Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 868 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 322 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 91 3,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.958

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.337
Κριτικές
61
Like
3.060
Πόντοι
7.216
Αν και γνωρίζεις πως το νούμερο που έγραψες, σημαίνει πως συστηματικός δεν είναι ούτε 1 στους 100 άντρες, θεωρώ ότι το έγραψες απλά για να υπερτονίσεις την άποψή σου.

Κάνεις λάθος όχι γιατί στο λέω εγώ,αλλά γιατί τα χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη,οι πολυπληθείς οίκοι και οι εκατοντάδες κριτικές,σε διαψεύδουν.

Δέχομαι την διαφορετικότητα της άποψής σου και την κατανοώ γιατί εχεις τεκμηριωμένο λόγο και δεν κάνεις αφορισμούς όπως κάποιοι, ειδικά στο παρόν θρέντ.

Παρολαυτά ο αντίλογος μου είναι ο εξης:

1) Τονιζω οτι αναφέρομαι στην συστηματική χρήση. Με σεξεργάτρια έχει πάει τουλάχιστον μια φορά το 80% του ανδρικού πληθυσμού. Το θέμα είναι ποιοι συνεχίζουν να πηγαίνουν σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

2) Συνεχίζω να έχω την παραπάνω άποψη για τον απλούστατο λόγο οτι θεωρώ πως το σεξ δεν αφορά μόνο την σωματική εκτόνωση. Το κύριο διεγερτικό του σεξ, της γκόμενας και τεσπα του παιχνιδιού των 2 φύλλων είναι η ψυχολογική τόνωση του εγώ του κάθε ανθρώπου.Το σημαντικό κομμάτι της συνεύρεσης με μια γκόμενα δεν είναι οτι θα ρίξεις τα ψωλοχύματα σου στην μούρη κάποιας, είναι το γεγονός οτι θα νιώσεις αποδεκτός, αρεστός. Αυτό είναι που σε διεγείρει και σε κάνει να νιώθεις όμορφα, φυσικά σε συνδυασμό με ενα μεγαλοπρεπές γαμήσι. Υπο αυτή την έννοια μπορεί η σεξεργάτρια να σε ανακουφίζει σωματικός, σημαντικό και αυτό δεν λέω, αλλά οχι μόνο δεν σε ανακουφίζει ψυχικός αντιθέτως μπορεί μετά το χύσιμο να νιώθεις και μαλάκας...
Οι άντρες που έχουν κατανοήσει τον παραπάνω μηχανισμό λειτουργίας των σχέσεων των δυο φυλλων έχουν απομακρυνθεί απο την (τουλάχιστον συστηματική) χρήση σεξεργατριών, οχι επειδή δεν τους αρέσουν ούτε επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, απλά γιατί ξέρουν οτι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.
Όλα αυτά όμως για να τα κατανοήσει κάποιος πρέπει να έχει και ένα ψυχο-νοητικό επίπεδο κατά κάτι μεγαλύτερο από αυτό του φελλού.
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.185
Like
1.703
Πόντοι
216
Ψάχνοντας λοιπόν τι τρέχει επιτέλους με αυτή την Ελλεηνίδα, έπεσα σε κάτι ενδιαφέρον:

Ghosting: Όταν μια σχέση διακόπτεται απότομα. Τι πρέπει να κάνεις και τι πρέπει να ξέρεις…

Ο όρος “ghosting” αφορά στη διακοπή μιας διαπροσωπικής σχέσης με το απότομο σταμάτημα κάθε επικοινωνίας με τον πρώην “σύντροφο” χωρίς κάποιο προφανή λόγο ή προειδοποίηση, καθώς και στην αποφυγή, αδιαφορία ή και άρνηση κάποιου στο να ανταποκριθεί με οποιονδήποτε τρόπο στις απόπειρες του προηγούμενου συντρόφου για επικοινωνία.
Πρόκειται για μια συμπεριφορά που μπορεί να είναι πολύ τραυματική για αυτούς που την εισπράττουν, εξαιτίας της ψυχολογικής επίπτωσης που έχουν η απόρριψη και ο βίαιος, αναίτιος εξοστρακισμός. Άτομα μάλιστα που είτε έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση είτε βίωσαν απανωτά τέτοιες εμπειρίες, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αρνητικές συναισθηματικές και ψυχολογικές προεκτάσεις. Άλλωστε το ghosting ουσιαστικά θεωρείται μία παθητικά επιθετική μορφή συναισθηματικής κακομεταχείρισης και ενέχει συναισθηματική σκληρότητα για αυτόν που εισπράττει αυτήν τη συμπεριφορά, μαρτυρώντας όμως τη συναισθηματική αναπηρία και ανικανότητα αυτού που λειτούργησε σαν φάντασμα να σταθεί απέναντι στον άλλο και τουλάχιστον με σεβασμό να του ανακοινώσει την απόφασή του.
Ακούω την ίδια ιστορία επανειλημμένα, από φίλους, φίλες, θεραπευόμενους ή συναδέλφους. Βγαίνουν με έναν άντρα ή γυναίκα, περνούν καλά, γελάνε, συζητούν, έχουν εμφανή αμοιβαία έλξη και μετά ξαφνικά εξαφανίζονται. Κι εκεί μένει ο άλλος/άλλη και αναρωτιέται: “Είναι κάτι που είπα; Που δεν είπα; Δεν είχα καταλάβει καλά ότι περνούσαμε και οι δύο καλά; Δεν είχαμε χημεία; Τι;”
Επειδή δεν έχει δοθεί κανένας λόγος ή αφορμή για την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του άλλου, το μυαλό αναλύει όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν πάει λάθος. Δυστυχώς το ghosting έχει πολύ να κάνει με την επίπτωση που έχουν στις διαπροσωπικές σχέσεις τα social media και η σχετική ανωνυμία και απομόνωση στην ευκαιριακή συνάντηση με τον άλλον.
Ενώ πραγματικά δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να “χωρίσεις” κάποιον και μία τέτοια κατάσταση ποτέ δεν γίνεται αναίμακτα, και με τρόπο που να είναι όλοι χαρούμενοι, συμφωνούμε ότι το ghosting είναι ίσως ο χειρότερος και ο πλέον άκομψος τρόπος απομάκρυνσης.
Παρακάτω αναφέρω κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε λίγο καλύτερα (αν είστε αυτός που έμεινε πίσω ή που θα σας προειδοποιήσουν ότι σκοπεύετε κι εσείς να γίνεται φάντασμα σε κάποιον)
1. ΑΠΟΦΥΓΗ
Το να εξαφανιστείς από κάποιον μπορεί να συμβαίνει γιατί αυτός που το κάνει έχει μία αποφευκτική προσωπικότητα και προτιμά να ξεκινήσει κάτι άλλο παρά να χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπος με τα αρνητικά συναισθηματικά κομμάτια που συνοδεύουν το τέλος μίας σχέσης, όσο σύντομη κι αν είναι. Υπάρχουν και “φαντάσματα” που πραγματικά θα φτάσουν να πιστεύουν ότι αυτή τους η συναισθηματική ανικανότητα (θα πω) είναι κατά βάθος ακεραιότητα χαρακτήρα, συναισθηματική νοημοσύνη και συμπόνοια – κατανόηση για το έτερον ήμισυ της σχέσης. Για αυτά τα άτομα είναι πιο εύκολο να είναι αποφευκτικά από το να αντιμετωπίσουν τον άλλον. Προτιμούν να φύγουν χωρίς εξήγηση από το να αναλύσουν και ενδεχομένως να έρθουν και σε αντιπαράθεση στο γιατί χρειάζονται την απομάκρυνση.
2. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΣΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
Η συμπεριφορά του φαντάσματος μπορεί να σας φαίνεται ξαφνική και ανεξήγητη, αυτό που δεν έχετε όμως καταλάβει είναι ότι το φάντασμα σας έχει υποβάλλει σε διάφορα τεστ – δοκιμασίες που έχουν υπάρξει κομβικά σημεία δικά του στη λήψη απόφασης, του αν περνάτε τη δοκιμασία ή κόβεστε, προσπαθώντας βέβαια να επιβεβαιώσει την μετέπειτα δική του κίνηση.
3. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Το να εξαφανίζεσαι και γενικά τα τελευταία στάδια μιας σχέσης με κάποιον είναι μια πραγματική εγκατάλειψη και βάλλονται κατάφορα και η εντιμότητα και ό,τι ακεραιότητα χαρακτήρα αναμένεις από τον άλλον. Να ξέρετε ότι το πιθανότερο είναι πως αυτός που φεύγει:
Α. Είτε έχει και κάποιον άλλον/άλλη στα σκαριά, ή
-Β. Θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος ή κάποια εκεί έξω καλύτερος/καλύτερη σε σχέση με εσάς. Λανθάνον και ασυνείδητο στοιχείο βέβαια της συμπεριφοράς του φαντάσματος είναι ουσιαστικά ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ φόβος απόρριψης, για αυτό με τη δική του αντιδραστική συμπεριφορά νομίζει ότι προστατεύεται. (Φευ! Έχουμε όλοι τις ίδιες πιθανότητες να μας απορρίψουν)
4. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
Η συμπεριφορά αυτή δείχνει την τάση ενός ατόμου να θέλει να έχει τον έλεγχο σε πολλά διαφορετικά στοιχεία. Αρχικά το φάντασμα θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του και ό,τι συνεπάγεται ο χωρισμός. Γίνονται όλα με τους δικούς του όρους και όπως τον βολεύουν καλύτερα. Δεύτερον, το φάντασμα έχει τον έλεγχο της σχέσης προσδιορίζοντας το τέλος της. Τρίτον, ελέγχουν και το πως τους βλέπουν οι άλλοι, ενώ κατά πλειοψηφία τα φαντάσματα έχουν τα δικά τους θέματα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, δικές τους εσωτερικές συγκρούσεις και φόβο απόρριψης ή θυμό από προηγούμενες σχέσεις. Το φάντασμα έχει μεγαλύτερο σεβασμό για τον εαυτό του και τις δικές του ανάγκες, παρά για εσάς.
5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ
Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε την εξαφάνιση και την επαφή σας μετά από αυτήν τη συμπεριφορά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν και διάφοροι λόγοι για τους οποίους το φάντασμα μπορεί να αποπειραθεί να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας με έναν ευγενικό και λίγο ανάλαφρο στιλ, του τύπου: “Τι γίνεται; Πώς είσαι; Ελπίζω να είσαι καλά κτλ.” Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αυτή η απόπειρα επαφής δεν έχει να κάνει με εσάς, ούτε είναι για εσάς. Το φάντασμα τεστάρει τα νερά. Θέλει να δει π.χ. αν απαντήσετε. Αυτό στο μυαλό του μεταφράζεται στο ότι αυτό που σας έκανε, δεν ήταν τελικά και τόσο κακό. Εφόσον δε, μπορείτε να είστε φίλοι μαζί του αυτό να ξέρετε είναι κάτι που ενισχύει τη δική του αίσθηση προσωπικής αξίας. Επικοινωνώντας λοιπόν κοιτούν αν θα τους απορρίψετε τώρα εσείς. Δεύτερον, ένα άτομο με ναρκισσιστικές ας το πούμε τάσεις θα αναζητήσει στη δική σας απάντηση την επιβεβαίωση της αρχικής του απόφασης να φύγει… Ή ανάλογα με την απάντηση που θα πάρει θα τη χρησιμοποιήσει για εκλογίκευση (π.χ. αν είστε αδιάφορη, ότι και πριν δεν νοιαζόσασταν αρκετά και δεν θα ζούσατε τη μεγάλη αγάπη, αν είστε γλυκιά και στοργική ότι είστε εξαρτημένη με έλλειψη προσωπικότητας κι έχετε κρεμαστεί πάνω του)
6. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΞΙΑ
Ό,τι κάνει το φάντασμα αφορά δικά του προβλήματα με το δικό του εαυτό, προσωπικές του συγκρούσεις, την αδυναμία του να αντιμετωπίσει κυρίως τον εαυτό του σε ένα βαθύ συναισθηματικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τη δική σας εικόνα. Δεν έχει να κάνει με εσάς. Ο χώρος δε, που δημιουργείται από την ξαφνική αποχώρησή του είναι ο αναγκαίος χώρος που χρειάζεται να υπάρχει για να υποδεχθείτε την αληθινή αγάπη της ζωής σας. Δεν μου αρέσει καθόλου που το λέω, αλλά μερικές φορές όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
 
Εγγρ.
11 Απρ 2018
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες , βαθμολογειτε τις γυναικες με 5,6,7,8 κτλ αλλα υπαρχουμε και μεις που οταν βλεπουμε μια λεμε μαυρο η ασπρο δλδ την πηδουσα η οχι. δε ξερουμε απο βαθμους και δε μπορουμε να εχουμε εικονα για το πως ειναι μια στο βαθμο 6 πχ. οποτε οποιος εχει ορεξη και διαθεση να βαλει καμια φωτο με μερικες με διαφορες βαθμολογιες για να ξερουμε τι εννοει ο καθενας. πχ αυτη ειναι 7. α και μια με βαθμο 10. μηπως ομως οι βαθμοι ειναι υποκειμενικοι? για καποιον το 7αρι θα του ειναι 9αρι για καποιον αλλον κτλ :think:
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Ghosting τύποι παίζει πολύ στο εξωτερικό,εγώ εδώ το έμαθα.

Και η αλήθεια είναι ότι το κάνουμε πολύ περισσότερο οι άντρες.
Δηλαδή γαμάω και εξαφανίζομαι σαν να με κατάπιε η γη.
Αλλά και σε σχέσεις,ξέρω άντρες που απλά μια μέρα εξαφανίστηκαν,χωρίς καμία εξήγηση.
Νομίζω ότι ούτε το εξαφανιζόλ,ούτε κάτι γελοία δικά μας "σου αξίζει κάποιος καλύτερος" :jerking: είναι σωστά.

Επίσης εδώ που μένω ισχύει πως γκόμενα που δεν κάθεται στο 3ο, max 4o ραντεβού,
την παρατάμε μιας και υπάρχουν χιλιάδες άλλες διαθέσιμες.
Οι ίδιες οι γκόμενες το ξέρουν αυτό και δεν σου ψήνουν το ψάρι στα χείλη.

Αν είναι να σε απορρίψει η γκόμενα,θα είναι μετά το πρώτο ραντεβού.
Αν παίξει δεύτερο,σημαίνει ότι θα φας.
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
ρε μαγκες , βαθμολογειτε τις γυναικες με 5,6,7,8 κτλ αλλα υπαρχουμε και μεις που οταν βλεπουμε μια λεμε μαυρο η ασπρο δλδ την πηδουσα η οχι. δε ξερουμε απο βαθμους και δε μπορουμε να εχουμε εικονα για το πως ειναι μια στο βαθμο 6 πχ. οποτε οποιος εχει ορεξη και διαθεση να βαλει καμια φωτο με μερικες με διαφορες βαθμολογιες για να ξερουμε τι εννοει ο καθενας. πχ αυτη ειναι 7. α και μια με βαθμο 10. μηπως ομως οι βαθμοι ειναι υποκειμενικοι? για καποιον το 7αρι θα του ειναι 9αρι για καποιον αλλον κτλ :think:

τι τους ζητας ρε τυπε και εσυυυυυ!
εδω οι μισοι απο δαυτους δεν εχουν την ικανοτητα να πιασουνε μια κουβεντα και να κανουν τον εαυτο τους ενδιαφερον και αρεστο σε μια συντροφο και περιμενεις να συμφωνησουν (με τον εαυτο τους πρωτα) ολοι μαζι για το ποια ειναι 6,52????
ααχαχαχα... την μινι μαους να βαλετε και θα παρει απο 1 εως 10...αιντε που μαθανε και απο γυναικες ...
ουτε τα ποδια τους δεν μπορουνε να φτυσουνε και δινουν και συμβουλες...

προχωρα στη ζωη σου , χωρις φοβο και αρπαξε αυτα που εχει να σου δωσει. μην ψαρωνεις με τις μαλακιες εδω μεσα. διαβασε και καυλαντισε, γελα και χασμουρησου και παρε τα ολα με μια καλη δοση απο αλατι για να γινουν πιο γευστικα, γιατι οι ιδεες που γραφονται ειναι τοσο συχνα τοσο γλυκαναλατες που ειναι σαν να τρως διαδικτυακη αποτυχημενη χυλοπιτα.
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
25 χρονη Ελληνιδα χαζουλα, αγαθιαρα, με σωμα τσιρκο Μεντρανο, δηλαδη χοντρο κορμο και εξωπραγματικα φαρδια περιφερεια συνοδευομενα με τα αναλογα αφυσικα χοντρα μπουτια, ελεγε οτι η γιαγια της πηρε τηλεφωνο σπιτι οπου μενει με τους γονεις της για να τους προτεινει προξενιο για τη κοπελα. Ο γαμπρος, 40 ετων, χωρις περισσοτερες λεπτομερειες. Η εν λογω κοπελα ομως, ειπε οτι το απεριψε ασυζητητι επειδη 40 χρονων και να μην τον εχει τυλιξει καμια εως τωρα, οπως χαρακτηριστικα ειπε, δε κανει γι αυτην, καποιο κουσουρι θα εχει.
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Ψάχνοντας λοιπόν τι τρέχει επιτέλους με αυτή την Ελλεηνίδα, έπεσα σε κάτι ενδιαφέρον:

Ghosting: Όταν μια σχέση διακόπτεται απότομα. Τι πρέπει να κάνεις και τι πρέπει να ξέρεις…

Ο όρος “ghosting” αφορά στη διακοπή μιας διαπροσωπικής σχέσης με το απότομο σταμάτημα κάθε επικοινωνίας με τον πρώην “σύντροφο” χωρίς κάποιο προφανή λόγο ή προειδοποίηση, καθώς και στην αποφυγή, αδιαφορία ή και άρνηση κάποιου στο να ανταποκριθεί με οποιονδήποτε τρόπο στις απόπειρες του προηγούμενου συντρόφου για επικοινωνία.
Πρόκειται για μια συμπεριφορά που μπορεί να είναι πολύ τραυματική για αυτούς που την εισπράττουν, εξαιτίας της ψυχολογικής επίπτωσης που έχουν η απόρριψη και ο βίαιος, αναίτιος εξοστρακισμός. Άτομα μάλιστα που είτε έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση είτε βίωσαν απανωτά τέτοιες εμπειρίες, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αρνητικές συναισθηματικές και ψυχολογικές προεκτάσεις. Άλλωστε το ghosting ουσιαστικά θεωρείται μία παθητικά επιθετική μορφή συναισθηματικής κακομεταχείρισης και ενέχει συναισθηματική σκληρότητα για αυτόν που εισπράττει αυτήν τη συμπεριφορά, μαρτυρώντας όμως τη συναισθηματική αναπηρία και ανικανότητα αυτού που λειτούργησε σαν φάντασμα να σταθεί απέναντι στον άλλο και τουλάχιστον με σεβασμό να του ανακοινώσει την απόφασή του.
Ακούω την ίδια ιστορία επανειλημμένα, από φίλους, φίλες, θεραπευόμενους ή συναδέλφους. Βγαίνουν με έναν άντρα ή γυναίκα, περνούν καλά, γελάνε, συζητούν, έχουν εμφανή αμοιβαία έλξη και μετά ξαφνικά εξαφανίζονται. Κι εκεί μένει ο άλλος/άλλη και αναρωτιέται: “Είναι κάτι που είπα; Που δεν είπα; Δεν είχα καταλάβει καλά ότι περνούσαμε και οι δύο καλά; Δεν είχαμε χημεία; Τι;”
Επειδή δεν έχει δοθεί κανένας λόγος ή αφορμή για την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του άλλου, το μυαλό αναλύει όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν πάει λάθος. Δυστυχώς το ghosting έχει πολύ να κάνει με την επίπτωση που έχουν στις διαπροσωπικές σχέσεις τα social media και η σχετική ανωνυμία και απομόνωση στην ευκαιριακή συνάντηση με τον άλλον.
Ενώ πραγματικά δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να “χωρίσεις” κάποιον και μία τέτοια κατάσταση ποτέ δεν γίνεται αναίμακτα, και με τρόπο που να είναι όλοι χαρούμενοι, συμφωνούμε ότι το ghosting είναι ίσως ο χειρότερος και ο πλέον άκομψος τρόπος απομάκρυνσης.
Παρακάτω αναφέρω κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε λίγο καλύτερα (αν είστε αυτός που έμεινε πίσω ή που θα σας προειδοποιήσουν ότι σκοπεύετε κι εσείς να γίνεται φάντασμα σε κάποιον)
1. ΑΠΟΦΥΓΗ
Το να εξαφανιστείς από κάποιον μπορεί να συμβαίνει γιατί αυτός που το κάνει έχει μία αποφευκτική προσωπικότητα και προτιμά να ξεκινήσει κάτι άλλο παρά να χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπος με τα αρνητικά συναισθηματικά κομμάτια που συνοδεύουν το τέλος μίας σχέσης, όσο σύντομη κι αν είναι. Υπάρχουν και “φαντάσματα” που πραγματικά θα φτάσουν να πιστεύουν ότι αυτή τους η συναισθηματική ανικανότητα (θα πω) είναι κατά βάθος ακεραιότητα χαρακτήρα, συναισθηματική νοημοσύνη και συμπόνοια – κατανόηση για το έτερον ήμισυ της σχέσης. Για αυτά τα άτομα είναι πιο εύκολο να είναι αποφευκτικά από το να αντιμετωπίσουν τον άλλον. Προτιμούν να φύγουν χωρίς εξήγηση από το να αναλύσουν και ενδεχομένως να έρθουν και σε αντιπαράθεση στο γιατί χρειάζονται την απομάκρυνση.
2. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΣΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
Η συμπεριφορά του φαντάσματος μπορεί να σας φαίνεται ξαφνική και ανεξήγητη, αυτό που δεν έχετε όμως καταλάβει είναι ότι το φάντασμα σας έχει υποβάλλει σε διάφορα τεστ – δοκιμασίες που έχουν υπάρξει κομβικά σημεία δικά του στη λήψη απόφασης, του αν περνάτε τη δοκιμασία ή κόβεστε, προσπαθώντας βέβαια να επιβεβαιώσει την μετέπειτα δική του κίνηση.
3. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Το να εξαφανίζεσαι και γενικά τα τελευταία στάδια μιας σχέσης με κάποιον είναι μια πραγματική εγκατάλειψη και βάλλονται κατάφορα και η εντιμότητα και ό,τι ακεραιότητα χαρακτήρα αναμένεις από τον άλλον. Να ξέρετε ότι το πιθανότερο είναι πως αυτός που φεύγει:
Α. Είτε έχει και κάποιον άλλον/άλλη στα σκαριά, ή
-Β. Θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος ή κάποια εκεί έξω καλύτερος/καλύτερη σε σχέση με εσάς. Λανθάνον και ασυνείδητο στοιχείο βέβαια της συμπεριφοράς του φαντάσματος είναι ουσιαστικά ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ φόβος απόρριψης, για αυτό με τη δική του αντιδραστική συμπεριφορά νομίζει ότι προστατεύεται. (Φευ! Έχουμε όλοι τις ίδιες πιθανότητες να μας απορρίψουν)
4. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
Η συμπεριφορά αυτή δείχνει την τάση ενός ατόμου να θέλει να έχει τον έλεγχο σε πολλά διαφορετικά στοιχεία. Αρχικά το φάντασμα θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του και ό,τι συνεπάγεται ο χωρισμός. Γίνονται όλα με τους δικούς του όρους και όπως τον βολεύουν καλύτερα. Δεύτερον, το φάντασμα έχει τον έλεγχο της σχέσης προσδιορίζοντας το τέλος της. Τρίτον, ελέγχουν και το πως τους βλέπουν οι άλλοι, ενώ κατά πλειοψηφία τα φαντάσματα έχουν τα δικά τους θέματα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, δικές τους εσωτερικές συγκρούσεις και φόβο απόρριψης ή θυμό από προηγούμενες σχέσεις. Το φάντασμα έχει μεγαλύτερο σεβασμό για τον εαυτό του και τις δικές του ανάγκες, παρά για εσάς.
5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ
Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε την εξαφάνιση και την επαφή σας μετά από αυτήν τη συμπεριφορά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν και διάφοροι λόγοι για τους οποίους το φάντασμα μπορεί να αποπειραθεί να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας με έναν ευγενικό και λίγο ανάλαφρο στιλ, του τύπου: “Τι γίνεται; Πώς είσαι; Ελπίζω να είσαι καλά κτλ.” Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αυτή η απόπειρα επαφής δεν έχει να κάνει με εσάς, ούτε είναι για εσάς. Το φάντασμα τεστάρει τα νερά. Θέλει να δει π.χ. αν απαντήσετε. Αυτό στο μυαλό του μεταφράζεται στο ότι αυτό που σας έκανε, δεν ήταν τελικά και τόσο κακό. Εφόσον δε, μπορείτε να είστε φίλοι μαζί του αυτό να ξέρετε είναι κάτι που ενισχύει τη δική του αίσθηση προσωπικής αξίας. Επικοινωνώντας λοιπόν κοιτούν αν θα τους απορρίψετε τώρα εσείς. Δεύτερον, ένα άτομο με ναρκισσιστικές ας το πούμε τάσεις θα αναζητήσει στη δική σας απάντηση την επιβεβαίωση της αρχικής του απόφασης να φύγει… Ή ανάλογα με την απάντηση που θα πάρει θα τη χρησιμοποιήσει για εκλογίκευση (π.χ. αν είστε αδιάφορη, ότι και πριν δεν νοιαζόσασταν αρκετά και δεν θα ζούσατε τη μεγάλη αγάπη, αν είστε γλυκιά και στοργική ότι είστε εξαρτημένη με έλλειψη προσωπικότητας κι έχετε κρεμαστεί πάνω του)
6. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΞΙΑ
Ό,τι κάνει το φάντασμα αφορά δικά του προβλήματα με το δικό του εαυτό, προσωπικές του συγκρούσεις, την αδυναμία του να αντιμετωπίσει κυρίως τον εαυτό του σε ένα βαθύ συναισθηματικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τη δική σας εικόνα. Δεν έχει να κάνει με εσάς. Ο χώρος δε, που δημιουργείται από την ξαφνική αποχώρησή του είναι ο αναγκαίος χώρος που χρειάζεται να υπάρχει για να υποδεχθείτε την αληθινή αγάπη της ζωής σας. Δεν μου αρέσει καθόλου που το λέω, αλλά μερικές φορές όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

γκοστινγκ μουκανε μια πρωην πριν κανμησιη χρονο
περασα μια φαση ενδοσκοπησης "βρε τι στον μπουτσο εκανα" και το συνειδητοποισηα τοι τοκανε επιτηδες για να με πικαρει , γιατι ειχαμε αρχισει ηδη να χωριζυμε και εβλεπε οτι ημουν ολιγον στα...αχιδια μου

λογω της αποστασης (γεωγραφικης) επιασε λοιπον γιατι δεν μπορουσα να εχω αμεση επαφη (αυτη πχ. ηταν στο βλαδιβοστοκ και εγω στο γουανταλκιβιρ)

μολις το συνειδητοποιησα , κατοπιν της ενδοσκοπησης, ηταν σαν να ειδον το φως το αληθινον! ολα επεσαν στα κουτακια τους και it all made sense!

τον ορο γκοστινγκ τον αγνοουσα βεβαια εντελως και πρωτη φορα τον διαβασα πριν 2 ωρες εδω μεσα.

 

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που δεν παρουσιάζουν γκόμενα/σχέση,σε συντριπτικό ποσοστό δεν γαμάνε καθόλου.Ούτε μπουρδέλα,ούτε τίποτα.Και λόγω οικονομικών αλλά και λόγω ότι δεν γουστάρουν/δεν τους βγαίνει/σιχαίνονται να πάνε σε μπουρδέλα.

Γενικά όσο πιο νέος είσαι,τόσο θες να τα δοκιμάζεις όλα.Και γκόμενες,και μπουρδελότσαρκες,και στριπτιτζάδικα,και πεσίματα,και τα πάντα όλα.Αλλά όσο μεγαλώνεις,κάπου πήζει ο εγκέφαλος και ψάχνεις για άλλες καταστάσεις.
Σωστος και παλι. Οι μισοι στα μπουρδελα ειναι παντρεμενοι και οι αλλοι μισοι φοιτητες ξεψαρωμενοι που μπορει να μιλανε στο κινητο με γκομενα εξω απο τον οικο. Λιγες ειναι οι γνησιες μοναχικες φιγουρες και ξεχωριζουν
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Σωστος και παλι. Οι μισοι στα μπουρδελα ειναι παντρεμενοι και οι αλλοι μισοι φοιτητες ξεψαρωμενοι που μπορει να μιλανε στο κινητο με γκομενα εξω απο τον οικο. Λιγες ειναι οι γνησιες μοναχικες φιγουρες και ξεχωριζουν

δηλωστε τωρα: ποιος απο εσας ειναι ΓΜΦ*????










[size=8pt]*γνησια μοναχικη φιγουρα[/size]
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Εγω παντως δηλωνω μοναχικη φιγουρα αλλα ...οχι γνησια!
ειμαι μαιμου μοναχικη φιγουρα!
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Αν μια γυναίκα μείνει 10 χρόνια αγάμητη θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχοσύνθεσή της και στην εμφάνισή της. Τα οιστρογόνα θα μειωθούν πολύ με αποτέλεσμα τα χείλη της να φαίνονται πιο λεπτά κι η μύτη της πιο σουβλερή, κοινώς να φαίνεται σαν γεροντοκόρη. Θα γίνει πικρόχολη και φθονερή απέναντι σε κάθε νέα και όμορφη γυναίκα που συναντάει. Και διάβασε και τα υπόλοιπα γιατί βαριέμαι να τα αντιγράφω

εχεις γραψει ουκ ολιγες ...αχεμ..."ανακριβειες" κατα καιρους.

με το παραπανω ποστ σου εχεις χτυπησει κοκκινο ομως (ναι ναι το καταφερες κι αυτο) στην χαζοπροπαγανδα σου

που το ειδες οτι μεγαλωνει η μυτη? τα χειλια και λοιπες παπαριες που εχεις σφηνωμενες μεσα στο (λεμε τωρα) μυαλο σου???

εαν ησουν παντελονατος θα εβαζες ΟΛΟ το αρθρο.
Αλλα δεν εισαι και προσομοιαζεις με τον πιθηκα μακακο που κανει αυτο που ξερεις και μονο: μακακιες -δηλ. μονιμως κακιες, και συγκεκριμενα για τις γυναικες γιατι εσενα σε βαλανε κατω και σου πατησανε την προσωπικοτητα καναδυο καριολες με τις οποιοις ειχες ΕΠΙΛΕΞΕΙ  να συναναστραφεις και βγαζεις ολη τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ χολη να δηλητηριασεις και τους υπολοιπους - και το κανεις με ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ!!!!

οριστε λοιπον το αρθρο για οοοοολους τους υπολοιπους (εσυ μεινε με την μεγαλωμενη μυτη!) για να καταλαβουν τι επακριβως ανεφερε (τα περισσοτερα απο αυτα ειναι απολυτως φυσιολογικα να συμβαινουν και απεχουν παρασαγγας απο το να μεγαλωνει η μυτη σου ή να μικραινει το πουλι σου)
σημειωση: αναφερεται ΚΑΙ για αντρες! (πχ. 2,3,4,5,6,8,9)



9 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν δεν κάνεις σεξ

Γινόμαστε ευάλωτες σε ασθένειες, το στρες μάς καταβάλλει, η σπιρτάδα της σκέψης μας χάνεται. Αυτά και αρκετά ακόμα παρατηρούνται όταν δεν έχουμε υγιή σεξουαλική ζωή.
18 Απρ. 16


Αν περνάς ένα χρονικό διάστημα αποχής από το σεξ, αυτό θα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Κατά πάσα πιθανότητα, θα εμφανιστούν ορισμένες συνέπειες στο σώμα σου, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο εμφανείς. Κι αν οι πιο πολλές δεν είναι και πολύ ... ευχάριστες - γιατί, απλούστατα, στη συγκεκριμένη περίοδο δεν έχεις το θετικό αντίκτυπο που φέρνει η υγιής, συστηματική σεξουαλική ζωή στο μυαλό και το σώμα - δεν είναι, βέβαια, και «επικίνδυνες».

Ας δούμε, λοιπόν, εννέα από αυτές, διαχωρίζοντας τους μύθους από την πραγματικότητα:

1) Δεν θα γίνει ο κόλπος σου πιο «σφιχτός»

Αυτός είναι από τους πιο διαδεδομένους μύθους της αποχής από το σεξ. Κι όμως, η ελαστικότητα του κόλπου δεν εξαρτάται από τον αριθμό των παρτενέρ που είχαμε μέχρι τώρα, ούτε, φυσικά, το διάλειμμα για μια χρονική περίοδο κάνει τον υμένα να αναπτυχθεί ώστε να γίνουμε ξανά «παρθένες». Τα σενάρια αυτά είναι απλώς επιστημονικής φαντασίας. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι οι μύες του κόλπου να έχουν ξεσυνηθίσει να χαλαρώνουν κατά τον ερεθισμό ή την διείσδυση κι έτσι, να χρειάζεται να ξαναβρούν σταδιακά τη φόρμα τους.

2) Οι άνδρες είναι πιθανό να παρουσιάσουν στυτική δυσλειτουγία

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε δείγμα κυρίως μεγαλύτερων σε ηλικία ανδρών. Ωστόσο, όλες συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι οι συχνές σεξουαλικές επαφές επιδρούν θετικά στην ανδρική στύση. Επίσης, άλλες μελέτες σχετίζουν τη συχνή εκσπερμάτιση με τη μείωση του κινδύνου του καρκίνου του προστάτη.

3) Το ανοσοποιητικό σου σύστημα γίνεται πιο ευάλωτο

Φαίνεται ότι η σεξουαλική δραστηριότητα επηρεάζει θετικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα (και τις γυναίκες αυτό τις βοηθά ώστε να έχουν μεγαλύτερη ευκολία στη σύλληψη). Συνεπώς, αν απέχουμε από το σεξ, γινόμαστε πιο ευπαθείς σε ασθένειες και μολύνσεις, τις οποίες, υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο οργανισμός μας μπλοκάρει.

4) Η λίμπιντό σου μπορεί να πέσει

Αυτό δεν είναι επαρκώς επιβεβαιωμένο. Όμως, οι υποστηρικτές της συχνής σεξουαλικής δραστηριότητας θεωρούν ότι η αποχή μειώνει τη σεξουαλική μας επιθυμία, καθώς το σώμα μας περιορίζει την έκκριση των ορμονών που συνδυάζονται με τη σεξουαλική διέγερση.

5) Νιώθεις πιο αγχωμένη

Αυτή είναι άλλη μια αρνητική συνέπεια, όταν χάνουμε τα οφέλη που έχει το σεξ στο σώμα μας. Έρευνες έχουν δείξει ότι η διακοπή από τις σεξουαλικές επαφές φέρνει υψηλότερη πίεση στο αίμα, η οποία συνδέεται με το άγχος. Ούτως ή άλλως, το σεξ, ως γνωστόν, μας βοηθάει να αποφορτιστούμε από το στρες κι έτσι, να διαχειριστούμε καλύτερα τις στιγμές έντονου άγχους.

6) Η καρδιοαγγειακή υγεία σου μπορεί να επιδεινωθεί

Καθώς η σεξουαλική ζωή συνδέεται στενά με την ομαλή λειτουργία της καρδιάς μας, όταν απέχουμε από αυτήν, τα συγκεκριμένα οφέλη χάνονται. Υπάρχει, όμως, και η άποψη ότι η γυμναστική μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερα και, με την άσκηση, η καρδιά μας να λειτουργεί καλύτερα συγκριτικά με την περίοδο που κάναμε συστηματικά σεξ.

7) Θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να «υγρανθείς» ξανά

Οι συχνές σεξουαλικές επαφές κάνουν τα γεννητικά όργανα να ερεθίζονται πιο εύκολα και γρήγορα. Κι έτσι, αν απέχουμε για κάποιο καιρό, ίσως την επόμενη φορά ο κόλπος και η κλειτορίδα μας να χρειαστούν λίγη περισσότερη ώρα για να ξαναβρούν τη «φόρμα» τους.

8) Μειώνεις κατά πολύ τον κίνδυνο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και μολύνσεις

Επιτέλους, και ένα καλό νέο. Το γεγονός ότι τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν είναι τόσο απειλητικά για εμάς, είναι προφανές. Όμως, παράλληλα, δεν είμαστε τόσο εκτεθειμένες σε μολύνσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων από βακτήρια που μεταδίδονται κατά τη διάρκεια του σεξ (και κυρίως από τον πρωκτό). Σε αυτό, η αποχή μάς προφυλάσσει.

9) Δεν θα είσαι τόσο έξυπνη όσο ήσουν πριν

Υπάρχει ένας παλιός μύθος, σύμφωνα με τον οποίο η έλλειψη σεξ μάς κάνει πιο έξυπνους. Στην πραγματικότητα, όμως, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η σεξουαλική δραστηριότητα βοηθά την ανάπτυξη νευρώνων του εγκεφάλου. Αντίθετα, η αποχή μάλλον οδηγεί σε μείωση της σπιρτάδας της σκέψης μας.






 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Μολις εμαθα οτι χοντρουλα Ελληνιδα, κακοτροπη, ιδιοτροπη, καχυποπτη, αποτομη στη συμπεριφορα, πραγματικα κακος ανθρωπος αν με ρωταγε καποιος, η οποια εως τωρα στην ηλικα των 35 χρονων που εχει φτασει, κυκλοφορουσε εξω συνεχεια αγκαζε με τη μητερα της, στα ψωνια, για καφε, εθεαθη να ειναι με καποιον μαζι, αρραβωνιαρης; Οι γυναικες στην Ελλαδα οπως εχει ειπωθει, βρισκουν παντα καποιον απελπισμενο.

Οχι που θα ξεμενε, ακομη κι αυτη, στην Ελλαδα της αγαμιας!
Να σαι σιγουρος οτι ακομη κι αυτη, εστω και λιγοτερες, θα ειχε τις επιλογες της, μη σου πω οτι θα χει ριξει και χυλοπιτες!
Ξεπεσμος για το αντρικο φυλο φυσικα....να κοιταζομαστε και στον καθρεφτη να βλεπουμε τα χαλια μας...
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Το θεμα είναι οτι δεν ζητάνε έναν με μια δουλειά που θα παίρνει έναν αξιοπρεπή μισθό αλλα κάποιον που θα βγάζει 2-3 χιλιάρικα το μήνα για να τους ικανοποιεί ολα τα γούστα και καπρίτσια και δυστυχώς αυτά δεν τα θέλουν μόνο γκόμενες που είναι 8-9 στην εμφάνιση που εκεί λες οκ έχουν και ένα λόγο να το ζητάνε ειναι μουναρες, αλλά το ζητάνε ακόμα και μέτριες γκόμενες.

Εκτος πραγματικοτητας οι γκομενες.
Απαξιωστε τες καταλληλως, ας ειναι και κουκλαρες! (με σκατα στο κεφαλι)
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Το ότι ατύχησε το λένε όσοι έχουν καταπιεί το μπλε χάπι και φαντασιώνονται ότι ο γάμος είναι ευτυχία για τον άντρα. Όσοι έχουν καταπιεί το κόκκινο χάπι γνωρίζουν ότι ο ανύπαντρος Σαραντάρης περνάει καλύτερα. Δεν του πρήζει καμιά τους όρχεις με γκρίνια, απαιτήσεις, υποτίμηση. Δεν αντιμετωπίζει μια γυναίκα που το παίζει συνεχώς θύμα  και τον κατηγορεί. Δεν συνεισφέρει σε συνεχείς αγορές άχρηστων προϊόντων που μόνο στόχο έχουν να τονώσουν το εγώ της γυναίκας του. Και πολλά άλλα 

Ποσο, δικιο, εχεις!
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
RESPECT!!!!! Όποιος έχει καταπιεί το κόκκινο χάπι δεν μασάει από το θέατρο και τις απαιτήσεις τους. Να της κάνεις ένα παιδί και σε  2- 3 χρόνια να μπορεί να σε χωρίσει, να σου πάρει τα πάντα, να της δίνεις διατροφή μέχρι τα 18 κι ίσως και μέχρι τα 25 αν το παιδί περάσει σε κάποια Σχολή και από πάνω να σου σπάει τα αρχίδια στην επικοινωνία και να μην σου δίνει το παιδί να το δεις

Ειναι σαν να υπογραφεις την ισοβια καταδικη σου!
respect στον φιλο που δεν τσιμπησε και την ξαποστειλε!!!!!!!!!!!!!!!
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
25 χρονη Ελληνιδα χαζουλα, αγαθιαρα, με σωμα τσιρκο Μεντρανο, δηλαδη χοντρο κορμο και εξωπραγματικα φαρδια περιφερεια συνοδευομενα με τα αναλογα αφυσικα χοντρα μπουτια, ελεγε οτι η γιαγια της πηρε τηλεφωνο σπιτι οπου μενει με τους γονεις της για να τους προτεινει προξενιο για τη κοπελα. Ο γαμπρος, 40 ετων, χωρις περισσοτερες λεπτομερειες. Η εν λογω κοπελα ομως, ειπε οτι το απεριψε ασυζητητι επειδη 40 χρονων και να μην τον εχει τυλιξει καμια εως τωρα, οπως χαρακτηριστικα ειπε, δε κανει γι αυτην, καποιο κουσουρι θα εχει.

Δηλαδη αν ο 40αρης ηταν εξηγημενος, καλοδιατηρημενος, και με τη δουλιτσα του και ειχε και το νοικοκυριο του,
θα της κακοπεφτε;;;;;


Βλεπεις, εδω σε τουτη την κολοχωρα, εκτος ολων των αλλων, εχουν και ταμπου με την ηλικια οι καριολες....
Μονο αν φανε χαστουκια απο νεοτερους, καταλαβαινουν οτι με τον μεγαλυτερο εχει σοβαροτητα και προοπτικες μια σοβαρη σχεση....
Αλλα αμα η αλλη ειναι αγαθιαρα και απειρη, που να τα καταλαβει αυτα....
το μονο που εμαθε να κανει, ακομη κι αυτη που σιγα και ποιος θα την κοιταει, ειναι κι αυτη να νιωθει την ικανοποιηση οτι εριξε χυλοπιτα...
χωρις καν να δει μια φορα-να συναντησει τον ανθρωπο, και μετα αμα δε σου αρεσει υγεια ρε κοπελα μου, δεν φορτωνεται κανεις με το ζορι....

στα τσακιδια ολες τους....
 
Εγγρ.
11 Απρ 2018
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
2) Οι άνδρες είναι πιθανό να παρουσιάσουν στυτική δυσλειτουγία

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε δείγμα κυρίως μεγαλύτερων σε ηλικία ανδρών. Ωστόσο, όλες συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι οι συχνές σεξουαλικές επαφές επιδρούν θετικά στην ανδρική στύση. Επίσης, άλλες μελέτες σχετίζουν τη συχνή εκσπερμάτιση με τη μείωση του κινδύνου του καρκίνου του προστάτη.

στυτικη δυσλειτουργια στο σεξ μπορει να εχεις και μετα απο πολλες τσοντες και μαλακιες. τι θυμηθηκα τωρα. ειχα καταφερει ενα πιπινακι απο ενα διπλανο χωριο για συναντηση. παω στο χωριο της αργα τη νυχτα, την φορτωνω στο αμαξι, παμε στις ερημιες, και μετα τη πιπα οταν πηγα να της τον βαλω δεν μου σηκωνοταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! και αυτο γιατι ο μαλακας ειχα πιξει στη μαλακια και στις τσοντες τις προιγουμενες μερες. αν ειχα κατσει 3 μερες το λιγοτερο χωρις να τον ακουμπησω θα την εσκιζα. γιαυτο μαγκες πρωτου το γαμησι να εχετε αποχη απο το χυσιμο το λιγοτερο 3 μερες για 100% καυλα και για να μην πεφτει με τιποτα
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
:think: :think: :tn04:...πουτσες ΜΠΛΕ...φιλικα...ολα ειναι μεσα στο μυαλο.....
το Ν.1 λογος αν δεν εχεις ζαχαρο η αλλο κουσουρι να μην @@@ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...την στιγμη εκεινη ολα τα αλλα μαλακιες...
παραδειγμα...
πριν καμια 10ετια 30+ τοτε....βλεπω μια τσοντα του salieri  σπιτι αριστουρημα, δεν ξερω πως&κ γιατι ριχνω 3 σε μιση ωρα...
δεν θυμαμαι να το χα κανει αυτο απο τα 15 μου! ετσι μου βγηκε....οι καυλες μετα απο 20 λεπτα επανηλθαν λεω ρε τι γινεται?
ντυνομαι, αμαξι κ στριπ(με σκοπο μπουρδελο μετα).....
ερχεται μια την διωχνω 10φορες στο τελος 1χορο...ουτε καν μου σηκωθηκε 1 cm....την πηρα για να μην μου σπαει τα αρχιδια...τσαμπα το 10ρικο...μετα ερχεται η ΙΝΑ για οσους ξερουν..λιγο μπλα=μπλα...κ στο μυαλο κλειδωσε.....3 χοροι απο τον 1---100%στυση..
να μου τον παιζει(χωρις να το ζητησω)...κ να μην χυνω κ αυτη να απορει παρα τη προσπαθεια.....4 χορος....ντουρος but no end...
παω ριχνω 1 μετα ολα κομπλε...
2---ριχνω ενα μεταξι...περπαταω εως ιερα οδο ουτε 8 λεπτα...μπαινω ευνειδων γιαχαβαλε οχι για να @@@....βλεπω μια που παντα περναω καλα...μπαινω(μεσα μου λεω τι @@@εκανα)ουτε 10 λεπτο δεν περασε...κ ομως εριξα ενα απο τα καλυτερα....
ever...
ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...+ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ...οχι αγγαρεια..
οπως κ αντιθετα πολυ στεναχωρημενος εχω αφησει γκομενα στακρυα του λουτρου μερικες φορες...επειδη το μυαλο ηταν αλλου...
-----------
η @@@ τσοντα κτλ...ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ μονο γιατι νιωθεις+εισαι χαλαρος υπνωτισμενος...ενω την ιδια γκομενα χωρις αυτα θα ειχες κανει κινηση να την φας....
-------
γνωμη μου-
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...+ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ...οχι αγγαρεια..

Δεν είναι όλα μέσα στο μυαλό, γιατί η στύση εξαρτάται κυρίως από την καλή αιμάτωση της περιοχής, που αν για παράδειγμα καπνίζεις,δεν ασκείσαι,δεν διατρέφεσαι καλά,κ.λ.π. δεν επιτυγχάνεται εύκολα.

Οι ίδιες οι πουτάνες τα λένε..
Σκάνε νέοι άντρες και αντί να τους δώσουν το μουνί στο χέρι, αγκομαχάνε σαν μοσχάρια αν ανεβάσουν στροφές.
Ξέρω περιπτώσεις ακόμη και 20+ ετών,που άρχισαν να την ψάχνουν με χάπια και συμπληρώματα.
Αντί να καταπολεμήσουν τα αίτια,προσπαθούν να αντιστρέψουν με χημεία το αποτέλεσμα..

Εννοείται πως και στο καμάκι, αν σε δει μια γκόμενα σάπιο μπουχέσα,ξέρει ότι και στο γαμήσι είσαι μπουχέσας..

 

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Μηνύματα
659
Like
9.284
Πόντοι
1.046
Παιδιά καλά τα λέτε και είναι αλήθεια πως ο ανύπαντρος σαραντάρης περνάει καλύτερα (φτάνει να μην έχει αφήσει τον εαυτό του και έχει γίνει χάλια), όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο ανύπαντρος σαραντάρης του σήμερα είναι ο ανύπαντρος πενηντάρης της επόμενης δεκαετίας και ο ανύπαντρος εξηντάρης της επόμενης εικοσαετίας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom