Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Παιδιά θυμάστε το τσατρουλετ;θυμάμαι εμπαινα να βρω καμια αλλά είχα μαζί ενα φιλαρακι με εργαλείο θηρίο.κρυβομουν εγώ και την έπαιζε αυτός αλλά μία φορά του έφυγαν του μαλάκα και με πέτυχε.βαδικα προβλιματιστικα όχι που με πετιχε αλλά που του πήγαν μακριά.εμενα μόλις ρέουν.
ισε λιγο gay η μου φενετε

Επισκέπτης
Φίλε tane,α ν δεν υπάρχει εκτίμηση και συναίσθημα από τα μωράκια και σε έχουν για χορηγία και βόλτες μόνο,τσ παίρνεις στην κρανα.τουλαχιστον αν πάω με τραβελο θα έχει μία ανδρική σκέψη οπότε παίζει να βρει τα κουμπιά μου.

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Τι δεν ισε ρε μαν ολο για τραβελια και πουτσες μιλας ασε τωρα

Επισκέπτης
Κάθεσαι να πιεις ποτό και οκ δεν πολυμαλακιζεσαι κι είσαι κουλ όσο μπορείς.σε κοιτάει ή άλλη είσαι σοβαρός κι απλά στελνεις ένα ποτό.αρνησου το.μωρη πουτανα που το ρουφάς και μετά τραβας το κινητό να παίξεις ότι δήθεν έχεις ζιτιση.
Που είναι ή ανταπόκριση;

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Δεν στελνεις ποτο ,αμα δεις και σε κοιταει πας και μιλας

Επισκέπτης
Πας σε κλαμπ ντυμένος σπορ ή όπως απαιτεί το μαγαζί ρε αδερφέ και ανοίγεις μπουκαλακι.κοιτας να ξέρεις και κανέναν που όλο και θα μιλήσει να σπάσει ο πάγος και τις βλέπεις τις καριολες ολη νύχτα με σελφι και κουνηματα.τι βγηκατε βαμενες σαν ηθοποιοί για γιρισμα;αφού θέλετε να μοιρασετε ακιρα σαλτα και γαμηθειτε.

Επισκέπτης
Δεν στελνεις ποτο ,αμα δεις και σε κοιταει πας και μιλας

Αυτό μου είναι δισκολο αλλά να σου πω και κάτι;Είδα κι όσους μιλάνε.σηκονται πάνε και τελικά μηδέν αφού οι κότες όλο μαλακιζονται με σπασιματα και ξενερωματα.
Καλησπέρα να πεις σου λέει σου μιλάω εγώ;ε άντε γαμησου μωρή πουτανα.το μίνι το φορεσες γιατί κοντινές το μσξι ή για να δειχτεις να πηδηχτεις;

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Ιπαμε να σε κοιταχει πανω απο δυο φορες οχι να πας ετσι σαν μαλακας

Επισκέπτης
Μια φορά είπα σε μία βροντερα αφού την είχα κεράσει ένα μπιτονι στην παρέα της πάω κι εγώ να βρω να πλγρωσω κύρια μου.σιγουρα το επιασε το νόημα αλλά ήμουν κι εγώ αρπαγμενος.

Επισκέπτης
Ιπαμε να σε κοιταχει πανω απο δυο φορες οχι να πας ετσι σαν μαλακας

Ότι θες κι εσύ λες φίλε μου φαίνεται.εχω ψιλιαστει ότι κοιτάνε όχι για εμάς αλλά για το τραπέζι να δουν τι έχει πάνω.ποτακια κλειδακια κινητακια.και να σου πω κάτι;κοιτάνε τα πάντα αλλά διαλέγουν.εγω αν με κοιτάξουν χαίρομαι και πιεζομαι να μιλήσω.εσυ δηλαδή δεν γουσταρεις όταν σε κιτανε;

Επισκέπτης
Άσε που και να μιλήσουν κάπου θα υπάρχει μοντα.αν γουσταρουν έλεγε ένας μπαρμπας μου στο δίνει και στον δρόμο.μιλανε που λες αλλά δεν τρως ούτε φιλάκια στο μάγουλο.και κατά το πρωί σου σκάνε το παραμύθι ότι μένουν μακριά και καταλήγει πειραιας κηφισια με τον βενζινα να τρίβει τα χέρια του.ενα ευχαριστώ κοφτό σου λένε κι αν βρεις κουράγιο να πεις αν θα τα ξαναπουμε σου λένε στο μαγαζί κι ότι είσαι βιαστικουλης και κάτι τέτοιες αρχιδιες.πας κι εσύ μετα φυλής και βαρας υπερωριες να ξεπρηστεις. Φταις; Δεν φταις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Παλι καλα που δεν σου ειπε τυπε,
''αφου το ξερεις.. μονο εσενα αγαπαω, αλλα σε αλλον δινω κωλο.'' Γιατι τις εχω ικανες..  :idiot:

Απο μπροστα παρθενα, κι απο πισω περνάνε .....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Στο θεμα μας. Στην Ελλάδα και η τελευταία σκουπιδογκομενα εχει βλέψεις για αντρα.
Εχω ενα φιλο τα ειχε με μια 300 κιλα.
Μετα τα έφτιαξε με μια 70 κιλα καταπεινασμενη με παιδι.
Τωρα τα εχει με μια με 2 παιδια.
Οπως ειπε και μια γνωστη μου κοιταζοντας μια παναθλια παντρεμενη:
-Απίστευτο που υπαρχει αντρας που ενδιαφερθηκε γι αυτη τη γυναίκα.

Αποκαρδίωση το ελληνικο τοπίο... :(

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μαλλον εχει ξεχασει ποσα κομπλεξ κουβαλουν οι ελλεεινιδες....

Think out of the box

Ναι,κατά μέσο όρο οι ελλεηνίδες είναι πιο γτπ από άλλες σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς,
αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχουμε πάντα εμείς,είτε έχουμε απέναντί μας ελληνίδα,είτε κονγκολέζα.

Σκάμε φουλ μάχιμοι και super καβαντζωμένοι,οπότε το τελευταίο που μας απασχολεί είναι τι εθνικότητας γκόμενα έχουμε απέναντί μας.

Ο Αρχηγός  :rockon: έχει μιλήσει για Πανσλαβισμό,εγώ θα σου πω ότι αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο κάθε γκόμενα,ανεξαρτήτως καταγωγής και προέλευσης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ όσοι μένετε Θεσσαλονίκη και ειδικά Αθήνα,αν δεν την παλεύετε με τις ελλεηνίδες γιατί δεν
ψάχνετε για ξένες;
Λίγες έχει;

Εγώ όταν ήμουν φοιτητής Αθήνα, είχε τίγκα στις Πολωνέζες,σε μικρότερο βαθμό Ρωσάκια.
Όποιος γουστάρει Βιετκόνγκ όλο το κέντρο γεμάτο είναι...

Ολες αυτές έχουν στέκια,συλλόγους,εστιατόρια,κ.λ.π. που μαζεύονται όλοι της φάρας τους.

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι ρε cool σαν Έλληνας να ρίξεις μια Κινέζα πωλήτρια που δουλεύει
Ομόνοια και πληρώνεται 300 ευρώ/μήνα και μια κούπα ρύζι;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
κι αμα τα αδερφια της κινεζας ειναι τιποτα λαμογια?

Συνημμένα

• yakuza_2.jpg
    yakuza_2.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom