Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (9 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
απλα καμια φορα οι ανθρωποι είναι δυσπιστοι χωρις λογο γιατι αυτό χαλαει καπως την κοσμοθεωρια που εχουνε φτιαξει δε ξερω
και καμια φορα οντως συμβαινουν πραματα που καποιος θα πει αυτά είναι φιδια και λες μαλακιες
εμεις τυπε δεν θα κατσουμε να πεισουμε κανεναν με το ζορι ουτε να του αλλαξουμε τις σκεψεις του
τωρα μαλλον ο ιωαννης ριχνει δικτυα γιατι εχασε το γκομενακι και του στοιχισε

Από που κι ως που γράφεις ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ να πείσετε κανένα; είσαι κι εσύ στο κύκλωμα; και είναι ξεκαρδιστικό να ισχυρίζεσαι ότι έχασα το γκομενάκι. Η χειρότερη που πηδάω με 20€ είναι πέντε κλάσεις ανώτερη από την κατά φαντασίαν πουτάνα. Δεν μιλάμε βέβαια για τα κορίτσια των 50€ που δουλεύουν στα στούντιο, εκεί η μπάλα χάνεται τελείως

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
Από που κι ως που γράφεις ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ να πείσετε κανένα; είσαι κι εσύ στο κύκλωμα; και είναι ξεκαρδιστικό να ισχυρίζεσαι ότι έχασα το γκομενάκι. Η χειρότερη που πηδάω με 20€ είναι πέντε κλάσεις ανώτερη από την κατά φαντασίαν πουτάνα. Δεν μιλάμε βέβαια για τα κορίτσια των 50€ που δουλεύουν στα στούντιο, εκεί η μπάλα χάνεται τελείως

εχω παει με πολλες η καυλα της δωροθεας εβαζε κατω την οποιαδηποτε επαγγελματια

μπορω να μπω σε χιλιαδες λεπτομέρειες αλλα δεν το κανω

και μη κατσουμε να συγκρινουμε της μηχανικες ψευτικες συμπεριφορες των κοριτσιων στα στουντιο με μια ζωντανη καυλα διοτι χανουν απο  αποδυτυρια

ρε τυπε θα στο πω οσο πιο ξεκαθαρα καποια στιγμη ειχε τη καυλα της να κανει ενα διαλλειμα να μπει εδω να παιξει με καποιους να τρολαρει με τον τροπο της αλλους να κανει χαβαλε.μην μεγαλοποιεις καταστασεις
τον πικερ τον γνωρισε εντελως τυχαια στο καφε μιλησανε κανανε πλακα μεχρι εκει

τον υποστηριζε εδω οπως τον υποστηριζω και εγω χωρις να εχω αλλος σκοπους

υγ οτι αλλη απορια στειλε πμ

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
άλλο θεμα τωρα

με πηρε η παιδικη φιλη για να βγουμε το βραδυ με την άλλη μας φιλη οι τρεις
ποτακι χαλαρο θελουνε

το θεμα ειναι οτι αυτες ειναι χωρις γκομενους κλπ και εγω δεν ειμαι για ανοιγματα γιατι θα φαω καμια παντοφλα και δε γουσταρω να πω θα βγω με τις φιλες μου λες και ειμαστε στο σχολειο

αμα εχεις κοινωνικες υποχρεωσεις ετσι ειναι θα μου φορτωθουν

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η Ντορα φυσικα και ηταν υπαρκτο προσωπο και επισης δεν ηταν πουτανα. Δεν τη γαμησα - αν και με γουσταρε - γιατι μου ηταν τελειως αδιαφορη ως γυναικα (σκουρο δερμα, αδιαφορη φατσα κτλ.), δηλαδη της εριξα χυλοπιτα οπως εχω ριξει και σε αλλες. Κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ κατωτερη σε εμφανιση απο τις πουτανες που γαμαω, γι' αυτο και δεν μπηκα στον κοπο. Ηταν ομως καλη κοπελα και συμπαθητικη.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Όχι, δεν θέλω επίθετο, ούτε όνομα. Θέλω να μας φανερώσει αν ήταν μαζί του στην ομάδα υποστήριξης της ψυχοθεραπείας που έκανε και προσπάθησε να τον βοηθήσει με τον τρόπο αυτό. Αν ήταν στο βοηθητικό προσωπικό της Υπηρεσίας Ψυχικής Υγείας. Αν μάζευε υλικό για εργασία ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Εσύ πως γνωρίζεις ποια ήταν; συναντηθήκατε και σου έκανε εκμυστηρεύσεις; έδωσες 70 € για τις υπηρεσίες της; έχεις κάποιο άλλο κανάλι γνώσης; Πες μας  

πηγε να του χωσει δακτυλο παντως

το εγραψε ο βανακιας και μετα το εσβησε

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
Η Ντορα φυσικα και ηταν υπαρκτο προσωπο και επισης δεν ηταν πουτανα. Δεν τη γαμησα - αν και με γουσταρε - γιατι μου ηταν τελειως αδιαφορη ως γυναικα (σκουρο δερμα, αδιαφορη φατσα κτλ.), δηλαδη της εριξα χυλοπιτα οπως εχω ριξει και σε αλλες. Κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ κατωτερη σε εμφανιση απο τις πουτανες που γαμαω, γι' αυτο και δεν μπηκα στον κοπο. Ηταν ομως καλη κοπελα και συμπαθητικη.

πολύ σωστα τα γραφεις διαφωνω στο σημειο για την εμφανιση αλλα νομιζω ότι αυτό δεν πρεπει να μας απασχολει τωρα

απλα δωσαμε την απαντηση στον ιωαννη

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
πηγε να του χωσει δακτυλο παντως

το εγραψε ο βανακιας και μετα το εσβησε

αυτο φυσικα ειναι δειγμα καυλιαρας και οχι ξενερωτης γκομενας και ειναι στα υπερ της ασχετα αν αρεσει στον αλλον η οχι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αυτο φυσικα ειναι δειγμα καυλιαρας και οχι ξενερωτης γκομενας και ειναι στα υπερ της ασχετα αν αρεσει στον αλλον η οχι

μηπως εισαι λιγακι κουνιστος και ειπε να σε γαμησει με το δακτυλο?

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
μηπως εισαι λιγακι κουνιστος και ειπε να σε γαμησει με το δακτυλο?

μπα τωρα βασικα δε θυμαμαι κιολας αν το εκανε αλλα νομιζω ποιο πολύ το συζητάγαμε λογω του πικερ για πλακα δηλαδή
νομιζω ετσι είναι τωρα που το θυμαμαι καλυτερα  ,σε φαση τι σ αρεσει στο σεξ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μπα τωρα βασικα δε θυμαμαι κιολας αν το εκανε αλλα νομιζω ποιο πολύ το συζητάγαμε λογω του πικερ για πλακα δηλαδή
νομιζω ετσι είναι τωρα που το θυμαμαι καλυτερα  ,σε φαση τι σ αρεσει στο σεξ

στο ποστ που εσβησες εγραφες πως πηγε να στο χωσει στον κωλο
αλλα δεν την αφησες

RigidUnfitIchneumonfly-small.gif

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
στο ποστ που εσβησες εγραφες πως πηγε να στο χωσει στον κωλο
αλλα δεν την αφησες

ναι δε θυμαμαι ακριβως να πω την αληθεια αν το εκανε κιολας θυμαμαι παντως που το συζητάγαμε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ναι δε θυμαμαι ακριβως να πω την αληθεια αν το εκανε κιολας θυμαμαι παντως που το συζητάγαμε
Μπορεί τον παίρνεις που και που αλλά να μην το θυμάσαι. Δεν πειράζει
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Διαχρονική ελλεηνιδική φύση μαλακίας θα έλεγα εγώ.

Αν όντως θέλει κάποια να σε γνωρίσει,σε κοιτάει έτσι ώστε να σε αναγκάσει να της μιλήσεις.Δεν σου ρίχνει μια ματιά και μετά ξαναεπιστρέφει στον κόσμο του κινητού της.Θα μου πεις,μες στη μέση του δρόμου να σταματήσει και να μιλήσετε;Ε γιατί όχι,στη βράση κολλάει το σίδερο.Εμεις δηλαδή γιατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να γνωρίσουμε γκόμενες οπουδήποτε;

Εσυ σε ποια χώρα νομίζεις ότι θα πας και οι γκόμενες θα σου την πέφτουν?Έτσι θέλω να δω την απάντηση σου για να γελάσω.Το ότι οι γκόμενες σε κάποιες άλλες χώρες μπορεί να είναι πιο απελευθερωμένες δεν σημαίνει ότι θα σου την πέφτουν δέκα-δέκα.Έχεις κολλήσει ότι φταίνε οι γυναίκες μόνο.Επίσης εσύ δεν πας να μιλήσεις σε γυναίκα άμα δεν την ξέρεις,δεν είναι του κύκλου σου κτλ.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πήγαινες σε μια ξένη χώρα που δεν μιλάς και την γλώσσα και ξαφνικά θα την έπεφτες όλη την ώρα σε γκόμενες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν μια θέλει να σε γνωρίσει,σε κοιτάει.
Αν μασάς να πας,τότε δεν αξίζεις να σε γνωρίσει.
Απλά πράγματα.

Δε θα αλλαξουμε τη φύση τώρα και θα κάνουμε τις γυναίκες πέφτουλες νταλικιέρηδες επειδή κάποιοι τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιάτο σας.
:thumbsup:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εσυ σε ποια χώρα νομίζεις ότι θα πας και οι γκόμενες θα σου την πέφτουν?Έτσι θέλω να δω την απάντηση σου για να γελάσω.Το ότι οι γκόμενες σε κάποιες άλλες χώρες μπορεί να είναι πιο απελευθερωμένες δεν σημαίνει ότι θα σου την πέφτουν δέκα-δέκα.Έχεις κολλήσει ότι φταίνε οι γυναίκες μόνο.Επίσης εσύ δεν πας να μιλήσεις σε γυναίκα άμα δεν την ξέρεις,δεν είναι του κύκλου σου κτλ.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πήγαινες σε μια ξένη χώρα που δεν μιλάς και την γλώσσα και ξαφνικά θα την έπεφτες όλη την ώρα σε γκόμενες;

Σε καμία χώρα δεν περιμένω να μου την πέφτουν δέκα-δέκα.Εγώ θέλω να έχω γυναίκες γύρω μου που θα είναι ανοιχτές στο να φλερτάρονται.Να κοιταζόσαστε,να σε αφήνουν να τις πλησιάσεις και μετά ό,τι ήθελε προκύψει.Είτε σεξ,είτε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση,είτε θα πιείτε το ποτό σας και θα πείτε καληνύχτα.Να έχεις τουλάχιστον την ευκαιρία να μιλάς με γυναίκες.

Αυτό το αυτονόητο πράγμα,στην Ελλάδα δεν υπάρχει.Αν δεν έχεις καθόλου γνωστές από δουλειά κλπ,ουσιαστικά χάνεις εντελώς επαφή με το γυναικείο φύλο.Στο εξωτερικό,μπορεί λόγω μεταναστών και τουριστών να είναι κι εκεί πλέον κουμπωμένες οι γυναίκες,αλλά και πάλι δεν είναι όπως εδώ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σε καμία χώρα δεν περιμένω να μου την πέφτουν δέκα-δέκα.Εγώ θέλω να έχω γυναίκες γύρω μου που θα είναι ανοιχτές στο να φλερτάρονται.Να κοιταζόσαστε,να σε αφήνουν να τις πλησιάσεις και μετά ό,τι ήθελε προκύψει.Είτε σεξ,είτε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση,είτε θα πιείτε το ποτό σας και θα πείτε καληνύχτα.Να έχεις τουλάχιστον την ευκαιρία να μιλάς με γυναίκες.

Αυτό το αυτονόητο πράγμα,στην Ελλάδα δεν υπάρχει.Αν δεν έχεις καθόλου γνωστές από δουλειά κλπ,ουσιαστικά χάνεις εντελώς επαφή με το γυναικείο φύλο.Στο εξωτερικό,μπορεί λόγω μεταναστών και τουριστών να είναι κι εκεί πλέον κουμπωμένες οι γυναίκες,αλλά και πάλι δεν είναι όπως εδώ.

ρε φιλε οταν εμενα αθηνα αραζα μοναστηρακι
γαμησα τουριστριες απο εκει σχεδον αμεσα
παντου υπαρχουν ευκαιριες να γαμησεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τουλαχιστον εχεις αποδεχθει οτι για την μιζερια σου, αποκλειστικα υπευθυνος εισαι εσυ και οχι οι γυναικες? Ή ακομη δεν εχουμε μπει ουτε στο πρωτο σταδιο για την επιλυση του προβληματος?

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
606
Πόντοι
96

Για να πω την αλήθεια δεν έχεις και άδικο. Όντως το παιχνίδι είναι αρκετά πιο δύσκολο στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες. Πχ Αγγλία που έζησα, οι γκόμενες σουρώνουν ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως και ορμάνε μόνες τους πολύ άνετα. Εννοείται ότι παίζουν και πιο άνετα αν ορμήξεις εσύ, αγγίζονται πιο εύκολα, χορεύουν, γελάνε, δε στραβώνουν εύκολα κλπ

Όμως όπως σου είπε ένας συνομιλητής, για να παίξεις και εκεί χρειάζεσαι κάποια πράγματα, όπως καλή γλώσσα, δουλειά για να έχεις λεφτά, άρα ίσως να μην σου μένει ενέργεια για έξω, σπίτι για γαμιστρώνα, κλπ

Εδώ έχεις το τεραστιο πλεονέκτημα της γλωσσας.
Ωστόσο, θα σου κάνω μια παρατήρηση. Την πρηγούμενη εβδομάδα σου είπα δυο-τρία πράγματα πως γίνεται το απλό καμάκι στην Ελλάδα. Ωστόσο βλέπω ότι για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατόβραδο είσαι μέσα και μιζεριάζεις. Μήπως φταις λίγο και εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom