οι λευκες γαλλιδες προτιμουν πολυ τους μαυρους και μαλιστα ασχημους μαυρους.
Γιατι, τοσο ανωμαλες ειναι;
apocalyptic scene τυπε μου ειναι να στριβει τσιγαρο εχοντας το φιλτρακι στα χειλια και με μισανοιχτο στομα για να μη φυγει το φιλτρακι να λεει στην κολλητη της "ελα ρε μαλακα"Για μενα δεν υπάρχει πιο αντι-καυλωτικο πράγμα απο το να ακούω γυναίκα να βρίζει, στο μουνι μου, στα αρχίδια μου, θα τον γαμήσω κ.α. επίσης με ενοχλεί να βλεπω γυναικα να στρίβει τσιγάρο, το στριφτό τσιγάρο βγάζει κάτι που δεν ταιριάζει με την θηλυκότητα.
Τις προάλλες έμαθα απο μια οτι μιλουσε με εναν μεσω ιντερνετ για 6 μηνες και τελικα δεν βρέθηκαν ποτέ.
Καλα υπάρχουν τέτοια κοροϊδα;;;;
πάνω στο μηνα αν δεν δεχτει συνάντηση λακιζεις. 1 μηνα .... και πολύ λεω.
2 εβδομάδες. 1 εβδομάδα να τα πειτε και αλλη 1 σε φάση κανονισματος.
apocalyptic scene τυπε μου ειναι να στριβει τσιγαρο εχοντας το φιλτρακι στα χειλια και με μισανοιχτο στομα για να μη φυγει το φιλτρακι
τυπε τι πιστευεις οτι θα ηταν μια ικανοποιητικη αμοιβη στο τυπο που βοηθησε?
αμα δε πηγαινε να τη βοηθησει ο τυπος θα καθοταν αυτη εκει να χτυπαει το κεφαλι της μεχρι να της κατεβει καμμια ιδεα και θα εσπαγε τα ουμπαλα σε ολους τους γυρω,οδηγους και μη.Καλα εκανε,τωρα αν θες να πουμε για τη νοοτροπια της και το γεγονος οτι σε κατι τοσο απλο και ασημαντο εκανε σα μουρλη αλλο θεμα.
Παντα βοηθαω και το αυτο περιμενω απο τον συνανθρωπο μου οταν χρειαστω εγω κατι. Ομως υπαρχουν και αρνητικα παραδειγματα, λιγοστα θελω να πιστευω. Ειμαι διακοπες παλια Ερμουπολη, Συρος. Παω στο κεντρο της πολης στο λιμανι να βγαλω χρηματα απο το ΑΤΜ. Το οποιο δεν ειναι σε τραπεζα αλλα εξωτερικα καταστηματος ασχετου. Βαζω τη καρτα και μου τη "μασαει" κατακρατωντας τη. Με πιανει ενας πανικος, σε ξενο μερος, χωρις λεφτα, και μπαινω αμεσως στο καταστημα στο οποιο απ εξω βρισκεται το μηχανημα, μηπως με βοηθησουν. Να ρωτησω που ειναι η πλησιεστερη τραπεζα να τρεξω. Μπαινω μεσα και ηταν μια κοπελα. Μου σκαει το πιο ωραιο χαμογελο και με ρωταει πως μπορει να με βοηθησει. Της λεω οτι εμεινε η καρτα μου στο μηχανημα και μηπως να με βοηθησει με πληροφοριες τι να κανω, που να παω. Μονομιας της φευγει το χαμογελο και μου λεει ενοχλημενη λες και την εβαλα να σκαψει, Και τι μου το λες εμενα; δε βλεπεις οτι το μηχανημα ειναι της τραπεζας; τι σχεση εχει το καταστημα; Ευτυχως βρεθηκε ενας κυριος διπλα που με κατευθυνε και πηγα με το βιβλιαριο που ευτυχως ειχα προνοησει να εχω στη βαλιτσα μου και σε λιγες ημερες ειχα και τη καρτα.[video][/video]
Ξανά. Θές βοήθεια; στα παπάρια μας! - MGTOW
Παντα βοηθαω και το αυτο περιμενω απο τον συνανθρωπο μου οταν χρειαστω εγω κατι. Ομως υπαρχουν και αρνητικα παραδειγματα, λιγοστα θελω να πιστευω. Ειμαι διακοπες παλια Ερμουπολη, Συρος. Παω στο κεντρο της πολης στο λιμανι να βγαλω χρηματα απο το ΑΤΜ. Το οποιο δεν ειναι σε τραπεζα αλλα εξωτερικα καταστηματος ασχετου. Βαζω τη καρτα και μου τη "μασαει" κατακρατωντας τη. Με πιανει ενας πανικος, σε ξενο μερος, χωρις λεφτα, και μπαινω αμεσως στο καταστημα στο οποιο απ εξω βρισκεται το μηχανημα, μηπως με βοηθησουν. Να ρωτησω που ειναι η πλησιεστερη τραπεζα να τρεξω. Μπαινω μεσα και ηταν μια κοπελα. Μου σκαει το πιο ωραιο χαμογελο και με ρωταει πως μπορει να με βοηθησει. Της λεω οτι εμεινε η καρτα μου στο μηχανημα και μηπως να με βοηθησει με πληροφοριες τι να κανω, που να παω. Μονομιας της φευγει το χαμογελο και μου λεει ενοχλημενη λες και την εβαλα να σκαψει, Και τι μου το λες εμενα; δε βλεπεις οτι το μηχανημα ειναι της τραπεζας; τι σχεση εχει το καταστημα; Ευτυχως βρεθηκε ενας κυριος διπλα που με κατευθυνε και πηγα με το βιβλιαριο που ευτυχως ειχα προνοησει να εχω στη βαλιτσα μου και σε λιγες ημερες ειχα και τη καρτα.