Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
να προσθέσω ότι με μαθηματική ακρίβεια είμαστε εκτος Ευρώπης το πολύ σε πενταετία από τώρα και μαλιστα με δική μας θέληση. .Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά

κατεγραφη.
αριθμος πρωτοκολου 001/17.8.2018 -Αρ.Μηνυματος 107254-
(ημερομηνια εξαργυρωσης της προβλεψης 2023 (+/-1 ετος)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ισχύει 1000% , το έχω διαπιστώσει και προσωπικά με γκόμενα που είχα πάει να μιλήσω και μου φέρθηκε πλήρως απαξιωτικα. Την ίδια είχα πετύχει σε Μασούτη να προωθεί ούτε καν τι μαλακία προϊόν θυμάμαι. Και με πλησίασε με το προσποιητό χαμόγελο της δουλειάς. Της μίλησα πλήρως απαξιωτικά και με αγένεια έτσι για να δει πως είναι και από την άλλη πλευρα...Εννοείται δεν πιστεύω να με θυμήθηκε , τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή.

Ε και από τότε μιλάω πάντα απαξιωτικά και πολλές φορές προσβάλλω τέτοιες καργιόλες πωλήτριες και τα προσποιητά τους χαμογελάκια. Προμόσιον , να σας αρωματίσουμε και λοιπές μαλακίες τρώνε φουλ απαξίωση και προσβολές.
Δηλαδη επειδη δεν γουσταρε να καθισει τοτε να την πηδηξεις, ερχεσαι τωρα εσυ και την μειωνεις ενω προσπαθει να βγαλει το ψωμι της. Ναι?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα παιδιά της θα είναι 50% μιγάδες, 25% λευκά, 25% μαύρα (νόμοι κληρονομικότητας του Μέντελ). Η Λένι είναι λευκή και κούκλα, σίγουρα βέβαια βάσει κληρονομικότητας έχει και τα γονίδια του μπαμπά της που θα τα σπρώξει στα παιδιά της. Είναι όμως βέβαιο ότι στο χώρο του θεάματος (στον οποίο είναι το πιθανότερο να σπρωχτούν τα παιδιά τους) το χρώμα της επιδερμίδας δεν είναι εμπόδιο, το μόνο που μετράει είναι το ταλέντο. Ο Σιλ είναι ένας δίμετρος τύπος ο οποίος αν δεν είχε πάθει λύκο, δεν θα ήταν παραμορφωμένος. Και η γυναίκα ψάχνει καλά γονίδια για να αφήσει απογόνους με καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης. Ο Σιλ απέδειξε ότι τα είχε. Γι αυτό και τον παντρεύτηκε  

Φίλε πες μου ότι κάνεις πλάκα.Με συγχωρείς αλλά όταν είσαι λευκή ξανθιά μουνάρα σαν την Χαιντι Κλουμ,κάνοντας παιδιά με τον Σιλ ρίχνεις τα γονίδιά σου στα σκουπίδια.Όπως λες κι εσύ,δες τί όμορφη κόρη έκανε με λευκό (Μπριατόρε) και τί παιδιά έχει κάνει με τον Σιλ.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Μετα απο τοσα μνημόνια και θυσίες να γυρισουμε στη δραχμη. Η απόλυτη ξεφτιλα...

μην μπερδευεσαι.
οι θυσιες δεν εγιναν για να εχουμε ενα καλυτερο μελλον οι ελληνες.
εγιναν για εναν ΚΑΙ ΜΟΝΟ λογο και βαλτε το καλα στο μυαλο σας ολοι:
υπαλληλοι, επιχειρηματιες,
δημοσιου λειτουργοι, συνταξιουχοι,
αριστεροι, κεντρωοι, δεξιοι και ακροδεξιοι

εγιναν για να μαζευτει το χρημα ΣΕ ΕΥΡΩ που υπηρχε εντος της ελληνικης επικρατειας και να αποδοθει πισω στην ΕΚΤ.
τωρα πχ ο ρυθμος πληρωμης σε Ευρω ειναι ας πουμε 3 δις το μηνα ανα μεσο ορο ετησιο και τον παρακολουθουνε, (αναλογα βεβαια τις υποχρεωσεις) ΜΟΛΙΣ αυτο καταστει ανεφικτο σε καποιο υποπολλαπλασιο του (πχ. <1ΔΙς Ή 500εκ.) ΤΟΤΕ θα μας φυγουνε είτε θα φυγουμε. ΔΕΝ θα υπαρχει πια η αναγκαια και ικανη συνθηκη να μας εχουν μεσα στο κλαμπ και βεβαια και ΕΜΕΙΣ δεν θα θελουμε πια.
ΔΗΛ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.

Σκεφτειτε αυτο: Με τον ιδιο τροπο σταματας να στιβεις ενα σφουγγαρι μολις γινει πολυ επιπονο για το χερι σου να σταζει αλλο νερο. Σταματας, παιρνεις το σφουγγαρι και το βαζεις στην ακρη ως ετοιμο πια και στεγνο (παρολο που δεν ειναι πληρως στεγνο)

Μεχρι τοτε το χρεος θα ειναι "βιωσιμο".
Τοτε και μονον τοτε θα χαρακτηριστει μη βιωσιμο και θα ξεκινησει πραγματικα η αναδιαρθρωση του.
Βεβαια τοτε τα ευρω που θα υπαρχουν στα ελληνικα χερια θα ειναι πια ελαχιστα και ετσι σε νεο/ελληνικο νομισμα πια θα ξεκινησει η οικονομια απο το σχεδν 0.

Ολα θα ηταν σωστοτερα ΕΑΝ ειχαμε τις υποδομες και πολιτικους να βγουμε ΠΡΙΝ στεγνωσει σε αυτο το βαθμο το σφουγγαρι μας.

Αυτο επρεπε να ειχε γινει μερικα χρονια πριν.

Υπαρχει κανεις απο την παρεα που δεν ξερει τους λογους που δεν το καναμε τοτε ως χωρα?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
Δηλαδη επειδη δεν γουσταρε να καθισει τοτε να την πηδηξεις, ερχεσαι τωρα εσυ και την μειωνεις ενω προσπαθει να βγαλει το ψωμι της. Ναι?

το δε γουσταρε με την προσβλητικη και απαξιωτικη απορριψη εχει καποια αποσταση.
Ναι της φερθηκα οπως μου φερθηκε , ενω ηθελε να βγαλει το ψωμι της με το υποκριτικο και ψευτικο χαμογελο της , προσπαθωντας να ψαρωσει βλακες υποψηφιους πελατες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
το δε γουσταρε με την προσβλητικη και απαξιωτικη απορριψη εχει καποια αποσταση.
Ναι της φερθηκα οπως μου φερθηκε , ενω ηθελε να βγαλει το ψωμι της με το υποκριτικο και ψευτικο χαμογελο της , προσπαθωντας να ψαρωσει βλακες υποψηφιους πελατες.
Οταν θα ερθει να σου ζητησει να τα φτιαξετε, φέρσου της κι εσυ απαξιωτικα.
Το να συμπεριφερεσαι για τον οποιονδηποτε λογο απαξιωτικα σε καποιον που εκεινη τη στιγμη προσπαθει να κερδισει το ψωμι του δειχνει τουλαχιστον μικροτητα.

Και αν σκεφθουμε και το κινητρο σου, ακομη μεγαλυτερη μικροτητα.
Αυτα απο μενα. Σκεψου τα και κοιτα μηπως κανεις καπου λαθος. Γιατι αν καταλαβα καλα, μαλλον τα εγραψες για να σου πουμε μπραβο.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Σλοβενια
Χώρα στην ΕΕ και στο ευρω
...
----Τελευταια εξελεξαν την ακροδεξια να τους κυβερναει---
...

ΔΕΝ τους εκανε μαγκες η ακροδεξια τους!
απλα οπως σε πολλες απο αυτες τις ανατολικο-κεντρικες χωρες (και οχι μονο) η ακροδεξια εχει ανοδο (για εμφανεις λογους) τωρα πια.

Εισαι Ελληνας. Και θελω να πιστευω πατριωτης. (με τη αγνη και ανιδιοτελη εννοια)
ΜΗΝ μπλεκεις θα συμβουλευα καποιον, την ακροδεξια με την σωτηρια μας. (αν υπαρξει τετοια)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Αφήστε και εγώ το ίδιο θέμα έχω, μου αρέσει μια ταμίας σε σουπερμάρκετ, αλλά δεν ξέρω πως να την προσεγγίσω! Η ίδια με καρφώνει και μου χαμογελάει, αλλά δεν μπορώ να την πετύχω κάπου μόνη της! Και μάλιστα οι καρακαξες οι συνάδελφοί της όταν στηνομαι στο ταμείο της για ψιλομιλησω λίγο ,μου λένε ελάτε από εδώ μην περιμένετε, μου κάνουν και χαλάστρα τα μπάζα!

Λοιποοοοοον... !

κατ αρχας εαν ειναι να αγχωνομαστε για κατι τοσο απλο σιγουρα κατι δεν κανουμε καλα! Και δεν φταινε οι ελληνιδες γι αυτο.
Θες να πεις οτι στερευει η φαντασια σου ΠΩς ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙς ΜΙΑ ΑΠΛΗ ταμια ΣΕ σ/μ???? Ντροπηηηη!

Απο τις πιο ευκολες περιπτωσεις!!! δες ΟΛΑ τα θετικα! παρε τα πανω σου!

-ειναι ΤΑΜΙΑΣ σε Σ/Μ ! δηλ. τι αλλο πιο απλο? ΔΕΝ μιλας για μια γιατρο/τραπεζιτισα/εφοριακο! ΤΑΜΙΑΣ!!! ελεος! εαν νιωθουμε δεος και γι αυτο...

-ειναι ΠΑΝΤΑ εκει, κι εσυ μπορεις να προετοιμαστεις, να κανεις την προσεγγιση σου οπως εσενα σε βολευει και κατα το δικο σου πλανο. Δεν υπαρχει βιασυνη - δεν φοβασαι μηπως την χασεις ή δεν την ξαναπετυχεις (περαστικη/μη μονιμη/εκτακτο ποστο)

-το ποστο εκει ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχομενο απο την δικη σου μερια - εσυ πας εκει για αγορες ακομα και 2-3 ευρω... αναγκαζεσαι... δεν φαινεσαι σαν να κανεις καποια εσκεμμενη κινηση... εισαι ενας απολυτα φυσιολογικος πελατης καθε φορα... μπορεις να πας 5 φορες σε μια ημερα ΚΑΙ ΠΑΛΙ να φαινει ως απολυτα φυσιολογικο

-να θυμασαι οτι και για εκεινη ενδεχομενως το ιδιο ενδιαφερον θα ειναι να γνωριστει με ενα αγορι σαν και σενα. Ακομα και εαν πιστευεις οτι ειναι εξω απο την δικη σου λιγκα... ειναι πολυ πιθανο να πεφτεις εξω!

Βρες τον τροπο σου - σκαρφισου τεχνασματα και εχε ετοιμες λυσεις τυπου "εαν δεν μπορει να μου δωσει το φβ της" ή "εαν εχει κοσμο στην ουρατης τι κανω" - επεξεργασου παραπλευρες διαδρομες στην προσεγγιση σου.
Κανονικα θα σου ελεγα πηγαινε εκει και just do it!
αλλα οπως παντα οταν ειμαστε αγχωμενοι και ισως χωρις πολυ εμπειρια, καλο ειναι να ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΑMAΣΙΑ ΜΑΣ και να μην εμπιστευομαστε το gut feeling της στιγμης εκεινης.

Αυτη θα ειναι η στιγμη σου! Και μονο εσυ μπορεις να την κερδισεις για σενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τύποι σημερα μου εβαλε τα γυαλια καποιος στο σουπερ μαρκετ.

Μπροστα μου, μου εδειξε τον τροπο προσεγγισης.
Οπως γεμισε τις σακουλες στο ταμειο εβγαλε χρηματα να πληρωσει. Του δινει η ταμίας τα ρεστα κι εκεινος της βαζει στο χερι μια σοκολατα μαρς.
Επρεπε να δειτε το χαμογελο της.
"Για να γλυκαινεσαι μεχρι να σχολασεις", της ειπε.

Και σκεφτομουν που το λεγαμε εδω μεσα, οτι δεν βρισκουμε τροπο προσεγγισης για τις ταμίες του σουπερ μαρκετ.
Ενιωσα πολυ ντεφορμέ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Οπως γεμισε τις σακουλες στο ταμειο εβγαλε χρηματα να πληρωσει. Του δινει η ταμίας τα ρεστα κι εκεινος της βαζει στο χερι μια σοκολατα μαρς.

Και σκεφτομουν που το λεγαμε εδω μεσα, οτι δεν βρισκουμε τροπο προσεγγισης για τις ταμίες του σουπερ μαρκετ.
Ενιωσα πολυ ντεφορμέ.

Και μετά στο τηλέφωνο με την κολλητή της θα λέει 'σήμερα ένας μαλάκας πελάτης μου έδωσε μια μαρς και μου είπε αυτό.Τί άλλο θα σκεφτούν οι μαλάκες μπας και γαμήσουν;'

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.495
Πόντοι
4.587

Ενιωσα πολυ ντεφορμέ.
σωστη κινηση αλλα ημιτελης..μετα?

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.704
Πόντοι
206
Kαι ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σωστη κινηση αλλα ημιτελης..μετα?
E προφανως εκεινη την ωρα δεν εγινε κατι αλλο. Αλλά εμεις μιλαμε για "προσεγγιση". Η προσεγγιση εγινε. Τωρα πλεον αυτή τον θυμαται. Ειναι θεμα εκείνου το πώς θα περασει στα περαιτερω.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.495
Πόντοι
4.587
E προφανως εκεινη την ωρα δεν εγινε κατι αλλο. Αλλά εμεις μιλαμε για "προσεγγιση". Η προσεγγιση εγινε. Τωρα πλεον αυτή τον θυμαται. Ειναι θεμα εκείνου το πώς θα περασει στα περαιτερω.
Αν τον θυμαται η θα τον "ξεχασει" δεν το ξερεις.η προσεγγιση δεν γινεται με δοσεις αν θες να χει αποτελεσμα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν θα πω οτι ειναι ετσι η αλλιως.ολοι ομως οι "ινστρουχτορες" της ερωτικης τεχνης εχουν πει οτι ο αιφνιδιασμος εχει τα καλυτερα αποτελεσματα.δεν πρεπει οσο το δυνατον να αφηνεις χωρο να σε "κοψει" η γυναικα.το χω δει αυτο παραστατικα μπροστα μου,με γνωστο ,τελειως χαζο,καμμια ιδεα απο γυναικες και πως να μιλησει,εμφανισιακα μετριος ,δεν ειχε ποτε γκομενα 35 φευγα,κατα λαθος μεσα στις πρωτες του 10 κουβεντες να ζηταει το τηλ απο εμφανισιμη αλβανιδουλα της γειτονιας κ αυτη να του το δινει.το απογεμα βεβαια μολις την πηρε,αυτη το καλοσκεφτηκε κ του ειπε αστο καλυτερα  :cheesy:
Ε αρα σε τι τον ωφελησε ο αιφνιδιασμος?

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.495
Πόντοι
4.587
Α οχι, νομιζω οτι κάνεις λαθος σε αυτο.
Δεν θα πω οτι ειναι ετσι η αλλιως.ολοι ομως οι "ινστρουχτορες" της ερωτικης τεχνης εχουν πει οτι ο αιφνιδιασμος εχει τα καλυτερα αποτελεσματα.δεν πρεπει οσο το δυνατον να αφηνεις χωρο να σε "κοψει" η γυναικα.το χω δει αυτο παραστατικα μπροστα μου,με γνωστο ,τελειως χαζο,καμμια ιδεα απο γυναικες και πως να μιλησει,εμφανισιακα μετριος ,δεν ειχε ποτε γκομενα 35 φευγα,κατα λαθος μεσα στις πρωτες του 10 κουβεντες να ζηταει το τηλ απο εμφανισιμη αλβανιδουλα της γειτονιας κ αυτη να του το δινει.το απογεμα βεβαια μολις την πηρε,αυτη το καλοσκεφτηκε κ του ειπε αστο καλυτερα  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom