Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το πουλί τα βρικε σκούρα χθες με το πιπινι του acapoeira.δεν έχει να παρουσιάσει κάτι εφάμιλλο.εγω να σου πω αυτός ο λεντεσμα17.6 που γράφει στην ενημέρωση τα καταφέρνει καλά με τις πουτανες.ε ει δηλαδή το φόρουμ παίκτες για κάθε κατηγορία.εμεις τι κάνουμε;
σιγα ρε τυπε τη μονικα μπελουτσι που παρουσιασε
σαν την ξαδερφη μου την ειρηνη ειναι η γκομενα που μας εδειξε
χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στο θεμα μας. Στην Ελλάδα και η τελευταία σκουπιδογκομενα εχει βλέψεις για αντρα.
Εχω ενα φιλο τα ειχε με μια 300 κιλα.
Μετα τα έφτιαξε με μια 70 κιλα καταπεινασμενη με παιδι.
Τωρα τα εχει με μια με 2 παιδια.
Οπως ειπε και μια γνωστη μου κοιταζοντας μια παναθλια παντρεμενη:
-Απίστευτο που υπαρχει αντρας που ενδιαφερθηκε γι αυτη τη γυναίκα.

Όταν ήμουν φοιτητής είχαμε πάει για μπάνιο σε παραλία της Αττικής
και στο τελείως ξεκάρφωτο πετύχαμε άλλον συμφοιτητή μας 1,70-50 κιλά
να χαριεντίζεται στη θάλασσα με θηλαστικό 1,75+ και σχεδόν 100 κιλά.

Έκαναν κάτι παιχνιδάκια :rolleyes: μέσα στη θάλασσα όπου η γκόμενα τον έπιανε και
του βουτούσε το κεφάλι μέσα στο νερό,με την ίδια ευχέρεια που μια όρκα
κάνει πλάκα σε ένα πιγκουίνο θήραμα. :S

Αυτό που αναρωτιέμαι ακόμη είναι πως στον πούτσο κατάφερνε και τη γαμούσε ο ήρωας..

Στη σχολή είχαμε ακομη έναν ωραίο ψηλό παιδί,λίγο ξενέρωτο όμως,που γαμούσε μια κοντή στάνταρ 100κιλά και αυτή.

Πω,τώρα θυμήθηκα και ένα ακόμη ήρωα συμφοιτητή που τα είχε με μπετονιέρα.. :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Καλημέρα φίλε νιο.οπως τα λες είναι.και οι σιμερινες ούτε μαγειρεύουν,ουρε σιδερωνουν,ουτε μανταρουν κάλτσες και βρακια,ουτε τιποτα.εναν κώλο κι ένα μουνι δίνουν κι αυτόν τον πληρώνεις χρυσαφι κι ααααααααν στα δώσουν.πασ έξω πρώτο ραντεβού ένα κάρο λεφτά φεύγουν και ούτε γλιφει πουτσο.πρεπει να περιμένεις τρίτο με τεταρτο κι αν γίνει γιατι μπορεί να ήρθε για χορηγία.
Σωστά φίλε πές τα! Τρύπα τρύπια με μηδέν προίκα. Πέθανε στην ψάθα άντρα για να ζήσει η γυναίκα στην χλιδή. Η πραγματική αξία ενός θηλυκού όσο αφορά το φάκ, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το δεκάρικο!

Επισκέπτης

Εγώ δεν σου είπα ότι είναι μίς κόσμος ούτε την είδα από κοντά αλλά είναι σεβαστή παρουσία.τ ο θέμα είναι τι ρόλο βαραει βέβαια γιατί αν του τραγανιζρι την τσέπη δεν λέει.ειδα όμως ότι το φυσάει ο φίλος.και ct είπε και cg κι όλα τα καλά του θεού.

Επισκέπτης
Σωστά φίλε πές τα! Τρύπα τρύπια με μηδέν προίκα. Πέθανε στην ψάθα άντρα για να ζήσει η γυναίκα στην χλιδή. Η πραγματική αξία ενός θηλυκού όσο αφορά το φάκ, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το δεκάρικο!

Επειδή ειμαι γαλαντομος δίνω μέχρι είκοσι αλλά με κωλο και χυσιμο μούρη αφού μου γλυψει κσι σουφρα.αυτη είναι ή θέση τους στην κοινωνία.γιατι νομίζεις ότι ο θεός τις έκανε πιο πολλές;γιατί σου λέει σας φτιάχνω καλές να βρείτε ένας με μία και τις υπόλοιπες να τις γαματε.ανδρας ο θεός φίλε μου γι αυτό και το Θεός.δεν λέγεται θέα.θεο τον ξέρουμε.

Επισκέπτης
Όταν ήμουν φοιτητής είχαμε πάει για μπάνιο σε παραλία της Αττικής
και στο τελείως ξεκάρφωτο πετύχαμε άλλον συμφοιτητή μας 1,70-50 κιλά
να χαριεντίζεται στη θάλασσα με θηλαστικό 1,75+ και σχεδόν 100 κιλά.

Έκαναν κάτι παιχνιδάκια :rolleyes: μέσα στη θάλασσα όπου η γκόμενα τον έπιανε και
του βουτούσε το κεφάλι μέσα στο νερό,με την ίδια ευχέρεια που μια όρκα
κάνει πλάκα σε ένα πιγκουίνο θήραμα. :S

Αυτό που αναρωτιέμαι ακόμη είναι πως στον πούτσο κατάφερνε και τη γαμούσε ο ήρωας..

Στη σχολή είχαμε ακομη έναν ωραίο ψηλό παιδί,λίγο ξενέρωτο όμως,που γαμούσε μια κοντή στάνταρ 100κιλά και αυτή.

Πω,τώρα θυμήθηκα και ένα ακόμη ήρωα συμφοιτητή που τα είχε με μπετονιέρα.. :S

Εγώ από γκομενες άσχετος είμαι και.μονο με πάσες αλλά ένα μυστήριο ρε φίλε.ολες οι όμορφες επαγγελματίες ή μη δεν κάνουν κόλπα στο κρεβάτι.μονο οι φουλ νταλικερι τα κάνουν όλα.

Επισκέπτης
Εδώ και πέντε χρόνια δεν πάω με καμία.δεν αξίζουν έτσι απλά.αν γεράσω και δεν έχω πεθάνει μέχρι τότε θα πάω στο γηροκονειο.

Επισκέπτης
Και στο γηροκονειο φίλοι μου μία χαρά είναι.ελληνιδες δεν πάνε οπότε όλο και καμιά τσιμπουκλου θσ βρω να μου την μουσκευει.και τι βγαχουν αυτές;αρχιδια λεφτά.μολις βλέπουν δεκάρικο κι εικοσαρικο θα κάνουν τούμπες.στην γλυφοκωλαδα λίγο θα ζοριζομαι αλλά οκ έχω πλάνο.

Επισκέπτης
Σπονσορέτ είναι η γκόμενα που τα τρώει και σου αφήνει την ψευδαίσθηση της ψευτοσχέσης.Αυτό πληρώνεται.

Καλημέρα φίλε κμαν.οσο και να πληρώνεται αξίζει.λες και με τις άλλες τις κανονικες ή σχεση είναι αληθινή.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

και αυτην ειρηνη την λενε
τωρα που μπορει να ειναι ξαδερφη σου θα της κανω το γκροβερ διφραγκο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Εδώ και πέντε χρόνια δεν πάω με καμία.δεν αξίζουν έτσι απλά.αν γεράσω και δεν έχω πεθάνει μέχρι τότε θα πάω στο γηροκονειο.
Βρωμαει κατρουλιλα τυπε. Τρωνε λιγμενα και οι νοσοκομες τους κλεβουν και τους γράφουν στο μουνι τους. Πιο αξιοπρεπες να πεσεις απ την Ακρόπολη. 

Επισκέπτης
Πλάκα πλάκα να μία καλή ιδέα.τουλαχισυον αυτές είναι πιο φρι.θα την πλακωσω στα καλαμαρακια και στα τσιπιυρακια για να μην πολυμιλαω,θσ της σκασω και κανα σουβενίρ της προκοπής,θα έχει ακούσει κι αυτή για έλληνες ότι είναι καλοί εραστές οπότε παίζει να γαμγσω.κι αν δεν στην ψωλη μου,εχει μαγαζιά και θα είμαι και φτιαγμένος από την καυλα.

Επισκέπτης
Παιδιά θυμάστε το τσατρουλετ;θυμάμαι εμπαινα να βρω καμια αλλά είχα μαζί ενα φιλαρακι με εργαλείο θηρίο.κρυβομουν εγώ και την έπαιζε αυτός αλλά μία φορά του έφυγαν του μαλάκα και με πέτυχε.βαδικα προβλιματιστικα όχι που με πετιχε αλλά που του πήγαν μακριά.εμενα μόλις ρέουν.

Επισκέπτης
ακου εκει παω με ποτανες επειδη δεν μου καθονται οι γκομενες!!!!
Ομίλησες ορθώς, κατάντια είναι (με λίγα λόγια).....

!τι ειστε ρε, ντιντηδες ή ναυαγια και δεν μπορειτε να σταυρωσετε γκομενα????
Προσωπικά δεν είμαι τόσο οικονομικά άνετος και μοιραία μπαινοβγαίνω εδώ μέσα.

Πρεπει να τιματε το γκλοπ με τα 2 καρουλια απο κατω, που εχετε αναμεσα στα σκελια σας
Και για να το γυρίσουμε στον τζόγο γιατί νομίζεις ότι ποντάρω Ισλάμ :rockon: και φωνάζω Αλλάχ Ακμπάρ;
Μπας και με φωτήσει να πιάσω χοντρά και να έχω 2. Αλλάχ Ακμπάρ!

Επισκέπτης
Το πουλί που είναι;μπήκε πριν να την πει για το.μωρο του acapoeira αλλά έφυγε γοργά.

Επισκέπτης
Άρχοντες είμαστε παιδιά.για βαλτε μία ελληνίδα ματουρινα με έναν άνδρα στην ηλικία της.σε τι να μοιάσουν;αυτηνης θα της έχουν γίνει τα μουνοχειλα σαν μορταδελες κι ή σουφρα σαν συστοιχία μανιταριών.ραγαφες ρυτίδες και γάμα τα.θα θέλει σιδέρωμα με με πυρωμένα ασπίδα για να σενιαριστει ολάκερη.

Επισκέπτης
Είδα το προφίλ του κι ήταν πιο κουλ.τελευταια έχει πάθει υστερία όμως.
Όλο στην λέει για σοματα και τέτοια.
Εμένα μου φαίνεσαι οκ κι ανετος στις φωτογραφίες με τα γκομενακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom