Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (14 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
Δεν στέλνω πμ. Δημόσια έγραψες, δημόσια ρωτάω. Και επανέρχομαι. Γιατί δεν υπήρξε ποτέ μια κριτική για τη Δώρα; Κι αφού ισχυρίζεσαι ότι εσύ την πήρες γιατί δεν έκανες κριτική; Αν έκανες και μου διέφυγε, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, δώσε λινκ. Την εμφάνισή της έκρινα από τις φωτογραφίες που ποστάρησε και είναι κάτω από το μέτριο (ίσως αξίζει 20€ αν ξέρει να γαμιέται από τον κώλο κι αν κάνει deepthroat), για κανένα λόγο δεν μπορεί να συγκριθεί με τις φωτογραφίες των σεξεργατριών που υπάρχουν σε αυτό το σάιτ. Χώρια η ηλικία της που έχει φανερά πάρει τζούρα από εμμηνόπαυση.  Αν σε σένα παραχώρησε φοβερό σέρβις, καλά κάνεις και το σημειώνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το παραχωρήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

γιατι να γραψω κριτικη??
δηλαδή και για τη γκομενα μου θα γραψω κριτικη η για μια που γνωρισα εξω και πηγαμε μετα σε ξενοδοχειο

κριτικη γραφω για επαγγελματιες

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
Ο Πίκερ επιβεβαίωσε σχεδόν όλα όσα έχω γράψει κατά καιρούς για την κατά φαντασίαν πόρνη. Μου έγραψε κάποια στιγμή ότι δεν είναι κακό ένα καλό μορφωμένο κορίτσι (μεγάλη πλάκα να θεωρεί τον εαυτό της μπεμπέκα) να έχει κάποια σκοτεινή πλευρά, οι φαντασιώσεις είναι που κρατούν κάποιους ανθρώπους ζωντανούς. Το μόνο που απομένει είναι να με ενημερώσει αν γνωρίστηκαν σε ομάδα ψυχοθεραπείας ή αν ήταν στον ευρύτερο χώρο των επαγγελμάτων Ψυχικής Υγείας

ακριβως ιδιες φαντασιώσεις εχουμε και εμεις διοτι οσο νορμα είναι να καυλωνουμε με τον ηχο από τα πορνοτακουνα περιμενοντας στο δωματιο αλλα τοσο νορμαλ είναι και οι φαντασιώσεις η το ευκολο σεξ και γενικα ολοι μια παρεα ειμαστε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Βέβαια όλο και κάποια κρυφοαδερφή θα βρει για να εκπληρώσει τη φαντασίωσή της.

Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Το δαχτυλο απο γυναικα ειναι straight συμπεριφορα.  :hi:

Μπορείς να έχεις τις απόψεις σου Πίκερ. Δεν είμαι Μαλάκας, εφαρμόζω το νόμο σου πριν το διαβάσω. Το εισόδημά μου είναι αρκετό να με καλύπτει κάθε φορά που έχω καύλες. Και έχω την άποψη με την οποία μπορείς να διαφωνείς κι εσύ, κι ο Ρόκκο Σιφρέντι, κι ο Τζον Στρονγκ, και οποιοσδήποτε άλλος ότι δεν είναι φανατικά αντρικό να αφήνεις να σου γλύφουν την κωλοτρυπίδα ή να βάζουν δάχτυλα μέσα. Σίγουρα υπάρχουν νεύρα, αλλά ο άντρας μπαίνει μέσα σε τρύπες. Δεν βάζει τίποτα μέσα στην τρύπα του, δεν μιλάμε βέβαια για δακτυλοσκόπηση προστάτη ή κωλονοσκόπηση

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο νομος του Picker απευθυνεται σε ετεροφυλοφιλους αντρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το γυναικειο δαχτυλο με την πουτσα.  >:(

Ο φίλος από πάνω έχει δίκιο.  Το να βάζει δάκτυλο σε κάποιον ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ (ΓΥΝΑΙΚΑ) δεν τον κάνει πούστη.
Υπάρχει απόδειξη γιαυτό ! Στο 4.35 στο παρακάτω βίντεο , ο Rocco , τρώει κωλοδάχτυλο από μια μουνάρα.

Δεν συζητάμε την πιθανότητα ο Ροκο να είναι πούστης !!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ο φίλος από πάνω έχει δίκιο.  Το να βάζει δάκτυλο σε κάποιον ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ (ΓΥΝΑΙΚΑ) δεν τον κάνει πούστη.
Υπάρχει απόδειξη γιαυτό ! Στο 4.35 στο παρακάτω βίντεο , ο Rocco , τρώει κωλοδάχτυλο από μια μουνάρα.

......

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τουλαχιστον εχεις αποδεχθει οτι για την μιζερια σου, αποκλειστικα υπευθυνος εισαι εσυ και οχι οι γυναικες? Ή ακομη δεν εχουμε μπει ουτε στο πρωτο σταδιο για την επιλυση του προβληματος?

Το ότι ο τύπος είναι μίζερος και τρόμπας , δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι ελληνίδες είναι καριόλες.Αυτό δεν είναι κανόνας (γιατί έχουν εξαιρέσεις) , είναι δόγμα (άνευ εξαιρέσεων) .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ οι λευκές(και Ελλεεινίδες) που γουστάρουν τα κακά παιδιά και την αράπικη πούτσα για να πουλήσουν μετά χρυσό το μεταχειρισμένο μουνί τους στο καλό παιδί που μόχθησε να φτάσει εκεί που έφτασε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εμενα η εικονα μια ευκολης ξεσκισμενης που στο δευτερο ποτό θα γονατισει για να παρει πιπα στις τουαλετες του μπαρ με ξενερωνει.
Αυτα θελετε?

Ναι. Και μας χαλάει κάθε άλλο σενάριο .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Τι λες ρε φιλε; Σοβαρα; Οι μεγαλοι γαμιαδες nik1410, acapoeira, stekas72 ειναι κατηγορηματικοι οτι ο Rocco ειναι πουστης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολυ στενομυαλη αποψη. Ειναι σαν να μου λες οτι δεν θα ρουφηξεις τα δαχτυλα των ποδιων μιας γυναικας επειδη ειναι σαν να της παιρνεις πιπα. Και φυσικα εσας που εχετε τετοια γελοια ομοφοβικα κολληματα σας εχω ικανους να αποφευγετε και την κωλονοσκοπηση ακομα. Εγω προσωπικα αποφευγω συνηθως το κωλοδαχτυλο απλα γιατι ο κωλος ειναι βρωμικη περιοχη, οπως αποφευγω φυσικα και να γαμαω κωλο. Μου αρεσει βεβαια οι πουτανες να μου χαιδευουν τον κωλο.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

trick_ath

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καθως ειμαι κι εγω παθον με την παρουσα κατασταση στην ελλαδα, θεωρω οτι αν δεν εχεις 1000+followers στο insta κατ'ελαχιστον, δεν εχουμε ελπιδες

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Εδώ οι λευκές(και Ελλεεινίδες) που γουστάρουν τα κακά παιδιά και την αράπικη πούτσα για να πουλήσουν μετά χρυσό το μεταχειρισμένο μουνί τους στο καλό παιδί που μόχθησε να φτάσει εκεί που έφτασε.

Εδώ ο κλασικός ελληναρας κοιλαράς που γαμει μόνο πουτανες και την έχει δει Μπραντ Πιτ και μου θέλει και παρθένα!

Συνημμένα

• IMG_20181111_193434.jpg
    IMG_20181111_193434.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 47

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν έχουν διαφθαρεί τόσο από τις χιπχοπιές και τα βρωμόλογα από το στόμα του Αράπη,τους κάνω session με αθάνατο βαλκανικό κλαρίνο.Ακούμε κλαρίνα κανά δίωρο και μετά πέφτει το πέος.Μιλάμε για απεξάρτηση.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Α τελικά γαμεις και μεταχειρισμένα από αράπηδες μουνια?
Και σε είχα για ανώτερο ον, βαλκανική υπέροχη, πουτσες μπλε και πράσινα άλογα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Α τελικά γαμεις και μεταχειρισμένα από αράπηδες μουνια?
Και σε είχα για ανώτερο ον, βαλκανική υπέροχη, πουτσες μπλε και πράσινα άλογα.

Πού ξέρω εγώ με τι έχουν πάει?Γενικά με τα στάνταρ που θέτουμε οι Βαλκάνιοι κάθε άλλη επιλογή είναι πλέον ανόητη.
Γενικά όποια πάει με Τουρκοάραβες,πάκια,Αράπηδες είναι υπεύθυνη για το χάλι της.Δεν είναι οτι μετά θα πετύχει εκπτώσεις.
Τα στάνταρ τα καθορίζω πάντα εγώ ο ανώτερος Βαλκάνιος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο νομος του Picker απευθυνεται σε ετεροφυλοφιλους αντρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το γυναικειο δαχτυλο με την πουτσα.  >:(
πουστης ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σημαινει ομοφυλόφιλος, υπουλος, ψευτης, τυχερακιας-κωλοφαρδος κλπ
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σημαινει ο κωλογαμημενος, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ.

και εσυ και ο ροκο σιφρεντι και οποιος εχωσε στον κωλο του για σεξουαλικη ευχαριστηση ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ειτε γυναικειο δακτυλο, ειτε δονηταρι, ειτε αγγουρακι, ΠΟΥΣΤΗΣ λεγεται.

το καταλαβες ή να το επαναλάβουμε άλλες 1000 φορες ετεροφιλοφιλη ΠΟΥΣΤΑΡΑ (αν εισαι ετεροφυόφιλη και όχι αμφιφιλοφιλη δηλαδή ΚΑΙ ομοφυλοφιλη ΠΟΥΣΤΑΡΑ και δεν σου αρεσουν οι γεροι και οι αραπηδες όπως ΕΣΥ ειπες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom