Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τελικά φταει ο κύκλος που δεν γαμεις ή ότι δεν έχεις μουναρα γκόμενα? Μας έχεις μπερδέψει τυπε :S
Εσύ γαμείς τύπε;
Τελικά φταει ο κύκλος που δεν γαμεις ή ότι δεν έχεις μουναρα γκόμενα? Μας έχεις μπερδέψει τυπε :S
Ε τί να γράψω,αφού στην Ελλάδα μόνο έτσι γνωρίζεις.
Τελικά φταει ο κύκλος που δεν γαμεις ή ότι δεν έχεις μουναρα γκόμενα? Μας έχεις μπερδέψει τυπε :SΔεκτό.Αλλά όταν έχεις μουνάρα γκόμενα,και όχι καμια τάπα 1.50,το κάρφωμα από άλλες γκόμενες πάει σύννεφο.Το πιο λογικό είναι να την κερατώσεις μετά.
Ασαλιωτα τυπε
Ασαλιωτα τυπεΕσύ γαμείς τύπε;
Άρα τίποτα.Οπότε μπες κι εσύ σε κανα κύκλο μπας και γαμήσεις.
Τυπε βολευτηκες εσύ και δίνεις και συμβουλές τώρα? :SΆρα τίποτα.Οπότε μπες κι εσύ σε κανα κύκλο μπας και γαμήσεις.
σωστος και παλιΤέτοιες δεν μένουν αγάμητες στην Ελλάδα ποτέ.Μην παραμυθιαζόμαστε.Δεν ήταν και πιτσιρίκα,25-30 την έκοψα.Ή θα πηδιέται με το αφεντικό της ή θα' χει τίποτα 5 χρόνια σχέση που πάει για γάμο.
νομιζω εχει πει το παιδι οτι ειναι μακροχρονια ανεργος και δεν εχει φιλους. Στο σχολειο σιγουρα δε θα του μιλαγε κανεις ή θα τον πειραζαν. Ουτε ο ντοπας ειχε φιλους. :/γιαυτο ρωτησα αν πηγαινες σχολειο
ντοπα πως παει η δουλεια? :S :S :Sνομιζω εχει πει το παιδι οτι ειναι μακροχρονια ανεργος και δεν εχει φιλους. Στο σχολειο σιγουρα δε θα του μιλαγε κανεις ή θα τον πειραζαν. Ουτε ο ντοπας ειχε φιλους. :/
μην το λες ξερω ένα σωρο μπαζα με πολλες σχεσεις και κατι κουκλαρες ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΤΕΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ μονες πολυυυυυυυυυυυυυυυυ καιροΤέτοιες δεν μένουν αγάμητες στην Ελλάδα ποτέ.Μην παραμυθιαζόμαστε.Δεν ήταν και πιτσιρίκα,25-30 την έκοψα.Ή θα πηδιέται με το αφεντικό της ή θα' χει τίποτα 5 χρόνια σχέση που πάει για γάμο.
μην το λες ξερω ένα σωρο μπαζα με πολλες σχεσεις και κατι κουκλαρες ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΤΕΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ μονες πολυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο
Άρα τίποτα.Οπότε μπες κι εσύ σε κανα κύκλο μπας και γαμήσεις.
Ραντεβού χθες με Ελλεηνιδα απο badoo...ποτάκι κερασμενο (εκανε κίνηση να πληρώσει αλλα τελικα μια χαρα το δεχτηκε), στο μεταξύ έντονο IOI με σωματική επαφή από τη μεριά της όση ώρα καθόμασταν αντικριστά στο τραπέζι. Εγώ ούτε που την ακουμπούσα.. Περπάτημα στη συνεχεια οπου μιλουσαμε περι ανέμων και υδατων και φανηκε πιο ψυχρη. Φτάνουμε τελος μετά από κάνα 3ωρο όπου την αφήνω σπίτι της..πέφτει γλωσσοφιλο, μου λέει "τι κάνεις;" είπα να της πω απλώνω τραχανά. Τεσπα, συνεχίζω και ανταποκρίνεται μια χαρά και στο χουφτωματακι..πάω να την πέσω μου λέει. Σήμερα 2η μερα μηνύματα σε τελείως χαλαρό στυλ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ανώμαλες ειναι; 30 χρονών γκόμενα δε ξέρει τι θέλει...Και υποτίθεται έχει βγει από μεγάλη σχέση εδώ και 1 χρόνο που σημαίνει το μουνι της καιει. Σιγά μη κάθομαι 1 μήνα να περιμένω ποτέ θα ανοίξει τα πόδια. Δε γαμιουνται!
νομιζω εχει πει το παιδι οτι ειναι μακροχρονια ανεργος και δεν εχει φιλους. Στο σχολειο σιγουρα δε θα του μιλαγε κανεις ή θα τον πειραζαν. Ουτε ο ντοπας ειχε φιλους. :/
Φίλε μου έχουμε μπλέξει με αυτές τις καριόλες...οι Ελλεεινίδες δυστηχώς είναι το χειρότερο είδος σε ολόκληρο το σύμπαν!
#ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ...
#ΨΟΦΟΟΟΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ...
Ραντεβού χθες με Ελλεηνιδα απο badoo...ποτάκι κερασμενο (εκανε κίνηση να πληρώσει αλλα τελικα μια χαρα το δεχτηκε), στο μεταξύ έντονο IOI με σωματική επαφή από τη μεριά της όση ώρα καθόμασταν αντικριστά στο τραπέζι. Εγώ ούτε που την ακουμπούσα.. Περπάτημα στη συνεχεια οπου μιλουσαμε περι ανέμων και υδατων και φανηκε πιο ψυχρη. Φτάνουμε τελος μετά από κάνα 3ωρο όπου την αφήνω σπίτι της..πέφτει γλωσσοφιλο, μου λέει "τι κάνεις;" είπα να της πω απλώνω τραχανά. Τεσπα, συνεχίζω και ανταποκρίνεται μια χαρά και στο χουφτωματακι..πάω να την πέσω μου λέει. Σήμερα 2η μερα μηνύματα σε τελείως χαλαρό στυλ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ανώμαλες ειναι; 30 χρονών γκόμενα δε ξέρει τι θέλει...Και υποτίθεται έχει βγει από μεγάλη σχέση εδώ και 1 χρόνο που σημαίνει το μουνι της καιει. Σιγά μη κάθομαι 1 μήνα να περιμένω ποτέ θα ανοίξει τα πόδια. Δε γαμιουνται!
νταξει ψιλονορμαλΡαντεβού χθες με Ελλεηνιδα απο badoo...ποτάκι κερασμενο (εκανε κίνηση να πληρώσει αλλα τελικα μια χαρα το δεχτηκε), στο μεταξύ έντονο IOI με σωματική επαφή από τη μεριά της όση ώρα καθόμασταν αντικριστά στο τραπέζι. Εγώ ούτε που την ακουμπούσα.. Περπάτημα στη συνεχεια οπου μιλουσαμε περι ανέμων και υδατων και φανηκε πιο ψυχρη. Φτάνουμε τελος μετά από κάνα 3ωρο όπου την αφήνω σπίτι της..πέφτει γλωσσοφιλο, μου λέει "τι κάνεις;" είπα να της πω απλώνω τραχανά. Τεσπα, συνεχίζω και ανταποκρίνεται μια χαρά και στο χουφτωματακι..πάω να την πέσω μου λέει. Σήμερα 2η μερα μηνύματα σε τελείως χαλαρό στυλ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ανώμαλες ειναι; 30 χρονών γκόμενα δε ξέρει τι θέλει...Και υποτίθεται έχει βγει από μεγάλη σχέση εδώ και 1 χρόνο που σημαίνει το μουνι της καιει. Σιγά μη κάθομαι 1 μήνα να περιμένω ποτέ θα ανοίξει τα πόδια. Δε γαμιουνται!