raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
o ματζεστικ, που εχει φραγκα, κάθε μερα και άλλο μουνι σπρωχνει
o ματζεστικ, που εχει φραγκα, κάθε μερα και άλλο μουνι σπρωχνει
ολα καλα φιλε μου
σε 1 βδομαδα παντρευομαι
σε 1 βδομαδα παντρευομαι
έτσι ειναι αυτα τα πραγματα
εχει βαλει το μυαλο του και δουλευει και τωρα θεριζει
ΕΣΥ κοιτα τι θα κανεις ...
τυπε εχω και κουμπαρα...
δεχθηκε τελικα ο baros να σου δωσει τοποδιχερι του κοπροσκυλου του ?
απλα βρηκα την καταλληλη για να σπειρω τον διαδοχο μου
μιας και παντρευεσαι να ευχηθω στον κουμπαρο καλους απογονους
Πρέπει να είσαι στα πιο κοντινά τους άτομα την περίοδο που ψάχνονται.Άρα...κύκλος.
Για ελλεηνίδα του 6 και πάνω,πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 1000 το μήνα.Αλλιώς,ακόμα και αν της αρέσεις σαν εμφάνιση,θα βρει σίγουρα δικαιολογία για να σε κλάσει.Για κάτω του 6,μπορείς να βρεις ακόμα και με 500-700 ευρώ.Άνεργος μην ασχολείσαι καν,εκτός εαν είσαι εισοδηματίας.
Μετά,πρέπει να τις κάνεις να γελάνε.Μερικοί έχουν ταλέντο σ'αυτό,τις λένε μαλακίες κι αυτές συνέχεια χαχαχαχα.Εκεί έχεις κερδίσει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.Μέσα σ'αυτή την ευφορία,βρίσκεις ευκαιρία και φιλάς,χουφτώνεις και εν τέλει σού κάθεται.
100 xompi εχω αλλαξει (γυμναστηρια, θεατρα κλπ) ολα τιγκα στη ψωλαρια ειναι και στις χοντρες θειτσες....
Οι καλες εχουν ηδη καπαρωθει τυποι...
θα χρειαστεις τρομπα να την φουσκώσεις ή πας βουλκανιζατερ ?
ραπαου
γιατι χαλασε το μελι ? ηταν πολυ δυνατο νημα, εσπαγε κοσμος εκει μεσα, ηταν γεματο αιματα απο τα φονικα
Πήγαινε κανα ταξίδι και χεσ τηνΠαιδιά χθες έβγαλα στον τζόγο 1.629 ευρώ και θέλω να κάνω ανήθικη πρόταση σε τούμπανο Ελλεηνίδα από τον χώρο εργασίας. Λέτε να μου κάτσει με ένα χιλιάρικο που σκέφτομαι να προτείνω ή θα πέσει μήνυση?