Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Με αφορμή το post του συναγωνιστή Milftaster εγώ λέω να κανονίσουμε εκδήλωση-συνάντηση σε μεγάλο χώρο- καφετέρια, για συζήτηση-ανάλυση του θέματος περί ελλέηνίδων, Το event θα είναι ανοιχτό και για  Ελλεηνίδες  . Τα nick μας θα τα ξέρουμε μόνο τα μέλη του site. Οι υπόλοιποι θα παρακολουθούν τη συζήτηση.

Με σκοπο τι; Να πει ο καθενας τη μαλακια του και να κραζει ο ενας τον αλλον;

Μεσα εδω και βλεπεις τι γινεται και λες δεν γαμιεται...το φανταζεσαι να εισαι στο face to face και να αρχισει να σε κραζει-ειρωνευεται ο χ της παρεας; Τι κανεις εκει; Εχεις ορεξη για ζημιες;

Γινομαστε που γινομαστε θεαμα εδω θες να γινουμε viral στα βιντεο που θα ανεβασουν τα πουτανακια (μοιραια παλι θα βγουν κερδισμενες αχαχαχα) ;

Αν υπηρχε εστω μια ενδειξη-ελπιδα οτι θα φερομαστε σαν αντρες και οχι σαν παιδακια, ναι θα ημουν μεσα και θα κανονιζα και το μαγαζι (φαγητα-ποτα). Δυστυχως εχω μονο ενδειξεις μαγκιας-ανοησιας-μιζεριας.

Η ιδεα σου σαν ιδεα ειναι τελεια. Δεν υπαρχουν τα προσωπα για την ενσαρκωση της ομως.

Δεν εχω την αναγκη να βρεθω (και απο κοντα) με ανθρωπους που θελουν συνεχως με τη συμπεριφορα τους να μετρανε ποιος την εχει πιο μεγαλη.  Τα εχω κοψει αυτα (ευτυχως και δεν εχασα τσαμπα ενεργεια) απο τα 20 μου.

Θα δεις οτι ενω θα εχουν πολλοι καλη διαθεση για κουβεντουλα-χαβαλε...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Ετσι γινεται παντα, τρεφονται-ζουν με αυτο. Δεν μπορουν να ζησουν ως ανθρωποι και μισουν αυτους που το μπορουν.

Εδω μου προτειναν αξιολογοι ανθρωποι (απο οτι εχουν δειξει τα λογια τους εδω μεσα) να βρεθουμε για βολτα εξω και δεν δεχτηκα. Γιατι; Γιατι ποτε δεν ξερεις. Γιατι να το ζησω ακομα μια φορα;

Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυ δυσκολο κομματι. Ειδικα αν εχεις καποια στανταρ και δεν θελεις να πεφτεις κατω απο αυτα.

Παραδειγμα, απο εδω μεσα και να τα παρεις με καποιον, απλα κλεινεις τον υπολογιστη και απλα κανεις κατι αλλο. Οταν εισαι απο κοντα και θα σου αρχισει τις μαλακιες...εκει τι κανεις; Και γιατι να μπαινεις σε αυτη τη λογικη;

Γιατι θα βρεθει ο μαλακας που θα ξεκινησει τις μαλακιες, να εισαι σιγουρος.

Σε ευχαριστουμε για την προσκληση, ειναι μια πραγματικα πολυ καλη ιδεα αλλα οχι. Ευχομαι αν τελικα βρεθειτε, να περασετε καλα και να πανε ολα οπως πρεπει και να βγει κατι χρησιμο για ολους.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εδω καθημερινα ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα της παραμονης μου, εως τωρα που γραφω γερνει ελαφρως (πλεον) προς το υπερ και για αυτο ειμαι ακομα εδω και γραφω. Ηδη εχει εξαντληθει η ανοχη μου με τη τακτικη ορισμενων. Ενω δεν εχω προσβαλει ποτε κανεναν, δεν εχω αναγκη απο κατι τετοιο για να νιωσω καλυτερα-πιο μαγκας-πιο δυνατος.

Το φανταζεσαι να γινουν τετοια σκηνικα απο κοντα; Καλα ειμαστε και απο εδω, δεν χρειαζεται και απο κοντα καψιμο. Γνωμη μου.

Γιατι, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ. ΠΑΝΤΑ.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα κανει τη μαλακια παλαιοτερα να βρεθω σε τραπεζι εξω σε μαγαζι που θα ηταν αναμεσα μας και αλλα ατομα που δεν τους γνωριζα και δεν με γνωριζαν. Ηταν μπροστα και γυναικες.

Υπηρξε ο μαλακας (παντα υπαρχει, το περιεργο ειναι η απουσια του) που για το παιξει μπροστα στα μουνια, ελεγε αυτα που ελεγε με το δικο του μοναδικο τροπο.

Εκανα αυτο που πρεπει ως αντρας, οχι επειδη ηταν μπροστα οι γυναικες.

Πιο πολυ στενοχωρηθηκα που εγινα μερος μιας τετοιας μαλακιας παρα χαρηκα για τη συναντηση.

Για να μη το χαλασω το ολο θεμα τοτε θα επρεπε να καταπιω τις μαλακιες του. Απο κοντα μου ειναι πολυ δυσκολο. Με τα πληκτρολογια και τις οθονες ειμαι παντα πιο χαλαρος. Στο απο κοντα ομως δεν μπορω να καταπινω και το αποτελεσμα ηταν να γινω και εγω μερος της μαλακιας που μας χαλασε τη διαθεση και το τραπεζι.

Γιατι; Γιατι δεχτηκα να παρεβρεθω σε ενα τραπεζι που θα ηταν και προσωπα που δεν ξερω και δεν με ξερουν. Λαθος μου, καλα να παθω, δεν το ξανακανω.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Χειροτερη μορφη αντρα σημερα (επαναλαμβανω) με διαφορα απο ολους τους αλλους, οι white knights defenders.

Oτι χειροτερο μπορει να σου συμβει. Δεν υπαρχει θεραπεια για αυτους.

Καλυτερα, δεν χρειαζομαι τετοιους μαλακες διπλα μου.
Υπαρασπιστηκε σθεναρα με φωνες-σκηνες μια πουτανα που δεν γαμαει, δεν εχει σχεση, δεν ειναι συγγενης του, δεν ειναι τιποτα.
προσκυνηματα, γλειψιματα, πεσιματα και οτι αλλο βαζει ο νους σου.
Σίγουρα τύπε. Έχουμε πολλά και πρόσφατα παραδείγματα(προς αποφυγή) απο αυτούς.
Είναι παντού,ακόμη και εδώ μέσα.  :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ε και ρε τύπε? Τι μας νοιαζει εμας? Στ αρχιδια μας. Ας κοψει τον λαιμο της. Εσυ γιατι ζοριζεσαι αν η καθε ματαιοδοξη νομιζει οτι αξιζει περισσοτερα απο ό,τι πραγματικα? Απλως απορριπτεται και δεν δινουμε σημασια.

Το ότι έχω εξήγηση για την πραγματικότητα, δεν σημαίνει ότι ζορίζομαι. Ίσα - ίσα, αφού γνωρίζω την αιτία πίσω από την άρνηση της πραγματικότητας που βιώνουν αυτές οι γυναίκες, προχωράω και κάνω τα κουμάντα μου. Δεν ασχολούμαι μαζί τους και ικανοποιούμαι από τις σεξεργάτριες. Όσοι θεωρούν ότι θα βρουν την Μονόκερο, ας συνεχίσουν να ψάχνουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δε ξερω κατα ποσο υπηρχε παντα αυτο, αλλα τωρα βλεπεις 44 χρονων ανυπαντρη Ελληνιδα να γραφει οτι ψαχνει σχεση θετοντας ενα σωρο προυποθεσεις και συνοψιζοντας ολες τις απαιτησεις της να γραφει <Θα πρεπει να καλυπτει τα θελω μου.>

Αυτό ακριβώς εννοώ με όσα γράφω πιο πάνω. Ότι έχουν καβαλήσει το καλάμι, ενώ άλλες εποχές δεν είχαν τόσες φαντασιώσεις για την αξία τους. Και γι αυτό μένουν αγάμητες 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μονοκεροι δεν υπαρχουν.
απλα αφου αυτές εχουν τα καλα τα κορμια πρεπει να παιξουμε το παιχνιδι τους οσο και αν μας τεντονονται τα νευρα.
μια γυναικα μπορει να μεινει και χρονια χωρις σεξ και δεν το θεωρει αυτό πρόβλημα ουτε κανει κατι για να το λυσει. εμεις ειμαστε που δεν αντεχουμε και αναγκαστικα παιζουμε το παιχνιδι τους.
ο αγοραίος ερωτας είναι μερικη λυση καθως να πετυχεις και ομορφη και να κανει εξτραδακια που γουστάρεις σπανιο, ασε που δεν εχεις ποτέ ανεση χρονου.
βεβαια καποιοι αρκουνται σε αυτό το ξεροκοματο των 5 λεπτων σαν τον πικερ.οπως υπαρχουν και αλλοι που γινονται καλογεροι ή πουστιδες ετσι και οι πικεριστες ειναι αποκλεινουσα απο το φυσιολογικο συμπεριφορα και δεν ικανοποιει πληρως εναν νορμαλ αντρα, ο πικερ παλευοντας να ζησει χωρις την αναγκη να παιζει το παιχνιδι των γυναικων καταντησε πουστης και γαμαει το κωλαρακι του. αηδια και ξεπεσμος

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
μονοκεροι δεν υπαρχουν.

βεβαια καποιοι αρκουνται σε αυτό το ξεροκοματο των 5 λεπτων σαν τον πικερ.οπως υπαρχουν και αλλοι που γινονται καλογεροι ή πουστιδες ετσι και οι πικεριστες ειναι αποκλεινουσα απο το φυσιολογικο συμπεριφορα και δεν ικανοποιει πληρως εναν νορμαλ αντρα, ο πικερ παλευοντας να ζησει χωρις την αναγκη να παιζει το παιχνιδι των γυναικων καταντησε πουστης και γαμαει το κωλαρακι του. αηδια και ξεπεσμος

Να σε πληροφορήσω ότι στο τρίγωνο κάθονται μισή ώρα. Στα στούντιο υπάρχει πρόγραμμα μισής και μίας ώρας. Οι συνοδοί όσο θέλεις. Εξαρτάται τι ποσά μπορείς να διαθέσεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να σε πληροφορήσω ότι στο τρίγωνο κάθονται μισή ώρα. Στα στούντιο υπάρχει πρόγραμμα μισής και μίας ώρας. Οι συνοδοί όσο θέλεις. Εξαρτάται τι ποσά μπορείς να διαθέσεις
και ο πικερ θελει μια ωρα την γυναικα να του γλυφει τα αρχιδια αλλα λεει παπαριες οτι του φτανουν να γαμαει μονο 5 λεπτα τις 2 μερες.
και την καλυτερη πουτανα να εχεις μιση ωρα. μετα από λιγες ωρες μπορει να σκέφτεσαι παλι αγκαλιες γλυψιματα κλπ.
ο αγοραίος ερωτας μπορει να καλυψει την αναγκη για διαφορετικες γυναικες αλλα όχι την αναγκη για απεριοριστο σεξ οποτε θες. ακομη και λεφτάς να εισαι θα πρεπει να κανονιζεις ραντεβού ένω μια μεση γκομενα βρίσκεστε και την γαμας οση ωρα θες οποτε εχεις καυλες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
o συγχρονος γυναικοκεντρικος καπιταλιστικος κοσμος ειναι ενα στημενο παιχνιδι αδιεξοδου με καθορισμενους νικητες (ελιτ),χρησιμους ηλιθιους (γυναικες) και ηττημενους(ανδρες)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
και ο πικερ θελει μια ωρα την γυναικα να του γλυφει τα αρχιδια αλλα λεει παπαριες οτι του φτανουν να γαμαει μονο 5 λεπτα τις 2 μερες.
και την καλυτερη πουτανα να εχεις μιση ωρα. μετα από λιγες ωρες μπορει να σκέφτεσαι παλι αγκαλιες γλυψιματα κλπ.
ο αγοραίος ερωτας μπορει να καλυψει την αναγκη για διαφορετικες γυναικες αλλα όχι την αναγκη για απεριοριστο σεξ οποτε θες. ακομη και λεφτάς να εισαι θα πρεπει να κανονιζεις ραντεβού ένω μια μεση γκομενα βρίσκεστε και την γαμας οση ωρα θες οποτε εχεις καυλες.

Πας να μας τρελάνεις; Το αντίθετο συμβαίνει. Αν αυτή τη στιγμή μου έχει φτάσει το καβλί στον αφαλό, μπορώ να κατέβω επί τόπου στο τρίγωνο ή να πάω σε κάποιο στούντιο. Ποια γκόμενα (εκτός αν είμαστε στην πολύ αρχή και στα πολλά μέλια) σου κάθεται ακριβώς την ώρα που θέλεις;  

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
προς τον κλωνο καπαμαρου:
τυπε συην αρχη καθομουνα και τα διαβαζα αλλα πλεον τα περναω και παω στο επομενο γιατι κουραζεις
γραφε πιο συντομα και περιεκτικα, 4-5 γραμμες το καθε ποστ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
o συγχρονος γυναικοκεντρικος καπιταλιστικος κοσμος ειναι ενα στημενο παιχνιδι αδιεξοδου με καθορισμενους νικητες (ελιτ),χρησιμους ηλιθιους (γυναικες) και ηττημενους(ανδρες)
οι χρησιμοι ηλίθιοι ειναι οι ανδρες που φαγαν τη παραμυθα της ισοτητας ενω οι (((ελίτ))) εχει ακομα το δικαιωμα να φερεται στις γυναικες οπως τους αξιζει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
οι χρησιμοι ηλίθιοι ειναι οι ανδρες που φαγαν τη παραμυθα της ισοτητας ενω οι (((ελίτ))) εχει ακομα το δικαιωμα να φερεται στις γυναικες οπως τους αξιζει

Το είδα πολύ προσεκτικά. Αν αυτό το βίντεο είναι απόδειξη ότι την βίασε στη συνέχεια, έχουμε τρελαθεί τελείως. Που είναι το αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου; Και γιατί όταν τη βίαζε δεν άρχισε τα ουρλιαχτά, τουλάχιστον βγαίνοντας από το δωμάτιο; πήγε στην Αστυνομία; Σε ιατροδικαστή; Γιατί δεν αναφέρονται τίποτα από όλα αυτά στο βίντεο;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το είδα πολύ προσεκτικά. Αν αυτό το βίντεο είναι απόδειξη ότι την βίασε στη συνέχεια, έχουμε τρελαθεί τελείως. Που είναι το αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου; Και γιατί όταν τη βίαζε δεν άρχισε τα ουρλιαχτά, τουλάχιστον βγαίνοντας από το δωμάτιο; πήγε στην Αστυνομία; Σε ιατροδικαστή; Γιατί δεν αναφέρονται τίποτα από όλα αυτά στο βίντεο;
τύπε δε ξέρω αν καταλαβες το νοημα της κουβέντας,δεν μας ενδιαφέρει αν τη βίασε που προφανώς και όχι αλλά το οτι οτι αυτη η πουτανα που εκπορνεύεται στους (((ελίτ))) -που μπαιδεγουει κατέχουν το μονοπωλιο της πιο παρασιτικης δραστηριότητα του πλανήτη που λέγεται ΜΜΕ  και μονοπωλει τις μουναρες σε όλες τις κοινωνίες- το παιζει κυρία στους απλούς μαλάκες άνδρες που πρέπει να τη σέβονται

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
προσπαθειτε να βρειτε αληθεια στα λεγομενα των γυναικων και λογικη στον γυναικοκεντρικο νεοφιλελε κοσμο?

μα αφου ο καπιταλισμος θελει την γυναικοκρατια και την βλακεια που αυτος ο κοσμος αναπαραγει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
τυπε για παράδειγμα δεν γινεται ενας πεισματικά χοντρος και σαμπρέλα να θέλει μοντελάκι διπλα ακομα και ενας που ερχοταν γυμναστηριο και ηταν ετσι τον έβαλε η δικιά του και αδυνατισε σε χρονο εξπρες και γυμναζοταν κιολας. Αυτη ειχε ωραιο σωμα.

Βλέπεις κάποιους δεν ασχολουμαι με το ενα δεν ασχολουμαι με το αλλο ολοι θέλουν το τοπ χωρις να προσπαθησουν εστω λιγο να βελτιωθούν. Δεν γινεται αναγκαστικά θα ριξεις τα στάνταρ σου.

Συμφωνώ με το σχόλιο σου απόλυτα!
Πρέπει και εσύ να έχεις να προσφέρεις κάτι στην γυναίκα που θες να διεκδικήσεις κλπ.
Και εννοείται πως το να προσέχεις το σώμα σου,την εμφάνιση σου,είναι πολύ καλό,για εσένα βασικά!
Αλλά:Δεν σημαίνει ότι ντε και καλά αν είσαι γυμνασμένος,τούμπανο όλες τις όμορφες θα τις ρίχνεις για πλάκα κλπ.
Το έχω δει σε άτομα που ξέρω...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
προσπαθειτε να βρειτε αληθεια στα λεγομενα των γυναικων και λογικη στον γυναικοκεντρικο νεοφιλελε κοσμο?

μα αφου ο καπιταλισμος θελει την γυναικοκρατια και την βλακεια που αυτος ο κοσμος αναπαραγει

:rockon: :rockon:

The Power of Stupidity

Stupidity is the greatest
destructive force
in the history of humankind.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410 εισαι ενα γελοιο υποκειμενο, ενας χοντρος παλιομαλακας που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γαμησει και να χυσει σε 10 λεπτα.  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom