Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Και γιατί δεν είσαι σε αυτούς τους 1-2-3 άντρες;
Γιατί δεν ήμουν στην παρέα τους και κατ'επέκταση δεν μπορούσα να τις γνωρίσω.
Και γιατί δεν είσαι σε αυτούς τους 1-2-3 άντρες;
Φωτο εχουμε απο την Αννα Αντωνιου για να κρινουμε?για να δειτε ποσο στη ξεφτιλα τις εχουν τις δικες μας στο εξωτερικο ..
" Anna Antoniou Μόνο μαύροι λεσβίες και γέροι με προσέγγισαν στην αμερική .... "
Για αξιοπρεπη μισθο δεν μιλησες? Με συγχωρεις αλλά 900 ευρω το μηνα τα θεωρω χαρτζιλικι.
Και εγω χαρτζιλικι το θεωρώ, το θέμα είναι οτι οι ένα μεγάλο μέρος απο τις γκόμενες είτε ειναι 8-9 είτε 5-6 ψάχνουν για γκόμενους που βγάζουν 2-3 χιλιάρικα το μήνα και αυτοί που βγαζουν αυτά τα ποσά είναι ελάχιστη στο σύνολο του ανδρικού πληθυσμού, αρα ενα μεγάλο μέρος των ανδρών μένει με το πουλί στο χέρι και ενα μεγάλο μέρος των γυναικών αγκαλιά με το δονητή τους.
Δεν ξερω ποσο ελαχιστοι ειναι ρε τύπε, εγω ας πουμε ειχα εναν αλλοδαπο πελατη πριν κανα δυο χρονια, χειριστης σκαπτικου, δουλευε σε μεγαλα εργα που ειχε μια τεχνικη εταιρια και κατω απο 2 χιλιαρικα με τις υπερωριες δεν επεφτε. Και ουτε να γραψει το ονομα του δεν ηξερε.Και εγω χαρτζιλικι το θεωρώ, το θέμα είναι οτι οι ένα μεγάλο μέρος απο τις γκόμενες είτε ειναι 8-9 είτε 5-6 ψάχνουν για γκόμενους που βγάζουν 2-3 χιλιάρικα το μήνα και αυτοί που βγαζουν αυτά τα ποσά είναι ελάχιστη στο σύνολο του ανδρικού πληθυσμού, αρα ενα μεγάλο μέρος των ανδρών μένει με το πουλί στο χέρι και ενα μεγάλο μέρος των γυναικών αγκαλιά με το δονητή τους.
Πάντως δεν θέλει και πολλή σκέψη το πράγμα.
Πιάστε 10 ελεύθερους άντρες.Πόσοι θέλουν να γαμήσουν;Και οι 10.
Πιάστε 10 ελεύθερες γυναίκες.Πόσες θα θέλουν να γαμηθούν;Ούτε οι μισές,εαν δεν είναι αυτός που θέλουν.
Ε αυτές οι 1-2-3,βρίσκουν τους 1-2-3 άντρες από πάνω και οι υπόλοιποι μένουν αγάμητοι.Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εξυπακουεται βεβαια οτι αν παιρνεις 6 κατοσταρικα το μηνα, ποια γυναικα θα ασχοληθει μαζι σου? Και γιατι να το κανει εδω που τα λεμε? Καλως ή κακως, η γυναικα εχει αλλο ρολο, οφειλεις να της παρεχεις ασφαλεια, ετσι ειναι το dna της. Αν δεν μπορεις, χαμηλωσε τον πηχυ. Βρες καμια κοντη, καμια χοντρη, κανενα καλο κοριτσακι αδιαφορο, τι να κανουμε δηλαδη, δεν ειναι για ολους ολα. Και δεν το θεωρω καν αδικο που δεν ειναι για ολους ολα.
Τωρα αν η καθε μπαλοτσα εχει μεγαλους στοχους, προβλημα της. Γιατι μας αφορα? Στα τσακιδια.
Οχι τύπε, γουσταρω να γαμαω ομως
Γιατί δεν ήμουν στην παρέα τους και κατ'επέκταση δεν μπορούσα να τις γνωρίσω.
Οχι τύπε, γουσταρω να γαμαω ομωςτυπε εσυ γουστάρεις να πληρώνεις ε;
Tον μπλοκαρες τωραtype παμε τεταρτη μεσημερακι να γαμησουμε?
Οχι τύπε, γουσταρω να γαμαω ομως
Και εγω χαρτζιλικι το θεωρώ, το θέμα είναι οτι οι ένα μεγάλο μέρος απο τις γκόμενες είτε ειναι 8-9 είτε 5-6 ψάχνουν για γκόμενους που βγάζουν 2-3 χιλιάρικα το μήνα και αυτοί που βγαζουν αυτά τα ποσά είναι ελάχιστη στο σύνολο του ανδρικού πληθυσμού, αρα ενα μεγάλο μέρος των ανδρών μένει με το πουλί στο χέρι και ενα μεγάλο μέρος των γυναικών αγκαλιά με το δονητή τους.
δωσε λινκ πικεροτυπεγια να δειτε ποσο στη ξεφτιλα τις εχουν τις δικες μας στο εξωτερικο ..
" Anna Antoniou Μόνο μαύροι λεσβίες και γέροι με προσέγγισαν στην αμερική .... "
Γιατι δεν της ειπες πααρτους ολους να κανεις κι ενα καλο;κοιτα εγω καλως ή κακως τα 8-9αρια τα έχω αποκλεισει για νταλαβέρι
ε με κουραζει τωρα να ψάχνω 10 στις 200 καλές και εμφανισημες
οι πιο πολλες ειναι ψωνάρες με υπερβολικές απαιτησεις αληθεια ειναι αυτο
οσο και αν δεν τους αρέσει αν δεν τους αρέσει ας αλλάξουν συμπεριφορα
καθοταν τωρα η άλλη και έλεγε μου την πέσανε 3-4 και δεν ξέρω ποιον να πάρω :S
ΚΑΙ ΑΥΤΗ να φανταστεις οταν την ειχα γνωρισει ειχα καλη εντυπωση κιολας.
Με το παιδι πηγαινετε σε κανα μπουρδελακι;type παμε τεταρτη μεσημερακι να γαμησουμε?