Οι γυναικες δεν καυλωνουν με οποιον ειναι ωραιος εμφανισιακα και μονο. Οι γυναικες καυλωνουν και γοητευονται οταν μυρισουν επιτυχια στον αντρα. Οταν καταλαβουν οτι ειναι αντρας.
Το ξαναλεω για χιλιοστη φορα, ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
Τσεπη, υγεια (σωματικη-ψυχικη), μορφωση (να ξερεις να μιλας τουλαχιστον να μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση), συμπεριφορα (να ξερεις να φερεσαι σαν αντρας και οχι σαν κλαψομουνης-μαλακας), στυλ (απλα να ξερεις τι να βαλεις αναλογα με τη περισταση και να μην εισαι fashion victim σαν τις γυναικες, το μισουν οταν το βλεπουν σε αντρα, ο αντρας πρεπει να εχει το δικο του στυλ και οχι να ακολουθει τις μαζες).
Χτες το βραδυ βγηκα με εναν συνεργατη-γνωστο για να τα πιουμε και να μιλησουμε για καποια θεματα πανω σε καποια προβληματα που εχουν προκυψει στη δουλεια.
Εχουμε κατσει στο μπαρ και εχουμε παραγγειλει talisker. Η barwoman (ηταν γνωστης η κοπελα) οταν μας σερβιρε τα ποτα, τα συνοδεψε με κομματακια μαυρης σοκολατας και φουντουκια. Αριστερα μου καθοταν ο συνεργατης μου. Δεξια καθοταν μια κοπελα (γυρω στα 28-30 θα ηταν) μαζι με τη φιλη της. Την ωρα που συνομιλουσα προς τα αριστερα, βλεπω ενα χερι να ερχεται απο τα δεξια και να βουταει ενα σοκολατακι απο αυτα που ειχαμε μπροστα μας εγω και ο συνεργατης μου.
Τη κοιταζω, αυτη μασουσε χαμογελαστη το σοκολατακι. Τη ρωταω: Το εχεις δοκιμασει ολο το πακετο; Απαντα: Οχι, ζηλεψα ομως το σοκολατακι. Κερασα τη πρωτη γυρα. Κερασα και τη δευτερη. Ποτα, σοκολατες, φουντουκια (και κατι αλλα αρχιδακια συνοδευτικα). Η κουβεντα πλεον ειχε ξεκινησει για τα καλα, ειχε ζεστανει για τα καλα το ολο θεμα.
Στη χρονικη στιγμη που την ειδα οτι ειναι σε κεφι, σε καλη διαθεση, οτι περναει καλα και ευχαριστιεται το ολο θεμα, δηλωνω οτι εχω δουλεια και πως πρεπει να φυγω. Χαρηκα πολυ για τη γνωριμια κτλπ και....γεια σας.
Ο τυπακος που ειχα μαζι, εκατσε. Σημερα που πηγα στο γραφειο του για κατι χαρτια, μου λεει εχασες. Οι τυπισες λεει γουσταραν κτλπ. Τον ρωταω, τις πηδηξες; Οχι ρε συ...απαντα. Απλα περασαμε ωραια. Η "αρπαχτρα" ρωτουσε για εσενα, ηθελε να της δωσω το κινητο σου. Το εδωσες; Φυσικα και το εδωσα, εννοειται. Εσυ τι εκανες...πηρες κανα κινητο απο την αλλη; Οχι μου απαντα.
Δηλαδη ο τυπος εκατσε +1 ωρα αφου εφυγα εγω μαζι με τα μουνια, και δεν πηρε καν το κινητο απο καμια ενω ειδε οτι γουσταραν κιολας.
Τι θελω να πω...; Θελω να πω οτι ολα ηταν στημενα οπως πρεπει, υπηρχαν οι προυποθεσεις και ο τυπος δεν ειχε τον στοιχειωδη αντρισμο να ζητησει ενα κινητο.
Το γιατι εφυγα εγω θα πει καποιος τωρα.
Ειναι θεμα τακτικης. Οταν δεις οτι εχουν τσιμπησει και περνατε καλα, φευγεις. Εχεις δεν εχεις δουλεια φευγεις. Ισως αρκετοι απο εσας να μην καταλαβετε. Οσοι εχουν παιξει μπαλα ομως θα με καταλαβουν.
Και αυριο μερα ειναι. Αν θελει, θα παρει τηλεφωνο. Αστην αυτη να το προσπαθησει πλεον. Εγω οτι ειχα να κανω σαν αντρας (και σαν ανθρωπος) το εκανα.
Τι θελω να πω;
Δεν παρακαλαμε. Δεν τους δειχνουμε με το τροπο μας και τη συμπεριφορα μας οτι παιζουν καποιο σημαντικο ρολο στη ζωη μας. Εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να κανουμε (εγω απλα πηγα στο μπαρ ενος αλλου γνωστου να ακουσω μουσικη και να συνεχισω το πιωμα). Δεν το προσπαθουμε ιδιαιτερα. Τους φερομαστε οπως θα φερομασταν στο καθενα. Εχω δουλεια πρεπει να φυγω και τελος.
Και το πιο σημαντικο: Στα αρχιδια μας κιολας. Δεν μας απασχολει, αν γινει εγινε. Αν δεν γινει, δεν εγινε. Εχουμε ζωη να ζησουμε και δεν εχει επικεντρο της ενα μουνι.
Δεν θελει αγχος-ενθουσιασμους-προσπαθεια κτλπ. Οτι γινει εγινε. Αν γινει.
Αυτο, πιστεψτε με, για αυτες κανει τη διαφορα. Καταλαβαινουν πολυ καλα τι παιζει.
Το να εισαι ανετος (οχι να το παιζεις) κανει μεγαλη διαφορα για αυτες.
Γιατι; Γιατι εχουν βαρεθει να εχουν γυρω τους μουνοζητιανους-προσκυνητες και ευγενικομαλακοπροστατες.
Πολλοι θα πουν οτι εκανα μαλακια και αφησα την ευκαιρια κτλπ. Δικαιωμα τους. Και στο αλλο το μπαρακι που πηγα οταν εφυγα, με τα ποτα και τη μουσικουλα, μια χαρα περασα. Δεν μου ελειψε κατι.
Ο αλλος ομως που επελεξε να κατσει, θα επρεπε να εχει προχωρησει λιγακι παραπανω το θεμα. Αλλιως...γιατι εκατσε;