bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Τον Καμπαμαρού γιατι τον μπανάρανε ξέρουμε???Μόλις τώρα το είδα
Κάποιοι ψάχνονται για τσαμπουκά.Τον Καμπαμαρού γιατι τον μπανάρανε ξέρουμε???Μόλις τώρα το είδα
Κάποιοι ψάχνονται για τσαμπουκά.
Κάποιοι ψάχνονται για τσαμπουκά.
Πες μωρή λούγκρα για τις καρδούλες που έστελνες σε μηνύματα στην Κορίνα και που σου έριξαν ban ακόμη και από μπουρδέλο
και μην το παίζεις ιστορία στα νέα μέλη που δεν ξέρουνποιοςποια είσαι
Μωρη ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ αφου εισαι ασχετος απο μπουρδελα, τι μιλας; Δεν υπαρχει ουτε ενας, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τακτικος μπουρδελιαρης οπως εγω που να μην εχει φαει ban απο πουτανα.
Διαχρονική ελλεηνιδική φύση μαλακίας θα έλεγα εγώ.
Αν όντως θέλει κάποια να σε γνωρίσει,σε κοιτάει έτσι ώστε να σε αναγκάσει να της μιλήσεις.Δεν σου ρίχνει μια ματιά και μετά ξαναεπιστρέφει στον κόσμο του κινητού της.Θα μου πεις,μες στη μέση του δρόμου να σταματήσει και να μιλήσετε;Ε γιατί όχι,στη βράση κολλάει το σίδερο.Εμεις δηλαδή γιατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να γνωρίσουμε γκόμενες οπουδήποτε;
Αν κ ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις δικαιολογιες για να βγαλεις την ψυχολογο ασχετη και την αποψη σου σωστη
Ρε sad man,αναρωτιέμαι τι φταίει στην περίπτωση σου.Πιθανοί λόγοι:
Άσχημη εξωτερική εμφάνιση
Δεν ξέρεις να μιλήσεις στις γυναίκες
Και τα 2 μαζί
Απαισιοδοξία ως στάση ζωής
Τι συμβαίνει άραγε?
Εσύ τί απ'όλα αυτά έχεις;Ή το nick σου απλά τα λέει όλα;
πυρ γυνη και θαλασσα ελεγαν οι αρχαιοιΠάντως δεν κάνω σαν εσένα,που του φταίνε οι γυναίκες για όλα.
Πάντως δεν κάνω σαν εσένα,που του φταίνε οι γυναίκες για όλα.
Δεν μου φταίνε οι γυναίκες για όλα.Αλλά δυστυχώς παίζουν μεγάλο ρόλο και στην ψυχολογία μας.Είτε όταν τις έχουμε,είτε όταν δεν τις έχουμε.
σκασε και ξαναβαλε το δακτυλο στον κωλο σου πουστραΠαλιομαλακα τραβελε τα αρσενικα ζωα δεν εχουν μπουρδελα. Γι' αυτο κυνηγανε τα θηλυκα.
Αν ειχαν μπουρδελα και τα ζωα θα εφαρμοζαν το νομο του Picker.
Ρε sad man,αναρωτιέμαι τι φταίει στην περίπτωση σου.Πιθανοί λόγοι:
Άσχημη εξωτερική εμφάνιση
Δεν ξέρεις να μιλήσεις στις γυναίκες
Και τα 2 μαζί
Απαισιοδοξία ως στάση ζωής
Κάποια άλλη αιτία?
Τι συμβαίνει άραγε?