Δέχομαι την διαφορετικότητα της άποψής σου και την κατανοώ γιατί εχεις τεκμηριωμένο λόγο και δεν κάνεις αφορισμούς όπως κάποιοι, ειδικά στο παρόν θρέντ.
Παρολαυτά ο αντίλογος μου είναι ο εξης:
1) Τονιζω οτι αναφέρομαι στην συστηματική χρήση. Με σεξεργάτρια έχει πάει τουλάχιστον μια φορά το 80% του ανδρικού πληθυσμού. Το θέμα είναι ποιοι συνεχίζουν να πηγαίνουν σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
2) Συνεχίζω να έχω την παραπάνω άποψη για τον απλούστατο λόγο οτι θεωρώ πως το σεξ δεν αφορά μόνο την σωματική εκτόνωση. Το κύριο διεγερτικό του σεξ, της γκόμενας και τεσπα του παιχνιδιού των 2 φύλλων είναι η ψυχολογική τόνωση του εγώ του κάθε ανθρώπου.Το σημαντικό κομμάτι της συνεύρεσης με μια γκόμενα δεν είναι οτι θα ρίξεις τα ψωλοχύματα σου στην μούρη κάποιας, είναι το γεγονός οτι θα νιώσεις αποδεκτός, αρεστός. Αυτό είναι που σε διεγείρει και σε κάνει να νιώθεις όμορφα, φυσικά σε συνδυασμό με ενα μεγαλοπρεπές γαμήσι. Υπο αυτή την έννοια μπορεί η σεξεργάτρια να σε ανακουφίζει σωματικός, σημαντικό και αυτό δεν λέω, αλλά οχι μόνο δεν σε ανακουφίζει ψυχικός αντιθέτως μπορεί μετά το χύσιμο να νιώθεις και μαλάκας...
Οι άντρες που έχουν κατανοήσει τον παραπάνω μηχανισμό λειτουργίας των σχέσεων των δυο φυλλων έχουν απομακρυνθεί απο την (τουλάχιστον συστηματική) χρήση σεξεργατριών, οχι επειδή δεν τους αρέσουν ούτε επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, απλά γιατί ξέρουν οτι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.
Όλα αυτά όμως για να τα κατανοήσει κάποιος πρέπει να έχει και ένα ψυχο-νοητικό επίπεδο κατά κάτι μεγαλύτερο από αυτό του φελλού.