Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί να μην θαμπώσει το μωρό, όταν θέλει ενάμιση μήνα με υποκλίσεις και ατελείωτες ώρες δουλειάς να τα βγάλει? Τις έχεις για πιο ακριβές τις Ελληνίδες?
Δεν αμφισβητω οτι υπαρχουν καποιες που θα καθονταν και για λιγοτερα. Αλλά θα πρεπει να μιλαμε για καποια με "ευκαμπτη" ηθικη. Αν ειναι καποια χωρις τετοια χαρακτηριστικα, θεωρω οτι το χιλιαρικο δεν ειναι σημαντικο κινητρο. Αν ηταν 15-20 χιλιαρικα, εκει οντως θεωρω οτι καμπτεται η οποιαδηποτε. Αυτο εννοω. Μην παρεξηγηθω. Ούτε ειπα οτι το χιλιαρικο ειναι φραγκοδιφραγκα. Καλη τυχη παντως

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Δεν αμφισβητω οτι υπαρχουν καποιες που θα καθονταν και για λιγοτερα. Αλλά θα πρεπει να μιλαμε για καποια με "ευκαμπτη" ηθικη. Αν ειναι καποια χωρις τετοια χαρακτηριστικα, θεωρω οτι το χιλιαρικο δεν ειναι σημαντικο κινητρο. Αν ηταν 15-20 χιλιαρικα, εκει οντως θεωρω οτι καμπτεται η οποιαδηποτε. Αυτο εννοω. Μην παρεξηγηθω. Ούτε ειπα οτι το χιλιαρικο ειναι φραγκοδιφραγκα. Καλη τυχη παντως
Το συμπέρασμα μου είναι να μην το δοκιμάσω και εσύ σαν δικηγόρος θα ξέρεις καλύτερα...Την δουλειά να την χάσω χεστηκα, αλλα μην τρέχω σε δικαστήρια μετά και πληρώνω δεκαπλάσια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το συμπέρασμα μου είναι να μην το δοκιμάσω και εσύ σαν δικηγόρος θα ξέρεις καλύτερα...Την δουλειά να την χάσω χεστηκα, αλλα μην τρέχω σε δικαστήρια μετά και πληρώνω δεκαπλάσια...
Το να πεις σε καποια "σου προσφερω 1000 ευρω για να κανουμε σεξ" δεν ειναι ποινικο αδικημα. Απο την αλλη μού φαινεται καπως "ξενερωτο". Εσενα μαλλον σε φτιαχνει η ολη φαση σαν εικονα, αλλά θεωρω οτι δεν θα εχει αποτελεσμα και θα το μετανιωσεις κιολας. Ασε που κανενας δεν μας εγγυαται οτι το συγκεκριμενο κοριτσι αξιζει 1000 ευρω.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Γιατί να μην θαμπώσει το μωρό, όταν θέλει ενάμιση μήνα με υποκλίσεις και ατελείωτες ώρες δουλειάς να τα βγάλει? Τις έχεις για πιο ακριβές τις Ελληνίδες?

Απο την στιγμη που δουλέυει σκληρά χλωμο να ενδώσει
οι πουτανες ειναι τεμπέλες

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Το να πεις σε καποια "σου προσφερω 1000 ευρω για να κανουμε σεξ" δεν ειναι ποινικο αδικημα. Απο την αλλη μού φαινεται καπως "ξενερωτο". Εσενα μαλλον σε φτιαχνει η ολη φαση σαν εικονα, αλλά θεωρω οτι δεν θα εχει αποτελεσμα και θα το μετανιωσεις κιολας. Ασε που κανενας δεν μας εγγυαται οτι το συγκεκριμενο κοριτσι αξιζει 1000 ευρω.
Εμένα με φτιάχνει το πως θα αντιδράσει μόλις της το προτείνω. Θα ήμουν πολύ περίεργος να το δω, γιατί το παίζει και ντίβα. Δεν βλέπω φως στην υπόθεση. Θα με ξενερώσει με καμιά υστερία που θα την πιάσει και θα μου πέσει δια παντός μετά  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εμένα με φτιάχνει το πως θα αντιδράσει μόλις της το προτείνω. Θα ήμουν πολύ περίεργος να το δω, γιατί το παίζει και ντίβα. Δεν βλέπω φως στην υπόθεση. Θα με ξενερώσει με καμιά υστερία που θα την πιάσει και θα μου πέσει δια παντός μετά  :S
Το χειροτερο ειναι να αρχισει να ουρλιαζει "για ποια με περασες, ακουστε τι μου ειπε" και να σε κανει βουκινο.

Εγω στη θεση σου αν με εξιταριζε το θεμα, θα το προτεινα σε καποια φιλη μου κατ' ιδιαν, να ειμαι σιγουρος τουλαχιστον οτι δεν θα με κραξει πανελληνιως, αντε να μου εκοβε την καλημερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το θεμα του "reaction" στο πεσιμο ειναι κατι σημαντικο παντως, θεωρω οτι ισως αξιζε και σχετικο θρεντ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
η λυση ειναι μια χονδρικα, το ιδιο το κρατος να οργανωσει σε πρωτη φαση μια προσπαθεια να ζευγαρωνει ανδρες με γυναικες συμφωνα με τα γουστα των ανδρων ταυτοχρονα να περιοριστουν δραστικα τα δικαιωματα των γυναικων σε καθε επιπεδο και η χωρα να ιοθετησει ενα σταλινικο οικονομικο μοντελο

αυτο σημαινει βεβαια αποχωρηση απο τον "πολιτισμενο" κοσμο
εκπληκτικη ιδεα που πιθανοτατα θα υιοθετηθει απο το κινημα του πικερισμου
θα οργανωσουμε στον ερωτικο τομεα ενα συστημα σαν αυτο της αρχαιας σπαρτης οπου οι ελλεεινιδες θα παιρνονται απο νηπια απο την οικογενεια τους, θα διαπαιδαγωγουνται καταλληλα και οταν ενηλικιωθουν θα ζευγαρωνονται υποχρεωτικα με αντρα συμφωνα με τα γουστα του τελευταιου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η λυση ειναι μια χονδρικα, το ιδιο το κρατος να οργανωσει σε πρωτη φαση μια προσπαθεια να ζευγαρωνει ανδρες με γυναικες συμφωνα με τα γουστα των ανδρων
Τύπε δεν ξερω αν θα σε προβληματισει αυτο που θα πω, αλλά την ιδια αποψη ακριβως ειχα οταν ημουν 12 ετων

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Το χειροτερο ειναι να αρχισει να ουρλιαζει "για ποια με περασες, ακουστε τι μου ειπε" και να σε κανει βουκινο.

Εγω στη θεση σου αν με εξιταριζε το θεμα, θα το προτεινα σε καποια φιλη μου κατ' ιδιαν, να ειμαι σιγουρος τουλαχιστον οτι δεν θα με κραξει πανελληνιως, αντε να μου εκοβε την καλημερα
Σωστός αυτό εννοώ και γω! Το ρεζίλεμα δεν παλεύεται! Αχ είχα φίλες θα τις είχα πηδήξει τζάμπα, όχι να πληρώσω. Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν παίζει κατά την γνώμη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εκπληκτικη ιδεα που πιθανοτατα θα υιοθετηθει απο το κινημα του πικερισμου
θα οργανωσουμε στον ερωτικο τομεα ενα συστημα σαν αυτο της αρχαιας σπαρτης οπου οι ελλεεινιδες θα παιρνονται απο νηπια απο την οικογενεια τους, θα διαπαιδαγωγουνται καταλληλα και οταν ενηλικιωθουν θα ζευγαρωνονται υποχρεωτικα με αντρα συμφωνα με τα γουστα του τελευταιου
Υποθετω οτι η σπαρτιατικη διαπαιδαγωγηση των κοριτσιων θα απετρεπε να ειχαμε 18χρονες χοντρες τύπε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Υποθετω οτι η σπαρτιατικη διαπαιδαγωγηση των κοριτσιων θα απετρεπε να ειχαμε 18χρονες χοντρες τύπε
εννοειται τυπε
οι αδιορθωτες (κακασχημες κλπ) θα ριχνονταν στον ερωτικο καιαδα
οι υπολοιπες θα ζουσαν απο 6 χρονων σε κρατικες κατασκηνωσεις οπου θα εκπαιδευονταν στα γραμματα απο δασκαλους και στο σεβασμο του αντρα απο ιαπωνεζες γκεισες και φυσικα θα ακολουθουσαν αυστηρο διαιτολογιο χωρις σνακς, γλυκα και αναψυκτικα σαν τις ρωσιδες στον κομμουνισμο που απο την αναφαγια δεν ειχαν ουτε κυτταριτιδα
εννοειται οτι θα υπηρχε και γυμναστικη (κατα προτιμηση αθλημα που σμιλευει το γυναικειο σωμα με ωραιο τροπο) οπως τεννις η αερομπικ
στα 18 τους το κρατος θα τις προωθουσε στα δημοσια επιλεκτηρια οπου θα περπατουσαν πανω κατω με λευκους χιτωνες και θα προσερχονταν οι αντρες για να επιλεξουν την καταλληλη συμφωνα με τα γουστα τους
αν περισσοτεροι ηθελαν την ιδια, θα κρινοταν στα εκτος εδρας γκολ και αν κι εκει υπηρχε ισοπαλια θα γινοταν δημοσια κληρωση
εν συνεχεια θα γινοταν υποχρεωτικα γαμος και η ελλεεινιδα σε περιπτωση γκρινια, πρηξοπουτσισμου, μοιχιας η συζυγικης αποχης θα τιμωρουταν με θανατο
αυτα πρεπει να προωθηθουν καποια στιγμη και ο πικερισμος οταν γινει κομμα και κατεβει αυτοδυναμα θα τα φερει στη δημοσια ατζεντα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
η λυση ειναι μια χονδρικα, το ιδιο το κρατος να οργανωσει σε πρωτη φαση μια προσπαθεια να ζευγαρωνει ανδρες με γυναικες συμφωνα με τα γουστα των ανδρων ταυτοχρονα να περιοριστουν δραστικα τα δικαιωματα των γυναικων σε καθε επιπεδο και η χωρα να ιοθετησει ενα σταλινικο οικονομικο μοντελο

αυτο σημαινει βεβαια αποχωρηση απο τον "πολιτισμενο" κοσμο
Το κράτος; Μέχρι το '50 που επικρατούσε πατριαρχία αυτή τη δουλειά την αναλάμβαναν οι πατεράδες των κοριτσιών. Σίγουρα θα είχαμε όλοι γυναίκα έτοιμη έτσι, αλλά το θέμα είναι και αν θα μας άρεσε την πρώτη που γνωρίζαμε να την παντρευτούμε για πάντα. Όποιου του αρέσει η σεξουαλική ποικιλία, απλά το ξεχνάει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το κράτος; Μέχρι το '50 που επικρατούσε πατριαρχία αυτή τη δουλειά την αναλάμβαναν οι πατεράδες των κοριτσιών. Σίγουρα θα είχαμε όλοι γυναίκα έτοιμη έτσι, αλλά το θέμα είναι και αν θα μας άρεσε την πρώτη που γνωρίζαμε να την παντρευτούμε για πάντα. Όποιου του αρέσει η σεξουαλική ποικιλία, απλά το ξεχνάει.
Και ποιος σου ειπε οτι αυτην που σου εδιναν το 50, ηταν αυτη που θα πηδαγες μονο στη ζωη σου? Εκεινη δεν πηδιοταν ποτέ με αλλον, οχι εσυ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Και ποιος σου ειπε οτι αυτην που σου εδιναν το 50, ηταν αυτη που θα πηδαγες μονο στη ζωη σου? Εκεινη δεν πηδιοταν ποτέ με αλλον, οχι εσυ.
Και άμα τις γυναίκες τις είχαν όλες μαντρωμένες για να μην κάνουν σεξ εκτός γάμου και μόνο με τον άντρα τους αν είναι παντρεμένες, ποια υποτίθεται ότι θα ξενοπηδούσα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και άμα τις γυναίκες τις είχαν όλες μαντρωμένες για να μην κάνουν σεξ εκτός γάμου και μόνο με τον άντρα τους αν είναι παντρεμένες, ποια υποτίθεται ότι θα ξενοπηδούσα;
:-(

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

εχω ακουσει ιστοριες απο 80χρονους που ελειπαν καιρο απο τα σπιτια τοπυς στις δουλειες (εμποροι ξυλειας) τη δεκαετια του 50

πηγαιναν στις πολεις τις γειτονικες και ρωτουσαν που εχει ελευθερων ηθων γυναικες για να αδειασουν τα παπαρια τους

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Τύπε δεν ξερω αν θα σε προβληματισει αυτο που θα πω, αλλά την ιδια αποψη ακριβως ειχα οταν ημουν 12 ετων

μια μορφη της προτασης μου ειναι τα πετυχημενα κιμπουτς στο ισραηλ

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
εννοειται τυπε
οι αδιορθωτες (κακασχημες κλπ) θα ριχνονταν στον ερωτικο καιαδα
οι υπολοιπες θα ζουσαν απο 6 χρονων σε κρατικες κατασκηνωσεις οπου θα εκπαιδευονταν στα γραμματα απο δασκαλους και στο σεβασμο του αντρα απο ιαπωνεζες γκεισες και φυσικα θα ακολουθουσαν αυστηρο διαιτολογιο χωρις σνακς, γλυκα και αναψυκτικα σαν τις ρωσιδες στον κομμουνισμο που απο την αναφαγια δεν ειχαν ουτε κυτταριτιδα
εννοειται οτι θα υπηρχε και γυμναστικη (κατα προτιμηση αθλημα που σμιλευει το γυναικειο σωμα με ωραιο τροπο) οπως τεννις η αερομπικ
στα 18 τους το κρατος θα τις προωθουσε στα δημοσια επιλεκτηρια οπου θα περπατουσαν πανω κατω με λευκους χιτωνες και θα προσερχονταν οι αντρες για να επιλεξουν την καταλληλη συμφωνα με τα γουστα τους
αν περισσοτεροι ηθελαν την ιδια, θα κρινοταν στα εκτος εδρας γκολ και αν κι εκει υπηρχε ισοπαλια θα γινοταν δημοσια κληρωση
εν συνεχεια θα γινοταν υποχρεωτικα γαμος και η ελλεεινιδα σε περιπτωση γκρινια, πρηξοπουτσισμου, μοιχιας η συζυγικης αποχης θα τιμωρουταν με θανατο
αυτα πρεπει να προωθηθουν καποια στιγμη και ο πικερισμος οταν γινει κομμα και κατεβει αυτοδυναμα θα τα φερει στη δημοσια ατζεντα

αυτα τα πρεσβευει ο ιφικρατης αμυρας και ηδη εφαρμοζονται στην βορειο κορεα (η διαπαιδαγωγηση των γυναικων)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom