Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (20 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.991

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν μάθουν όμως ότι δεν έκανες σχέση για χρόνια ας πούμε,τί θα σκεφτούν;Ή ότι είσαι μπουρδελιάρης ή ότι δεν γαμούσες καθόλου.

Δεν μπορείς να πεις ότι έκανες επι χρόνια μόνο ons ή γαμούσες τουρίστριες γιατί προφανώς δεν θα σε πιστέψουν.
ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ.  Αν πάει να κάνει ερωτήσεις, το γυρνας με ποιούς γαμήθηκε αυτή και πόσους και το βουλώνει. Επίσης γιατί να μην πεις ότι είχες κάποια σχέση παλιά ;  Πλάθεις ένα παραμύθι και το έχεις πρόχειρο. Δεν λες πολλά όμως, απλά και καλά ότι είχες κάτι .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
οι πουτανες βοηθάνε πολύ και όχι λιγο όπως λες.
καταρχήν αρχικα απομυθοποιείς τις γυναικες αν είναι οι πρωτες σου εμπειριες.
κατά δευτερον εχεις τον αερα και την αυτοπεπεποιθηση που δεν εχει ενας που δεν εγαμησε 5-10-50-100 πουτανες.

οπως αν εχεις παει με 20 πουτανες σε σχεση με τον παρθενο εισαι εμπειρος.

ετσι και αν εχεις παει πχ με 10 γκομενες και 100 πουτανες εισαι πολυ πιο εμπειρος απο καποιον που ειχε μονο 10 γκομενες.

το να  το ξερουν οι γυναικες που λες το προτιμανε απο το να εισαι παρθενος και επισης τους το λες αμα θες πολυ αργοτερα αφου το κανετε πολλες φορες.

γκομενες εχασα πολλες επειδη δεν ειχα συνολικα πειρα (γκομενες+πουτανες)

ΚΑΜΜΙΑ δεν με αφησε ενω την ειχα ηδη πηδηξει επειδη εμαθε οτι καποτε πηγα και με πουτανες

Αυτό πρέπει να γίνει πόστερ , να πλαστικοποιηθεί και να μοιράζεται σε όλους τους άνδρες.
Πριν βγαίνουν από το σπίτι να το διαβάζουν 20 φορές και πριν κοιτάξουν γκόμενα στο δρόμο
να το ξαναδιαβάζουν για να μην το ξεχάσουν . Μπορεί να γλυτώσει κόσμο .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
οι πουτανες βοηθάνε πολύ και όχι λιγο όπως λες.
καταρχήν αρχικα απομυθοποιείς τις γυναικες αν είναι οι πρωτες σου εμπειριες.
κατά δευτερον εχεις τον αερα και την αυτοπεπεποιθηση που δεν εχει ενας που δεν εγαμησε 5-10-50-100 πουτανες.

οπως αν εχεις παει με 20 πουτανες σε σχεση με τον παρθενο εισαι εμπειρος.

ετσι και αν εχεις παει πχ με 10 γκομενες και 100 πουτανες εισαι πολυ πιο εμπειρος απο καποιον που ειχε μονο 10 γκομενες.

το να  το ξερουν οι γυναικες που λες το προτιμανε απο το να εισαι παρθενος και επισης τους το λες αμα θες πολυ αργοτερα αφου το κανετε πολλες φορες.

γκομενες εχασα πολλες επειδη δεν ειχα συνολικα πειρα (γκομενες+πουτανες)

ΚΑΜΜΙΑ δεν με αφησε ενω την ειχα ηδη πηδηξει επειδη εμαθε οτι καποτε πηγα και με πουτανες

Σαν πρώτες εμπειρίες,εντάξει σε βοηθάνε.Αν και εγώ,θα προτιμούσα πχ ο γιος μου στα 15-16 να έχει γκόμενα,ακόμα και μεγαλύτερη,παρά να πηγαίνει σε πουτάνες.Όχι ότι θα του το απαγόρευα,απλά θα ένιωθα ότι μεγαλώνει πιο φυσιολογικά.Τεσπα,αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Απλά εγώ πιστεύω ότι υπάρχει γενικά προκατάληψη γι'αυτούς που πάνε σε μπουρδέλα.Εδώ το συζητάμε άνετα,έξω όμως σε μια κουβέντα δύσκολα θα το πεις και μάλλον θα λες 'δεν παίζει τίποτα,ψάχνομαι κλπ'.

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
γεια σου και συ σαντ μαν που εχεις να δεις μουνι από καμια βαπτιση και αν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το ΠΡΩΤΟ πραγμα που λεμε στις γκομενες ειναι οτι γαμαμε συνεχεια στα μπουρδελα και οτι πρεπει να προσπαθησουν πολυ για να μας κερδισουν. Οποιος δεν το λεει ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι πουστης, ελεεινος, σιχαμενος και λαμογιο.  :-*
εσυ που εισαι πουστης κυριολεκτικα, αφου γαμιεσαι απο τον κωλο, φοβασαι μη γινεις και πουστης μεταφορικα, οτι εισαι δηλαδη υπουλος και ψευτης που τους εκρυψες κατι???
σε ποιες??
στις γυναικες που κρυβουν τοσα και τοσα????

αντε ρε πουστη παραπερα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
εσυ που εισαι πουστης κυριολεκτικα, αφου γαμιεσαι απο τον κωλο, φοβασαι μη γινεις και πουστης μεταφορικα, οτι εισαι δηλαδη υπουλος και ψευτης που τους εκρυψες κατι???
σε ποιες??
στις γυναικες που κρυβουν τοσα και τοσα????

αντε ρε πουστη παραπερα

ο πικερ  δεν παει με  τραβεστι οπως εσυ ... και ουτε φτιαχνεται με τραβελοπουτσους ...
αληθεια ηταν γλυκο το ... παπαρι  της φιονας στην καλαμαρια . ; ; ;

αααααααααααααααχαχαχαχα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.874
Πόντοι
6.030
Το ΠΡΩΤΟ πραγμα που λεμε στις γκομενες ειναι οτι γαμαμε συνεχεια στα μπουρδελα και οτι πρεπει να προσπαθησουν πολυ για να μας κερδισουν. Οποιος δεν το λεει ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι πουστης, ελεεινος, σιχαμενος και λαμογιο.  :-*
Ρε picker γιατι να προσπαθήσει πολύ, μια γκόμενα για να σε κερδίσει;;;Απο πότε ο κακομοίρης-φτωχομπινές που η μόνη του επιλογή είναι το δεκακρικάκι του μεταξουργείου έγινε κελεπούρι και δεν το ήξερα;;;

Lotto

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνώ με το φίλο που λέει ότι οι πουτανες βοηθάνε. όντως ισχύει. δεν σε παίρνει ψυχολογικά η κάτω βόλτα μετα από επανειλημμένες χυλοπίτες καθώς στο τέλος της ημέρας αγαμητος δεν μένεις. μέχρι εκεί όμως. αργά ή γρήγορα πρέπει να συναναστραφεις με μη πουτανες. δεν μπορείς μια ζωή να πληρώνεις, θα αισθάνεσαι ψυχολογικά ανεπαρκής Για τι κατά βάθος ξέρεις ότι δε σε γουστάρουν και πληρώνεις, το κάνεις σε κάποιο βαθμό και από ανάγκη. βοηθούν όντως στην απομυθοποίηση του θεοποιημενου μουνιου και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φάσεις στη ζωή κάποιου που όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να βρει γκόμενά και άρα δεν μπορεί να γαμησει αλλιως. άγνωστες με αγνώστους δεν πηδιουνται.τι να κάνουμε. γκόμενά στο δρόμο και σε καφετέριες κλπ κλπ δε γνωρίζεις εύκολα και ακόμα και αν σου μιλανε γελανε κλπ. στο τέλος δε θα γαμηθουνε μαζί σου. θα πανε στις φίλες τους μετά και θα πουν να Ο Γιάννης με γαμαει που γνώρισα στα Έβερεστ. θέλει κύκλο που δεν εχουν/ μπορούν ανα πάσα στιγμή να έχουν ολοι. no κυκλος no party (δεν ειναι απολυτο αλλα δυστυχως ισχυει σε μεγαλο βαθμο). εκτός κύκλου (έστω ενός ξέρω γω στοιχειωδους κυκλου τυπου φροντιστηρίου αγγλικών...) δε σε παιρνουν στα σοβαρά. άμα δε σε κόψουν και δε σε γνωρίσουν όποιος και αν είσαι δουλεια δε γινεται. εντος του οποιου κύκλου σε βάθος χρόνου με την παρουσία σου και δράση σου σε αυτόν "πιστοποιησαι", είσαι ο με χιούμορ, που δεν ξενογαμας ξέρω γω, το παιδί για σχέση να τον γνωρίσω στις κολλητές μου να μην ντρέπομαι να βγούμε μια βόλτα κλπ κλπ. δεν κατηγορω αυτες. έτσι είναι το σύστημα και αφού δεν μπορούμε να το αλλάξουμε πρέπει να λειτουργήσουμε και αποδώσουμε μέσα σε αυτό ως έχει. άμα Ο χ φίλος πάει και πει στην τάδε " Ο Γιάννης είναι καλο έξυπνο παιδί καθαρό με δουλεια κλπ." (Όχι έτσι απλοϊκά αλλά πιάνετε το νοημα) εσύ αυτομάτως έχεις πόντους. σε εμπιστεύεται περισσότερο. τον Χ που μόλις γνώρισε στο απέναντι τραπέζι δεν τον ξέρει. αλλά ξέρει ότι όπως την επεσε σε αυτή το ίδιο έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σε όποια βλέπει και του αρέσει. χαζή είναι να του κατσει;; δε νομίζω...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.970
Πόντοι
506
Tωρα θυμήθηκα παλιο σκηνικο.
Φιλη μουναρα στα 30φευγα βγηκε με γνωστό μου. Δούλευε μέχρι το απόγευμα και μετα βγηκαν για καφε στο Μαρούσι. Η τυπισσα εμενε Κερατσίνι.
Αφου τα είπανε την πηγε στην πλατεία να παρει ταξι για κατω.
Στο δρόμο ο ταριφας της ειπε κατι φωνήεντα (οχι θα την αφηνε).
Η γκόμενα λοιπόν τα βαλε με τον άλλον που δεν την πηγε Κερατσίνι και τον έστειλε.
Μετα σπο χρόνια οταν περασε τα 40 ρωταγα απο τριτους και έμαθα οτι ηταν ακομα μονη.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Tωρα θυμήθηκα παλιο σκηνικο.
Φιλη μουναρα στα 30φευγα βγηκε με γνωστό μου. Δούλευε μέχρι το απόγευμα και μετα βγηκαν για καφε στο Μαρούσι. Η τυπισσα εμενε Κερατσίνι.
Αφου τα είπανε την πηγε στην πλατεία να παρει ταξι για κατω.
Στο δρόμο ο ταριφας της ειπε κατι φωνήεντα (οχι θα την αφηνε).
Η γκόμενα λοιπόν τα βαλε με τον άλλον που δεν την πηγε Κερατσίνι και τον έστειλε.
Μετα σπο χρόνια οταν περασε τα 40 ρωταγα απο τριτους και έμαθα οτι ηταν ακομα μονη.
Γκομενα απ τα πατσαβουρέϊκα, τι περιμενες...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.970
Πόντοι
506
Ρε picker γιατι να προσπαθήσει πολύ, μια γκόμενα για να σε κερδίσει;;;Απο πότε ο κακομοίρης-φτωχομπινές που η μόνη του επιλογή είναι το δεκακρικάκι του μεταξουργείου έγινε κελεπούρι και δεν το ήξερα;;;
Aυτος πρέπει να παντρευτεί μια μπουρδελιαρα να γλυτωσει και τα 10ευρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Καθολου κακομοιρης και καθολου φτωχομπινες δεν ειμαι. Εχω καλο ονομα και καλες προοπτικες στη δουλεια μου. Και η δουλεια μου ειναι τιγκα στις γκομενες, αρα παντα υπαρχει πιθανοτητα καποια να μου την πεσει. Ο αντρας πρεπει γενικα να ειναι καλος στη δουλεια του και να το λεει παντου οτι γαμαει πουτανες 4 φορες την εβδομαδα. Και αν τον παρακαλεσει καμια γκομενα αυτος μπορει να τη λυπηθει.  :sunglasses:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το ΠΡΩΤΟ πραγμα που λεμε στις γκομενες ειναι οτι γαμαμε συνεχεια στα μπουρδελα και οτι πρεπει να προσπαθησουν πολυ για να μας κερδισουν. Οποιος δεν το λεει ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι πουστης, ελεεινος, σιχαμενος και λαμογιο.  :-*

Να λες και οτι σε δακτυλιαζουν ρε τρυπιε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ποτε δεν με δαχτυλιαζουν και το ξερεις νοθε. Τραβα τωρα τη βραδινη σου μαλακια.  :jerking:

ΨΕΥΤΗ
εχεις γραψει πολλες φορες οτι τρως δακτυλα και οτι το καλύτερο ξεκωλιασμα στο εριξε η Αννα το μαιμουδακι
εγραψες και οτι στο μπανιο δακτυλιαζεσαι ΠΟΥΣΤΟΜΑΛΑΚΑ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.434
Πόντοι
4.746
ΨΕΥΤΗ εχεις γραψει πολλες φορες οτι τρως δακτυλα και οτι το καλύτερο ξεκωλιασμα
στο εριξε η Αννα το μαιμουδακι  εγραψες και οτι στο μπανιο δακτυλιαζεσαι ΠΟΥΣΤΟΜΑΛΑΚΑ

Συνημμένα

• UiZ.gif
    UiZ.gif
    656,1 KB · Εμφανίσεις: 44
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο αντρας πρεπει γενικα να ειναι καλος στη δουλεια του και να το λεει παντου οτι γαμαει πουτανες 4 φορες την εβδομαδα. Και αν τον παρακαλεσει καμια γκομενα αυτος μπορει να τη λυπηθει.  :sunglasses:
Άμα το λες αυτό νορμάλ γυναίκα ούτε καν θα σε κοιτάξει. Καμία άματερ, που ψάχνει μεροκαματάκι για να χτυπήσει το καινούριο κινητάκι που της γυάλισε, μπορεί......

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Απ: O νόμος του Picker
« Απάντηση #10883 στις: 25/03/16, 18:06 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  Grin

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
To γαμισατε το thread με μαλακιες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερ  δεν παει με  τραβεστι οπως εσυ ... και ουτε φτιαχνεται με τραβελοπουτσους ...
αληθεια ηταν γλυκο το ... παπαρι  της φιονας στην καλαμαρια . ; ; ;

αααααααααααααααχαχαχαχα
η φιονα δεν μενει στην καλαμαρια.
και ουτε εχω παει μαζι της.
και ουτε μου αρεσουν οι τραβελοπουτσες.

συνεχισε να μαλακιζεσαι μονο μην δοκιμασεις αλα πικερ αυνανισμο του κωλου και πουστεψεις σαν τον πικερ χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom