Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (11 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μένω Γερμανία και έμεινα πάνω από έξι μήνες Πράγα.

Το ότι είναι σουρωμένη κάποια, δε σημαίνει ότι θα γαμηθεί με τον οποιοδήποτε.

Δηλαδή στο εξωτερικό μόνο σουρωμένες σού μιλάνε;Δεν μπορεί να γίνει πουθενά αλλού τυχαία γνωριμία;Σε πάρκο,στο δρόμο,σε κάποιο μέσο μεταφοράς που να είστε ξεσούρωτοι;

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Η γκόμενα πάντως σίγουρα θα συμφωνήσει με πολλούς από εσας,γιατί όλοι έχετε μουνοδουλικές απόψεις.Όταν λέτε συνεχώς ότι φταίμε εμεις και όχι οι γυναίκες,είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να ακούνε.Και φυσικά θα συνεχίσουν την ίδια συμπεριφορά,αφού εμεις είμαστε οι 'προβληματικοί'.

Ρε μεγάλε είσαι η επιτομή της μιζέριας.Εμείς είμαστε μουνόδουλοι επειδή σου λέμε ότι δεν φταίνε απαραίτητα οι γκόμενες αλλλά φταις εσύ;Προφανώς και οι ελληνίδες είναι προβληματικές.Και στο λέει ένας άνθρωπος που ζει εξωτερικό και ζει με γυναίκες άλλης εθνικότητας οπότε έχει δει και την άλλη πλευρά.Αλλά εαν νομίζεις ότι θα πας έξω και θα γαμήσεις 100% είσαι γελασμένος.Έχω δει τύπους που ήρθαν εδώ και είναι και μια χαρά εμφανισιακά και έχουν φάει τις χυλόπιτες της χρονιάς.Αυτό δεν μπορεί να καταλάβεις.Ότι δεν υπάρχει  μέρος ή γυναίκες συγκεκριμένης εθνικότητας που θα σου εξασφαλίσουν σίγουρο γαμήσι.Έχεις γράψει αρκετές φορές ότι δεν έχεις δουλειά.Παρόλα αυτά τρως πόσες ώρες εδώ και ποιος ξέρει που αλλού αντί να κάνεις κάτι να βελτιώσεις την κατάσταση σου.Ε συγνώμη ρε μεγάλε σαν άντρας δεν θα σε ήθελα για φίλο και το θεωρώ απολύτως φυσικό να μη σε θέλουν και οι γυναίκες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε μεγάλε είσαι η επιτομή της μιζέριας.Εμείς είμαστε μουνόδουλοι επειδή σου λέμε ότι δεν φταίνε απαραίτητα οι γκόμενες αλλλά φταις εσύ;Προφανώς και οι ελληνίδες είναι προβληματικές.Και στο λέει ένας άνθρωπος που ζει εξωτερικό και ζει με γυναίκες άλλης εθνικότητας οπότε έχει δει και την άλλη πλευρά.Αλλά εαν νομίζεις ότι θα πας έξω και θα γαμήσεις 100% είσαι γελασμένος.Έχω δει τύπους που ήρθαν εδώ και είναι και μια χαρά εμφανισιακά και έχουν φάει τις χυλόπιτες της χρονιάς.Αυτό δεν μπορεί να καταλάβεις.Ότι δεν υπάρχει  μέρος ή γυναίκες συγκεκριμένης εθνικότητας που θα σου εξασφαλίσουν σίγουρο γαμήσι.Έχεις γράψει αρκετές φορές ότι δεν έχεις δουλειά.Παρόλα αυτά τρως πόσες ώρες εδώ και ποιος ξέρει που αλλού αντί να κάνεις κάτι να βελτιώσεις την κατάσταση σου.Ε συγνώμη ρε μεγάλε σαν άντρας δεν θα σε ήθελα για φίλο και το θεωρώ απολύτως φυσικό να μη σε θέλουν και οι γυναίκες.

Μήπως μέσα σ'αυτούς που πήγαν εκεί και δεν γαμάνε,είσαι κι εσύ;

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι έξω γαμάει κάποιος σίγουρα,λέω ότι έχει ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
japan μαγκες θα γινουμε~ θα πεφτει τσοκανισμα απ το pc κ οταν βλεπουμε γκομενα θα κοκκινιζουμε~~!! φταιμε κ μεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή στο εξωτερικό μόνο σουρωμένες σού μιλάνε;Δεν μπορεί να γίνει πουθενά αλλού τυχαία γνωριμία;Σε πάρκο,στο δρόμο,σε κάποιο μέσο μεταφοράς που να είστε ξεσούρωτοι;

Oχι, απο που και ως που να γινει τυχαια γνωριμια στο παρκο στο δρομο η στα μεσα μεταφορας στο εξωτερικο? Ισα ισα εκει ειναι που οχι μονο δε μιλανε ουτε καν κοιταζονται μεταξυ τους.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Μήπως μέσα σ'αυτούς που πήγαν εκεί και δεν γαμάνε,είσαι κι εσύ;

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι έξω γαμάει κάποιος σίγουρα,λέω ότι έχει ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Καλά μέσω ιντερνετ δεν θα σου αποδείξω αν γαμάω.Αλλά και έτσι να είναι όπως τα λες και να μην γαμάω,έρχεσαι στα λόγια μου.Ότι και στη χώρα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσεις άμα είσαι εσύ λάθος (είτε εμφανησιακά είτε ο χαρακτήρας σου) δεν γαμάς.Και οι τύποι που ήρθαν εδώ και δεν γάμησαν μια χαρά γαμούσαν στην ελλάδα.Δεν μπορώ να το αποδείξω φυσικά γιατί δεν τους ήξερα από πριν αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν κλάφτηκαν σαν και εσένα ότι οι ελληνίδες είναι για τον πούτσο.Όπως επίσης υπάρχουν τύποι σαν και εσένα που ήρθαν εδώ και νόμιζαν ότι θα ξεσκιστούν στο γαμήσι και εδώ δεν γαμάνε καθόλου ή λιγότερο απ' ότι γαμούσαν στην ελλάδα.Εσύ λοιπόν ως κλασσικός ελληναράς έχεις αποκλείσει το ενδεχομενο του να είσαι εσύ λάθος (είτε εμφανησιακά είτε ο χαρακτήρας σου) και σου φταίνε η ελληνίδες.'Οπως φυσικά υπάρχουν ελληνίδες που νομίζουν ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια και αυτές είναι τέλειες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Sad man αύριο ξεκινάς γυμναστήριο και γράφεσαι σε κανένα καλό χόμπι πχ ιστιοπλοϊα. Έχεις και σήμερα ολόκληρη Κυριακή να δείς τι θα ξεκινήσεις.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Sad man αύριο ξεκινάς γυμναστήριο και γράφεσαι σε κανένα καλό χόμπι πχ ιστιοπλοϊα. Έχεις και σήμερα ολόκληρη Κυριακή να δείς τι θα ξεκινήσεις.
Φίλε μου , αν με τις γυναίκες δεν το'χει κάποιος , δεν βοηθάει το χόμπι .
Καλό είναι βέβαια να υπάρχει ,καμιά αντίρρηση επ'αυτού , αλλά αν δεν το χεις ...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Aλλο ωραιο σκηνικο με στραβογαμημενη θειτσα.

Ειμαι στο λιμανι και παω προς το αυτοκίνητο με το σκύλο. Ξαφνικα του ήρθε να  :shit:
Πρωτου προλαβω να κανω οτιδήποτε ακουω μια maturo φωνή :
-Δεν θα τα μαζέψεις?
-Κι εγω σαν γνήσιος τζεντελμαν τις απαντω:
-Οχι, θα τα αφησω να τα φασ εσυ.
Αυτη ξέσπασε σε κατι υστερικες φωνες, βοήθεια, λιμενικο, κλπ. Δεν εκτιμησε καθολου την απάντηση μου.
:think:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
εχω παει με πολλες η καυλα της δωροθεας εβαζε κατω την οποιαδηποτε επαγγελματια
μπορω να μπω σε χιλιαδες λεπτομέρειες αλλα δεν το κανω
και μη κατσουμε να συγκρινουμε της μηχανικες ψευτικες συμπεριφορες των κοριτσιων στα στουντιο με μια ζωντανη καυλα διοτι χανουν απο  αποδυτυρια
ρε τυπε θα στο πω οσο πιο ξεκαθαρα καποια στιγμη ειχε τη καυλα της να κανει ενα διαλλειμα να μπει εδω να παιξει με καποιους να τρολαρει με τον τροπο της αλλους να κανει χαβαλε.μην μεγαλοποιεις καταστασεις
τον πικερ τον γνωρισε εντελως τυχαια στο καφε μιλησανε κανανε πλακα μεχρι εκει
τον υποστηριζε εδω οπως τον υποστηριζω και εγω χωρις να εχω αλλος σκοπους
υγ οτι αλλη απορια στειλε πμ

Δεν στέλνω πμ. Δημόσια έγραψες, δημόσια ρωτάω. Και επανέρχομαι. Γιατί δεν υπήρξε ποτέ μια κριτική για τη Δώρα; Κι αφού ισχυρίζεσαι ότι εσύ την πήρες γιατί δεν έκανες κριτική; Αν έκανες και μου διέφυγε, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, δώσε λινκ. Την εμφάνισή της έκρινα από τις φωτογραφίες που ποστάρησε και είναι κάτω από το μέτριο (ίσως αξίζει 20€ αν ξέρει να γαμιέται από τον κώλο κι αν κάνει deepthroat), για κανένα λόγο δεν μπορεί να συγκριθεί με τις φωτογραφίες των σεξεργατριών που υπάρχουν σε αυτό το σάιτ. Χώρια η ηλικία της που έχει φανερά πάρει τζούρα από εμμηνόπαυση.  Αν σε σένα παραχώρησε φοβερό σέρβις, καλά κάνεις και το σημειώνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το παραχωρήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Η Ντορα φυσικα και ηταν υπαρκτο προσωπο και επισης δεν ηταν πουτανα. Δεν τη γαμησα - αν και με γουσταρε - γιατι μου ηταν τελειως αδιαφορη ως γυναικα (σκουρο δερμα, αδιαφορη φατσα κτλ.), δηλαδη της εριξα χυλοπιτα οπως εχω ριξει και σε αλλες. Κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ κατωτερη σε εμφανιση απο τις πουτανες που γαμαω, γι' αυτο και δεν μπηκα στον κοπο. Ηταν ομως καλη κοπελα και συμπαθητικη.

Με λίγα λόγια. Έγραψα ότι τη θεωρώ υπαρκτό πρόσωπο, αλλά ότι δεν ήταν εκδιδόμενη, όπως παρουσιάστηκε. Ότι δεν άξιζε τα 70€ που κοστολογούσε τον εαυτό της. Επιβεβαιώνεις το πασιφανές, ότι δεν ήταν Πόρνη. Ότι η εμφάνισή της ήταν αδιάφορη, κι ότι ήταν κατώτερης εμφάνισης από τις κοπέλες που πηδιούνται με 10€.  ΦΥΣΙΚΑ δεν άξιζε το ποσό που ζήταγε. Μπράβο της αν ήταν καλή κοπέλα, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν οι τόσο φαντασιόπληκτες γυναίκες. Μια και μόνο απορία δεν μου έλυσες. Αν σε γνώρισε σε ομάδα ψυχοθεραπείας. Αν θέλεις, μου απαντάς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
πολύ σωστα τα γραφεις διαφωνω στο σημειο για την εμφανιση αλλα νομιζω ότι αυτό δεν πρεπει να μας απασχολει τωρα

απλα δωσαμε την απαντηση στον ιωαννη

Ο Πίκερ επιβεβαίωσε σχεδόν όλα όσα έχω γράψει κατά καιρούς για την κατά φαντασίαν πόρνη. Μου έγραψε κάποια στιγμή ότι δεν είναι κακό ένα καλό μορφωμένο κορίτσι (μεγάλη πλάκα να θεωρεί τον εαυτό της μπεμπέκα) να έχει κάποια σκοτεινή πλευρά, οι φαντασιώσεις είναι που κρατούν κάποιους ανθρώπους ζωντανούς. Το μόνο που απομένει είναι να με ενημερώσει αν γνωρίστηκαν σε ομάδα ψυχοθεραπείας ή αν ήταν στον ευρύτερο χώρο των επαγγελμάτων Ψυχικής Υγείας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
αυτο φυσικα ειναι δειγμα καυλιαρας και οχι ξενερωτης γκομενας και ειναι στα υπερ της ασχετα αν αρεσει στον αλλον η οχι

ή ίσως είναι δείγμα μίσανδρης στερημένης που φαντασιώνεται ότι έχει τον αντρικό ρόλο στη σεξουαλική σχέση. Βέβαια όλο και κάποια κρυφοαδερφή θα βρει για να εκπληρώσει τη φαντασίωσή της

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο πικερισμος σε αφηνει ελευθερο να καυλωνεις με οποιονδηποτε τροπο με τελικο σκοπο να γαμας το μουνι.  :sunglasses:
δηλαδη αμα καυλωνεις με πουτσες ο πικερισμος το υιοθετει;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πηγη
Ενθετο Ημερησια, Εθνος της Κυριακης

<Αγορα Καλλυντικων. Αντεξε στη κριση
Οι πωλησεις σε τιμες λιανικης στον κλαδο αναμενεται να διαμορφωθουν στα 899 εκατ. ευρω εναντι  881 εκατ. το 2017 και 851 εκατ. το 2016. 5% εκτιμαται οτι θα ειναι η μεση αυξηση της αγορας καλλυντικων στην επομενη τριετια.>

Πως ειπατε; Ελληνιδες σε κριση; Εδω τα 100ρικα ευρω σε ανεξαρτητες και σε μαμπα πανε συννεφο. Ο καθενας οπως θελει διαθετει τα χρηματα του. Αλλα τις Ελληνιδες σε κριση που τις βλεπουν;

FAN25

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
Κι όμως εσείς οι ίδιοι οι ανδρες φταιτε... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories