Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τα ίδια και οι γερμανίδες φίλε

300.klum.seal.lc.083010.jpg

Να μας τρελάνεις θέλεις; όταν κάποιος είναι διάσημος και πλούσιος μουσικός, οποιαδήποτε εμφάνιση κι αν έχει, θα τον κυνηγάνε ΟΛΕΣ οι γυναίκες κι αυτός θα διαλέγει τα καθαρά δεκάρια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Να μας τρελάνεις θέλεις; όταν κάποιος είναι διάσημος και πλούσιος μουσικός, οποιαδήποτε εμφάνιση κι αν έχει, θα τον κυνηγάνε ΟΛΕΣ οι γυναίκες κι αυτός θα διαλέγει τα καθαρά δεκάρια

θα κανει μαυρα παιδια ομως

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
όταν κάποιος είναι διάσημος και πλούσιος μουσικός, οποιαδήποτε εμφάνιση κι αν έχει, θα τον κυνηγάνε ΟΛΕΣ οι γυναίκες κι αυτός θα διαλέγει τα καθαρά δεκάρια

Όντως,ο συγκεκριμένος επιβεβαιώνει αυτόν τον κανόνα.

Αλλά κι αυτή ρε γαμώτο,τον πιο άσχημο διάσημο έψαχνε για να παντρευτεί;

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
αν εχει ομορφο πορτοφολι τι να τη κανεις την εμφανιση

Lucas Hood

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Το πιο σωστό πράγμα που έχω διαβάσει στη ζωή μου. Όταν έχεις λεφτά, έχεις και γυναίκα. Το ένα χωρίς το άλλο δε γίνεται. Άμα δεν έχεις μαρούλι, δεν γαμάς...

Lucas Hood

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παντα βοηθαω και το αυτο περιμενω απο τον συνανθρωπο μου οταν χρειαστω εγω κατι. Ομως υπαρχουν και αρνητικα παραδειγματα, λιγοστα θελω να πιστευω. Ειμαι διακοπες παλια Ερμουπολη, Συρος. Παω στο κεντρο της πολης στο  λιμανι να  βγαλω χρηματα απο το ΑΤΜ. Το οποιο δεν ειναι σε τραπεζα αλλα εξωτερικα καταστηματος ασχετου. Βαζω τη καρτα και μου τη "μασαει" κατακρατωντας τη. Με πιανει ενας πανικος, σε ξενο μερος, χωρις λεφτα, και μπαινω αμεσως στο καταστημα στο οποιο απ εξω βρισκεται το μηχανημα, μηπως με βοηθησουν. Να ρωτησω που ειναι η πλησιεστερη τραπεζα να τρεξω. Μπαινω μεσα και ηταν μια κοπελα. Μου σκαει το πιο ωραιο χαμογελο και με ρωταει πως μπορει να με βοηθησει. Της λεω οτι εμεινε η καρτα μου στο μηχανημα και μηπως να με βοηθησει με πληροφοριες τι να κανω, που να παω. Μονομιας της φευγει το χαμογελο και μου λεει ενοχλημενη λες και την εβαλα να σκαψει, Και τι μου το λες εμενα; δε βλεπεις οτι το μηχανημα ειναι της τραπεζας; τι σχεση εχει το καταστημα; Ευτυχως βρεθηκε ενας κυριος διπλα που με κατευθυνε και πηγα με το βιβλιαριο που ευτυχως ειχα προνοησει να εχω στη βαλιτσα μου και σε λιγες ημερες ειχα και τη καρτα.
Κάποιος έπρεπε να την πνίξει στα χύσια του, γιατί απ'ο,τι φαίνεται δεν είχε ποτέ της αυτή τη χαρά! :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
θα κανει μαυρα παιδια ομως

Τα παιδιά της θα είναι 50% μιγάδες, 25% λευκά, 25% μαύρα (νόμοι κληρονομικότητας του Μέντελ). Η Λένι είναι λευκή και κούκλα, σίγουρα βέβαια βάσει κληρονομικότητας έχει και τα γονίδια του μπαμπά της που θα τα σπρώξει στα παιδιά της. Είναι όμως βέβαιο ότι στο χώρο του θεάματος (στον οποίο είναι το πιθανότερο να σπρωχτούν τα παιδιά τους) το χρώμα της επιδερμίδας δεν είναι εμπόδιο, το μόνο που μετράει είναι το ταλέντο. Ο Σιλ είναι ένας δίμετρος τύπος ο οποίος αν δεν είχε πάθει λύκο, δεν θα ήταν παραμορφωμένος. Και η γυναίκα ψάχνει καλά γονίδια για να αφήσει απογόνους με καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης. Ο Σιλ απέδειξε ότι τα είχε. Γι αυτό και τον παντρεύτηκε 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Όντως,ο συγκεκριμένος επιβεβαιώνει αυτόν τον κανόνα.

Αλλά κι αυτή ρε γαμώτο,τον πιο άσχημο διάσημο έψαχνε για να παντρευτεί;

Όχι. Έψαχνε όσο το δυνατόν πιο προικισμένα γονίδια να δώσει στα παιδιά της. Κι ο Σιλ της τα πρόσφερε. Γενετικός προγραμματισμός που δουλεύει εδώ και εκατομμύρια χρόνια 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Είναι αδικία να νομίζεις ότι ο εν λόγω είχε μόνο χοντρό πορτοφόλι. Δίμετρος νέγρος είναι, σπουδαγμένος κι επιτυχημένος. Μάλλον είχε και άλλα να της προσφέρει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aυτη η ποντικομούρα ειναι "καθαρο δεκαρι"?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

ρε δικηγόρε το ξέρεις η ομορφιά είναι υποκειμενική σε εσένα είναι 1 στον άλλον είναι δεκάρι

εδώ ελληνίδες παντρεύονται πακιστανούς και δεν εννοώ λευκούς γάμους για τη πράσινη κάρτα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Παντα βοηθαω και το αυτο περιμενω απο τον συνανθρωπο μου οταν χρειαστω εγω κατι. Ομως υπαρχουν και αρνητικα παραδειγματα, λιγοστα θελω να πιστευω. Ειμαι διακοπες παλια Ερμουπολη, Συρος. Παω στο κεντρο της πολης στο  λιμανι να  βγαλω χρηματα απο το ΑΤΜ. Το οποιο δεν ειναι σε τραπεζα αλλα εξωτερικα καταστηματος ασχετου. Βαζω τη καρτα και μου τη "μασαει" κατακρατωντας τη. Με πιανει ενας πανικος, σε ξενο μερος, χωρις λεφτα, και μπαινω αμεσως στο καταστημα στο οποιο απ εξω βρισκεται το μηχανημα, μηπως με βοηθησουν. Να ρωτησω που ειναι η πλησιεστερη τραπεζα να τρεξω. Μπαινω μεσα και ηταν μια κοπελα. Μου σκαει το πιο ωραιο χαμογελο και με ρωταει πως μπορει να με βοηθησει. Της λεω οτι εμεινε η καρτα μου στο μηχανημα και μηπως να με βοηθησει με πληροφοριες τι να κανω, που να παω. Μονομιας της φευγει το χαμογελο και μου λεει ενοχλημενη λες και την εβαλα να σκαψει, Και τι μου το λες εμενα; δε βλεπεις οτι το μηχανημα ειναι της τραπεζας; τι σχεση εχει το καταστημα; Ευτυχως βρεθηκε ενας κυριος διπλα που με κατευθυνε και πηγα με το βιβλιαριο που ευτυχως ειχα προνοησει να εχω στη βαλιτσα μου και σε λιγες ημερες ειχα και τη καρτα.

Ελλεεινιδες. Αθλια υποκριτικη ευγενεια αν τυχον προσδοκουν κατι (πχ να ψωνισεις), και συστηματικη αγενεια και αξεστοσυνη στο 90% των περιπτωσεων (που δεν περιμενουν κατι απο τους αλλους).
Οι απολυτες συμφεροντολογες.
Ουτε για καψιμο!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ελλεηνιδες το θεωρουν δεδομενο πως πρεπει να ειναι αγενεις εαν δεν εχουν καποιο οφελος οταν τις μιλας ή οταν τις κοιτας.
Το ανωφελο μιλημα το θεωρουν παρενοχληση
Το ανωφελο κοιταγμα το θεωρουν μπανιστηρι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

η Heidi Klum είναι Σούπερ μοντέλο, τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας, τραγουδίστρια, τηλεοπτικός παραγωγός , συγγραφέας και ηθοποιός. Μάλλον ο χαρακτηρισμός σου ως ποντικομούρα είναι απόλυτα προσωπικός και δεν επηρεάζει το πως τη βλέπει ο αντρικός πληθυσμός σε όλο τον κόσμο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ελλεεινιδες. Αθλια υποκριτικη ευγενεια αν τυχον προσδοκουν κατι (πχ να ψωνισεις), και συστηματικη αγενεια και αξεστοσυνη στο 90% των περιπτωσεων (που δεν περιμενουν κατι απο τους αλλους).
Οι απολυτες συμφεροντολογες.
Ουτε για καψιμο!

Ναι. Ακόμα και η ξαδέρφη μου με έπαιρνε τηλέφωνο όταν ήθελε κάτι από μένα

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Κόρη εργαζόμενης στην εταιρεία που δουλεύω ήρθε να καλύψει την άδεια της μαμάς της για ένα μήνα με συμπεριφορά  ξινής ντίβας και ύφος χιλίων καρδιναλίων. Αργότερα η μαμά προωθήθηκε σε άλλο γραφείο και η κόρη ήρθε να αντικαταστήσει μόνιμα την θέση της. Η δεύτερη εμφάνιση της κόρης δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη. Ήρθε με νιαουρίσματα και τσαχπινιά να αναλάβει την θέση της μαμάς και όλα τα γαμπρουδάκια-πυρφόροι την τριγύριζαν όλη την ώρα και δώστου φιλάκια κάθε πρωί για καλημέρα και δώστου λουλουδάκια στο γραφείο της Ελλεηνίδας πρώην ντίβας και δώστου καλή θέση πάρκινγκ για να μην κουράζεται η κουκλάρα...Με τα πολλά μέσα σε ένα χρόνο ανέβηκε στην διοίκηση λόγω καλής τελειωτικής πίπας και τώρα ξανά ύφος ντίβας και ξανά ξινή όπως στην αρχή. Το συμπέρασμα μου είναι ότι η κοπέλα προσποιούνταν τόσο καιρό για να πάρει με το μέρος της όλους τους πυρφόρους και μόλις καβατζωσε την θεσούλα έγινε πάλι ο αληθινός εαυτός της. Τόσο απλά και τόσο αξιοκρατικά λειτουργεί το Ελληνικό μπουρδέλο και αυτοί που αξίζουν μένουν στην απέξω  :babycry:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!