poutsoskabilos2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2018
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
ο νομος πικερ εγγυηση
Να να πάει να καταστραφεί το παλικάρι με τα αρρωστημένα μυαλά των περισσοτέρων εδώ μέσα!!
ο νομος πικερ εγγυηση
ο νομος πικερ εγγυηση
Παιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?
Έχω φάει πολλά σουβλάκια μύστη μου. Αλλά τέτοιο τούμπανο εκτός μπουρδέλου δεν έχω φάει. Θα δεχόταν για 5λεπτο σεξ άραγε? Ένα χύσιμο στα γρήγορα θέλω μόνο.
Και γω δεν έχω φίλους τύπε μου. Τι πάει να πει αυτό? Ότι είμαι αντικοινωνικός ή μήπως δεν γουστάρω να έχω ψευτοφιλίες και να τρωω στην μάπα την συμφεροντολογική συμπεριφορά τους?τι αμαξι τυπε?
κ πως γινεται να μην εχεις καθολου φιλους??
Και γω δεν έχω φίλους τύπε μου. Τι πάει να πει αυτό? Ότι είμαι αντικοινωνικός ή μήπως δεν γουστάρω να έχω ψευτοφιλίες και να τρωω στην μάπα την συμφεροντολογική συμπεριφορά τους?
Ρε γουστάρω να την χύσω αυτήν χωρίς να προσπαθήσω να την βγάλω γκόμενα. Που βλέπεις την πυρφορίασει εδώ? Πυρφόρος θα ήμουν αν προσπαθούσα να την βγάλω γκόμενα και να της κάνω τα χατίρια. Τώρα την βλέπω σαν σκεύος απόλαυσης μόνο.
Ρε γουστάρω να την χύσω αυτήν χωρίς να προσπαθήσω να την βγάλω γκόμενα. Που βλέπεις την πυρφορίασει εδώ? Πυρφόρος θα ήμουν αν προσπαθούσα να την βγάλω γκόμενα και να της κάνω τα χατίρια. Τώρα την βλέπω σαν σκεύος απόλαυσης μόνο.πανε καμια ταυλανδη η κιεβο η βουλγαρια ρε μην τα δινρεις στην ελλεηνιδα παλιοπιρφορε
Στα ρχιδια μου δεν έχω ανάγκη από παρέες. Ποτέ δεν πίστεψα σε φιλίες και κουραφέξαλα. Αυτά είναι για του αφελήςμαλλον
Στα ρχιδια μου δεν έχω ανάγκη από παρέες. Ποτέ δεν πίστεψα σε φιλίες και κουραφέξαλα. Αυτά είναι για του αφελής
Μπα θέλω φουλ πρόγραμμακ γιατι δεν την χουφτωνεις τσαμπα?
Παιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?
Εγώ παντρεμένος είμαι δεν θέλω σχέση. Εσείς που είστε ελεύθεροι κάντε τους δύσκολους να στρώσουν χαρακτήρα. Δεν έχω το κουράγιο να σπάσω τα ρχιδια μου μέχρι να μου κάτσει η άλλη. Πλερώ τοις μετρητοίς και γεια σαςκαλα μλκας εισαι
θα σπρωξεις 1χιλ σε ελλειινιδα
κ μετα λεμε τι τρεχει με τις ελλεεινιδες
Είχα μια φαγούρα και γω αν με θέλουν ή όχι...δεν σε θελει κανενας δηλαδη :'( :'( :'(
Και γω δεν έχω φίλους τύπε μου.
δεν εχω φιλους
Θα φτιάξουμε σύλλογο σιγά σιγά γιατί μαζευόμαστε πολλοίΔεν πειραζει τυπε, ουτε o Dopas ειχε. :S :S :S
Σιγα τον πακτωλο...Παιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?
Βγάζεις περισσότερα εσύ σε δυο μέρες?Σιγα τον πακτωλο...
Πρώτον, εξαρταται.Βγάζεις περισσότερα εσύ σε δυο μέρες?
Γιατί να μην θαμπώσει το μωρό, όταν θέλει ενάμιση μήνα με υποκλίσεις και ατελείωτες ώρες δουλειάς να τα βγάλει? Τις έχεις για πιο ακριβές τις Ελληνίδες?Πρώτον, εξαρταται.
Δευτερον, τι σχεση εχει αυτο? Επειδη εσυ δηλαδη εβγαλες σε μια μερα εναμισι χιλιαρικο, αυτο σημαινει οτι ντε και καλα θα πρεπει να σου κατσει η πωλητρια απεναντι αν της κουνησεις δυο πεντακοσαρικα?
Σιγα τα λεφτα που θα θαμπωθει δηλαδη.