arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
επειδή το έγραψα και σε άλλο πόστ αλλά ταιριάζει και ε΄δω μια φίλη μου που πλέον τη κάνω πέρα γιατί δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της
μια φίλη μου μουνάρα έβγαινε με ένα τύπο όπου του έριχνε χυλόπιτα
ο τυπάς της λεει να στείλει βιογραφικο στην εταιρία του για να πιάσει δουλειά μιας και η φίλη μου είναι άνεργη
ο τυπάς ήταν καπετάνιος σε μικρές θαλαμηπόλους όπου κάνουν κρουαζιέρες
κάλεσαν 30 άτομα για μια θέση ο εφοπλιστής δεν έιχε ιδεα μιας και δεν ήταν στα ταξίδια όπότε ρωτούσε τον καπετάνιο για τις υπόλοιπες έλεγε μαλακίες μόλις έφτασε στην γνωστή του είπε καλά λόγια και την πήραν
καμαρώτο στις θαλαμηπόλους 1500€ το μήνα συν φαι τσάμπα συν μπόνους συν συν συν
μόλις ήρθε στη δουλειά της είπε το βράδυ θα σε πηδάω αλλιώς αντίο
ε και την πηδάει κάθ βράδυ και δεν κάνει τίποτα στη θαλαμηπόλο και παίρνει μισθό συν ότι χώνουν τον άλλο καμαρώτο να κάνει τα πάντα και τη δουλειά της τυπησας
μια φίλη μου μουνάρα έβγαινε με ένα τύπο όπου του έριχνε χυλόπιτα
ο τυπάς της λεει να στείλει βιογραφικο στην εταιρία του για να πιάσει δουλειά μιας και η φίλη μου είναι άνεργη
ο τυπάς ήταν καπετάνιος σε μικρές θαλαμηπόλους όπου κάνουν κρουαζιέρες
κάλεσαν 30 άτομα για μια θέση ο εφοπλιστής δεν έιχε ιδεα μιας και δεν ήταν στα ταξίδια όπότε ρωτούσε τον καπετάνιο για τις υπόλοιπες έλεγε μαλακίες μόλις έφτασε στην γνωστή του είπε καλά λόγια και την πήραν
καμαρώτο στις θαλαμηπόλους 1500€ το μήνα συν φαι τσάμπα συν μπόνους συν συν συν
μόλις ήρθε στη δουλειά της είπε το βράδυ θα σε πηδάω αλλιώς αντίο
ε και την πηδάει κάθ βράδυ και δεν κάνει τίποτα στη θαλαμηπόλο και παίρνει μισθό συν ότι χώνουν τον άλλο καμαρώτο να κάνει τα πάντα και τη δουλειά της τυπησας