Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 322 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 91 3,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.959

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Ωραία πρόσωπα οι ελλεηνίδες;Ναι,εαν τις συγκρίνεις με Τουρκάλες,Κύπριες,Αλβανίδες κλπ.Αλλά αν τις συγκρίνεις με Ρωσίδες,Αγγλίδες,Γαλλίδες,Σκανδιναβές,ε μην τρελαθούμε.

Σ'αυτό που έχουν ανέβει πολύ είναι στο ξεκωλέ στυλ.Σορτσάκια,μπούτια,κολαν,ακόμα και οι κοντές όταν κυκλοφορούν έτσι τις προσέχεις.
Σε αλλα συμφωνω μαζι σου, εδω διαφωνουμε. Ωραιο προσωπο οι Σκανδιναυες; Τις ειδα μπουλουκια στη Ροδο. Μικρες και μεγαλες. Ωραιο αθλητικο σωμα, ψηλες,  χαλια η αδιαφορο τελειως προσωπο. Αν και γουστα ειναι αυτα. Εγω για παραδειγμα θεωρω ωραιες γυναικες τις Γερμανιδες Αυστριακες. Μονοκοματο σωμα με πιασιματα, ελαφρως κοιλιτσα λογω σωματοτυπου, μπουταρες, προστυχο προσωπο. Σε αλλους παλι δεν αρεσουν καθολου. Σε οσους αρεσουν τα μοντελε σωματα.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Σε αλλα συμφωνω μαζι σου, εδω διαφωνουμε. Ωραιο προσωπο οι Σκανδιναυες; Τις ειδα μπουλουκια στη Ροδο. Μικρες και μεγαλες. Ωραιο αθλητικο σωμα, ψηλες,  χαλια η αδιαφορο τελειως προσωπο. Αν και γουστα ειναι αυτα. Εγω για παραδειγμα θεωρω ωραιες γυναικες τις Γερμανιδες Αυστριακες. Μονοκοματο σωμα με πιασιματα, ελαφρως κοιλιτσα λογω σωματοτυπου, μπουταρες, προστυχο προσωπο. Σε αλλους παλι δεν αρεσουν καθολου. Σε οσους αρεσουν τα μοντελε σωματα.

Το κακό είναι ότι ενώ πολλές δυτικές εμφανισιακά είναι τοπ,χάνουν πολύ σε θηλυκότητα.Βλέπεις ας πούμε μια μουνάρα Γερμανίδα ή Σκανδιναβή αλλά είναι ψυχρή,αγέλαστη,περπατάει σαν άντρας κλπ.

Ενώ οι ανατολικές,ακόμα και όταν δεν είναι τοπ εμφάνιση,έχουν αυτήν την έμφυτη καύλα που την καταλαβαίνεις αμέσως.Γι'αυτό έχουν και το τόσο μεγάλο φαν κλαμπ εδω μέσα και παντού.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.930
Κριτικές
139
Like
21.473
Πόντοι
20.786
Εγω λέω να πούμε οτι ολες ειναι σκατα να μην νιώθουμε άσχημα αν δεν μας κάθονται .....
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.535
Πόντοι
3.656
Εγω δεν εχω τααξιδεψει στο εξωτερικο, αλλα ξενες τουριστριες εχω δει πολλες και απο ολο τον κοσμο σε Αθηνα, Κορινθια, Πιερια, Συρο, Ροδο, Κρητη. Και μπορω να πω οτι Ελληνιδες, Ιταλιδες δε τις φτανουν σε ομορφια στο ΠΡΟΣΩΠΟ οι ξενες. Ναι, αλλα υπαρχει ενα μεγαλο μειονεκτημα των Ελληνιδων. Το υψος. Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο Ελληνιδων ειναι παρα πολυ κοντες. Γι αυτο ισως επιλεγουν και πολυ κοντους αντρες.

Αν πραγματικά ισχυρίζεσαι ότι τα πρόσωπα των Ελληνίδων είναι καλύτερα από τα πρόσωπα των Σλαύων / Μολδαβών κλπ Βόρειων γυναικών, καλύτερα κλείσε ραντεβού με οφθαλμίατρο. Έλεγξε πόσα σούπερ Μοντέλα έχουν διεθνώς οι Τσέχες ας πούμε και σύγκρινέ τα με τα ανύπαρκτα μοντέλα Ελληνικής Καταγωγής
 

Συνημμένα

  • nordic women.png
    nordic women.png
    553,8 KB · Εμφανίσεις: 17

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.129
Like
7.968
Πόντοι
1.206
θεμετακι που εχουν η θα αποκτησουν οι ελλεινιδες

Γυναίκα δεν έχει γελάσει εδώ και 40 χρόνια για να μην κάνει ρυτίδες και γεράσει

Δεν έσπασε τον όρκο της ούτε όταν γέννησε την κόρη της

Η 50χρονη σήμερα Tess Christian έχει λάβει μία συνειδητή απόφαση τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν γελάει ούτε χαμογελάει για να διατηρήσει τη νεανικότητά της και να μην κάνει ρυτίδες. Ούτε όταν γεννήθηκε η κόρη της δεν έσπασε αυτόν τον περίεργο όρκο.«Δεν έχω ρυτίδες γιατί έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να ελέγχει τους μυς του προσώπου μου» λέει η ίδια. Όλοι με ρωτούν πώς διατηρούμαι κι αν έχω κάνει μπότοξ. Η απάντηση είναι όχι. Έχω καταφέρει να μην έχω ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό μου γιατί δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου να γελάσει από τότε που ήμουν έφηβη» δηλώνει στη Dailymail.

Και συμπληρώνει: «Ναι είμαι ματαιόδοξη και θέλω να παραμείνω νέα. Η μέθοδός μου είναι πιο φυσική και πιο αποτελεσματική από κάποια ακριβή κρέμα ομορφιάς ή κάποια μικροεπέμβαση στο πρόσωπο».

Ορισμένοι ειδικοί θεωρούν πως η εν λόγω περίεργη τεχνική μπορεί να έχει πράγματι αποτελέσματα. Ο δερματολόγος Dr Nick Lowe λέει: «Μπορεί να είναι μία αποτελεσματική αντιγηραντική μέθοδος. Υπάρχουν πολλές σταρ του Χόλιγουντ που την έχουν δοκιμάσει».

Τέλος η ίδια τονίζει πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει χιούμορ ούτε πως είναι δυστυχισμένη. «Αγαπάω τη ζωή αλλά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το δείχνω στους άλλους έχοντας στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο» δηλώνει χαρακτηριστικά.

[video]https://www.missousouro.gr/?p=2603017&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#[/video]
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Μου λεει σημερα μια φιλη μου <Τα εμαθες για τη ταδε; (κοινη μας γνωστη). Χωρισε απο τον αντρα της. Επαθα πλακα γιατι πριν 3 χρονια ειχα παει στο γαμο της οπως και πολυς αλλος κοσμος που τους φανηκε επισης παραξενη η ειδηση με οσους μιλησα. Και μετα το γαμο ειχαν αποκτησει συντομα και ενα παιδι. Η κοπελα, ηλικιας περιπου 33 ετων, το ονειρο της ηταν να παντρευτει με τον συγκεκριμενο, να κανει παιδια και να φτιαξει μια ευτυχισμενη οικογενεια.. Θυμαμαι το αγχος της για το γαμο να ειναι ολα τελεια, το αυτοκινητο που θα τη πηγαινε, το νυφικο, ολες οι λεπτομερειες. Και ο γαμπρος φαινοταν πολυ ευτυχισμενος,  θυμαμαι  η μητερα του, του  ειχε βαλει περιμενοντας τη νυφη στη τσεπη εναν  φακελο με χρηματα που μαζευουν για τη νεα αρχη. Ρωτησα ποιος εκανε το βημα για το διαζυγιο. Εννοειται ο λογος χωρισμου  το τριτο προσωπο, απιστια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στον γαμπρο. Και ομως, δευτερη εκπληξη. Η γυναικα βρηκε αλλον και χωρισε φευγοντας με το παιδι και πηγαινοντας στη μανα της. Η κοπελα οσο τη θυμαμαι πριν το γαμο, χαμηλες απαιτησεις, λιγα τα χρηματα που κερδιζε απο τη δουλεια της, πραγματικα φαινοταν οτι εκπληρωνε με το γαμο ολες τις επιθυμιες της. Περνωντας ο καιρος, μαθαινα οτι βρηκε καλυτερη δουλεια με καλο μισθο, αγορασε αυτοκινητο. Αλλα ολα αυτα στα πλαισια του εγγαμου βιου. Και ξαφνικα, διαζυγιο. Και αυτη τι επαθε; Σπιτι, δουλεια, μισθος εξασφαλισμενα, το παιδι μαζι της και ολα θα συνεχισουν κανονικα με τον καινουριο. Τον αντρα της σκεφτομαι, πρεπει να του ηρθε κεραμιδα.
 

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.083
Like
1.248
Πόντοι
216
Μου λεει σημερα μια φιλη μου <Τα εμαθες για τη ταδε; (κοινη μας γνωστη). Χωρισε απο τον αντρα της. Επαθα πλακα γιατι πριν 3 χρονια ειχα παει στο γαμο της οπως και πολυς αλλος κοσμος που τους φανηκε επισης παραξενη η ειδηση με οσους μιλησα. Και μετα το γαμο ειχαν αποκτησει συντομα και ενα παιδι. Η κοπελα, ηλικιας περιπου 33 ετων, το ονειρο της ηταν να παντρευτει με τον συγκεκριμενο, να κανει παιδια και να φτιαξει μια ευτυχισμενη οικογενεια.. Θυμαμαι το αγχος της για το γαμο να ειναι ολα τελεια, το αυτοκινητο που θα τη πηγαινε, το νυφικο, ολες οι λεπτομερειες. Και ο γαμπρος φαινοταν πολυ ευτυχισμενος,  θυμαμαι  η μητερα του, του  ειχε βαλει περιμενοντας τη νυφη στη τσεπη εναν  φακελο με χρηματα που μαζευουν για τη νεα αρχη. Ρωτησα ποιος εκανε το βημα για το διαζυγιο. Εννοειται ο λογος χωρισμου  το τριτο προσωπο, απιστια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στον γαμπρο. Και ομως, δευτερη εκπληξη. Η γυναικα βρηκε αλλον και χωρισε φευγοντας με το παιδι και πηγαινοντας στη μανα της. Η κοπελα οσο τη θυμαμαι πριν το γαμο, χαμηλες απαιτησεις, λιγα τα χρηματα που κερδιζε απο τη δουλεια της, πραγματικα φαινοταν οτι εκπληρωνε με το γαμο ολες τις επιθυμιες της. Περνωντας ο καιρος, μαθαινα οτι βρηκε καλυτερη δουλεια με καλο μισθο, αγορασε αυτοκινητο. Αλλα ολα αυτα στα πλαισια του εγγαμου βιου. Και ξαφνικα, διαζυγιο. Και αυτη τι επαθε; Σπιτι, δουλεια, μισθος εξασφαλισμενα, το παιδι μαζι της και ολα θα συνεχισουν κανονικα με τον καινουριο. Τον αντρα της σκεφτομαι, πρεπει να του ηρθε κεραμιδα.
θα καλοπερασει η πουτανα.
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
θα καλοπερασει η πουτανα.
Τι εννοεις θα καλοπερασει; Εγω απο οσο την ηξερα, ειχα σχηματισει τη γνωμη οτι ειναι μια απλη κοπελα με καλο χαρακτηρα. Και σημερα μαθαινω αυτο, αν ειναι οντως ετσι οπως μου τα μετεφεραν. Το σιγουρο ειναι οτι σε 3 χρονια ο γαμος διαλυθηκε. Και με παιδι στη  μεση.
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν πραγματικά ισχυρίζεσαι ότι τα πρόσωπα των Ελληνίδων είναι καλύτερα από τα πρόσωπα των Σλαύων / Μολδαβών κλπ Βόρειων γυναικών, καλύτερα κλείσε ραντεβού με οφθαλμίατρο. Έλεγξε πόσα σούπερ Μοντέλα έχουν διεθνώς οι Τσέχες ας πούμε και σύγκρινέ τα με τα ανύπαρκτα μοντέλα Ελληνικής Καταγωγής

Aπό Σουηδία νομίζω πως είναι αυτή στη φώτο...
 

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Μηνύματα
1.681
Like
2.357
Πόντοι
456
Μου λεει σημερα μια φιλη μου <Τα εμαθες για τη ταδε; (κοινη μας γνωστη). Χωρισε απο τον αντρα της. Επαθα πλακα γιατι πριν 3 χρονια ειχα παει στο γαμο της οπως και πολυς αλλος κοσμος που τους φανηκε επισης παραξενη η ειδηση με οσους μιλησα. Και μετα το γαμο ειχαν αποκτησει συντομα και ενα παιδι. Η κοπελα, ηλικιας περιπου 33 ετων, το ονειρο της ηταν να παντρευτει με τον συγκεκριμενο, να κανει παιδια και να φτιαξει μια ευτυχισμενη οικογενεια.. Θυμαμαι το αγχος της για το γαμο να ειναι ολα τελεια, το αυτοκινητο που θα τη πηγαινε, το νυφικο, ολες οι λεπτομερειες. Και ο γαμπρος φαινοταν πολυ ευτυχισμενος,  θυμαμαι  η μητερα του, του  ειχε βαλει περιμενοντας τη νυφη στη τσεπη εναν  φακελο με χρηματα που μαζευουν για τη νεα αρχη. Ρωτησα ποιος εκανε το βημα για το διαζυγιο. Εννοειται ο λογος χωρισμου  το τριτο προσωπο, απιστια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στον γαμπρο. Και ομως, δευτερη εκπληξη. Η γυναικα βρηκε αλλον και χωρισε φευγοντας με το παιδι και πηγαινοντας στη μανα της. Η κοπελα οσο τη θυμαμαι πριν το γαμο, χαμηλες απαιτησεις, λιγα τα χρηματα που κερδιζε απο τη δουλεια της, πραγματικα φαινοταν οτι εκπληρωνε με το γαμο ολες τις επιθυμιες της. Περνωντας ο καιρος, μαθαινα οτι βρηκε καλυτερη δουλεια με καλο μισθο, αγορασε αυτοκινητο. Αλλα ολα αυτα στα πλαισια του εγγαμου βιου. Και ξαφνικα, διαζυγιο. Και αυτη τι επαθε; Σπιτι, δουλεια, μισθος εξασφαλισμενα, το παιδι μαζι της και ολα θα συνεχισουν κανονικα με τον καινουριο. Τον αντρα της σκεφτομαι, πρεπει να του ηρθε κεραμιδα.

Κλασσική συνταγή ΝεοΕλλεινήδας!!! ΟΥΣΤ!
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.930
Κριτικές
139
Like
21.473
Πόντοι
20.786
Μου λεει σημερα μια φιλη μου <Τα εμαθες για τη ταδε; (κοινη μας γνωστη). Χωρισε απο τον αντρα της. Επαθα πλακα γιατι πριν 3 χρονια ειχα παει στο γαμο της οπως και πολυς αλλος κοσμος που τους φανηκε επισης παραξενη η ειδηση με οσους μιλησα. Και μετα το γαμο ειχαν αποκτησει συντομα και ενα παιδι. Η κοπελα, ηλικιας περιπου 33 ετων, το ονειρο της ηταν να παντρευτει με τον συγκεκριμενο, να κανει παιδια και να φτιαξει μια ευτυχισμενη οικογενεια.. Θυμαμαι το αγχος της για το γαμο να ειναι ολα τελεια, το αυτοκινητο που θα τη πηγαινε, το νυφικο, ολες οι λεπτομερειες. Και ο γαμπρος φαινοταν πολυ ευτυχισμενος,  θυμαμαι  η μητερα του, του  ειχε βαλει περιμενοντας τη νυφη στη τσεπη εναν  φακελο με χρηματα που μαζευουν για τη νεα αρχη. Ρωτησα ποιος εκανε το βημα για το διαζυγιο. Εννοειται ο λογος χωρισμου  το τριτο προσωπο, απιστια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στον γαμπρο. Και ομως, δευτερη εκπληξη. Η γυναικα βρηκε αλλον και χωρισε φευγοντας με το παιδι και πηγαινοντας στη μανα της. Η κοπελα οσο τη θυμαμαι πριν το γαμο, χαμηλες απαιτησεις, λιγα τα χρηματα που κερδιζε απο τη δουλεια της, πραγματικα φαινοταν οτι εκπληρωνε με το γαμο ολες τις επιθυμιες της. Περνωντας ο καιρος, μαθαινα οτι βρηκε καλυτερη δουλεια με καλο μισθο, αγορασε αυτοκινητο. Αλλα ολα αυτα στα πλαισια του εγγαμου βιου. Και ξαφνικα, διαζυγιο. Και αυτη τι επαθε; Σπιτι, δουλεια, μισθος εξασφαλισμενα, το παιδι μαζι της και ολα θα συνεχισουν κανονικα με τον καινουριο. Τον αντρα της σκεφτομαι, πρεπει να του ηρθε κεραμιδα.

τυπε μάλλον ο τύπος δεν προσεξε κάποιες ενδειξεις συμφεροντολογιας και φιλοδοξιας που του έδειξε αυτη πριν παντρευτουν. Λογικά αυτη θα ήθελε να κανει ένα παιδι και γειά σας. Δεν την έκοφτε να μεινει με τον άντρα της. Που να ξέρεις τωρα το χαρακτηρα της καθεμιας ....
 

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Μηνύματα
785
Like
1.171
Πόντοι
206
Μου λεει σημερα μια φιλη μου <Τα εμαθες για τη ταδε; (κοινη μας γνωστη). Χωρισε απο τον αντρα της. Επαθα πλακα γιατι πριν 3 χρονια ειχα παει στο γαμο της οπως και πολυς αλλος κοσμος που τους φανηκε επισης παραξενη η ειδηση με οσους μιλησα. Και μετα το γαμο ειχαν αποκτησει συντομα και ενα παιδι. Η κοπελα, ηλικιας περιπου 33 ετων, το ονειρο της ηταν να παντρευτει με τον συγκεκριμενο, να κανει παιδια και να φτιαξει μια ευτυχισμενη οικογενεια.. Θυμαμαι το αγχος της για το γαμο να ειναι ολα τελεια, το αυτοκινητο που θα τη πηγαινε, το νυφικο, ολες οι λεπτομερειες. Και ο γαμπρος φαινοταν πολυ ευτυχισμενος,  θυμαμαι  η μητερα του, του  ειχε βαλει περιμενοντας τη νυφη στη τσεπη εναν  φακελο με χρηματα που μαζευουν για τη νεα αρχη. Ρωτησα ποιος εκανε το βημα για το διαζυγιο. Εννοειται ο λογος χωρισμου  το τριτο προσωπο, απιστια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στον γαμπρο. Και ομως, δευτερη εκπληξη. Η γυναικα βρηκε αλλον και χωρισε φευγοντας με το παιδι και πηγαινοντας στη μανα της. Η κοπελα οσο τη θυμαμαι πριν το γαμο, χαμηλες απαιτησεις, λιγα τα χρηματα που κερδιζε απο τη δουλεια της, πραγματικα φαινοταν οτι εκπληρωνε με το γαμο ολες τις επιθυμιες της. Περνωντας ο καιρος, μαθαινα οτι βρηκε καλυτερη δουλεια με καλο μισθο, αγορασε αυτοκινητο. Αλλα ολα αυτα στα πλαισια του εγγαμου βιου. Και ξαφνικα, διαζυγιο. Και αυτη τι επαθε; Σπιτι, δουλεια, μισθος εξασφαλισμενα, το παιδι μαζι της και ολα θα συνεχισουν κανονικα με τον καινουριο. Τον αντρα της σκεφτομαι, πρεπει να του ηρθε κεραμιδα.

Μάλλον ο πρώην δεν θα τη γαμούσε καλά...
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Μου λεει σημερα μια φιλη μου <Τα εμαθες για τη ταδε; (κοινη μας γνωστη). Χωρισε απο τον αντρα της. Επαθα πλακα γιατι πριν 3 χρονια ειχα παει στο γαμο της οπως και πολυς αλλος κοσμος που τους φανηκε επισης παραξενη η ειδηση με οσους μιλησα. Και μετα το γαμο ειχαν αποκτησει συντομα και ενα παιδι. Η κοπελα, ηλικιας περιπου 33 ετων, το ονειρο της ηταν να παντρευτει με τον συγκεκριμενο, να κανει παιδια και να φτιαξει μια ευτυχισμενη οικογενεια.. Θυμαμαι το αγχος της για το γαμο να ειναι ολα τελεια, το αυτοκινητο που θα τη πηγαινε, το νυφικο, ολες οι λεπτομερειες. Και ο γαμπρος φαινοταν πολυ ευτυχισμενος,  θυμαμαι  η μητερα του, του  ειχε βαλει περιμενοντας τη νυφη στη τσεπη εναν  φακελο με χρηματα που μαζευουν για τη νεα αρχη. Ρωτησα ποιος εκανε το βημα για το διαζυγιο. Εννοειται ο λογος χωρισμου  το τριτο προσωπο, απιστια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στον γαμπρο. Και ομως, δευτερη εκπληξη. Η γυναικα βρηκε αλλον και χωρισε φευγοντας με το παιδι και πηγαινοντας στη μανα της. Η κοπελα οσο τη θυμαμαι πριν το γαμο, χαμηλες απαιτησεις, λιγα τα χρηματα που κερδιζε απο τη δουλεια της, πραγματικα φαινοταν οτι εκπληρωνε με το γαμο ολες τις επιθυμιες της. Περνωντας ο καιρος, μαθαινα οτι βρηκε καλυτερη δουλεια με καλο μισθο, αγορασε αυτοκινητο. Αλλα ολα αυτα στα πλαισια του εγγαμου βιου. Και ξαφνικα, διαζυγιο. Και αυτη τι επαθε; Σπιτι, δουλεια, μισθος εξασφαλισμενα, το παιδι μαζι της και ολα θα συνεχισουν κανονικα με τον καινουριο. Τον αντρα της σκεφτομαι, πρεπει να του ηρθε κεραμιδα.

Δε θέλει και πολλή σκέψη.Όσο έβγαζε λίγα και ήταν εξαρτημένη απ'τον άντρα της,ήταν η καλή νοικοκυρούλα.Όταν άρχισε να βγάζει περισσότερα,'σιγά μην πλένω τα σώβρακα του μαλάκα'.Τα'χουμε πει,βρώμα η δουλειά όταν η γυναίκα βγάζει παραπάνω λεφτά.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.930
Κριτικές
139
Like
21.473
Πόντοι
20.786
οι περισσοτερες ειναι ανωμαλες δεν βγαζεις άκρη
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.185
Like
1.703
Πόντοι
216
Ραντεβού χθες με Ελλεηνιδα απο badoo...ποτάκι κερασμενο (εκανε κίνηση να πληρώσει αλλα τελικα μια χαρα το δεχτηκε), στο μεταξύ έντονο IOI με σωματική επαφή από τη μεριά της όση ώρα καθόμασταν αντικριστά στο τραπέζι. Εγώ ούτε που την ακουμπούσα.. Περπάτημα στη συνεχεια οπου μιλουσαμε περι ανέμων και υδατων και φανηκε πιο ψυχρη. Φτάνουμε τελος μετά  από κάνα 3ωρο όπου την αφήνω σπίτι της..πέφτει γλωσσοφιλο, μου λέει "τι κάνεις;" είπα να της πω απλώνω τραχανά. Τεσπα, συνεχίζω και ανταποκρίνεται μια χαρά και στο χουφτωματακι..πάω να την πέσω μου λέει. Σήμερα 2η μερα μηνύματα σε τελείως χαλαρό στυλ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ανώμαλες ειναι; 30 χρονών γκόμενα δε ξέρει τι θέλει...Και υποτίθεται έχει βγει από μεγάλη σχέση εδώ και 1 χρόνο που σημαίνει το μουνι της καιει. Σιγά μη κάθομαι 1 μήνα να περιμένω ποτέ θα ανοίξει τα πόδια. Δε γαμιουνται!
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.930
Κριτικές
139
Like
21.473
Πόντοι
20.786
Ραντεβού χθες με Ελλεηνιδα απο badoo...ποτάκι κερασμενο (εκανε κίνηση να πληρώσει αλλα τελικα μια χαρα το δεχτηκε), στο μεταξύ έντονο IOI με σωματική επαφή από τη μεριά της όση ώρα καθόμασταν αντικριστά στο τραπέζι. Περπάτημα στη συνεχεια οπου μιλουσαμε και ηταν πιο ψυχρη. Φτάνουμε τελος μετά  από κάνα 3ωρο όπου την αφήνω σπίτι της..πέφτει γλωσσοφιλο, μου λέει "τι κάνεις;" είπα να της πω απλώνω τραχανά. Τεσπα, συνεχίζω και ανταποκρίνεται μια χαρά και στο χουφτωματακι..πάω να την πέσω μου λέει. Σήμερα 2η μερα μηνύματα σε τελείως χαλαρό στυλ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ανώμαλες ειναι; 30 χρονών γκόμενα δε ξέρει τι θέλει...Και υποτίθεται έχει βγει από μεγάλη σχέση εδώ και 1 χρόνο που σημαίνει το μουνι της καιει. Σιγά μη κάθομαι 1 μήνα να περιμένω ποτέ θα ανοίξει τα πόδια. Δε γαμιουνται!

:2funny: :2funny: τυπε αμα βρηκες περιπτωση τέτοια τωρα άραξε λιγο καιρο απλα μη φαινεσαι οτι το παλευεις χωρις ανταποκριση. Πηγαινε το χαλαρά :grin:
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.185
Like
1.703
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: τυπε αμα βρηκες περιπτωση τέτοια τωρα άραξε λιγο καιρο απλα μη φαινεσαι οτι το παλευεις χωρις ανταποκριση. Πηγαινε το χαλαρά :grin:

Τύπε πως το βλέπεις το θεμα εσυ που παίζεις μπαλιτσα; μα να είμαστε μαζί 3 ώρες και να μου λέει τι κάνεις; κουκια σπέρνω μωρή αρρωστη..μπορει να έχει και άλλους στην καβατζα να περιμένουν. Ου μπλέξεις..φαντάσου να της άφησε κάνα κουσούρι ο πρώην και να πρέπει να βγάλω εγώ το φίδι απ τη τρυπα
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.930
Κριτικές
139
Like
21.473
Πόντοι
20.786
Τύπε πως το βλέπεις το θεμα εσυ που παίζεις μπαλιτσα; μα να είμαστε μαζί 3 ώρες και να μου λέει τι κάνεις; κουκια σπέρνω μωρή αρρωστη..μπορει να έχει και άλλους στην καβατζα να περιμένουν. Ου μπλέξεις..φαντάσου να της άφησε κάνα κουσούρι ο πρώην και να πρέπει να βγάλω εγώ το φίδι απ τη τρυπα

τυπε εγω απλα γνωριζω μερικές αλλα τελευταια δεν εχω καταληξει να πηδηξω καμια απο αυτές. Με πουτανες την βγάζω αυτη τη περιοδο :2funny: νομιζω οτι θελει λιγο να σε ψησει μέχρι να την πηδηξεις αμα δειξεις λιγη υπομονη καθάρισες. Μπορει να έχει και απωθημενα απο τον πρωην βεβαια.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.930
Κριτικές
139
Like
21.473
Πόντοι
20.786
Mην την ψαχνεις με τις ελεινιδες ειναι δυσκολο το θέμα δεν ξερω γιατι κολλάνε γενικα έχουν κολληματα και δεν δινουν ευκαιριες εχουν εγωϊσμο κάποιες.
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.185
Like
1.703
Πόντοι
216
Mην την ψαχνεις με τις ελεινιδες ειναι δυσκολο το θέμα δεν ξερω γιατι κολλάνε γενικα έχουν κολληματα και δεν δινουν ευκαιριες εχουν εγωϊσμο κάποιες.

Σκατα στο κεφάλι έχουν.. είναι και επικίνδυνη ηλικία και κουβαλάνε κουσούρια με το σύνδρομο ότι τις εκμεταλλεύονται για το μουνι τους (λες και δε διψάνε οι ίδιες να τον φανε). Αφού μου πεταει "ήμουν πολύ αυθόρμητη και δε μου βγήκε σε Καλό". Πόσα χέρια άραγε να την πέρασαν πριν από μένα...χαχαχα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom