xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με αφορμή το post του συναγωνιστή Milftaster εγώ λέω να κανονίσουμε εκδήλωση-συνάντηση σε μεγάλο χώρο- καφετέρια, για συζήτηση-ανάλυση του θέματος περί ελλέηνίδων, Το event θα είναι ανοιχτό και για Ελλεηνίδες . Τα nick μας θα τα ξέρουμε μόνο τα μέλη του site. Οι υπόλοιποι θα παρακολουθούν τη συζήτηση.
Με σκοπο τι; Να πει ο καθενας τη μαλακια του και να κραζει ο ενας τον αλλον;
Μεσα εδω και βλεπεις τι γινεται και λες δεν γαμιεται...το φανταζεσαι να εισαι στο face to face και να αρχισει να σε κραζει-ειρωνευεται ο χ της παρεας; Τι κανεις εκει; Εχεις ορεξη για ζημιες;
Γινομαστε που γινομαστε θεαμα εδω θες να γινουμε viral στα βιντεο που θα ανεβασουν τα πουτανακια (μοιραια παλι θα βγουν κερδισμενες αχαχαχα) ;
Αν υπηρχε εστω μια ενδειξη-ελπιδα οτι θα φερομαστε σαν αντρες και οχι σαν παιδακια, ναι θα ημουν μεσα και θα κανονιζα και το μαγαζι (φαγητα-ποτα). Δυστυχως εχω μονο ενδειξεις μαγκιας-ανοησιας-μιζεριας.
Η ιδεα σου σαν ιδεα ειναι τελεια. Δεν υπαρχουν τα προσωπα για την ενσαρκωση της ομως.
Δεν εχω την αναγκη να βρεθω (και απο κοντα) με ανθρωπους που θελουν συνεχως με τη συμπεριφορα τους να μετρανε ποιος την εχει πιο μεγαλη. Τα εχω κοψει αυτα (ευτυχως και δεν εχασα τσαμπα ενεργεια) απο τα 20 μου.
Θα δεις οτι ενω θα εχουν πολλοι καλη διαθεση για κουβεντουλα-χαβαλε...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Ετσι γινεται παντα, τρεφονται-ζουν με αυτο. Δεν μπορουν να ζησουν ως ανθρωποι και μισουν αυτους που το μπορουν.
Εδω μου προτειναν αξιολογοι ανθρωποι (απο οτι εχουν δειξει τα λογια τους εδω μεσα) να βρεθουμε για βολτα εξω και δεν δεχτηκα. Γιατι; Γιατι ποτε δεν ξερεις. Γιατι να το ζησω ακομα μια φορα;
Οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυ δυσκολο κομματι. Ειδικα αν εχεις καποια στανταρ και δεν θελεις να πεφτεις κατω απο αυτα.
Παραδειγμα, απο εδω μεσα και να τα παρεις με καποιον, απλα κλεινεις τον υπολογιστη και απλα κανεις κατι αλλο. Οταν εισαι απο κοντα και θα σου αρχισει τις μαλακιες...εκει τι κανεις; Και γιατι να μπαινεις σε αυτη τη λογικη;
Γιατι θα βρεθει ο μαλακας που θα ξεκινησει τις μαλακιες, να εισαι σιγουρος.
Σε ευχαριστουμε για την προσκληση, ειναι μια πραγματικα πολυ καλη ιδεα αλλα οχι. Ευχομαι αν τελικα βρεθειτε, να περασετε καλα και να πανε ολα οπως πρεπει και να βγει κατι χρησιμο για ολους.