δηλαδη αμα καυλωνεις με πουτσες ο πικερισμος το υιοθετει;
Ο νομος του Picker απευθυνεται σε ετεροφυλοφιλους αντρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το γυναικειο δαχτυλο με την πουτσα. >
δηλαδη αμα καυλωνεις με πουτσες ο πικερισμος το υιοθετει;
Κι όμως εσείς οι ίδιοι οι ανδρες φταιτε...
Δεν στέλνω πμ. Δημόσια έγραψες, δημόσια ρωτάω. Και επανέρχομαι. Γιατί δεν υπήρξε ποτέ μια κριτική για τη Δώρα; Κι αφού ισχυρίζεσαι ότι εσύ την πήρες γιατί δεν έκανες κριτική; Αν έκανες και μου διέφυγε, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, δώσε λινκ. Την εμφάνισή της έκρινα από τις φωτογραφίες που ποστάρησε και είναι κάτω από το μέτριο (ίσως αξίζει 20€ αν ξέρει να γαμιέται από τον κώλο κι αν κάνει deepthroat), για κανένα λόγο δεν μπορεί να συγκριθεί με τις φωτογραφίες των σεξεργατριών που υπάρχουν σε αυτό το σάιτ. Χώρια η ηλικία της που έχει φανερά πάρει τζούρα από εμμηνόπαυση. Αν σε σένα παραχώρησε φοβερό σέρβις, καλά κάνεις και το σημειώνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το παραχωρήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.
Ο Πίκερ επιβεβαίωσε σχεδόν όλα όσα έχω γράψει κατά καιρούς για την κατά φαντασίαν πόρνη. Μου έγραψε κάποια στιγμή ότι δεν είναι κακό ένα καλό μορφωμένο κορίτσι (μεγάλη πλάκα να θεωρεί τον εαυτό της μπεμπέκα) να έχει κάποια σκοτεινή πλευρά, οι φαντασιώσεις είναι που κρατούν κάποιους ανθρώπους ζωντανούς. Το μόνο που απομένει είναι να με ενημερώσει αν γνωρίστηκαν σε ομάδα ψυχοθεραπείας ή αν ήταν στον ευρύτερο χώρο των επαγγελμάτων Ψυχικής Υγείας
Βέβαια όλο και κάποια κρυφοαδερφή θα βρει για να εκπληρώσει τη φαντασίωσή της.
Εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Το δαχτυλο απο γυναικα ειναι straight συμπεριφορα.
Ο νομος του Picker απευθυνεται σε ετεροφυλοφιλους αντρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το γυναικειο δαχτυλο με την πουτσα. >
......Ο φίλος από πάνω έχει δίκιο. Το να βάζει δάκτυλο σε κάποιον ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ (ΓΥΝΑΙΚΑ) δεν τον κάνει πούστη.
Υπάρχει απόδειξη γιαυτό ! Στο 4.35 στο παρακάτω βίντεο , ο Rocco , τρώει κωλοδάχτυλο από μια μουνάρα.
Δεν συζητάμε την πιθανότητα ο Ροκο να είναι πούστης !!!!
Τουλαχιστον εχεις αποδεχθει οτι για την μιζερια σου, αποκλειστικα υπευθυνος εισαι εσυ και οχι οι γυναικες? Ή ακομη δεν εχουμε μπει ουτε στο πρωτο σταδιο για την επιλυση του προβληματος?
Εμενα η εικονα μια ευκολης ξεσκισμενης που στο δευτερο ποτό θα γονατισει για να παρει πιπα στις τουαλετες του μπαρ με ξενερωνει.
Αυτα θελετε?
Δεν συζητάμε την πιθανότητα ο Ροκο να είναι πούστης !!!!
Πολυ στενομυαλη αποψη. Ειναι σαν να μου λες οτι δεν θα ρουφηξεις τα δαχτυλα των ποδιων μιας γυναικας επειδη ειναι σαν να της παιρνεις πιπα. Και φυσικα εσας που εχετε τετοια γελοια ομοφοβικα κολληματα σας εχω ικανους να αποφευγετε και την κωλονοσκοπηση ακομα. Εγω προσωπικα αποφευγω συνηθως το κωλοδαχτυλο απλα γιατι ο κωλος ειναι βρωμικη περιοχη, οπως αποφευγω φυσικα και να γαμαω κωλο. Μου αρεσει βεβαια οι πουτανες να μου χαιδευουν τον κωλο.
Tυπε δε μας τα λέει καλα ο δικος σου. Και τον ειχες για πρότυπο.δηλαδη αμα καυλωνεις με πουτσες ο πικερισμος το υιοθετει;
Εδώ ο κλασικός ελληναρας κοιλαράς που γαμει μόνο πουτανες και την έχει δει Μπραντ Πιτ και μου θέλει και παρθένα!Εδώ οι λευκές(και Ελλεεινίδες) που γουστάρουν τα κακά παιδιά και την αράπικη πούτσα για να πουλήσουν μετά χρυσό το μεταχειρισμένο μουνί τους στο καλό παιδί που μόχθησε να φτάσει εκεί που έφτασε.
Α τελικά γαμεις και μεταχειρισμένα από αράπηδες μουνια?
Και σε είχα για ανώτερο ον, βαλκανική υπέροχη, πουτσες μπλε και πράσινα άλογα.
πουστης ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σημαινει ομοφυλόφιλος, υπουλος, ψευτης, τυχερακιας-κωλοφαρδος κλπΟ νομος του Picker απευθυνεται σε ετεροφυλοφιλους αντρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το γυναικειο δαχτυλο με την πουτσα. >
εγώ ο ανώτερος Βαλκάνιος.