Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?

πανε καμια ταυλανδη η κιεβο η βουλγαρια ρε μην τα δινρεις στην ελλεηνιδα παλιοπιρφορε  
:s&m_3: :s&m_3: :uglystupid: :orchestra:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έχω φάει πολλά σουβλάκια μύστη μου. Αλλά τέτοιο τούμπανο εκτός μπουρδέλου δεν έχω φάει. Θα δεχόταν για 5λεπτο σεξ άραγε? Ένα χύσιμο στα γρήγορα θέλω μόνο.

εισαι τοσο μαλακας?

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
τι αμαξι τυπε?

κ πως γινεται να μην εχεις καθολου φιλους??
Και γω δεν έχω φίλους τύπε μου. Τι πάει να πει αυτό? Ότι είμαι  αντικοινωνικός ή μήπως δεν γουστάρω να έχω ψευτοφιλίες και να τρωω στην μάπα την συμφεροντολογική συμπεριφορά τους?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και γω δεν έχω φίλους τύπε μου. Τι πάει να πει αυτό? Ότι είμαι  αντικοινωνικός ή μήπως δεν γουστάρω να έχω ψευτοφιλίες και να τρωω στην μάπα την συμφεροντολογική συμπεριφορά τους?

μαλλον

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε γουστάρω να την χύσω αυτήν χωρίς να προσπαθήσω να την βγάλω γκόμενα. Που βλέπεις την πυρφορίασει εδώ? Πυρφόρος θα ήμουν  αν προσπαθούσα να την βγάλω γκόμενα και να της κάνω τα χατίρια. Τώρα την βλέπω σαν σκεύος απόλαυσης μόνο.

κ γιατι δεν την χουφτωνεις τσαμπα?

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
πανε καμια ταυλανδη η κιεβο η βουλγαρια ρε μην τα δινρεις στην ελλεηνιδα παλιοπιρφορε 
:s&m_3: :s&m_3: :uglystupid: :orchestra:
Ρε γουστάρω να την χύσω αυτήν χωρίς να προσπαθήσω να την βγάλω γκόμενα. Που βλέπεις την πυρφορίασει εδώ? Πυρφόρος θα ήμουν  αν προσπαθούσα να την βγάλω γκόμενα και να της κάνω τα χατίρια. Τώρα την βλέπω σαν σκεύος απόλαυσης μόνο.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Παιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?

καλα μλκας εισαι
θα σπρωξεις 1χιλ σε ελλειινιδα :idiot: :idiot:
κ μετα λεμε τι τρεχει με τις ελλεεινιδες :2funny: :2funny: :2funny:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
καλα μλκας εισαι
θα σπρωξεις 1χιλ σε ελλειινιδα :idiot: :idiot:
κ μετα λεμε τι τρεχει με τις ελλεεινιδες :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ παντρεμένος είμαι δεν θέλω σχέση. Εσείς που είστε ελεύθεροι κάντε τους δύσκολους να στρώσουν χαρακτήρα. Δεν έχω το κουράγιο να σπάσω τα ρχιδια μου μέχρι να μου κάτσει η άλλη. Πλερώ τοις μετρητοίς και γεια σας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σιγα τον πακτωλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βγάζεις περισσότερα εσύ σε δυο μέρες?
Πρώτον, εξαρταται.

Δευτερον, τι σχεση εχει αυτο? Επειδη εσυ δηλαδη εβγαλες σε μια μερα εναμισι χιλιαρικο, αυτο σημαινει οτι ντε και καλα θα πρεπει να σου κατσει η πωλητρια απεναντι αν της κουνησεις δυο πεντακοσαρικα?

Σιγα τα λεφτα που θα θαμπωθει δηλαδη.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πρώτον, εξαρταται.

Δευτερον, τι σχεση εχει αυτο? Επειδη εσυ δηλαδη εβγαλες σε μια μερα εναμισι χιλιαρικο, αυτο σημαινει οτι ντε και καλα θα πρεπει να σου κατσει η πωλητρια απεναντι αν της κουνησεις δυο πεντακοσαρικα?

Σιγα τα λεφτα που θα θαμπωθει δηλαδη.
Γιατί να μην θαμπώσει το μωρό, όταν θέλει ενάμιση μήνα με υποκλίσεις και ατελείωτες ώρες δουλειάς να τα βγάλει? Τις έχεις για πιο ακριβές τις Ελληνίδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom