Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Sιγα τα λεφτα ρε μπενεντικτ...

δηλαδη ο τυπος που κερδισε χτες, 4.5 χαρτια στο τζοκερ τι πρεπει να κανει???

να αγορασει ενα γιωτ γεματο πουτανες, κοκα και ξυδια και να γυρισει ολη την γη απο το ενα ακρο της ως το αλλο, (με προσοχη μη πεσει στο τελος της στο γκρεμο!) :erection:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
και μετα απορειτε γιατι η πυρφοριαση διατηρειται

βαζετε και ενα ακομη λιαθαρακι στην καταστροφη της χωρας

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Άμα πάει με βίζιτα, θα του βγει πολύ πιο οικονομικά. Πάτε καλά;

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
οχι κατευθειαν στα ισα λες διαθετω ενα χιλιαρικο για παρτι σου να παμε να περασουμε καλα σ' ενα ξενοδοχειο

δειχνεις και το χιλιαρικο και αυτηνης της γυαλιζει το ματι απο τα φραγκα

τοσο απλα, αν κατσει εκατσε πολλες οι πιθανοτητες
Ειναι και Κηφισιώτισα η άτιμη και με τουπέ χιλίων καρδιναλίων. Φοβάμαι μην με κάνει ρόμπα η ξεκωλιάρα.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Sιγα τα λεφτα ρε μπενεντικτ...

δηλαδη ο τυπος που κερδισε χτες, 4.5 χαρτια στο τζοκερ τι πρεπει να κανει???

να αγορασει ενα γιωτ γεματο πουτανες, κοκα και ξυδια και να γυρισει ολη την γη απο το ενα ακρο της ως το αλλο, (με προσοχη μη πεσει στο τελος της στο γκρεμο!) :erection:
Δεν είπα ότι γαμάω και δέρνω με αυτά, αλλά για ένα 5λεπτο πήδημα νομίζω είναι καλό δέλεαρ το χιλιάρικο. Έτσι και αλλιώς εύκολα τα έβγαλα και γουστάρω να τα κάψω για την καύλα μου.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
αμα δωσει ενα χιλιαρικο για 5 λεπτα αυτοματως ανεβαζει υπερτερα της αξια της και θα σηκωθει η μυτη της μεχρι το ταβανι στους επομενους

οσοι γεροι το κανουν αυτο δρουν εναντιον γων συμπατριωτων τους και ειδικοτερα των νεων που θα συνεχιζουν να μην μπορουν να προσεγγισουν ουτε θηλυκη γατα,πραγμα που σημαινει λιγοτερες γεννησεις,χαμηλοτεροι μισθοι και χαμηλοτερη συνταξη για τον λιγουρη γερο,κυκλος πανε αυτα

ε ρε Χιο που χρειαζονται μερικοι :2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.750
Πόντοι
506
αμα δωσει ενα χιλιαρικο για 5 λεπτα αυτοματως ανεβαζει υπερτερα της αξια της και θα σηκωθει η μυτη της μεχρι το ταβανι στους επομενους

οσοι γεροι το κανουν αυτο δρουν εναντιον γων συμπατριωτων τους και ειδικοτερα των νεων που θα συνεχιζουν να μην μπορουν να προσεγγισουν ουτε θηλυκη γατα,πραγμα που σημαινει λιγοτερες γεννησεις,χαμηλοτεροι μισθοι και χαμηλοτερη συνταξη για τον λιγουρη γερο,κυκλος πανε αυτα

Τυπε κοντραρεις τον σαντ μαν δυνατα

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496

32 είμαι ακόμα μύστη μου! Ο Έλληνας δεν γαμάει έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό το περιγράφει ο Στέφανος σε άλλο βίντεο που κάνει με τον πορνομετανάστη μας! :respect:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
32 είμαι ακόμα μύστη μου! Ο Έλληνας δεν γαμάει έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό το περιγράφει ο Στέφανος σε άλλο βίντεο που κάνει με τον πορνομετανάστη μας! :respect:

αυτο που θελω να πω ειναι ο τι πρεπει ο ελληναρας (δεν αναφεορμαι σε σενα συγκεκριμενα) να κοιταει την συνολικη εικονα και οτι παει κυκλος η ολη κατασταση

εφαρμοστειτε mgtow σταση απεναντι στις γυναικες ειτε ειστε παντρεμενοι ειτε οχι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.457
Πόντοι
3.936
Mε κάλεσε ελλεινίδα φίλη μου στο εξοχικό της σε κοντινό νησί για διακοπές. Και βρέθηκα να έχω τους γονείς της στον πρώτο όροφο πάνω απο το κεφάλι μου, που είχαν έρθει επίσης.  :S  Στο δίπλα διαμέρισμα όλως τυχαίως, βρέθηκε ο αδελφός της με την γυναίκα του, και τα παιδιά τους. Σούπερ ελλεινιδίαση ξενερουά και αντικούκου όλη η κατάσταση. Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.  :S

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Mε κάλεσε ελλεινίδα φίλη μου στο εξοχικό της σε κοντινό νησί για διακοπές. Και βρέθηκα να έχω τους γονείς της στον πρώτο όροφο πάνω απο το κεφάλι μου, που είχαν έρθει επίσης.  :S  Στο δίπλα διαμέρισμα όλως τυχαίως, βρέθηκε ο αδελφός της με την γυναίκα του, και τα παιδιά τους. Σούπερ ελλεινιδίαση ξενερουά και αντικούκου όλη η κατάσταση. Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.  :S
Τυπε σε πηγενανε για σογαμπρο. Απ' του λύκου το στόμα γλιτωσες

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Εφαρμόζω το μπενάκης- βγαινάκης και όλα καλά.. Δεν ιδρώνει το αυτί μου τύπε.
Πρόσεχε μόνο τυπε την επόμενη φορά που θα είσαι μπενακης μην σου φράξουν την οδό τα σόγια της λεγαμενης την ώρα του βγαινακη! :S

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Mε κάλεσε ελλεινίδα φίλη μου στο εξοχικό της σε κοντινό νησί για διακοπές. Και βρέθηκα να έχω τους γονείς της στον πρώτο όροφο πάνω απο το κεφάλι μου, που είχαν έρθει επίσης.  :S  Στο δίπλα διαμέρισμα όλως τυχαίως, βρέθηκε ο αδελφός της με την γυναίκα του, και τα παιδιά τους. Σούπερ ελλεινιδίαση ξενερουά και αντικούκου όλη η κατάσταση. Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.   :S
Προφανώς πήγες να γαμήσεις, αλλά μαζεύτηκαν τα σόγια και στην έσπασαν. Και να θες έτσι να δεις κάποια σοβαρά και να κάνεις σχέση, σε απωθεί αυτή η πίεση και λογικό είναι. Εγώ με την γυναίκα μου δεν είχα κλείσει ούτε μισό χρόνο σχέση και ο πατέρας της έριχνε σπόντες για να καταλάβει που το πάω. Από την μία λογικό είναι, αλλά αν τον πιέζεις τον άλλον έρχεται αντίθετο αποτέλεσμα. Και γω αν είχα κόρη δεν θα θελα να γαμιέται με πολλούς, αλλά μπορεί να ήταν πουτανάκι, οπότε θα σταματούσα να έδινα σημασία.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.457
Πόντοι
3.936
Πρόσεχε μόνο τυπε την επόμενη φορά που θα είσαι μπενακης μην σου φράξουν την οδό τα σόγια της λεγαμενης την ώρα του βγαινακη! :S
θα μου κλάσουν.. Χωρίς την δική μου συναίνεση δεν γίνεται τίποτε..
Ήμουν το νούμερο 100(3), και κατα τα άλλα θέλει και αποκατάσταση;
Λες και έκανα κάτι το ανεπανόρθωτο.  Εεε, τότε είναι για γέλια και για κλάματα,όλη η κατάσταση..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.457
Πόντοι
3.936
Προφανώς πήγες να γαμήσεις, αλλά μαζεύτηκαν τα σόγια και στην έσπασαν. Και να θες έτσι να δεις κάποια σοβαρά και να κάνεις σχέση, σε απωθεί αυτή η πίεση και λογικό είναι. Εγώ με την γυναίκα μου δεν είχα κλείσει ούτε μισό χρόνο σχέση και ο πατέρας της έριχνε σπόντες για να καταλάβει που το πάω. Από την μία λογικό είναι, αλλά αν τον πιέζεις τον άλλον έρχεται αντίθετο αποτέλεσμα. Και γω αν είχα κόρη δεν θα θελα να γαμιέται με πολλούς, αλλά μπορεί να ήταν πουτανάκι, οπότε θα σταματούσα να έδινα σημασία.
Με την έμμεση και άμμεση πίεση που μου ασκήθηκε την έκανα.. 
Τι σοβαρό και αστείο, αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει..
Όσο για τις γυναίκες ο κουβάς σκουριάζει, το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δγλαδη εγω που δεν εχω κυκλο ουτε φιλους
Ειμαι ανεργος παρολο που εχω εισοδηματα
Δεν εχω μπλαμπλα καθολου παροτι εμφανισημος

Σ αυτη τη πουτανα τη χωρα εχω 0,000000001% πιθανοτητες να συναψω σχεση με ελεεινηδα...

Αρα τι μου μενει; Να δεσω μια πετρα στο λαιμο και να πεσω στη θαλασσα;;;

:S

ο νομος πικερ εγγυηση  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και αμαξι ολοκαινουριο εχω και χιουμορ εχω , μορφωμενος ειμαι, εξυπνος...ολα τα χω...

Απλα υστερω στο φαινεσθαι που ειναι απαραιτητο για να γαμησεις σ αυτη τη πουστοχωρα...

Εχω 2 μειον που με καταδικαζουν

1. Δεν εχω καθολου φιλους/κυκλο
2. Δεν εχω επαγγελμα αυτη τη στιγμη...

Αλλιως και το θεμα του λεγειν ξεπερνιεται με λιγο χιουμορακι πχ...

Τι να κανω... πρεπει να το παρω αποφαση οτι θα πεθανω μπακουρος!

:S

τι αμαξι τυπε?

κ πως γινεται να μην εχεις καθολου φιλους??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom