@Pokahontas και Βαλκάνιε
Σε καμία περίπτωση δε περιμένω να μου κάτσει με την πρώτη.
Στο μεταξύ επειδή βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα,να πούμε εδώ σαν update, ότι πέρα από κάποια κρύα τηλεφωνήματα η γκόμενα δεν έχει δώσει ευκαιρία για 2η συνάντηση μετά από δικές μου τονίζω κρούσεις. Στην πρώτη κρούση για καφέ ήταν δήθεν κουρασμένη από την εξαντλητική βόλτα που είχαμε κάνει στο 1ο ραντεβού, και στην 2η "αρρώστησα, με κόλλησαν".
Στο μεταξύ παραμένει εξαφανισμένη στο viber από χθες το πρωί (ένα τηλ είχαμε τότε και that's all - μπαμ, μπουχός).
Αν είμαστε μισή ώρα μακριά ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ και δε μπορώ να τη βγάλω για ένα καφέ στος φως της ημέρας ρε μάγκες τότε κάτι δε στέκει λογικά.
Μιλάμε για ένα 6,5 βαριά 7άρι.
Ή γκόμενος παίζει σε σχέση και πουλάει παπά η ίδια γιατί μπορεί να μη τα πάνε καλά (κάτι που πιστεύω ακράδαντα), ή πολύ απλά είναι σεσημασμένο πουτανί των free drinks και έχει ήδη κάνει άλλα 2 ραντεβού μετά από μένα. Η συμπεριφορά αυτή πάντως (σου έχω δώσει το τυράκι με το φιλί και μετά το παίζω αλέκος) δεν είναι νορμάλ ατόμου που στέκει καλά στα μυαλά. Αν δε γούσταρε και άλλαξε γνώμη δε θα κάθονταν 3 ώρες μετά το ποτό και πιστεύω θα το είχε δηλώσει ξεκάθαρα όπως την έκοψα.