Ρε παλικαρια, μεσηλικες και οτι αλλο ειστε εδω μεσα τελοσπαντων .... θελω να μου λυσετε μια εκτεταμενη κατα καποιον τροπο απορια .... αλλα πριν εκφρασω το main body της αποριας μου θα κανω και ενα disclaim fact γιατι εδω υπαρχουν εκτος απο κατεστραμμενες και πολλες 'ευερεθιστες' ψυχουλες
και μπορει αμεσως να θιχτουν ...
Εγω λοιπον καρντασια μου, μπαινω συχνα πυκνα εδω μεσα ....παντως αρκετα 'αραιοτερα' απο αλλa μελη οπως επισης δεν ειμαι και κλωνος κανενος για να προλαβω και αλλου ειδους εμπαθειες.... βλεπω , λοιπον, τωρα τελευταια κυριως, κατι επιθετικα κινηματα και αντιπαραβολες ημιπροσβλητικου ή σχεδον προσβλητικου περιεχομενου στο μελος sad man ( τον κατα τα αλλα λυπημενο ανδρα) , οπου ολοι οι ειδημονες ( οι οποιοι σημειωτεον γραφουν στο bou χωρις να θελω να εξυπονοησω κατι πολυ κακο, ωω τι sad ρε man ...inside joke ηταν αυτο που επαιρνε μπαλα και αυτους και τον σαντ μαν ,sorry man sad man
) ...
γενικοτερα λοιπον βλεπω ενα κυμα επιθεσης οχι βεβαια τοσο εντονο απο ολους γιατι υπαρχουν και αλλα 'καλα' και χαλαρα καρντασια τυπου μασοζονομαχος ή πιο μετριοπαθεις τυποι τυπου peter van n κατι, κατι τυποι που ειναι τερμα υποστηρικτες σαν τον cool περαν ομως απο αυτους οι περισσοτεροι σαν τον μουνοκωλαρακι κατι κωστακηδες και λοιποι ειτε μιζερο τον ανεβαζουν ειτε μαλακοκαβλη της ζωης τον κατεβαζουν και αφου παρακολουθησα και αρκετα εως μπολικα απο τα ποστ του για να βγαλω και γω ενα εστω προχειρο πορισμα ΕΡΩΤΩ αγαπητοι συναθλητες :
ΜΗΠΩΣ , ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΩ αυτα που λεει ο λυπηρος ανδρας ειναι ΟΛΑ περα για περα και 100 τις εκατο ( για να μην πω 200 τα εκατο ) αληθεια ?
(και δεν μιλω τωρα για την επιθεση που κανουν κατι ψυχικα ασθενεις τυπου σαν αυτον τον κατεστραμμενο τον Δημητρη Συρο που το παιδι φαινεται οτι εχει θεματα , γιατι τον βριζει σε σημειο που λες παναγια μου τι του εκανε κατι ο δυσμοιρος ο λυπηρουλης? του βιασε την μανα?, λογικα κανας χρυσαυγιτης ,ψευτοματσο ταχα ανδρας πολλα βαρυς απο αυτους τους ψευτομαγκες που κρυβονται πισω απο μια οθονη , που θα ειναι εμφανησιακα σαν κανα Ουρουκ χαι και δεν θα του καθεται ουτε γκομενα σαν την διευθυντρια Τρανσμπουλ απο την Ματιλντα, γιαυτο μαλλον βγαζει τοσο αχτι )
αλλα ρε σεις οι υπολοιποι τι ειναι αυτο το πραγμα με τον ανθρωπο ? θα τον φατε καμια μερα.....
νταξει καποιοι παλι ειστε λιγο ψιλοextreme και δριμεις στην κριτικη σας( μουνοκωλαρακι και δικηγορε Αλεκε για σενα χτυπα η καμπανα ) οχι ομως σε αναισχυντο επιπεδο αλλα σε πιο σωστα πλαισια και απο την αλλη με ισως και λιγο το δικιο σας γιατι ΟΝΤΩΣ βγαζει μια μιρλιτσα το παλικαρι αλλα οχι και ετσι ρε παιδια ....
Δηλαδη ολα αυτα που λεει ειναι ΤΟΣΟ λαθος ...εγω διαβαζοντας τα ποστ του και οντας ανθρωπος που εχει βγει εξω στην ζωη και εχοντας κατα καιρους καποιες γκομενες ( οχι και χαρεμι , νταξ.. δεν λεω,γιατι οντως εχω και γω τα δικα μου και δεν ειμαι και και γω δεν ξερω ποιος ) αλλα ΟΜΩΣ σχεδον ολα οσα λεει ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπωσ τα περιγραφει για τις ελεεινηδες τις συμπεριφορες , ποιοι επωφελουνται συνηθως , πως λειτουργει το συστημα ...μιρλα ξε μιρλα ετσι ειναι ...Τι δηλαδη ? Τσουχτηκανε καποιοι επειδη ειδαν καποιες αληθειες που οντως ταλανιζουν και τους ιδιους στην καθημερινη τους διεπαφη με το αλλο φυλλο και αμεσως το παιξανε δικηγοροι του διαβολου οτι και καλα : αλλαξε βρε κακομοιρη sad και δες εμας που ειμαστε γαμιαδες χαλαροι , δες μας πως γαμαμε και εσενα θα σε φαει η μιρλα και πολλα παρομοια...
Μηπως σας θυμησε αληθειες καποιους ο λυπηρουλης κυριες και κυριοι ?ΕΕ ΕΕΕ ? ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ BOU ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ανθρωπων:λεμε τωρα για καποιους...και παλι εμμετρο inside joke , sorry και παλι
)
Υ.Γ.επειδη εκανα ηδη disclaimer fact αλλα καποιοι σιγουρα το χαβα τους θα κανουν τα κλασσικα σεναρια, θα επαναλαβω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΛΗΠΗΡΟΥ, ΜΙΖΕΡΟΥ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ , απλα πιθανως με επιασε το αισθημα της δικαιοσυνης που εχω βαθεια φωλιασμενο μεσα μου και δεν αντεξε και πεταχτηκε σαν φοινικας που αναγγενιεται απο τις σταχτες του
.....