alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειναι ο κμαν αυτος ρε τύπεΟ,τι πεις :S
Δεν ειναι ο κμαν αυτος ρε τύπεΟ,τι πεις :S
Δεν ειναι ο κμαν αυτος ρε τύπε
Εγω άλλος θυμαμαι οτι την ειχε αναρτησει, δεν μπορω να το πω ομωςΠοιος είναι εισαγγελέα μου?
Εγω άλλος θυμαμαι οτι την ειχε αναρτησει, δεν μπορω να το πω ομως
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σημαινει ο κωλογαμημενος, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ.
Οκ προφανως την ειχε αναρτησει αλλος υπονοωντας οτι ειναι ο κμαν. Μπερδευτηκακαταθέτω αυτό στα πρακτικά κύριε εισαγγελέα
πουστης ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σημαινει ομοφυλόφιλος, υπουλος, ψευτης, τυχερακιας-κωλοφαρδος κλπ
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σημαινει ο κωλογαμημενος, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ.
και εσυ και ο ροκο σιφρεντι και οποιος εχωσε στον κωλο του για σεξουαλικη ευχαριστηση ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ειτε γυναικειο δακτυλο, ειτε δονηταρι, ειτε αγγουρακι, ΠΟΥΣΤΗΣ λεγεται.
το καταλαβες ή να το επαναλάβουμε άλλες 1000 φορες ετεροφιλοφιλη ΠΟΥΣΤΑΡΑ (αν εισαι ετεροφυόφιλη και όχι αμφιφιλοφιλη δηλαδή ΚΑΙ ομοφυλοφιλη ΠΟΥΣΤΑΡΑ και δεν σου αρεσουν οι γεροι και οι αραπηδες όπως ΕΣΥ ειπες)
κωλογαμημενε με δακτυλακι από πληρωμενη πουτανα.
ΠΟΝΑΣ.
ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
όχι μαλακας,
δεν με ενδιαφερει η ετυμολογια της λεξης αυνανιστης.Η ετυμολογια της λεξης "αυνανιστης" ειναι απο τον Αυναν ο οποιος oμως δεν ηταν αυνανιστης αλλα γαμουσε τη γυναικα του και τελειωνε εξω. Γι' αυτο τι εχεις να πεις τελειωμενε χοντροπουστα; Εδω ισχυει η ετυμολογια;
Απλά δεν μπορούν να χωνέψουν πώς γαμάω τέτοιες.
Η ετυμολογια της λεξης "αυνανιστης" ειναι απο τον Αυναν ο οποιος oμως δεν ηταν αυνανιστης αλλα γαμουσε τη γυναικα του και τελειωνε εξω. Γι' αυτο τι εχεις να πεις τελειωμενε χοντροπουστα; Εδω ισχυει η ετυμολογια;
πισω εννοουν τον ΚΩΛΟ.Κανεις λάθος η λέξη پشت που είναι η ετυμολογίκη ρίζα του πουστης σημαίνει «πίσω». Όταν προσπαθείς να το παίξεις μάγκας τουλάχιστον κάνε μια πεντάλεπτη έρευνα πρώτα γιατί γίνεσαι ξεφτίλα. Επίσης φίλε αν ήσουν λίγο πιο βαθειά χωμένος στη ντουλάπα θα έβγαινες στη Νάρνια.
Οκ προφανως την ειχε αναρτησει αλλος υπονοωντας οτι ειναι ο κμαν. Μπερδευτηκα
Ο καθενας με τον πονο τουo KMAN2 δεν πρέπει να εχει γυμναστει ουτε μια ωρα σε ολοκληρη τη ζωη του
Ο καθενας με τον πονο του
πολυ αγυμναστος ρε τυπε πως θα της δώσει το μουνι στο χέρι :S