Μου λεει σημερα μια φιλη μου <Τα εμαθες για τη ταδε; (κοινη μας γνωστη). Χωρισε απο τον αντρα της. Επαθα πλακα γιατι πριν 3 χρονια ειχα παει στο γαμο της οπως και πολυς αλλος κοσμος που τους φανηκε επισης παραξενη η ειδηση με οσους μιλησα. Και μετα το γαμο ειχαν αποκτησει συντομα και ενα παιδι. Η κοπελα, ηλικιας περιπου 33 ετων, το ονειρο της ηταν να παντρευτει με τον συγκεκριμενο, να κανει παιδια και να φτιαξει μια ευτυχισμενη οικογενεια.. Θυμαμαι το αγχος της για το γαμο να ειναι ολα τελεια, το αυτοκινητο που θα τη πηγαινε, το νυφικο, ολες οι λεπτομερειες. Και ο γαμπρος φαινοταν πολυ ευτυχισμενος, θυμαμαι η μητερα του, του ειχε βαλει περιμενοντας τη νυφη στη τσεπη εναν φακελο με χρηματα που μαζευουν για τη νεα αρχη. Ρωτησα ποιος εκανε το βημα για το διαζυγιο. Εννοειται ο λογος χωρισμου το τριτο προσωπο, απιστια. Το μυαλο μου πηγε αμεσως στον γαμπρο. Και ομως, δευτερη εκπληξη. Η γυναικα βρηκε αλλον και χωρισε φευγοντας με το παιδι και πηγαινοντας στη μανα της. Η κοπελα οσο τη θυμαμαι πριν το γαμο, χαμηλες απαιτησεις, λιγα τα χρηματα που κερδιζε απο τη δουλεια της, πραγματικα φαινοταν οτι εκπληρωνε με το γαμο ολες τις επιθυμιες της. Περνωντας ο καιρος, μαθαινα οτι βρηκε καλυτερη δουλεια με καλο μισθο, αγορασε αυτοκινητο. Αλλα ολα αυτα στα πλαισια του εγγαμου βιου. Και ξαφνικα, διαζυγιο. Και αυτη τι επαθε; Σπιτι, δουλεια, μισθος εξασφαλισμενα, το παιδι μαζι της και ολα θα συνεχισουν κανονικα με τον καινουριο. Τον αντρα της σκεφτομαι, πρεπει να του ηρθε κεραμιδα.