mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.681
- Πόντοι
- 506
Εμενα η δικια μου έχει μια αδερφη 21 χρονων, αστρωτη. Όποιος τη θέλει τη φέρνει εδω και την καβατζωνει.
Εν τω μεταξύ όσοι μένετε Θεσσαλονίκη και ειδικά Αθήνα,αν δεν την παλεύετε με τις ελλεηνίδες γιατί δεν
ψάχνετε για ξένες;
Λίγες έχει;
Εγώ όταν ήμουν φοιτητής Αθήνα, είχε τίγκα στις Πολωνέζες,σε μικρότερο βαθμό Ρωσάκια.
Όποιος γουστάρει Βιετκόνγκ όλο το κέντρο γεμάτο είναι...
Ολες αυτές έχουν στέκια,συλλόγους,εστιατόρια,κ.λ.π. που μαζεύονται όλοι της φάρας τους.
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι ρε cool σαν Έλληνας να ρίξεις μια Κινέζα πωλήτρια που δουλεύει
Ομόνοια και πληρώνεται 300 ευρώ/μήνα και μια κούπα ρύζι;
Εμενα η δικια μου έχει μια αδερφη 21 χρονων, αστρωτη. Όποιος τη θέλει τη φέρνει εδω και την καβατζωνει.
Think out of the box
Ναι,κατά μέσο όρο οι ελλεηνίδες είναι πιο γτπ από άλλες σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς,
αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχουμε πάντα εμείς,είτε έχουμε απέναντί μας ελληνίδα,είτε κονγκολέζα.
Σκάμε φουλ μάχιμοι και super καβαντζωμένοι,οπότε το τελευταίο που μας απασχολεί είναι τι εθνικότητας γκόμενα έχουμε απέναντί μας.
Ο Αρχηγός έχει μιλήσει για Πανσλαβισμό,εγώ θα σου πω ότι αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο κάθε γκόμενα,ανεξαρτήτως καταγωγής και προέλευσης.
Εν τω μεταξύ όσοι μένετε Θεσσαλονίκη και ειδικά Αθήνα,αν δεν την παλεύετε με τις ελλεηνίδες γιατί δεν
ψάχνετε για ξένες;
Λίγες έχει;
Εγώ όταν ήμουν φοιτητής Αθήνα, είχε τίγκα στις Πολωνέζες,σε μικρότερο βαθμό Ρωσάκια.
Όποιος γουστάρει Βιετκόνγκ όλο το κέντρο γεμάτο είναι...
Ολες αυτές έχουν στέκια,συλλόγους,εστιατόρια,κ.λ.π. που μαζεύονται όλοι της φάρας τους.
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι ρε cool σαν Έλληνας να ρίξεις μια Κινέζα πωλήτρια που δουλεύει
Ομόνοια και πληρώνεται 300 ευρώ/μήνα και μια κούπα ρύζι;
Η αγαμια εχει γινει μαστιγα στην Ελλαδα.
οταν καποιος μου ειπε πριν δεκαετιες οτι μολις ερθουν οι σλαβες θα στρωσουν οι ελλεεινιδες γελασα γιατι ηξερα ποσο εκμεταλλευτικα ζομπι ειναι οι σλαβες και γενικα οι δυτικες
αν θελετε τις ελλεεινιδες να αλλαξουν απο πλευρα χαρακτηρα (που αυτο ειναι που μετραει εν τελει) πρεπει η χωρα να πλημμυρισει απο ασιατισσες ειχα πει τοτε γιατι αυτες κουβαλανε ενα διαφορετικο πολιτισμικο φορτιο και εχουν παιδευει να ειναι υπακουες στον ανδρα
οι σλαβες απλα ειναι ελλεεινιδες με καλυτερα σωματα
οταν καποιος μου ειπε πριν δεκαετιες οτι μολις ερθουν οι σλαβες θα στρωσουν οι ελλειηνιδες γελασα γιατι ηξερα ποσο εκμετλλευτικα ζομπι ιεναι οι σλαβες και γενικα οι δυτικες
αν θελετε τις ελλεηνιδες να αλλαξουν στον χαρακτηρα πρεπει η χωρα να πλημμυρισει απο ασιατισσες ειχα πει τοτε γιατι αυτες κουβαλανε ενα διαφορετικο πολιτισμικο φορτιο και εχουν παιδευει να ειναι υπακουες στον ανδρα
οι σλαβες απλα ειναι ελλεηνιδες με καλυτερα σωματα
Προτείνω να κάνουμε μία βόλτα όλοι μαζί οι πορνοπαικτες ολων των κατηγοριών για να δούμε πως είναι ο καθένας και τι κουσουρια κουβαλάει.ομως είμαστε γεμάτοι αγνά αισθήματα και το κυριότερο μονιασμένοι με το ίδιο χόμπυ.αυτο και μονο φιλοι μου αξίζει πολλά.
αυτό να θυμαδτε και να χερεστε.
Δεν συμφωνω , διοτι μεν οι σλαβες ειναι συμφεροντολογες αλλα αν τους φερθεις ενταξει σε εκτιμανε
Δεν εχουν κομπλεξ τα λενε στα ισα χωρις υπονοουμενα και πουτανιες που κανουν οι δικες μας
Οι Ελληνιδες εχουν χαλασει πιστευω λογω του διαδικτυου , με απειρους θαυμαστες που μαζευουν και παιρνουν τα μυαλα τους αερα
Πριν απο μια 10ετια και ακομα και πιο πισω τις καλες εποχες του Σκυλαδικου - Βαρελαδικου ηταν πιο εκδηλωτικες και ελευθερες
Ακομα καιι σημερα μπορεις να ριξεις γκομενα αν παιξεις καλα το παιχνιδι περισσοτερο στο εργασιακο χωρο που φτιαχνει τις συνθηκες , τα καλα καμακια μπορουν να χτυπανε παντου
Θεμα ιδιοσυγκρασιας και χαρακτηρα , ευκαιριες παντα υπαρχουν σε ολες τις εποχες ...
σαντ μναν οπωτε εχεις ελευθερο χρονο κερναω πουτανιτσα
αλλα επειδή θα χυσεις στο λεπτο θα σε παω φυλλης φρ
αμαρτια να πληρωουμε τζαμπα λεφτα για δυο λεπτα υποθεση
To δικο σου το κουσουρι φροντισες να μας το δειξεις απο νωρις παντως τυπε. :S :S :S