Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
επειδή το έγραψα και σε άλλο πόστ αλλά ταιριάζει και ε΄δω μια φίλη μου που πλέον τη κάνω πέρα γιατί δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της

μια φίλη μου μουνάρα έβγαινε με ένα τύπο όπου του έριχνε χυλόπιτα
ο τυπάς της λεει να στείλει βιογραφικο στην εταιρία του για να πιάσει δουλειά μιας και η φίλη μου είναι άνεργη
ο τυπάς ήταν καπετάνιος σε μικρές θαλαμηπόλους όπου κάνουν κρουαζιέρες
κάλεσαν 30 άτομα για μια θέση ο εφοπλιστής δεν έιχε ιδεα μιας και δεν ήταν στα ταξίδια όπότε ρωτούσε τον καπετάνιο για τις υπόλοιπες έλεγε μαλακίες μόλις έφτασε στην γνωστή του είπε καλά λόγια και την πήραν
καμαρώτο στις θαλαμηπόλους 1500€ το μήνα συν φαι τσάμπα συν μπόνους συν συν συν
μόλις ήρθε στη δουλειά της είπε το βράδυ θα σε πηδάω αλλιώς αντίο
ε και την πηδάει κάθ βράδυ και δεν κάνει τίποτα στη θαλαμηπόλο και παίρνει μισθό συν ότι χώνουν τον άλλο καμαρώτο να κάνει τα πάντα και τη δουλειά της τυπησας

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
επειδή το έγραψα και σε άλλο πόστ αλλά ταιριάζει και ε΄δω μια φίλη μου που πλέον τη κάνω πέρα γιατί δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της

ο τυπάς της λεει να στείλει βιογραφικο στην εταιρία του για να πιάσει δουλειά μιας και η φίλη μου είναι άνεργη
κάλεσαν 30 άτομα για μια θέση ο εφοπλιστής δεν έιχε ιδεα μιας και δεν ήταν στα ταξίδια όπότε ρωτούσε τον καπετάνιο για τις υπόλοιπες έλεγε μαλακίες μόλις έφτασε στην γνωστή του είπε καλά λόγια και την πήραν
ε και την πηδάει κάθ βράδυ και δεν κάνει τίποτα στη θαλαμηπόλο και παίρνει μισθό συν ότι χώνουν τον άλλο καμαρώτο να κάνει τα πάντα και τη δουλειά της τυπησας
Δηλαδη με λίγα λόγια η τύπισσα γαμιέται στην δουλειά ... :2funny:

Στον τύπο που της βρήκε δουλειά να φανταστώ δεν του έχει κάτσει ;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα παιδιά της θα είναι 50% μιγάδες, 25% λευκά, 25% μαύρα (νόμοι κληρονομικότητας του Μέντελ). Η Λένι είναι λευκή και κούκλα, σίγουρα βέβαια βάσει κληρονομικότητας έχει και τα γονίδια του μπαμπά της που θα τα σπρώξει στα παιδιά της. Είναι όμως βέβαιο ότι στο χώρο του θεάματος (στον οποίο είναι το πιθανότερο να σπρωχτούν τα παιδιά τους) το χρώμα της επιδερμίδας δεν είναι εμπόδιο, το μόνο που μετράει είναι το ταλέντο. Ο Σιλ είναι ένας δίμετρος τύπος ο οποίος αν δεν είχε πάθει λύκο, δεν θα ήταν παραμορφωμένος. Και η γυναίκα ψάχνει καλά γονίδια για να αφήσει απογόνους με καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης. Ο Σιλ απέδειξε ότι τα είχε. Γι αυτό και τον παντρεύτηκε  

Ιστορια ελληνιδας που ειχε μεγαλώσει σε αφρικανική χωρα
Μια θεια της εκει παντρευτηκε εναν ντοπιο στρατηγο
σε αυτες τις χωρες λογω της διαφθορας οι στρατηγοι ειναι παμπλουτοι
Λοιπον η θεια επαιρνε αντισυλληπτικά για να μην κανει μαυρα παιδια
Δυστυχως για αυτην ο κατα πολύ μεγαλύτερος στρατηγος αργησε να την αφησει χηρα με αποτελεσμα να μην μπορει πλεον να κανει παιδια και με κανεναν αλλο
Αυτη γυρισε Κύπρο μετα τον θανατο του στρατηγου αγορασε διαμερισματα κλπ εχει ενα καρο λεφτα αλλά ατεκνη και τα νιατα της στην Αφρικη με καποιον που σιχαινοταν να κανει παιδια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Ο τυπος γαμαει με εξοδα της εταιρειας
respect

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

η τυπησα έλεγε στην παρέα ότι είναι χάλιας γλίτσας και έβγαινε μαζί του επειδή την πήγιανε για ποτό και για φαγητό και πλήρωνε αυτός και μετά ήθελε να τον αποφεύγει και ότι δεν τον μπορεί κι δεν τον αντέχει
και τώρα τον πηδάει (και πάλι γκρινιάζει βέβαια) απλά και μονο για τη δουλειά
συν ότι στη θαλαμηπόλο πάνε πλούσιοι πελάτες και έχω την εντύπωση ότι κα εκεί ψάχνετε για χορηγό
κοινώς βίζιτα πολυτελείας η κόκα της λείπει για να συμπληρωθεί το σκηνικό

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

Στον τύπο που της βρήκε δουλειά να φανταστώ δεν του έχει κάτσει ;

ο τυπάς είναι ο ίδιος ο καπετάνιος
εβγαινε μαζι της περίμενε να γαμήσει επειδή την πήγαινε για φαγητό ποτό και πήρε τα αρχίδια μου έτσι με τον τρόπο αυτό που της πρότεινε δουλειά την πηδάει και μάλιστα στο τζάμπα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
η τυπησα έλεγε στην παρέα ότι είναι χάλιας γλίτσας και έβγαινε μαζί του επειδή την πήγιανε για ποτό και για φαγητό και πλήρωνε αυτός και μετά ήθελε να τον αποφεύγει και ότι δεν τον μπορεί κι δεν τον αντέχει
συν ότι στη θαλαμηπόλο πάνε πλούσιοι πελάτες και έχω την εντύπωση ότι κα εκεί ψάχνετε για χορηγό

Αααα , πάλι καλά τουλάχιστον πηδιέται με αυτόν που της βρήκε την δουλειά , στην αρχή κατάλαβα οτι πηδιόταν με το αφεντικό του η κάτι τέτοιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ιστορια ελληνιδας που ειχε μεγαλώσει σε αφρικανική χωρα
Μια θεια της εκει παντρευτηκε εναν ντοπιο στρατηγο
σε αυτες τις χωρες λογω της διαφθορας οι στρατηγοι ειναι παμπλουτοι
Λοιπον η θεια επαιρνε αντισυλληπτικά για να μην κανει μαυρα παιδια
Δυστυχως για αυτην ο κατα πολύ μεγαλύτερος στρατηγος αργησε να την αφησει χηρα με αποτελεσμα να μην μπορει πλεον να κανει παιδια και με κανεναν αλλο
Αυτη γυρισε Κύπρο μετα τον θανατο του στρατηγου αγορασε διαμερισματα κλπ εχει ενα καρο λεφτα αλλά ατεκνη και τα νιατα της στην Αφρικη με καποιον που σιχαινοταν να κανει παιδια
Aς προσεχε. Τα λεφτα του τα ηθελε. Γιατι να την λυπηθουμε?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Αν ειναι καλο μουνακι πες της να φτιαξει προφιλ εδω
θα βγαζει πανω απο 1500
Ηδη ειναι πουτανα δεν εχει να χασει τιποτα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Παντα βοηθαω και το αυτο περιμενω απο τον συνανθρωπο μου οταν χρειαστω εγω κατι. Ομως υπαρχουν και αρνητικα παραδειγματα, λιγοστα θελω να πιστευω. Ειμαι διακοπες παλια Ερμουπολη, Συρος. Παω στο κεντρο της πολης στο  λιμανι να  βγαλω χρηματα απο το ΑΤΜ. Το οποιο δεν ειναι σε τραπεζα αλλα εξωτερικα καταστηματος ασχετου. Βαζω τη καρτα και μου τη "μασαει" κατακρατωντας τη. Με πιανει ενας πανικος, σε ξενο μερος, χωρις λεφτα, και μπαινω αμεσως στο καταστημα στο οποιο απ εξω βρισκεται το μηχανημα, μηπως με βοηθησουν. Να ρωτησω που ειναι η πλησιεστερη τραπεζα να τρεξω. Μπαινω μεσα και ηταν μια κοπελα. Μου σκαει το πιο ωραιο χαμογελο και με ρωταει πως μπορει να με βοηθησει. Της λεω οτι εμεινε η καρτα μου στο μηχανημα και μηπως να με βοηθησει με πληροφοριες τι να κανω, που να παω. Μονομιας της φευγει το χαμογελο και μου λεει ενοχλημενη λες και την εβαλα να σκαψει, Και τι μου το λες εμενα; δε βλεπεις οτι το μηχανημα ειναι της τραπεζας; τι σχεση εχει το καταστημα; Ευτυχως βρεθηκε ενας κυριος διπλα που με κατευθυνε και πηγα με το βιβλιαριο που ευτυχως ειχα προνοησει να εχω στη βαλιτσα μου και σε λιγες ημερες ειχα και τη καρτα.

ποιας τραπεζας το ΑΤΜ?
που περιπου? πλατεια απο πισω?
στην Στ. Πρωιου (εμπορικος δρομος)?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
συριζαια ειναι και αυτη νικ?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
συριζαια ειναι και αυτη νικ?

όχι έχει τελειώσει φιλοσοφική και είχε μπεί στη παρέα επειδή γούσταρε εναν μαλλιά αφου τον έτρεχε και τον πήδηξε 2 με 3 φορές τον παράτησε και ο μαλάκας την είχε καψουρευτεί μέχρι και τ θέατρο άφησε για να μην τη συναντάει ο μαλάκας
απλά μέσω μεγάλης παρέας εμφανίζεται για να το παίξει λίγο διανόηση όταν δουλεύουμε με φίλους φίλες την θεατρική ομάδα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ελλεεινιδες. Αθλια υποκριτικη ευγενεια αν τυχον προσδοκουν κατι (πχ να ψωνισεις), και συστηματικη αγενεια και αξεστοσυνη στο 90% των περιπτωσεων (που δεν περιμενουν κατι απο τους αλλους).
Οι απολυτες συμφεροντολογες.
Ουτε για καψιμο!

Ισχύει 1000% , το έχω διαπιστώσει και προσωπικά με γκόμενα που είχα πάει να μιλήσω και μου φέρθηκε πλήρως απαξιωτικα. Την ίδια είχα πετύχει σε Μασούτη να προωθεί ούτε καν τι μαλακία προϊόν θυμάμαι. Και με πλησίασε με το προσποιητό χαμόγελο της δουλειάς. Της μίλησα πλήρως απαξιωτικά και με αγένεια έτσι για να δει πως είναι και από την άλλη πλευρα...Εννοείται δεν πιστεύω να με θυμήθηκε , τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή.

Ε και από τότε μιλάω πάντα απαξιωτικά και πολλές φορές προσβάλλω τέτοιες καργιόλες πωλήτριες και τα προσποιητά τους χαμογελάκια. Προμόσιον , να σας αρωματίσουμε και λοιπές μαλακίες τρώνε φουλ απαξίωση και προσβολές.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ισχύει 1000% , το έχω διαπιστώσει και προσωπικά με γκόμενα που είχα πάει να μιλήσω και μου φέρθηκε πλήρως απαξιωτικα. Την ίδια είχα πετύχει σε Μασούτη να προωθεί ούτε καν τι μαλακία προϊόν θυμάμαι. Και με πλησίασε με το προσποιητό χαμόγελο της δουλειάς. Της μίλησα πλήρως απαξιωτικά και με αγένεια έτσι για να δει πως είναι και από την άλλη πλευρα...Εννοείται δεν πιστεύω να με θυμήθηκε , τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή.

Ε και από τότε μιλάω πάντα απαξιωτικά και πολλές φορές προσβάλλω τέτοιες καργιόλες πωλήτριες και τα προσποιητά τους χαμογελάκια. Προμόσιον , να σας αρωματίσουμε και λοιπές μαλακίες τρώνε φουλ απαξίωση και προσβολές.

με καφριλικι δεν κερδιζεις τιποτα
το πολυ πολυ να σε πουν μαλακα
γκομενες που ηθελα πραγματικα να πληγωσω τους το επαιζα πολυυυυ καλος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
όχι έχει τελειώσει φιλοσοφική και είχε μπεί στη παρέα επειδή γούσταρε εναν μαλλιά αφου τον έτρεχε και τον πήδηξε 2 με 3 φορές τον παράτησε και ο μαλάκας την είχε καψουρευτεί μέχρι και τ θέατρο άφησε για να μην τη συναντάει ο μαλάκας
απλά μέσω μεγάλης παρέας εμφανίζεται για να το παίξει λίγο διανόηση όταν δουλεύουμε με φίλους φίλες την θεατρική ομάδα
καλο μουνι πρεπει ναναι
το εσφιξε στη τελικη ο καπετανιος και εβγαλε τα κερασματα στην ελλεεινιδα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

ετσι το βλεπω και γω
τις απαξιωνω με το ματζαφλαρι που προμοταρουν στο χερι
:cum:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
με καφριλικι δεν κερδιζεις τιποτα
το πολυ πολυ να σε πουν μαλακα
γκομενες που ηθελα πραγματικα να πληγωσω τους το επαιζα πολυυυυ καλος

κερδίζω ικανοποίηση.
η γνώμη που θα έχει για μένα η κάθε τελευταία δε με πολυενδιαφέρει κιόλας

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ξεκινάς με σωστές παρατηρήσεις. Στη συνέχεια ο δρόμος πάει αλλού. Ξεκίνησα την ερωτική μου σταδιοδρομία με κορίτσια που ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκαν, αφού δεν είχα τίποτα, ο πατέρας μου ήταν φτωχός εργάτης. Και μην τρελαθούμε να νομίζω ότι έβλεπαν τις προοπτικές μου.  Όσο πέρναγε όμως ο καιρός, συνειδητοποίησα ότι άρχισε να βαραίνει εκτός από την εμφάνισή μου η μοτοσυκλέτα, ο κύκλος που είχα και το ότι ήμουν αναγνωρίσιμος εκεί που κυκλοφορούσα. Μετά τα 25 χρόνια μου συνειδητοποίησα ότι είχε αρχίσει το παραμύθι κερνάω για να πλησιάσω κάποια κλπ. Δεν το έπαιξα.  Παντρεύτηκα κάποια που την εκτίμησα για τις ικανότητές της και (κακά τα ψέμματα) για τα εξαιρετικά έξυπνα γονίδια που κουβαλούσε και ποντάρισα ότι θα περάσουν στα παιδιά που θα κάνω μαζί της.  Όταν χωρίσαμε, ξεκίνησα με την θέληση να βρω κάποια να περνάμε καλά και να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Υποθέτω ότι βάραινε και η ηλικία πια, ώστε να τις κάνει πιο υλίστριες, ενώ δεν το σκέφτονται όταν είναι πολύ νεαρές, γιατί τότε θέλουν (οι περισσότερες) απλά να περάσουν καλά. Και δεν προτείνω στο μέσο άνθρωπο να κόψει τις επαφές με τις γυναίκες. Προτείνω να τις πηδάει και να τις αφήνει. Τότε θα τον κυνηγούν. Και αν είναι σεξουαλικά χορτάτος, από σεξεργάτριες, τότε έχει περισσότερη πιθανότητα επιτυχίας στο οποιοδήποτε καμάκι κάνει. Τον χορτάτο σεξουαλικά τον μυρίζονται από μακρυά. Κι επίσης ενημερώνω τον κόσμο ότι ο γάμος είναι Ρώσικη Ρουλέτα, σύμφωνα με το σημερινό νομικό πλαίσιο. Όποιος νομίζει ότι θα σταθεί τυχερός, ας το κάνει, δική του είναι η ζωή. Απλά ας κοιτάξει πως κατέληξε ένας άνθρωπος σαν τον Μπραντ Πιτ, τίποτα άλλο  

διαβαζοντας την περιληψη της "διαδρομης σου στη ζωη" αναρωτιεμαι εχεις ποτε κανει αυτοαναλυση να δεις ΤΙ πηγε λαθος και θελησε η αλλη να χωρισετε?
Πως εφτασε να μην θελει εναν τοσο πετυχημενο? τι της ελειψε για να θελει να βρεθει παλι στο ψαξιμο και στην ανασφαλεια?
την απατησες? την χτυπησες? την παραμελησες σεξουαλικα? ησουν βαρετος και εμποδιο στην οικογενειακη εξελιξη?
τι συνεβη?
ή απο την αλλη πλευρα: τι σου εκανε που εφτασες -αυτη την καλη γονιδιακα, αρα ομορφη/ενδιαφερουσα- να θες εσυ να την χωρισεις? σε απατησε? σταματησε να σε γουσταρει? της εστριψε η βιδα μια μερα? ερωτευτηκε αλλον στα ...αντα της?

τροποποιω/επισημαινω: φανταζομαι φυσικα εχεις κανει τετοιες σκεψεις/αναλυσεις

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

niko φτιαξε της εσυ ενα λογαριασμο εδω, θα τον διαχειριζεσαι και θα την στελνεις στα ραντεβου
θα λυσετε το οικονομικο σας προβλημα και οι δυο και εμεις θα εχουμε αλλο ενα πουτανακι
σκεψου το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom