Και εγω ολο σε μπαλοτσες πεφτω παιδια .... με συνέπεια να ψάχνω πουτάνες για να περνάω καλά. Και να έχω σιγουρο σέξ. Αν και μ αρεσει ο αγοραιος έρωτας δεν το κάνω επειδη εκει με έσπρωξαν οι ελληνιδες και καλά.
Μπαλοτσα νο1 -> πολυ της εκκλησιας μου έδωσε το φβ της της έστειλα μνμ (δεν απαντησε) παρολαυτα με δέχτηκε ουτε χρονια πολλά μου ειπε μετά που ειχα γενεθλεια κάτι να απαντησει και αυτη τιποτα. Δεν ξαναμιλήσαμε.
Μπαλοτσα νο2 -> Μιλουσα με μια μεσω νετ που ειχαμε ανταλλαξει φωτο και ενω γουσταρε οπως έδειχνε δεν ήθελε να βγουμε εκτος ηταν στο θα δουμε μπορει ναι μπορει οχι κτλπ... το έληξα μετα απο 1 μήνα.
Μπαλοτσα νο3 -> Εμφανισθηκε απο παλιά και ηταν θερμη περιεργο σκέφτηκα αλλα τελικα αποδειχθηκε πως ειχε κάποιο συμφέρον
Μπαλοτσα νο4 -> γνωρισα μια ρε παιδια και άρχισε να με πρηζει με αυτον που ειναι ερωτευμενη. Την ακουω μια φορά ... οκ την ακουω δευτερη οκ.... μετα ειχαμε φτασει στο σημειο "Καλημερα .... εστειλα μηνυμα χθες αλλα δεν μου απαντησε"
εεεε στα αρχιδια μου. Δεν της ξαναμιλησα. Αμα θες να τα λές σε κάποιον δινε μου 10 ευρώ την ώρα
σε 4 ώρες έχω βγαλει ενα μασατζιδικο και εγω τουλάχιστον
μπαλοτσα νο5 -> Μιλουσαμε σε ενα τσατ λες και ειμαστε φιλοι καιροοο πολυ οικεια κτλπ και μολις ανταλλαξεμ φβ και με ειδε δεν απαντησε.... στο μεταξυ να πεις οτι ηταν καμια μουναρα και εγω κανας χάλιας πάει στο καλο. Εννοειται οτι της έπεφτα πολύς γιατι μια γεματουλα ηταν στο προσωπο κάπως σέξυ αλλα απο σωμα αρχιδια. Το παιζε και γκομενα τρομάρα της. Τι ψωνια ειναι αυτά ρε.
Και μετα μπαινει ο άλλος και λέει οι ελληνιδες ειναι μια χαρα οι άντρες έχουν ψυχολογικα εγω φιλε μου δεν έχω καθολου ψυχολογικά ξέρω τι θέλω και δεν ειμαι κυκλοθυμικος.
Ολες αυτες οι περιπτωσεις απο Αρχες αυγουστου μέχρι σημερα. 5 περιπτώσεις για τον κάδο. 0 στα 5 δηλαδη.