Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Άλλωστ ο κμαν την βρίσκει με το να χέζει γκόμενες! :S
Όντως τωρα?
Άλλωστ ο κμαν την βρίσκει με το να χέζει γκόμενες! :S
Όντως τωρα?
Τυπε μου το sex δεν είνα διαγωνισμός πάλης! Δεν γουστάρουν όλοι gangbang.
Άλλωστε ο κμαν την βρίσκει με το να χέζει γκόμενες! :S
Aμα λαχανιασεις τύπε, ξαπλωνεις ανασκελα, την ανεβαζεις απο πανω και την αφηνεις να χτυπιεται, σε τα μας τωρα?ε δεν ειπαμε για πάλη ρε τυπε αλλα αμα εχεις αρχισει και λαχανιάζεις στην 2η στάση γάμησε μας
ε δεν ειπαμε για πάλη ρε τυπε αλλα αμα εχεις αρχισει και λαχανιάζεις στην 2η στάση γάμησε μας
Aμα λαχανιασεις τύπε, ξαπλωνεις ανασκελα, την ανεβαζεις απο πανω και την αφηνεις να χτυπιεται, σε τα μας τωρα?
Και κυριως ΚΑΠΟΙΕΣ δεν γουσταρουν τετοιου ειδους γαμησι.Τυπε μου είμαι κι έγω της γυμναστικής,σε καταλαβαίνω εν μέρη, αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λές.
Δεν χρειάζεται να δουλεύεις πιστονάρισμα για να κάνεις καλό σέξ.
Κάποιοι δεν γουστάρουν αυτού του είδους το γαμήσι.
Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Το δαχτυλο απο γυναικα ειναι straight συμπεριφορα.
με το πιστονιαρισμα και τις υψηλες ταχύτητες πχ στο πισωκολλητο , μπορει να είναι πιο καυλωτικο αλλα μπορει να τελειώνεις γρηγορα, εγω πχ με την γυναικα επικεφαλής πανω στην πουτσα αργω πολύ και ετσι κραταει περισσοτερη ωρα η ευχαριστηση και για μενα και για αυτή.
καποιες βεβαια ανεβαζουν και ταχύτητες ακομη και από πανω και μπορουν να σε τελειωσουν γρηγορα. αναφερω τέτοιες επαγγελματιες από θεσσαλονικη την αφροδιτη, την ειρηνη και την ντιανα-καζακστανη, ολες τους μιλφ
Τυπε μου το sex δεν είνα διαγωνισμός πάλης! Δεν γουστάρουν όλοι gangbang.
Άλλωστε ο κμαν την βρίσκει με το να χέζει γκόμενες! :S
δεν με ενδιαφερει η ετυμολογια της λεξης αυνανιστης.
με ενδιαφερει η ετυμολογια της λεξης ΠΟΥΣΤΗΣ.
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
όχι τρολακι ΠΟΥΣΤΑΡΑ, δεν εχω παει με κανενα τραβελακι οσο γυναικεια εμφανιση και αν ειχε οσο μεγαλες βυζαρες και αν ειχε.Εσυ που εχεις φαει ολες τις πουτσες απο τα τραβελια της Θεσσαλονικης την καλυπτεις πολυ περισσοτερο χοντρε μαλακα.
όχι τρολακι ΠΟΥΣΤΑΡΑ, δεν εχω παει με κανενα τραβελακι οσο γυναικεια εμφανιση και αν ειχε οσο μεγαλες βυζαρες και αν ειχε.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ.
Απο ποτε ειναι ρε πουστη αντρικη συμπεριφορα το να στηνεις κωλο???
...παλι πουστης λεγεσαι αφου στο χωνει στον πισινο σου.Ποιος ειπε οτι "στηνεις κωλο" ρε μαλακα; Την ωρα που σου παιρνει πιπα η γυναικα μπορει να σου βαλει και δαχτυλο. ΣΤΟΚΕ.
μας τα εχετε πρηξει ποιος ειναι πουστης και ποιος οχι,πικεριστες και αντιπικεριστες .εχεται γεμισει ολο το σαιτ.κανονιστε πριβε μια παρτουζα να αλληλογαμηθειτε να ησυχασουμε
μας τα εχετε πρηξει ποιος ειναι πουστης και ποιος οχι,πικεριστες και αντιπικεριστες .εχεται γεμισει ολο το σαιτ.κανονιστε πριβε μια παρτουζα να αλληλογαμηθειτε να ησυχασουμε