .

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Ρε φίλε το είδες το βίντεο πιο πάνω;Δηλαδή ο τύπος σαν εμφάνιση τους πέφτει λίγος;Σε δυο μπάζα πήγε να μιλήσει και κοίτα τί συμπεριφορά εισπράττει.Να πεις ότι πήγε σε δυο μουνάρες κι έφαγε πόρτα,το καταλαβαίνω.Αλλά σε τέτοιες ρε φίλε;

Οι ελλεηνίδες είναι από άλλο ανέκδοτο.Ακόμα και να τους αρέσεις,όπως τελικά φάνηκε στο τέλος του βίντεο,βγάζουν αυτήν την ξινίλα που δεν υπάρχει πουθενά αλλού.Και κάποιοι που λένε ότι τάχα με την κρίση αλλάξανε μυαλά,μαλακίες.Ακόμα έτσι είναι οι περισσότερες.

Κι επειδή λες για παντρεμένους,τα'χουμε πει.Ξενογαμάνε εύκολα ακριβώς επειδή είναι παντρεμένοι και όχι μπάκουροι.

Μεγαλε ξενογαμανε γιατι βαρεθηκανε το ιδιο πιατο επι ποσα χρονια.
Καλα σου λενε και τα υπολοιπα μελοι. Βγες εξω και θα δεις οτι υπαρχουν πιατα για ολα τα γουστα αρκει να ξερεις και εσυ το που παιζεις.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξυ ολα τα καθυστερημενα και υπερφιαλα ναυαγια( οχι ολοι εδω μεσα,  αλλα δυστυχως αρκετοι και κυριως οι πιο ψωνισμενοι , γιατι υπαρχουν και καλα προσγειωμενα παλικαρια) που ειρωνευονται τον Σαντ Μαν για την 'μιζερια' του την ατελειωτη και που ταυτοχρονως νομιζουν οτι ειναι κατι καλυτερο απο αυτον σε μεγαλο βαθμο κιολας , δεν βλεπουν οτι επιβεβαιωνεται σχεδον ολοκληρωτικα σε ολα οσα οσα λεει.... αλλα ακομα και σε αυτα που δεν επιβεβαιωνεται αμεσα, επιβεβαιωνεται πολλες φορες εμμεσα...πχ στο βιντεο που ποσταρε ενα καλο παιδι πιο πανω, δυστυχως κριτικαροντας τον για αλλη μια φορα εχει μεσα δυο πουτανες ψωνισμενες κλασσικες αναπηρες νεοελληνιδες ( πιο κλασσικοτατες δεν γινεται ) που το ολο νοημα του συνοψιζεται σε μια εκφραση της μιας που στο τελος λεει μια συγκεκριμενη φραση στον ωραιο γυμνασμενο που εκανε τον ενοχλητικο ( οχι τον Ασταθιο , τον αλλον ) και που φανηκε οτι της αρεσε κιολας ξεκαθαρα επειδη ειναι ωραιος και γυμνασμενος φυσικα , του λεει : 'καλα και επεμενες και ελεγα πως γινεται αυτο ? γιατι μου φαινοσουνα κομπλε ( εδω δειχνει οτι της αρεσε)....ενω λιγα ποστ πιο πανω ο Σαντ μαν εγραφε οτι δυσκολα εως και ελαχιστα γνωριζεις απο αγνωστες στον δρομο και αμα ειναι δεν θα ειναι καλα μουνια ή μουνια της προκοπης πχ σαν αυτα του βιντεο γιατι οι τυπισσες ειτε θα το κρυψου νκαι θα κρατησουν τον ψωνισμο τους σε δυσθεωρητα επιπεδα ειτε θα ξεστομισουν φρασεις σαν κξαι την παραπανω λες και αυτου του ειδους πεσιμο δεν ειναι για κομπλε ( aka Normal ) ανθρωπους....δηλαδη ρε παιδες ΕΛΕΟΣ ....ποσο πιο να επιβεβαιωθει το παλικαρι με αυτα που λεει ....ΠΟΣΟ ?!!!

Tυπε εχεις γαμησει φοιτητρια  :think: :S :S :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Aν η ζωή ήταν δυο κοπέλες σε ένα βίντεο θα τα είχαμε λύσει τα προβλήματά μας.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1

Δεν έχεις και άδικο σε μερικά που λες και δε ξέρω για φίλους, γνωστούς, συγγενείς σου τι παίζει εννοείται ότι και οι άντρες ξενογαμάνε...τωρα για γυναίκες άμα δε τις πλησιάζει κανείς ούτε τα ρεμάλια τότε κάτι δε πάει καλά μαζί τους ίσως δεν έχουν αυτές να προσφέρουν κάτι εκτός από ένα μεταχειρισμένο μουνί οπότε λογικό κάποιος να μη μπαίνει στο κόπο να ασχοληθεί μαζί της...τώρα για να κάνεις σπίτι θέλει άλλα...να μαγειρεύει ξέρει? τα παιδιά τι θα τρώνε όλο απ έξω? εγώ βγάζω αρκετά για να κρατήσω σπίτι από μόνος μου οπότε η γυναίκα θα πρέπει να ασχοληθεί με τα παιδιά, τώρα για σένα και για άλλους δε ξέρω...

Και ποιος σου είπε ότι δε βρίσκουμε? εγώ προσωπικά είμαι 26 είμαι γυμνασμένος , ούτε καράφλα έχω ούτε κοιλιά, έχω κάποια χρήματα και βγάζω και άλλα...το ότι έχουμε σιχαθεί κάποιες Ελλεεινίδες δε σημαίνει πως δε βρίσκουμε γυναίκες βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...βέβαια, εγώ μιλάω για μένα δε ξέρω για άλλους...

Τα κοιτάμε και τα δικά μας χάλια μη φοβάσαι...κανείς δεν είναι τέλειος..αλλά αφού και οι γυναικες κοιτάνε τη πάρτη τους και εμείς τη δικιά μας θα κοιτάξουμε...αν η άλλη με παρατήσει για κάποιον με περισσότερα λεφτά όλα μια χαρά αλλά άμα τη παρατήσω εγώ για κάποια 10 χρόνια μικρότερη είμαι ρεμάλι και μαλάκας....

Τα έχω γράψει και αλλού σε όποιον αρέσουν τα μεταχειρισμένα που το παίζουν και κάποιες να τα κρατήσει κιόλας ας κάνει ο καθένας ότι θέλει...αλλά δε καταλαβαίνω γιατί να κρατήσεις μια 30άρα αν μπορείς να έχεις μια 20άρα, με μοναδικη εξαίρεση το να έχετε σχεση χρόνια και να την έχεις δικιά σου από μικρή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom