Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
πάντως μία πίπα στην έπαιρνα :P
Εγω παντως δεν στην εδινα.

Αν παντως θελουμε να υπολογισουμε ποσα μηνυματα εχω, λεει 35 κατα μεσο ορο τη μερα, ειμαι εδω 8 χρονια και δυο μηνες, δηλαδη 98 μηνες, περιπου 2.940 μερες Χ 35 μηνυματα μας κανει 103.000 πανω κατω.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Δείτε και αυτό το βιντεάκι... έχει πολύ συζήτηση από κάτω...
έχω γράψει κι εγώ τις μαλακίες μου
όλα τα αρσενικά έχουν καυλώσει με την κλέφτρα

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
"Πολλά" γραφει επειδη εχω πανω απο 100.000.
Αν θελεις να δεις ποσα ακριβως ειναι, μπαινεις στο προφιλ μου, βλεπεις ποσα εχω κατα μεσο ορο την ημερα και πολλαπλασιαζεις επι τις ημερες που ειμαι στο σαιτ απο το Σεπτεμβριο του 2010.

Για το αν η Μεγκυ ειναι δικηγορος ή οχι, μου ειναι αδιαφορο.
Προφανως καποιο κολλεγιο εχει τελειωσει με αντικειμενο τα νομικα.

Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι θα την γαμουσα μεχρι αφυδατωσης.
Τύπε παρτην για πρακτικη στο γραφειο.

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
Δεν θελω να το κλεισω ρε τύπε, με τι μυαλο να κανω δουλεια εκει μεσα αν περιφερεται αυτη η καύλα
Τύπε θα τα κανει ολα αυτη. Ειδικα στις αγορευσεις στο δικαστηριο θα γαμαει και θα δερνει ετσι οπως χειριζεται την ελληνικη γλωσσα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Δεν θελω να το κλεισω ρε τύπε, με τι μυαλο να κανω δουλεια εκει μεσα αν περιφερεται αυτη η καύλα

πάρε εμένα :P
για δουλειά εννοώ στο γραφείο

που και έξυπνος είμαι και καύλας και δεν θα καυλώνεις μαζί μου :P

και να με χρησιμοποιείς κυρίως σε υποθέσεις με μετανάστες και φυλακόβιους ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τύπε θα τα κανει ολα αυτη. Ειδικα στις αγορευσεις στο δικαστηριο θα γαμαει και θα δερνει ετσι οπως χειριζεται την ελληνικη γλωσσα.
Ρε τύπε δεν με νοιαζει τιποτα. Ούτε το ποσο κακιασμενη ειναι, ουτε αν το πτυχιο της ειναι μαιμου, ουτε αν μιλαει σαν τον Φατσεα, ούτε απο που ειναι, τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
πάρε εμένα :P
για δουλειά εννοώ στο γραφείο

που και έξυπνος είμαι και καύλας και δεν θα καυλώνεις μαζί μου :P

και να με χρησιμοποιείς κυρίως σε υποθέσεις με μετανάστες και φυλακόβιους ;)
Α μαλιστα, να το κανουμε μπουρδελο δηλαδη

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
θα πω κάτι που δεν σας νοιάζει αλλά κουβέντα να γίνεται :P

στο τελευταίο πρόγραμμα του οαεδ για τα hotspots με τους μετανάστες, επειδή έχει πάντα λίγες θέσεις για θέσεις υπαλλήλου γραφείου, ζητάνε κυρίως καθαριστές κτλπ
και επειδή ποτέ δεν περνάω αν και 4 χρόνια άνεργος
και αφού εσείς εδώ δεν με βοηθάτε να μου βρείτε καμία δουλειά
έστω σε κανα play οπαπ που γουστάρω  :'(

δήλωσα

• [li]Μυτιλήνη - ο παράδεισος των μεταναστών[/li]
    [li]Κόνιτσα, σύνορα με Αλβανία :inlove:[/li]
    [li]και μία περιοχή παιονία, ούτε που την είχα ξανακούσει κολλητά στα σκόπια  :grin:[/li]

αν... λέω αν περάσω δεν ξέρω τι θα κάνω, γιατί δεν έχω ξαναμείνει καν μόνος, δεν ξέρω καλά καλά να μαγειρεύω...
απλά σκέφτηκα αν είναι να δουλέψω μόνο 8μηνο για ψίχουλα τουλάχιστον να τρώω καμία πούτσα από τους ντόπιους ;) όταν σχολάω...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
hotspots με τους μετανάστες,
δήλωσα

• [li]Μυτιλήνη - ο παράδεισος των μεταναστών[/li]
    [li]Κόνιτσα, σύνορα με Αλβανία :inlove:[/li]
    [li]και μία περιοχή παιονία, ούτε που την είχα ξανακούσει κολλητά στα σκόπια  :grin:[/li]
Ρε τύπε λάγνε, την όποια καλή φήμη για την Ελλάδα που είχαν χτίσει κατά καιρούς τα καμάκια, με σπέρμα δάκρυα και
ιδρώτα την καταρρίπτεται.. Όταν στήνεστε στα τέσσερα σε κάθε καρυδιάς καρύδι.
Γνώρισε κάποιον Άγγλο, έναν Γάλλο, ή Ολλανδό, κ.ο.κ. Δηλαδή του επιπέδου σου. Μην πέφτεις τόσο χαμηλά. Για μια βούρτσα!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Σπονσορέτ είναι η γκόμενα που τα τρώει και σου αφήνει την ψευδαίσθηση της ψευτοσχέσης.Αυτό πληρώνεται.Δεν είναι έσκορτ ή πουτάνα να πάει με όλους και να έχει volume ούτε καν σεμιπρο να κάνει επιλογή πελατών.
Φυσικά και οι σπονσορέτς έχουν διαβαθμίσεις.Αλλα σκας για τα μοντέλα,άλλα για τις κλαμπόβιες άλλα για τις διάσημες κτλ.
Αλλά κατά τη γνώμη μου αν κάποιος διαθέτει 500 ευρώ είναι καλύτερα να τα σκάσει σε 2 σπονσορέτς παρά σε 5 έσκορτς,10 σεμιπρος ή 20 πουτάνες.Βέβαια είναι και θέμα γούστου αλλά εγώ έτσι το βλέπω.
Βέβαια αν δεν έχει για σπονσορέτς καλύτερα να πάει σε έσκορτς και αν δεν έχει για έσκορτς καλύτερα σεμιπρο ή απλά πουτάνες.
Βέβαια είναι όλα σχετικά,το σέρβις από έσκορτ πιθανόν να είναι πολύ καλύτερο από σπονσορέτ αν και αυτό παίζει.Μιλάμε σε γενικές γραμμές τι γίνεται,τι πακέτο παίρνεις.
Και πως κανονίζονται αυτά ; Δύσκολο μου φαίνεται . ΚΑΙ ΤΖΟΓΟΣ. Δίνεις φράγκα λες , πριν τον βρέξεις ;;;; Οι κλαμπόβιες που λες θα μου άρεσαν , αλλά τα νούμερα που λες, μου ακούγονται μικρά.
Εκτός κι αν λες για τίποτε αλβανάκια , που δεν είναι καν γ' εθνική.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κι επειδή θέλω να είμαι ντομπρο αγόρι εγώ αυτήν δεν μπορώ να την ρίξω γιατί τραυλιζω κι είμαι και ασχημομουρης κοντος.βασικα μόλις δω γκομενα ενώ γουσταρω από την πείνα κλανω μέντες.

Πρέπει να είσαι κάτω από 500 πουτάνες στο κοντέρ. Θες χλμ .

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ρε τύπε λάγνε, την όποια καλή φήμη για την Ελλάδα που είχαν χτίσει κατά καιρούς τα καμάκια, με σπέρμα δάκρυα και
ιδρώτα την καταρρίπτεται.. Όταν στήνεστε στα τέσσερα σε κάθε καρυδιάς καρύδι.
Γνώρισε κάποιον Άγγλο, έναν Γάλλο, ή Ολλανδό, κ.ο.κ. Δηλαδή του επιπέδου σου. Μην πέφτεις τόσο χαμηλά. Για μια βούρτσα!
Όχι Φίλε,  δεν βλέπεις τι λέει ? Ντόπιο ψάχνει ενώ θα δουλεύει μέσα στα στερημένα καυλιά  ...
Όπως κάτι φλώροι στα τουριστικά μέρη που είναι γεμάτο Σκανδιναβές,  Ρωσίδες και ανατολικές και αυτοί λένε πως θέλουν...Ελληνίδα...
Βέβαια για αυτόν τι να πεις για τη λαθροβρωμιά που έχει βάλει στο κώλο του... Λάθος ΤΗΣ φύσης

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Ειδικά στις τελευταίες σελίδες του φόρουμ η Αγάπη και η εκτίμηση  μεταξύ των μελων ξεχειλίζουν
:grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Όχι Φίλε,  δεν βλέπεις τι λέει ? Ντόπιο ψάχνει ενώ θα δουλεύει μέσα στα στερημένα καυλιά  ...
Όπως κάτι φλώροι στα τουριστικά μέρη που είναι γεμάτο Σκανδιναβές,  Ρωσίδες και ανατολικές και αυτοί λένε πως θέλουν...Ελληνίδα...
Βέβαια για αυτόν τι να πεις για τη λαθροβρωμιά που έχει βάλει στο κώλο του... Λάθος ΤΗΣ φύσης
Έτσι τύπε. Και αυτό ειδικά που γίνεται νυφοπάζαρο απο τουρίστριες σε τουριστικά μέρη, ενώ αυτοί να επιμένουν σε σχέση με μια ελλεεινίδα μ.ο. για να τους ελέγχει τη ζωή. Είναι απο τα πιο παράδοξα.  :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.998
Πόντοι
506
Στο θεμα μας. Στην Ελλάδα και η τελευταία σκουπιδογκομενα εχει βλέψεις για αντρα.
Εχω ενα φιλο τα ειχε με μια 300 κιλα.
Μετα τα έφτιαξε με μια 70 κιλα καταπεινασμενη με παιδι.
Τωρα τα εχει με μια με 2 παιδια.
Οπως ειπε και μια γνωστη μου κοιταζοντας μια παναθλια παντρεμενη:
-Απίστευτο που υπαρχει αντρας που ενδιαφερθηκε γι αυτη τη γυναίκα.

Επισκέπτης
Καλημέρα φίλε mikegr.ειδες ο acapoeira που χτιπισε το γκομενακι;αυτη δεν είναι 300 κιλα.απλα το κινιγι θελει ωρες και κεράσματα,να ξέρεις να φέρεσαι και χίλια δυο άλλα.κι εγο αν μπορούσα θσ το έκανα αλλά προς το παρόν μόνο πουτανες σιγουρατζες.α σε που έχουν σιχαθεί τις γινεκες εξω.σιγα μην γίνο και μοντέλο.

Επισκέπτης
Το πουλί τα βρικε σκούρα χθες με το πιπινι του acapoeira.δεν έχει να παρουσιάσει κάτι εφάμιλλο.εγω να σου πω αυτός ο λεντεσμα17.6 που γράφει στην ενημέρωση τα καταφέρνει καλά με τις πουτανες.ε ει δηλαδή το φόρουμ παίκτες για κάθε κατηγορία.εμεις τι κάνουμε;

Επισκέπτης
Έτσι τύπε. Και αυτό ειδικά που γίνεται νυφοπάζαρο απο τουρίστριες σε τουριστικά μέρη, ενώ αυτοί να επιμένουν σε σχέση με μια ελλεεινίδα μ.ο. για να τους ελέγχει τη ζωή. Είναι απο τα πιο παράδοξα.  :S

Καλημέρα φίλε νιο.οπως τα λες είναι.και οι σιμερινες ούτε μαγειρεύουν,ουρε σιδερωνουν,ουτε μανταρουν κάλτσες και βρακια,ουτε τιποτα.εναν κώλο κι ένα μουνι δίνουν κι αυτόν τον πληρώνεις χρυσαφι κι ααααααααν στα δώσουν.πασ έξω πρώτο ραντεβού ένα κάρο λεφτά φεύγουν και ούτε γλιφει πουτσο.πρεπει να περιμένεις τρίτο με τεταρτο κι αν γίνει γιατι μπορεί να ήρθε για χορηγία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom