Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εμεις που καβατζαραμε 40 κι ειμαστε ανυπαντροι και...χωρις γκομενα τι θα κανουμε;;;
Μονη λυση αυτοκτονια;;

Αγχωθηκα τυποι... :S

Και να πεις οτι ειμαι και μπαζο...μια χαρα ωραιος αντρας ειμαι γαμω τη πουτανα μου που μπλεξαμε...

:S

Δε θελω να καταληξω σα το φακιρη και το βατραχομουρη να γαμαω σαπια κροσσακια... :S

Τι να κανω τυποι;;;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.714
Πόντοι
506
Εμεις που καβατζαραμε 40 κι ειμαστε ανυπαντροι και...χωρις γκομενα τι θα κανουμε;;;
Μονη λυση αυτοκτονια;;

Και να πεις οτι ειμαι και μπαζο...μια χαρα ωραιος αντρας ειμαι γαμω τη πουτανα μου που μπλεξαμε...

Δε θελω να καταληξω σα το φακιρη και το βατραχομουρη να γαμαω σαπια κροσσακια... :S

Τι να κανω τυποι;;;

Aμα θες οπωσδήποτε γυναίκα κανε εισαγωγη

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μονη λυση αυτοκτονια;;

Τι να κανω τυποι;;;

Τυπε η ζωη είναι μαχη σε όλα τα επίπεδα, οπότε οφείλεις στον ευατό σου να παλεύεις, να μην αφηνεσαι.....

Βρίσκεις μια γκόμενα αλλοδαπή για να σπρωχνεις με την ησυχία σου.

Παραλληλα οταν βρεις καποια καλή κοπέλα που να νιωθεις ότι ταιριάζετε τότε προχωράς σε σχέση.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Μακαρι να βρισκα μια αλβανεζα μουναρα και καλη γυναικα τυπε...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εχω γαμησει... κρεβαταρα κανουν οι καργιολες...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ειναι αφύσικο παντως πως χανουν το ενστικο της μητρότητας. Υπερισχύει η γνώση τους ότι είναι παντελώς άχρηστες να μεγαλώσουν παιδιά και να κρατήσουν οικογένεια.

Πολλές έχουν βρει ως υποκατάστατα σκυλάκια και γατάκια.... δείτε πόσες 40+++ τρέχουν τατουάζ και σκουλαρίκια σε μύτη και αφαλό....
Δεν είπα ότι χάνουν το ένστικτο. Χάνουν την ικανότητα να τεκνοποιήσουν μετά από κάποια ηλικία που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση και δεν τις λυπάμαι καθόλου γι' αυτό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Εχω γαμησει... κρεβαταρα κανουν οι καργιολες...
Εγώ πάντως κάτι αλβανίδες που γνώρισα από το ίντερνετ μεγαλωμένες Ελλάδα ήταν ψυχάκια και δε μου κάθονταν, γιατί "θέλανε σχέση". Μόνο με ένα 19χρονο κατάφερα και έβγαλα ONS. Τίποτα ιδιαίτερο στο κρεβάτι.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.714
Πόντοι
506
Εγώ πάντως κάτι αλβανίδες που γνώρισα από το ίντερνετ μεγαλωμένες Ελλάδα ήταν ψυχάκια και δε μου κάθονταν, γιατί "θέλανε σχέση". Μόνο με ένα 19χρονο κατάφερα και έβγαλα ONS. Τίποτα ιδιαίτερο στο κρεβάτι.
Ειναι παλαιας κοπης τυπε. Γαμησι και γαμος. Μακρυά

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Δυστυχως τις καλιμπραρουν οι συντοπιτες τους τυπε, μπάι δε χαρντ γουέι. Και στους αλλους, το παιζουν γαλλικα και πιανο.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

εσένα μεγάλε σε χάλαγε η σχεση δηλαδή ε, ;;;

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Με χαλάει το να μη μου κάθονται, τύπε. Πρώτα σεξ και μετά το κοιτάς για σχέση.

παίξτο λίγο διπλωματία .... κάνεις το σέξ αλλά πάντα με προοπτική σχέσης...
ούτως ή άλλως, ένα δεν της κάνεις στο σέξ ή εάν δεν ταιριάζετε σεξουαλικά, θα σε σουτάρει και αυτή εν ευθέτω χρόνο ...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Το ξέρω τύπε μου. Αλλά οι γυναίκες είναι πονηρές και δεν το προχωράνε αν δεν πειστούν ότι πάει για σχέση. Λες να μην τα έχω σκεφτεί και πει αυτά; Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις με αυτές που σου λένε για δεσμεύσεις από το πρώτο ραντεβού.

ενταξει, έμπειρος είσαι, μπορείς να το παίξεις. ...

Δεν φαντάζομαι  ότι εσύ δεν μπορείς να παίξεις το παιχνιδι τους .....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
παίξτο λίγο διπλωματία .... κάνεις το σέξ αλλά πάντα με προοπτική σχέσης...
ούτως ή άλλως, ένα δεν της κάνεις στο σέξ ή εάν δεν ταιριάζετε σεξουαλικά, θα σε σουτάρει και αυτή εν ευθέτω χρόνο ...
Το ξέρω τύπε μου. Αλλά οι γυναίκες είναι πονηρές και δεν το προχωράνε αν δεν πειστούν ότι πάει για σχέση. Λες να μην τα έχω σκεφτεί και πει αυτά; Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις με αυτές που σου λένε για δεσμεύσεις από το πρώτο ραντεβού.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ΤΕλικα μετα απο...7129 σελιδες, μαθαμε τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

:S :S :S

Πρέπει να είσαι στα πιο κοντινά τους άτομα την περίοδο που ψάχνονται.Άρα...κύκλος.

Για ελλεηνίδα του 6 και πάνω,πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 1000 το μήνα.Αλλιώς,ακόμα και αν της αρέσεις σαν εμφάνιση,θα βρει σίγουρα δικαιολογία για να σε κλάσει.Για κάτω του 6,μπορείς να βρεις ακόμα και με 500-700 ευρώ.Άνεργος μην ασχολείσαι καν,εκτός εαν είσαι εισοδηματίας.

Μετά,πρέπει να τις κάνεις να γελάνε.Μερικοί έχουν ταλέντο σ'αυτό,τις λένε μαλακίες κι αυτές συνέχεια χαχαχαχα.Εκεί έχεις κερδίσει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.Μέσα σ'αυτή την ευφορία,βρίσκεις ευκαιρία και φιλάς,χουφτώνεις και εν τέλει σού κάθεται.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Πρέπει να είσαι στα πιο κοντινά τους άτομα την περίοδο που ψάχνονται.Άρα...κύκλος.

Για ελλεηνίδα του 6 και πάνω,πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 1000 το μήνα.Αλλιώς,ακόμα και αν της αρέσεις σαν εμφάνιση,θα βρει σίγουρα δικαιολογία για να σε κλάσει.Για κάτω του 6,μπορείς να βρεις ακόμα και με 500-700 ευρώ.Άνεργος μην ασχολείσαι καν,εκτός εαν είσαι εισοδηματίας.

Μετά,πρέπει να τις κάνεις να γελάνε.Μερικοί έχουν ταλέντο σ'αυτό,τις λένε μαλακίες κι αυτές συνέχεια χαχαχαχα.Εκεί έχεις κερδίσει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.Μέσα σ'αυτή την ευφορία,βρίσκεις ευκαιρία και φιλάς,χουφτώνεις και εν τέλει σού κάθεται.

sadman δεν θες 1000 ευρω το μηνα αλλα το προβλημα ειναι το νεοφιλελευθερο  κοινωνικοικονομικο συστημα που τονιζει την ατομικιστικη νοοτροπια του ελληναρα και εντεινει το προβλημα της μπανανιας που ειναι  ενα και μοναδικο

το οτι η ελλαδα ειναι πολλες μικρες στρουγκες και παραγκες συμφεροντων με μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο ειτε σε επιπεδο κοινωνικων σχεσεων ειτε σε επιπεδο οικονομιας

συν η νεοφιλελε δυτικοστροφη κοινωνια που διαρκως αυξανει την καλομαθεια και τον ναρκισσισμο των γυναικων και τσακιζει οικονομικα και κοινωνικα τον ανδρα βοηθωντας τις γυναικες και τις ελιτ να αυξανουν τον πλουτο τους (δες τα ποιοτικα χαρακτηριστικα στην ψηφο στον τραμπ και θα καταλαβεις τι εννοω)

σε μια ακραια κοινωνιστικη πραγματικοτητα δεν θα χρειαζοταν να αναδεικνυεις το στατους σου ή να περιμενεις να μαμησεις μεσω κυκλου

γινε mgtow να ηρεμησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom