Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η Ελλεηνίς θέλει την εύκολη λύση.Ενα φραγκάτο νέο ωραίο που θα τον τυλίξει και θα την παντρευτεί σε dt κτλ.Αντιστοίχως ο Ελλην είναι επίσης οπαδός της εύκολης λύσεως.Παραμυθάκι,λαδωμένο πτυχίο,εύκολα λεφτά,δουλειά του μπαμπά κτλ.
Πιάνουν αμφότεροι τα αρχίδια τους.Απόλυτη κυριαρχία του Βαλκάνιου τσομπάνη.
Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν πραγματικό.Τους κόψαμε τους κώλους πραγματικά,απόλυτη ανωτερότητα.
Ο ένας καταλήγει να γαμάει σταφιδιασμένη χοντροκώλα με πολλά χιλιόμετρα και χρέη και η άλλη έναν άφραγκο ψωλά.

Το πιο αστείο είναι ότι μετά από τέτοιες κορυφαίες :grin: επιλογές συντρόφων, νιώθουν και οι ίδιοι  σκατά και χωρίς καν να ρωτήσεις προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...

Ο άλλος παντρεύεται μια χοντρέλω και μετά σου λέει:"Έχει κάτι κιλάκια :2funny: παραπάνω,αλλά είναι νοικοκυρά".
Ο άλλος παντρεύεται milf με 300.000χλμ στο κοντέρ που όμως είναι:"Ώριμη και κατασταλαγμένη"
Ότι και καλά χείωνε τα ανώριμα 25χρονα και φορτώθηκε από επιλογή την συνομήλική του 36χρονη :2funny:

Για γέλια και για κλάματα...
Εν τω μεταξύ και οι περισσότεροι λαζοντόιτς μεταξύ τους παντρεύονται..
Γερμανίδες,Σλάβες τίγκα,Τσεχία δίπλα και οι άλλοι εκεί...
Μην τους λείψει ο τραχανάς και η γκρίνια.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος πειράξει το αγαπημένο μας site θα μας βρει απέναντι του!!!

Με ολο το σεβασμο προς το προσωπο σου θα σου πω τα εξης:

Εδω γαμησαν ενα ολοκληρο κρατος επι δεκαετιες και δεν ανοιξε μυτη, πιστευεις οτι θα ασχοληθει κανεις σοβαρα με το αν καποια στιγμη αποφασισουν να κανουν ζημια σε ενα σαιτ;

Λες να γινει η αφορμη που θα ξεκινησει ο πολεμος εναντιον τους; Καλη φαση αλλα χλωμο.

Καποιος αλλος σε ενα τραπεζι ειχε πει οτι η χ κυβερνηση θα πεσει μεσα σε μερικα 24ωρα αν απαγορευσει τη προσβαση στο fb insta κτλπ.

Πιο πιθανο και υλοποιησιμο το βλεπω αυτο. Δεν προκειται να τολμησει να το κανει κανεις αυτο. Οσο και να ακουγεται απιθανο, ναι. Θα φανε γαμησι για κατι τετοιο και οχι για ολα τα αλλα που δεν εχει ανοιξει μυτη.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο αστείο είναι ότι μετά από τέτοιες κορυφαίες :grin: επιλογές συντρόφων, νιώθουν και οι ίδιοι  σκατά και χωρίς καν να ρωτήσεις προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...

Ο άλλος παντρεύεται μια χοντρέλω και μετά σου λέει:"Έχει κάτι κιλάκια :2funny: παραπάνω,αλλά είναι νοικοκυρά".
Ο άλλος παντρεύεται milf με 300.000χλμ στο κοντέρ που όμως είναι:"Ώριμη και κατασταλαγμένη"
Ότι και καλά χείωνε τα ανώριμα 25χρονα και φορτώθηκε από επιλογή την συνομήλική του 36χρονη :2funny:

Υπαρχει θεμα γενικα εκει απο παλια, γαματα.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εδω ρε φιλε υπαρχουν οπαδοι του Αρτεμη Σωρα οι οποιοι διαδηλωνουν για την αθωοοτητα του.

Υπαρχουν Συριζαιοι που προσκυνουν Τσιπρα και θεωρουν οτι ειναι οτι καλυτερο ειχε ο τοπος

Υπαρχουν Γαυροι που πιστευουν οτι ο Ολυμπιακος παντα αδικειται στο ποδοσφαιρο

Θεσσαλονικεις που πιστευουν οτι το κρατος της Αθηνας τους εμποδιζει να αναπτυχθουν

Κεραταδες που αγια ανεβαζουν, οσία κατεβαζουν τη γυναικα τους

Πρεζεμποροι που η κοινωνια τους αποκαλει επιχειρηματιες

Επιχειρηματιες που η κοινωνια τους αποκαλει εγκληματιες

Ωραιες που πιστευουν οτι ειναι ασχημες

Κοντοι που νομιζουν οτι ειναι δίμετροι

Η πλεμποχωρα ειναι γεματη φαντασιοπληκτους παπατζήδες , ανωριμους και ανικανους να κανουν αυτοκριτικη, να παραδεχτουν τα λαθη τους
και να εξελιχθουν. Ολα γινονται στραβα σε αυτη τη χωρα. Ολα ομως. Οτι λειτουργει σωστα ειναι γιατι υπαρχει ακομα καλη θεληση
και ατομικη πρωτοβουλια...

Και ο Ελληνας αντρας βασικος υπευθυνος ολων των δεινων του

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Γερμανία,Δύση γενικά όταν έρχονται σε αντιπαράθεση με το διεθνή ανταγωνισμό πιάνουν τα αρχίδια τους on silver plate.Ελληνες και Ελλεεινίδες αντίστοιχα.Δεν υπάρχει εκεί χώρος για ψώλωνες και πριγκιπέσσες.Οπότε όλοι μιζεριάσουν.
Το ανώτερο προιόν του Ελληναρά πουτσαρά Βαλκάνιου φυσικά γαμάει και δέρνει γιατί απλά δίνονται απίετσυτα πολλές εκαιρίες να γαμήσει κωλέους όλες οι τρύπες είναι ανοιχτές.
Είνι αυτό που λέμε παγκοσμιοποίηση απεριόριστες ευκαιρίες για δυναμικούς πέουλες.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1

Πιστευω οτι θα πρεπει να μπει ως pop up μηνυμα για καθε εναν που μπαινει στο σαιτ. Ετσι, μηπως καταλαβουν καποια στιγμη (που δεν το βλεπω να καταλαβαινουν ποτε) και αλλαξουν τακτικη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εδω ρε φιλε υπαρχουν οπαδοι του Αρτεμη Σωρα οι οποιοι διαδηλωνουν για την αθωοοτητα του.

Υπαρχουν Συριζαιοι που προσκυνουν Τσιπρα και θεωρουν οτι ειναι οτι καλυτερο ειχε ο τοπος

Υπαρχουν Γαυροι που πιστευουν οτι ο Ολυμπιακος παντα αδικειται στο ποδοσφαιρο

Θεσσαλονικεις που πιστευουν οτι το κρατος της Αθηνας τους εμποδιζει να αναπτυχθουν

Κεραταδες που αγια ανεβαζουν, οσία κατεβαζουν τη γυναικα τους

Πρεζεμποροι που η κοινωνια τους αποκαλει επιχειρηματιες

Επιχειρηματιες που η κοινωνια τους αποκαλει εγκληματιες

Ωραιες που πιστευουν οτι ειναι ασχημες

Κοντοι που νομιζουν οτι ειναι δίμετροι

Η πλεμποχωρα ειναι γεματη φαντασιοπληκτους παπατζήδες , ανωριμους και ανικανους να κανουν αυτοκριτικη, να παραδεχτουν τα λαθη τους
και να εξελιχθουν. Ολα γινονται στραβα σε αυτη τη χωρα. Ολα ομως. Οτι λειτουργει σωστα ειναι γιατι υπαρχει ακομα καλη θεληση
και ατομικη πρωτοβουλια...

Έτσι ακριβώς.. :thumbsup:

Γερμανία,Δύση γενικά όταν έρχονται σε αντιπαράθεση με το διεθνή ανταγωνισμό πιάνουν τα αρχίδια τους on silver plate.Ελληνες και Ελλεεινίδες αντίστοιχα.Δεν υπάρχει εκεί χώρος για ψώλωνες και πριγκιπέσσες.Οπότε όλοι μιζεριάσουν.
Το ανώτερο προιόν του Ελληναρά πουτσαρά Βαλκάνιου φυσικά γαμάει και δέρνει γιατί απλά δίνονται απίετσυτα πολλές εκαιρίες να γαμήσει κωλέους όλες οι τρύπες είναι ανοιχτές.
Είνι αυτό που λέμε παγκοσμιοποίηση απεριόριστες ευκαιρίες για δυναμικούς πέουλες.

Όλοι μιζεριάσουν και στο τέλος κατ'ανάγκην τα φτιάχνουν μεταξύ τους..

Και κάτι οφ τόπικ.
Αν σώνει και καλά χρειαστεί ποτέ να νταραβεριστείτε σε οποιοδήποτε επίπεδο με Έλληνα στο εξωτερικό,
προτιμήστε τον νεοφερμένο Έλληνα,από τον γεννημένο/μεγαλωμένο έξω.
Για χίλιους διαφορετικους λόγους..

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς.. :thumbsup:

Όλοι μιζεριάσουν και στο τέλος κατ'ανάγκην τα φτιάχνουν μεταξύ τους..

Και κάτι οφ τόπικ.
Αν σώνει και καλά χρειαστείτε ποτέ να νταραβεριστείτε σε οποιοδήποτε επίπεδο με Έλληνα στο εξωτερικό,
προτιμήστε τον νεοφερμένο Έλληνα,από τον γεννημένο/μεγαλωμένο έξω.
Για χίλιους διαφορετικους λόγους..

Εχεις απολυτο δικιο. Η δικη μου τακτικη ειναι η εξης στο εξωτερικο: Ποτε μα ποτε οποιαδηποτε επαφη με Ελληνες. Ποτε. Ακομα και τυχαια να γινει, προσπαθω να φυγω οσο πιο γρηγορα γινεται.

Εχω κλεισει δουλεια με Ινδο ενω ειχε κανει προταση και Ελληνας, συναντηθηκα και δουλεψα μονο με τον Ινδο. Με τον Ελληνα στο εξωτερικο, ποτε. Ουτε καν να ξερουν οτι υπαρχω, ουτε να ξερω οτι υπαρχουν.

Η πικρη αληθεια αυτη ειναι. Να σας πω και τη χειροτερη αληθεια; Ακομα και με Τουρκους μπορεις να δουλεψεις και να μην εχεις προβλημα αν εχεις προσεξει να γινουν ολα οπως πρεπει και εισαι τυπικος-προσεκτικος.

Με τον Ελληνα ειτε εδω ειτε ειδικα εξωτερικο ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ.

Χωρια οτι ειναι οι χειροτεροι εκμεταλευτες αν παει καποιος απο εδω και δουλεψει για Ελληνα εξω, θα του πιει το αιμα. Γνωστος μου εφυγε απο Ελληνικο μαγαζι στην Αστορια και πηγε και δουλεψε για κατι Αραβες στη κουζινα. Μια χαρα, ακομα εκει δουλευει ο ανθρωπος και τον εχουν κανει κατι σαν δευτερο μαγειρα.

Μακρυα απο τη φαρα μας γενικα, ειδικα απο τις Ελληνιδες που ειναι και το θεμα του νηματος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εχεις απολυτο δικιο. Η δικη μου τακτικη ειναι η εξης στο εξωτερικο: Ποτε μα ποτε οποιαδηποτε επαφη με Ελληνες. Ποτε. Ακομα και τυχαια να γινει, προσπαθω να φυγω οσο πιο γρηγορα γινεται.

Εχω κλεισει δουλεια με Ινδο ενω ειχε κανει προταση και Ελληνας, συναντηθηκα και δουλεψα μονο με τον Ινδο. Με τον Ελληνα στο εξωτερικο, ποτε. Ουτε καν να ξερουν οτι υπαρχω, ουτε να ξερω οτι υπαρχουν.

Η πικρη αληθεια αυτη ειναι. Να σας πω και τη χειροτερη αληθεια; Ακομα και με Τουρκους μπορεις να δουλεψεις και να μην εχεις προβλημα αν εχεις προσεξει να γινουν ολα οπως πρεπει και εισαι τυπικος-προσεκτικος.

Με τον Ελληνα ειτε εδω ειτε ειδικα εξωτερικο ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ.

Χωρια οτι ειναι οι χειροτεροι εκμεταλευτες αν παει καποιος απο εδω και δουλεψει για Ελληνα εξω, θα του πιει το αιμα. Γνωστος μου εφυγε απο Ελληνικο μαγαζι στην Αστορια και πηγε και δουλεψε για κατι Αραβες στη κουζινα. Μια χαρα, ακομα εκει δουλευει ο ανθρωπος και τον εχουν κανει κατι σαν δευτερο μαγειρα.

Μακρυα απο τη φαρα μας γενικα, ειδικα απο τις Ελληνιδες που ειναι και το θεμα του νηματος.

Δυστυχώς αυτό με τους τούρκους οφείλω να το παραδεχτώ..

Έχει γίνει μάρτυρας περισσότερες από μία φορές,να εξυπηρετηθεί Έλληνας σε ανάγκη,από τούρκους παρά από Έλληνες.
Τούρκοι ταξιτζήδες να μαζεύουν λεφτά για Έλληνες που τα βρήκαν μπαστούνια εδω και δεν είχαν όλο το ποσό για να επιστρέψουν Ελλάδα και διάφορα άλλα..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Με ολο το σεβασμο προς το προσωπο σου θα σου πω τα εξης:

Εδω γαμησαν ενα ολοκληρο κρατος επι δεκαετιες και δεν ανοιξε μυτη, πιστευεις οτι θα ασχοληθει κανεις σοβαρα με το αν καποια στιγμη αποφασισουν να κανουν ζημια σε ενα σαιτ;

Λες να γινει η αφορμη που θα ξεκινησει ο πολεμος εναντιον τους; Καλη φαση αλλα χλωμο.

Καποιος αλλος σε ενα τραπεζι ειχε πει οτι η χ κυβερνηση θα πεσει μεσα σε μερικα 24ωρα αν απαγορευσει τη προσβαση στο fb insta κτλπ.

Πιο πιθανο και υλοποιησιμο το βλεπω αυτο. Δεν προκειται να τολμησει να το κανει κανεις αυτο. Οσο και να ακουγεται απιθανο, ναι. Θα φανε γαμησι για κατι τετοιο και οχι για ολα τα αλλα που δεν εχει ανοιξει μυτη.
Έχεις δίκιο εν μέρει φίλε καμπαμαρου. Απο την άλλη όμως όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου και αν βγούμε και 5-10 μέλη, με μια σχετική νοημοσύνη, απο εδώ να υπερασπιστούμε το site αν κι εφ όσον χρειαστεί, δεν μπορεί η κάθε αμορφωτη κουφάλα που απο τη μια δίνουν κωλο για να πάρουν εκπομπές στην τv απο την αλλη τους ενοχλεί που ασχολούνται μαζι τους, εν κατακλείδι να κάνουν οτι γουστάρουν. Γιατί ξέρουμε εσύ κι εγώ οτι δεν υπάρχει δίκιο σε αυτό που διάβασα.

Και για να πάμε σε αυτό που ήθελα να σου γράψω απο το μεσημέρι αλλά δεν προλάβαινα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Ελληνες είναι κουτοπόνηροι και κουτσομπόληδες.Αποφεύγω εντελώς παρέες με Ελληνες αφού ξέρω οτι αν κατεβάσω μερικά ποτά και μιλήσω ελεύθερα θα καρφώσουν όσα λέω ακριβώς στα άτομα που δεν πρέπει.
Γενικώς Γερμανία,Δύση γενικά πρέπει να είσαι PC(politically correct) δηλαδή να προσέχεις τα λόγια σου να μην προσβάλλεις(αδύναμους,μειονότητες,γυναίκες κτλ) γιατί έχεις συνέπειες.Δηλαδή οτι μπορεί να δημιουργείς προβλήματα στο προσωπικό κτλ.
Εγώ τους λέω σαν ανώτερος Ελληναράς σας γράφω όλους στα αρχίδια μου και χέστηκα για το PC αλλά εντάξει βαριέμαι να σας βρίζω συνέχεια και αν χρειαστεί το κάνω στα ελληνικά.
Βασικό αν δεν είστε PC,ωραίοι,ευκατάστατοι δημοφιλείς κτλ να αποφεύγετε τα πολλά νταραβέρια με ντόπιους και Ελληνες.Μοναχική ζωή,κλωτσιά,μπουνιά φτύσιμο,σκληρή δουλειά Δύση και γαμήσια ανατολική Ευρώπη είναι προτιμότερα από το να μπλεχεί κανείς σε κοινωνικά χάπενινγκς και να πάρει τον πούλο καρφωνόμενος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ειχα κανει τη μαλακια παλαιοτερα να βρεθω σε τραπεζι εξω σε μαγαζι που θα ηταν αναμεσα μας και αλλα ατομα που δεν τους γνωριζα και δεν με γνωριζαν. Ηταν μπροστα και γυναικες.

Υπηρξε ο μαλακας (παντα υπαρχει, το περιεργο ειναι η απουσια του) που για το παιξει μπροστα στα μουνια, ελεγε αυτα που ελεγε με το δικο του μοναδικο τροπο.

Εκανα αυτο που πρεπει ως αντρας, οχι επειδη ηταν μπροστα οι γυναικες.

Πιο πολυ στενοχωρηθηκα που εγινα μερος μιας τετοιας μαλακιας παρα χαρηκα για τη συναντηση.

Για να μη το χαλασω το ολο θεμα τοτε θα επρεπε να καταπιω τις μαλακιες του. Απο κοντα μου ειναι πολυ δυσκολο. Με τα πληκτρολογια και τις οθονες ειμαι παντα πιο χαλαρος. Στο απο κοντα ομως δεν μπορω να καταπινω και το αποτελεσμα ηταν να γινω και εγω μερος της μαλακιας που μας χαλασε τη διαθεση και το τραπεζι.

Γιατι; Γιατι δεχτηκα να παρεβρεθω σε ενα τραπεζι που θα ηταν και προσωπα που δεν ξερω και δεν με ξερουν. Λαθος μου, καλα να παθω, δεν το ξανακανω.
Σε όλη την κοινωνία υπάρχουν διαφορά είδη ανθρώπων. Το αν κάποιοι είναι σουργελα και τσάμπα μάγκες, αν όντως πιστεύεις στον εαυτο σου, ευγενικά τπυς λες την άποψη σου και προχωρας παρακάτω.  Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και καλά παιδιά που μπορεί να περάσεις καλά και να είναι οκ

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς αυτό με τους τούρκους οφείλω να το παραδεχτώ..

Έχει γίνει μάρτυρας περισσότερες από μία φορές,να εξυπηρετηθεί Έλληνας σε ανάγκη,από τούρκους παρά από Έλληνες.
Τούρκοι ταξιτζήδες να μαζεύουν λεφτά για Έλληνες που τα βρήκαν μπαστούνια εδω και δεν είχαν όλο το ποσό για να επιστρέψουν Ελλάδα και διάφορα άλλα..

Δυστυχως αυτοι ειμαστε. Σε τιμα που λες την αληθεια και δεν την αρνεισαι. Ετσι οπως ακριβως τα λες και χειροτερα.

Στην αρχη μου οταν ειχα πρωτοξεκινησει, τα μεγαλα τα εμποδια στο να μην κανω δουλεια ποτε δεν μου τα εβαλε κανενας ανθρωπος απο καμια αλλη χωρα εκτος απο τους δικους μας.

Εχω δουλεψει με ολες τις φυλες του Φαραω σχεδον, με Ελληνες ποτε. Και ουτε προκειται. Προτιμω να μη παρω δουλεια και να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Με τον Ελληνα, θα βρει το τροπο να γινει η μαλακια που θα σε κανει να τρεχεις για μηνες. Μακρυα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Κι επειδή κυκλοφορούν πολλοί τσάμπα μάγκες γίνονται και οι ελληνίδες ελεηνιδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι ξένοι δε μας ξέρουν καλά γενικά και γελάνε.Εγώ λέω ας πούμε συνέχεια ανέκδοτα με πούτσους,εντάξει γελάνε σου λέει εκκεντρικός ο Ελληνας αστείος,μπουζούκι,συρτάκι,τζατζίκι,παραλία,μαλακία έτσι μας έχουνε.
Με τους Ελληνες είναι αλλιώς.Αυτό που θα πεις ο άλλος θα το καρφώσει αυτούσιο.Νομίζεις οτι είναι δικός σου αλλά προσπαθεί να κερδίσει πόντους καρφώνοντάς σε στο αφεντικό όταν χαλαρώνεις.
Βλέπω τους Αραβες και τους Τούρκους,όλοι αλληλουποστηρίζονται.Χτυπάς τον έναν,τους έχεις όλους απέναντι.Οι Ελληνες το αντίθετο,υπονομεύει ο ένας τον άλλον.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σε όλη την κοινωνία υπάρχουν διαφορά είδη ανθρώπων. Το αν κάποιοι είναι σουργελα και τσάμπα μάγκες, αν όντως πιστεύεις στον εαυτο σου, ευγενικά τπυς λες την άποψη σου και προχωρας παρακάτω.  Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και καλά παιδιά που μπορεί να περάσεις καλά και να είναι οκ

Καλα παιδια σαφως υπαρχουν που θα εχουν ολη τη καλη διαθεση να περασουμε ωραια να κανουμε τη πλακα μας και να μας μεινει κατι ομορφο μετα απο τη συναντηση σαν αναμνηση.

Θα βρεθει ομως και ο μαλακας, στανταρ. Επαναλαμβανω, απο εδω με τα πληκτρολογια, ειμαι πολυ ανεκτικος στα ορια του αδιαφορου. Δεν με νοιαζει. Στο απο κοντα εχω τα θεματα μου. Δεν ανεχομαι ειρωνιες-προσβολες-μαγκιες απο κανεναν τη στιγμη που δεν εχω δωσει και δικαωμα. Δεν εχω ενοχλησει ποτε κανεναν, δεν αφησα ομως ετσι και οποιον με ενοχλησε στο face to face.

Ξερω τι σου λεω, θα γινει η μαλακια, και την ωρα που θα συμβαινει θα σκεφτεσαι τουτη τη στιγμη που στα γραφω εδω. Εχεις απολυτο δικιο, εχω καει ομως στο παρελθον και δεν θελω να ξαναζησω μαλακισμενες καταστασεις.

Ζω τετοια μαλακια στη δουλεια μου που δεν αντεχω τη παραμικρη μαλακια στη προσωπικη μου ζωη. Εχω τερματισει πλεον σε αυτο το θεμα. Δεν μπορει ο καθε μαλακας να κανει σε ενα τραπεζι οτι θελει και να προσβαλει τους γυρω του, ή να πουλαει μαγκιες κτλπ, δεν το ανεχομαι.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εδω το να σου πει μια μαλακια-προσβολη...στα αρχιδια σου κιολας. Στο απο κοντα, να σε κοιταξει στα ματια και να σου πει τη μαλακια...ειναι εντελως διαφορετικο και εχω τα θεματα μου με κατι τετοια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εδω το να σου πει μια μαλακια-προσβολη...στα αρχιδια σου κιολας. Στο απο κοντα, να σε κοιταξει στα ματια και να σου πει τη μαλακια...ειναι εντελως διαφορετικο και εχω τα θεματα μου με κατι τετοια.
Και πάλι νστα παχιά σου @@!!! Δεν φταις εσύ αν ο άλλος είναι βλάκας.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Παντως βλεπω μια εντονη επιθυμια για κοινωνικοποιηση..

Δεν εχω βγαλει ακομα το συμπερασμα για το επισης εξης ΑΝΩΜΑΛΟ χαρακτηριστικο του Ελληνα

Ο μεσος Ελληνας ακομα και στα 55 (μεχρι να αρχισουν να αραιωνουν λογω θανατοων) κανει παρεα με τα παιδια που πηγαινε μαζι στο δημοτικο. Και αρνειται να βαλει στον κυκλο του "ξενους"

Που πηγαζει ολη αυτη η μαλακια με τον κυκλο, δεν εχω καταλαβει. Δηλαδη οπως βλεπεις ζευγαρια για τον πουτσο, ετσι βλεπεις και δυαδες τριαδες φιλων επισης για τον πουτσο. Ψηλους με κοντους, ωραιους με τερατα κλπ .. ατομα π δεν κολλανε σε τιποτα εμφανισιακα κ που στο τελος με το που γκομενιαστει καποιος, γραφει στα τετοια του τον αλλον...

Νομιζω οτι η ανασφαλεια ευθυνεται αλλα γιατι ? Μηπως οι γονεις μας μας εμαθαν οτι εμεις ειμαστε οι καλυτεροι κλπ κ επειδη αυτο δεν το νιωθουμε κ δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε τελικα διαλεγουμε την απομονωση κ απλα κουβαλαμε μαζι μας οσους δεθηκαμε απο νηπια ?

Θεμα που επισης ταλαιπωρει και τις γυναικες

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.059
Πόντοι
216
Παντως βλεπω μια εντονη επιθυμια για κοινωνικοποιηση..

Δεν εχω βγαλει ακομα το συμπερασμα για το επισης εξης ΑΝΩΜΑΛΟ χαρακτηριστικο του Ελληνα

Ο μεσος Ελληνας ακομα και στα 55 (μεχρι να αρχισουν να αραιωνουν λογω θανατοων) κανει παρεα με τα παιδια που πηγαινε μαζι στο δημοτικο. Και αρνειται να βαλει στον κυκλο του "ξενους"

Που πηγαζει ολη αυτη η μαλακια με τον κυκλο, δεν εχω καταλαβει. Δηλαδη οπως βλεπεις ζευγαρια για τον πουτσο, ετσι βλεπεις και δυαδες τριαδες φιλων επισης για τον πουτσο. Ψηλους με κοντους, ωραιους με τερατα κλπ .. ατομα π δεν κολλανε σε τιποτα εμφανισιακα κ που στο τελος με το που γκομενιαστει καποιος, γραφει στα τετοια του τον αλλον...

Νομιζω οτι η ανασφαλεια ευθυνεται αλλα γιατι ? Μηπως οι γονεις μας μας εμαθαν οτι εμεις ειμαστε οι καλυτεροι κλπ κ επειδη αυτο δεν το νιωθουμε κ δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε τελικα διαλεγουμε την απομονωση κ απλα κουβαλαμε μαζι μας οσους δεθηκαμε απο νηπια ?

Θεμα που επισης ταλαιπωρει και τις γυναικες

Φίλτατε Πινκ Φλόϋντ,προφανώς είσαι λάθος σε αυτά που γράφεις καθότι η μακρόχρονη φιλία είναι συστατικό καλής υγείας (σωματικής και ψυχικής) για έναν ισορροπημένο και εχέφρονα άνθρωπο...
Μάλλον αισθάνεσαι αποσυνάγωγος και σου λείπει το αίσθημα του "ανήκειν".
Οπότε το ανώμαλο χαρακτηριστικό (όπως εσύ το θεωρείς) του Έλληνα είναι ανθρώπινο προσόν και μειονέκτημα του εαυτού σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom