Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εδώ θα συμφωνήσω.Και μόνο το να έχει μια σιτεμένη γυναίκα νεότερο άντρα,που τον επέλεξε και τον ελέγχει η ίδια 100%,είναι από μόνο του υπεραρκετό.Αυτά τα 'βαμπιρ',θέλουν απλά φρέσκο αίμα (και σπέρμα) και τίποτα άλλο.
σαδ_μαν ποια εχεις καταληξει οτι ειναι τελικα η λυση για τον νεαρο αντρα χωρις κυκλο στην ελλαδα;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
O Λυπηρος ανηρ ( aka Sad Man ) : ο αποδιοπομπαιος ,θα ελεγε κανεις, τραγος του site τουτου .... Ισως θα μπορουσε να πει κανεις και του κοσμου ολακερου ....ο τυπος που ολοι θα βαλλουν πανταχοθεν γιατι ισως σε καποιους θυμιζει την μιζερη (και καλα) πλευρα του εαυτου τους , σε αλλους ισως θυμιζει την στυγνη αποτυπωση της αντικειμενικης αληθειας σχετικα με τα ζητηματα των Ελεεηνιδων..... και γενικα θα ειναι εδω για να μας υπενθυμιζει παντα, ποσο σκληροι και ταυτοχρονα ποσο απαραδεκτοι μπορουμε να γινουμε εμεις τα ζωα που λεγομαστε ανθρωποι απενταντι σε αντικειμενικους και ορθολογιστες σε βαθμο μη αυτοπεποιθησης ανθρωπους , οι οποιοι καλατηγουν εκει λογω της εσωστρεφιας και της ευαισθητης φυσης τους....

:thumbsup:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
σαδ_μαν ποια εχεις καταληξει οτι ειναι τελικα η λυση για τον νεαρο αντρα χωρις κυκλο στην ελλαδα;

Εαν μένει επαρχία,να βρει οπωσδήποτε δουλειά Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και να μετακομίσει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εαν μενει αθηνα η θεσσαλονικη;

Κάποιοι λένε να πηγαίνει γυμναστήριο,σχολές χορού κλπ αλλά εαν ψάχνει πρώτα γκόμενα,νομίζω μόνο μεσω ίντερνετ έχει πιο πολλές πιθανότητες να γνωρίσει καμία.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναικες δεν καυλωνουν με οποιον ειναι ωραιος εμφανισιακα και μονο. Οι γυναικες καυλωνουν και γοητευονται οταν μυρισουν επιτυχια στον αντρα. Οταν καταλαβουν οτι ειναι αντρας.

Το ξαναλεω για χιλιοστη φορα, ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Τσεπη, υγεια (σωματικη-ψυχικη), μορφωση (να ξερεις να μιλας τουλαχιστον να μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση), συμπεριφορα (να ξερεις να φερεσαι σαν αντρας και οχι σαν κλαψομουνης-μαλακας), στυλ (απλα να ξερεις τι να βαλεις αναλογα με τη περισταση και να μην εισαι fashion victim σαν τις γυναικες, το μισουν οταν το βλεπουν σε αντρα, ο αντρας πρεπει να εχει το δικο του στυλ και οχι να ακολουθει τις μαζες).

Χτες το βραδυ βγηκα με εναν συνεργατη-γνωστο για να τα πιουμε και να μιλησουμε για καποια θεματα πανω σε καποια προβληματα που εχουν προκυψει στη δουλεια.

Εχουμε κατσει στο μπαρ και εχουμε παραγγειλει talisker. Η barwoman (ηταν γνωστης η κοπελα) οταν μας σερβιρε τα ποτα, τα συνοδεψε με κομματακια μαυρης σοκολατας και φουντουκια. Αριστερα μου καθοταν ο συνεργατης μου. Δεξια καθοταν μια κοπελα (γυρω στα 28-30 θα ηταν)  μαζι με τη φιλη της. Την ωρα που συνομιλουσα προς τα αριστερα, βλεπω ενα χερι να ερχεται απο τα δεξια και να βουταει ενα σοκολατακι απο αυτα που ειχαμε μπροστα μας εγω και ο συνεργατης μου.

Τη κοιταζω, αυτη μασουσε χαμογελαστη το σοκολατακι. Τη ρωταω: Το εχεις δοκιμασει ολο το πακετο; Απαντα: Οχι, ζηλεψα ομως το σοκολατακι. Κερασα τη πρωτη γυρα. Κερασα και τη δευτερη. Ποτα, σοκολατες, φουντουκια (και κατι αλλα αρχιδακια συνοδευτικα). Η κουβεντα πλεον ειχε ξεκινησει για τα καλα, ειχε ζεστανει για τα καλα το ολο θεμα.

Στη χρονικη στιγμη που την ειδα οτι ειναι σε κεφι, σε καλη διαθεση, οτι περναει καλα και ευχαριστιεται το ολο θεμα, δηλωνω οτι εχω δουλεια και πως πρεπει να φυγω. Χαρηκα πολυ για τη γνωριμια κτλπ και....γεια σας.

Ο τυπακος που ειχα μαζι, εκατσε. Σημερα που πηγα στο γραφειο του για κατι χαρτια, μου λεει εχασες. Οι τυπισες λεει γουσταραν κτλπ. Τον ρωταω, τις πηδηξες; Οχι ρε συ...απαντα. Απλα περασαμε ωραια. Η "αρπαχτρα" ρωτουσε για εσενα, ηθελε να της δωσω το κινητο σου. Το εδωσες; Φυσικα και το εδωσα, εννοειται. Εσυ τι εκανες...πηρες κανα κινητο απο την αλλη; Οχι μου απαντα.

Δηλαδη ο τυπος εκατσε +1 ωρα αφου εφυγα εγω μαζι με τα μουνια, και δεν πηρε καν το κινητο απο καμια ενω ειδε οτι γουσταραν κιολας.

Τι θελω να πω...; Θελω να πω οτι ολα ηταν στημενα οπως πρεπει, υπηρχαν οι προυποθεσεις και ο τυπος δεν ειχε τον στοιχειωδη αντρισμο να ζητησει ενα κινητο.

Το γιατι εφυγα εγω θα πει καποιος τωρα.  

Ειναι θεμα τακτικης. Οταν δεις οτι εχουν τσιμπησει και περνατε καλα, φευγεις. Εχεις δεν εχεις δουλεια φευγεις. Ισως αρκετοι απο εσας να μην καταλαβετε. Οσοι εχουν παιξει μπαλα ομως θα με καταλαβουν.

Και αυριο μερα ειναι. Αν θελει, θα παρει τηλεφωνο. Αστην αυτη να το προσπαθησει πλεον. Εγω οτι ειχα να κανω σαν αντρας (και σαν ανθρωπος) το εκανα.

Τι θελω να πω;

Δεν παρακαλαμε. Δεν τους δειχνουμε με το τροπο μας και τη συμπεριφορα μας οτι παιζουν καποιο σημαντικο ρολο στη ζωη μας. Εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να κανουμε (εγω απλα πηγα στο μπαρ ενος αλλου γνωστου να ακουσω μουσικη και να συνεχισω το πιωμα). Δεν το προσπαθουμε ιδιαιτερα. Τους φερομαστε οπως θα φερομασταν στο καθενα. Εχω δουλεια πρεπει να φυγω και τελος.

Και το πιο σημαντικο: Στα αρχιδια μας κιολας. Δεν μας απασχολει, αν γινει εγινε. Αν δεν γινει, δεν εγινε. Εχουμε ζωη να ζησουμε και δεν εχει επικεντρο της ενα μουνι.

Δεν θελει αγχος-ενθουσιασμους-προσπαθεια κτλπ. Οτι γινει εγινε. Αν γινει.

Αυτο, πιστεψτε με, για αυτες κανει τη διαφορα. Καταλαβαινουν πολυ καλα τι παιζει.

Το να εισαι ανετος (οχι να το παιζεις) κανει μεγαλη διαφορα για αυτες.

Γιατι; Γιατι εχουν βαρεθει να εχουν γυρω τους μουνοζητιανους-προσκυνητες και ευγενικομαλακοπροστατες.

Πολλοι θα πουν οτι εκανα μαλακια και αφησα την ευκαιρια κτλπ. Δικαιωμα τους. Και στο αλλο το μπαρακι που πηγα οταν εφυγα, με τα ποτα και τη μουσικουλα, μια χαρα περασα. Δεν μου ελειψε κατι.

Ο αλλος ομως που επελεξε να κατσει, θα επρεπε να εχει προχωρησει λιγακι παραπανω το θεμα. Αλλιως...γιατι εκατσε;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε καμπαμαρού,γενικά είσαι ευχαριστημένος στη ζωή σου μ'αυτή τη φιλοσοφία που έχεις;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.914
Πόντοι
24.596
τυπε μην την παρεις τηλ.
στα αρχιδια σου.

θα βρεις αλλη στο μπαρ που θα βγεις σημερα την οποια θα γειωσεις και αυτη για να πας σε αλλο μπαρ :S :S :S

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε καμπαμαρού,γενικά είσαι ευχαριστημένος στη ζωή σου μ'αυτή τη φιλοσοφία που έχεις;

Ευχαριστημενος δεν ειναι κανεις και για τιποτα. Η ανθρωπινη φυση μας, παντα θα βρει κατι για να μας κανει μη ευχαριστημενους. Απλα εχω μαθει να τη γραφω και αυτην στα αρχιδια μου οταν και οπως μπορω.

Ζω, δεν ειμαι αστεγος, σε νοσοκομειο, φυλακη, ανεργος, 200 κιλα βοδι, αμορφωτος, βλαχοθολοκουλτουριαρης κτλπ.

Μια χαρα, δεν μου λειπει κατι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Και μονο που εχει ξοδεψει τοσες ωρες και τοση φαια ουσια για να καταλαβει τι θελουν οι γυναικες ειναι μουνοδουλος και δυστυχισμενος. Ευτυχισμενος θα ηταν αν εγραφε τις γκομενες τελειως στα αρχιδια του και γαμουσε συνεχεια πουτανες.  :-*

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Και μονο που εχει ξοδεψει τοσες ωρες και τοση φαια ουσια για να καταλαβει τι θελουν οι γυναικες ειναι μουνοδουλος και δυστυχισμενος. Ευτυχισμενος θα ηταν αν εγραφε τις γκομενες τελειως στα αρχιδια του και γαμουσε συνεχεια πουτανες.  :-*

Και ποια ειναι η λύση για εσένα?
Να ακολουθήσουν όλοι τον νόμο σου?

Επισκέπτης
Πολλοι θα πουν οτι εκανα μαλακια και αφησα την ευκαιρια κτλπ. Δικαιωμα τους. Και στο αλλο το μπαρακι που πηγα οταν εφυγα, με τα ποτα και τη μουσικουλα, μια χαρα περασα. Δεν μου ελειψε κατι.

Αν το πας ετσι πως θα βγουν τα νουμερα που εγραφες πριν κανα δυο μερες ?  Θ΄αναγκαστεις προς το τελος του μηνα να πιεστεις. Να βγαινεις πιο συχνα και να την πεφτεις σε γκομενες απο το πρωι. Ισως να πας και καμια βολτα απο Φυλης :S :S

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ασφαλως και παντα θα βρεις κατι αν θελεις να το βρεις. Αν το εχεις σκοπο. Δεν το εχω ως νουμερο ενα σκοπο στη ζωη μου το μουνι, κακο ειναι;

Αν ειναι να κατσει, θα κατσει. Δεν αγχωνομαι κιολας. Το αγχος στις πιο πολλες φορες σε οδηγει σε αποτυχιες σε καθε τομεα.

Και να θελω να παρω τηλεφωνο, δεν το εχω. Γιατι; Γιατι δεν το ζητησα. Γιατι δεν το ζητησα; Γιατι στα αρχιδια μου.

Ο αλλος ο μαλακας που εκατσε εκει, και επενδυσε σε χρονο και ενεργεια...αυτος μπορεις να μου πεις γιατι δεν το ζητησε να παιξει μπαλα;

Εγω δεν επενδυσα και συνεχισα παρακατω τη ζωη μου οπως γουσταρω και οχι οπως με οδηγουν οι περιστασεις και οι μαλακιες της καθε τρυπας. Απλα. Δεν ειμαι το παιχνιδι της καθε μιας να κανω οτι γουσταρει αυτη να κανω. Εκανα τη πλακα μου, ηπιαμε και οτι ηπιαμε, γεια σας και καλη συνεχεια. Δεν παρακαλαω ουτε προσπαθω.

Και αν δεν γαμησω...στα αρχιδια μου κιολας. Θα γαμησω την επομενη που θα θελησω να ασχοληθω για αυτο το λογο. Οχι αυτην που μπηκε απο το πουθενα στη ζωη μου χωρις εγω να το επιλεξω.

Οταν θα βγω με σκοπο να παιξω, θα παιξω. Χτες ομως βγηκα εκει για δουλεια και πιωμα, οχι για να ασχοληθω με τα νουμερα της καθε γκομενας που γουσταρει να παιξει.

Πολυ απλα, θα ασχοληθω μαζι τους, οταν θελω εγω και οχι οποτε αυτες κουνανε το καρβελι...δεν πειναω.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αν το πας ετσι πως θα βγουν τα νουμερα που εγραφες πριν κανα δυο μερες ?  Θ΄αναγκαστεις προς το τελος του μηνα να πιεστεις. Να βγαινεις πιο συχνα και να την πεφτεις σε γκομενες απο το πρωι. Ισως να πας και καμια βολτα απο Φυλης :S :S

Εσυ καθε ποτε βγαινεις εξω για βραδινη εξοδο;

Εγω βγαινω σχεδον καθημερινα, μην αγχωνεσαι για τα δικα μου νουμερα, κοιτα τα δικα σου.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Picker, δεν γουσταρω να γαμαω επαγγελματιες συνεχεια. Σου κακοφαινεται επειδη μηπως ειναι η μονη σου επιλογη;

Δηλαδη οποιος παιζει και με κανονικες γκομενες και τις εχει μελετησει ειναι αυτοματως και μουνοδουλος;

Μπορεις να μου αναλυσεις τον δικο σου νομο (;;;)  ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΙΚΕΡΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ;

Ξεκινα να γραφεις...παω να βαλω ενα ποτο, θες ενα;

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΠικεροΦΕΚ δηλαδη...

Με ενδιαφερει το ολο θεμα,για παμε. Γραψε περι τινος προκειται.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216
Τύπε καπαμαρού μας λες πώς χειριζεσαι το θέμα με τις Ελλεηνιδες και εν γένει συμφωνώ σε πολλά αλλά για ποιο λόγο να μη κάνεις παιχνιδι αφού οι γκόμενες σας στρώθηκαν; Εντάξει μπορεί τη δεδομένη στιγμή να μην είχες ανάγκη να ρίξεις ένα πούτσο επηρεασμένος από θέματα της δουλειάς αλλά δε θελεις να ξεφύγεις λιγο; Μονος σου λες ότι είναι καλό να στέκεσαι σε μια συζήτηση άλλα όταν είχες την ευκαιρία στο μπαρ δε προχώρησες.. Δε ξέρω με τι ρυθμο σου τυχαινουν αυτά άλλα πολλές φορές μπορεί να εχεις κάτι να κερδίσεις από την όποια αλληλεπίδραση ή να κάνεις λαθεμένη πρώτη εκτίμηση και να σου βγει θησαυρός (σπάνιο άλλα τυχαινει). Η κίνηση της άλλης να τσιμπήσει σοκολατάκι βέβαια είναι λίγο απόγνωσης, εγώ στη θεση σου θα της την έλεγα με τρόπο.

ΥΓ: Γαμάει το τάλισκερ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι "επαγγελματιες" ειναι κανονικες γκομενες που εχουν πεισει τον εαυτο τους οτι κανουν καποιο επαγγελμα για να μη νιωθουν ασχημα που τις γαμανε τοσο ευκολα ολοι. Αν εσυ θες να βασανιζεσαι για να γαμας "κανονικες" γκομενες, προβλημα σου.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom