MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.704
- Πόντοι
- 206
Τυπε η ιστορια με το τσιγαρο πολυ μπροστα,100 χρονια σα τον αλκετα
Είσαι ο ήρωάς μου φίλε μου!ποιος τον χεζει τον κολλητο σαν τον playstation δεν εχει![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι ο αλλος 6 μηνες μονο με αυτη μιλαγε?Τις προάλλες έμαθα απο μια οτι μιλουσε με εναν μεσω ιντερνετ για 6 μηνες και τελικα δεν βρέθηκαν ποτέ.
Καλα υπάρχουν τέτοια κοροϊδα;;;;![]()
πάνω στο μηνα αν δεν δεχτει συνάντηση λακιζεις. 1 μηνα .... και πολύ λεω.
2 εβδομάδες. 1 εβδομάδα να τα πειτε και αλλη 1 σε φάση κανονισματος.
Γιατι ο αλλος 6 μηνες μονο με αυτη μιλαγε?
δεν μιλαγε μονο με αυτη αλλα εναποθεσε σημαντικο χρονο σε κάτι που τελικα ουτε απο κοντά δεν ειδε.
απο το fb μιλουσε, που να εβγαινε και στο πεδιο της μαχης για γνωριμιες..
Στα τσατ ρουμς πλεον και το διαδικτυο κυκλοφορουνδιαταραγμένες γκομενεςδιαταραγμένοι άνθρωποι.
Μαγκιά κλανιά με τους Έλληνες, και μετά χεράκι-χεράκι με τον Αφρικάνα και ρισπέκτ. Όπως βλέπω μόλις τώρα λάιβ, στο κέντρο της πόλης. :SΠερπατανε κοπελες στο δρομο και λεει η μια στην αλλη σχεδον φωναχτα Θα τον γαμησω και Μας επρηξε τ αρχιδια. Θλιβερο.
Περπατανε κοπελες στο δρομο και λεει η μια στην αλλη σχεδον φωναχτα Θα τον γαμησω και Μας επρηξε τ αρχιδια. Θλιβερο.
Παπαριες κι εγω στο whatsapp μιλαω με πολλές.δεν μιλαγε μονο με αυτη αλλα εναποθεσε σημαντικο χρονο σε κάτι που τελικα ουτε απο κοντά δεν ειδε.
Σωστός ο φίλος!ας λενε οτι θελουν,δε μας αφορα ρε τυποι.αυτο που μας αφορα ειναι να βρεχουμε το πουτσο μας τακτικα.τα αλλα ειναι για καφενειοκουβεντα
Περπατανε κοπελες στο δρομο και λεει η μια στην αλλη σχεδον φωναχτα Θα τον γαμησω και Μας επρηξε τ αρχιδια. Θλιβερο.
οι λευκες γαλλιδες προτιμουν πολυ τους μαυρους και μαλιστα ασχημους μαυρους.Μαγκιά κλανιά με τους Έλληνες, και μετά χεράκι-χεράκι με τον Αφρικάνα και ρισπέκτ. Όπως βλέπω μόλις τώρα λάιβ, στο κέντρο της πόλης. :S