Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Παιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?
Καλύτερα κράτα τα να τα φας σε σουβλάκια...

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Καλύτερα κράτα τα να τα φας σε σουβλάκια...
Έχω φάει πολλά σουβλάκια μύστη μου. Αλλά τέτοιο τούμπανο εκτός μπουρδέλου δεν έχω φάει. Θα δεχόταν για 5λεπτο σεξ άραγε? Ένα χύσιμο στα γρήγορα θέλω μόνο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχω φάει πολλά σουβλάκια μύστη μου. Αλλά τέτοιο τούμπανο εκτός μπουρδέλου δεν έχω φάει. Θα δεχόταν για 5λεπτο σεξ άραγε? Ένα χύσιμο στα γρήγορα θέλω μόνο.

δεν αξιζει φιλε 1000 ευρω για 5 λεπτα πηδημα

μηπως να το ξανασκεφτεις καλυτερα

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?

Πηδα 2-3 βιζιτες  :knockinb:
κι ασε την Ελεεινιδα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ειναι αφύσικο παντως πως χανουν το ενστικο της μητρότητας. Υπερισχύει η γνώση τους ότι είναι παντελώς άχρηστες να μεγαλώσουν παιδιά και να κρατήσουν οικογένεια.
Πολλές έχουν βρει ως υποκατάστατα σκυλάκια και γατάκια.... δείτε πόσες 40+++ τρέχουν τατουάζ και σκουλαρίκια σε μύτη και αφαλό....

Είδες τι αποτελέσματα έχει ο Φεμινισμός;

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πηδα 2-3 βιζιτες  :knockinb:
κι ασε την Ελεεινιδα
Άντε να συνεννοηθώ τώρα με την βίζιτα να το παίξει γκόμενα που γνώρισα τυχαία. Γιατί τα στημένα λίγο τα βαρέθηκα και γι'αυτό σκέφτομαι για ανήθικη πρόταση σε ελευθέρας βοσκής. Και η αντίδραση της Ελλεηνίδας με εξιτάρει στο άκουσμα του πληρωμένου σεξ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Πρέπει να είσαι στα πιο κοντινά τους άτομα την περίοδο που ψάχνονται.Άρα...κύκλος.
Για ελλεηνίδα του 6 και πάνω,πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 1000 το μήνα.Αλλιώς,ακόμα και αν της αρέσεις σαν εμφάνιση,θα βρει σίγουρα δικαιολογία για να σε κλάσει.Για κάτω του 6,μπορείς να βρεις ακόμα και με 500-700 ευρώ.Άνεργος μην ασχολείσαι καν,εκτός εαν είσαι εισοδηματίας.
Μετά,πρέπει να τις κάνεις να γελάνε.Μερικοί έχουν ταλέντο σ'αυτό,τις λένε μαλακίες κι αυτές συνέχεια χαχαχαχα.Εκεί έχεις κερδίσει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.Μέσα σ'αυτή την ευφορία,βρίσκεις ευκαιρία και φιλάς,χουφτώνεις και εν τέλει σού κάθεται.

Όπως γράφει και άλλος, σου προτείνω το δρόμο των MGTOW. Δίνω λινκ με τον σχεδόν συνονόματό σου Sandman. Θα απελευθερωθείς

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
δεν αξιζει φιλε 1000 ευρω για 5 λεπτα πηδημα

μηπως να το ξανασκεφτεις καλυτερα
Το ξέρω ότι το ποσόν είναι σοβαρό για 5λεπτο σεξ, αλλά θα ήθελα να την έχω στα τέσσερα και να της δίνω πόνο. Αλλά οι Ελλεηνίδες φυσικά σιγά μην δεχτούν στα ίσια σεξ επι πληρωμη. Προτιμούν να τα παίρνουν με πουστιά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το ξέρω ότι το ποσόν είναι σοβαρό για 5λεπτο σεξ, αλλά θα ήθελα να την έχω στα τέσσερα και να της δίνω πόνο. Αλλά οι Ελλεηνίδες φυσικά σιγά μην δεχτούν στα ίσια σεξ επι πληρωμη. Προτιμούν να τα παίρνουν με πουστιά.

πολλες ειναι που δεχονται εχεις 70% ελπιδες να  :knockinb:

αν της δειξεις τα 1000 ευρωπουλα σε κατοσταρικα θα γυαλισει το ματι της

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Αν δεν τρολάρεις, γιατί να κινδυνεύσεις με απόλυση, απίθανη υψηλή αποζημίωση στη Δίκη που θα ακολουθήσει και θα χάσεις οπωσδήποτε, ενώ μπορείς με αυτά τα λεφτά να πηδήξεις 13 διαφορετικά υπέρμουνα συνοδούς των 120€, χωρίς κανένα κίνδυνο και χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με γκρίνια και απαιτήσεις;

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Αν δεν τρολάρεις, γιατί να κινδυνεύσεις με απόλυση, απίθανη υψηλή αποζημίωση στη Δίκη που θα ακολουθήσει και θα χάσεις οπωσδήποτε, ενώ μπορείς με αυτά τα λεφτά να πηδήξεις 13 διαφορετικά υπέρμουνα συνοδούς των 120€, χωρίς κανένα κίνδυνο και χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με γκρίνια και απαιτήσεις;
Δεν τρολάρω μύστη μου. Τις συνέπειες που αναφέρεις σκέφτομαι, αλλιώς δεν το έχω σε τίποτα να το κάψω το χιλιάρικο σε 5 λεπτά. Ειναι και πονηρές αυτές και μπορεί να σκεφτούν ότι αν κάνουν μήνυση θα πάρουν περισσότερα από το να γαμηθούν με λεφτά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχω κάνει ανήθικη πρόταση σε καθαρίστρια στην δουλειά. Είχα κρεμάσει πάνω μου ένα χαρτάκι και έγραφε "θέλω σεξ" και πήγα επίτηδες μπροστά της για να το διαβάσει και της κουνούσα 50ρικο. Το έκαναν όμως σε στυλ χαβαλέ και δεν έγινε παρεξήγηση.

αν την κανεις σοβαρα την προταση με τοσα χρηματα εχεις πολλες ελπιδες

ειναι μεγαλα λιγουρια οι ελλεινιδες και εχεις 70% πιθανοτητες για :knockinb:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
πολλες ειναι που δεχονται εχεις 70% ελπιδες να  :knockinb:

αν της δειξεις τα 1000 ευρωπουλα σε κατοσταρικα θα γυαλισει το ματι της
Έχω κάνει ανήθικη πρόταση σε καθαρίστρια στην δουλειά. Είχα κρεμάσει πάνω μου ένα χαρτάκι και έγραφε "θέλω σεξ" και πήγα επίτηδες μπροστά της για να το διαβάσει και της κουνούσα 50ρικο. Το έκαναν όμως σε στυλ χαβαλέ και δεν έγινε παρεξήγηση.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
Αμα το κανεις με τροπο δεν νομίζω να υπαρχει πρόβλημα.
Πεσ της οτι ψαχνεις για θυληκο για παρέα με βαρβατο δωρακι. Αμα ξερει καμια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αμα το κανεις με τροπο δεν νομίζω να υπαρχει πρόβλημα.
Πεσ της οτι ψαχνεις για θυληκο για παρέα με βαρβατο δωρακι. Αμα ξερει καμια.

οχι κατευθειαν στα ισα λες διαθετω ενα χιλιαρικο για παρτι σου να παμε να περασουμε καλα σ' ενα ξενοδοχειο

δειχνεις και το χιλιαρικο και αυτηνης της γυαλιζει το ματι απο τα φραγκα

τοσο απλα, αν κατσει εκατσε πολλες οι πιθανοτητες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στην αρχή θα μπορούσα να το ρίξω σαν αστείο και αν μου έλεγε ναι, της βγάζω τότε το χιλιάρικο σε φάκελο και της λέω πάμε τουαλέτα καύλα μου να σε  :fuck1:

οχι κατευθειαν στα ισα λες διαθετω ενα χιλιαρικο για παρτι σου να παμε να περασουμε καλα σ' ενα ξενοδοχειο

δειχνεις και το χιλιαρικο και αυτηνης της γυαλιζει το ματι απο τα φραγκα

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
αν την κανεις σοβαρα την προταση με τοσα χρηματα εχεις πολλες ελπιδες

ειναι μεγαλα λιγουρια οι ελλεινιδες και εχεις 70% πιθανοτητες για :knockinb:
Στην αρχή θα μπορούσα να το ρίξω σαν αστείο και αν μου έλεγε ναι, της βγάζω τότε το χιλιάρικο σε φάκελο και της λέω πάμε τουαλέτα καύλα μου να σε  :fuck1:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
και μετα απορειτε γιατι η πυρφοριαση διατηρειται

βαζετε και ενα ακομη λιαθαρακι στην καταστροφη της χωρας
Τυπε μήπως σκέφτεσαι να κατέβεις στις επόμενες εκλογές να μας σωσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom