Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Φίλτατε Πινκ Φλόϋντ,προφανώς είσαι λάθος σε αυτά που γράφεις καθότι η μακρόχρονη φιλία είναι συστατικό καλής υγείας (σωματικής και ψυχικής) για έναν ισορροπημένο και εχέφρονα άνθρωπο...
Μάλλον αισθάνεσαι αποσυνάγωγος και σου λείπει το αίσθημα του "ανήκειν".
Οπότε το ανώμαλο χαρακτηριστικό (όπως εσύ το θεωρείς) του Έλληνα είναι ανθρώπινο προσόν και μειονέκτημα του εαυτού σου...
Το οτι απευθυνεσαι σε εμενα προσωπικα σαν να με γνωριζεις και μου κανεις και ψυχογραφημα σε κατατασσει σε μια σπανια μορφη φωτεινου παντογνωστη
που αδικειται στην κοινωνια και δειχνει τις δυνατοτητες του εδω ! Μπραβο ρε μαγκα, με καταλαβες, δεν εχω φιλους, γκομενα, λεφτα και θελω να μπω σε ενα συνολο. Θα γραψω γραμμα στη Θυρα 7, στο ΛΑΟΣ(και καλαμακι) , στους μαρτυρες του Ιεχωβα, σε σχολη λατιν χορου μηπως και με δεχτουν και νιωσω και εγω οτι ανηκω καπου
Σε ευχαριστω πολυ που με επιβεβαιωνεις !
Απο αυτα που γραφεις συμπεραινω οτι δεν διαβασες καν τι γραφω, κατι σε τυφλωσε και εσπευσες με μανία να με βαλεις στη θεση μου.. το πιο πιθανο ειναι οτι σου "πατησα τον καλο" π λενε και με λυσσα να με μειωσεις ετσι ωστε να νιωσεις ικανοποιηση, μου εβαλες ενα αρθρο εφημεριδας που απευθυνεται στη γυναικα, διαβασε το λινκ σου λιγο αν θες , το γραφει ! Αυτα καθεσαι και διαβαζεις μαν ? Σουπερ Κατερινα δεν ειχε αφιερωμα ?
Προφανως θιχτηκες γιατι μαλλον κ εσυ ο ιδιος θα κανεις παρεα με τα παιδια που πηγαινες μαζι στο δημοτικο κανουν δεν κανουν για εσενα και θα τους δικαιολογεις στα παντα ακομα και οταν σε τραβουν προς τα κατω ή σε εμποδιζουν να εξελιχθεις. Για τον ιδιο ακριβως λογο που οι οπαδοι του Σωρρα αποθεωνουν τον Αρτεμη ή οι Συριζαιοι τον Αλεξη, το γραψαμε κ πιο πανω.
Σκεψου οτι οι ικανοι σε αυτη τη χωρα μεταναστευσαν , και αναγκαστικά θα πρεπει να μπουν στη διαδικασια να κανουν νεους φιλους χωρις να ειναι προετοιμασμενοι απο την κοινωνια μας η οποια αποδοκιμαζει τη δημιουργια νεων γνωριμιων εξω απο το στενο συγγενικο και φιλικο περιβαλλον στην ενηλικη ζωη ενος ανθρωπου.
Αρα δεν αποδοκιμασε κανενας την αξια της φιλιας.. Αποδοκιμασε το οτι ο Ελληνας αρνειται με πεισμα να βαλει στη ζωη του νεους ανθρωπους ισως κ καλυτερους απο αυτον, και εκτος απο κολλημενος με τη μαμα του, παραμενει κολλημενος και με τον Αντωνη που μπουσουλαγαν μαζι στην αυλη. Ακομα κ αν ο ενας ειναι γιατρος, κ ο αλλος σερβιτορος...
Υ.Γ.
Την αποψη του Marie claire παρακαλω, φιλτατε.. σε εναν αποσυναγωγο οπως εγω !
Υ.Γ. 2
Ειδες οταν το συναισθημα ειναι ανωριμο και μπαινει εμπρος απο εναν καλλιεργημενο νου, τον υπερκαλυπτει και τον εκθετει !