stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Και δε τους χαλαει καθολου
Ασφαλώς και όχι! Ούτε και αυτές που έχουν καταλάβει τι γίνεται με τις ελλεινιδες!!!
Και δε τους χαλαει καθολου
Aμα θες οπωσδήποτε γυναίκα κανε εισαγωγη
Aμα θες οπωσδήποτε γυναίκα κανε εισαγωγηΕμεις που καβατζαραμε 40 κι ειμαστε ανυπαντροι και...χωρις γκομενα τι θα κανουμε;;;
Μονη λυση αυτοκτονια;;
Αγχωθηκα τυποι... :S
Και να πεις οτι ειμαι και μπαζο...μια χαρα ωραιος αντρας ειμαι γαμω τη πουτανα μου που μπλεξαμε...
:S
Δε θελω να καταληξω σα το φακιρη και το βατραχομουρη να γαμαω σαπια κροσσακια... :S
Τι να κανω τυποι;;;
Εμεις που καβατζαραμε 40 κι ειμαστε ανυπαντροι και...χωρις γκομενα τι θα κανουμε;;;
Μονη λυση αυτοκτονια;;
Αγχωθηκα τυποι... :S
Και να πεις οτι ειμαι και μπαζο...μια χαρα ωραιος αντρας ειμαι γαμω τη πουτανα μου που μπλεξαμε...
Δε θελω να καταληξω σα το φακιρη και το βατραχομουρη να γαμαω σαπια κροσσακια... :S
Τι να κανω τυποι;;;
Μακαρι να βρισκα μια αλβανεζα μουναρα και καλη γυναικα τυπε...
Δεν είπα ότι χάνουν το ένστικτο. Χάνουν την ικανότητα να τεκνοποιήσουν μετά από κάποια ηλικία που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση και δεν τις λυπάμαι καθόλου γι' αυτό.Ειναι αφύσικο παντως πως χανουν το ενστικο της μητρότητας. Υπερισχύει η γνώση τους ότι είναι παντελώς άχρηστες να μεγαλώσουν παιδιά και να κρατήσουν οικογένεια.
Πολλές έχουν βρει ως υποκατάστατα σκυλάκια και γατάκια.... δείτε πόσες 40+++ τρέχουν τατουάζ και σκουλαρίκια σε μύτη και αφαλό....
Εγώ πάντως κάτι αλβανίδες που γνώρισα από το ίντερνετ μεγαλωμένες Ελλάδα ήταν ψυχάκια και δε μου κάθονταν, γιατί "θέλανε σχέση". Μόνο με ένα 19χρονο κατάφερα και έβγαλα ONS. Τίποτα ιδιαίτερο στο κρεβάτι.Εχω γαμησει... κρεβαταρα κανουν οι καργιολες...
Ειναι παλαιας κοπης τυπε. Γαμησι και γαμος. ΜακρυάΕγώ πάντως κάτι αλβανίδες που γνώρισα από το ίντερνετ μεγαλωμένες Ελλάδα ήταν ψυχάκια και δε μου κάθονταν, γιατί "θέλανε σχέση". Μόνο με ένα 19χρονο κατάφερα και έβγαλα ONS. Τίποτα ιδιαίτερο στο κρεβάτι.
Δυστυχως τις καλιμπραρουν οι συντοπιτες τους τυπε, μπάι δε χαρντ γουέι. Και στους αλλους, το παιζουν γαλλικα και πιανο.Εγώ πάντως κάτι αλβανίδες που γνώρισα από το ίντερνετ μεγαλωμένες Ελλάδα ήταν ψυχάκια και δε μου κάθονταν, γιατί "θέλανε σχέση". Μόνο με ένα 19χρονο κατάφερα και έβγαλα ONS. Τίποτα ιδιαίτερο στο κρεβάτι.
Εγώ πάντως κάτι αλβανίδες που γνώρισα από το ίντερνετ μεγαλωμένες Ελλάδα ήταν ψυχάκια και δε μου κάθονταν, γιατί "θέλανε σχέση". Μόνο με ένα 19χρονο κατάφερα και έβγαλα ONS. Τίποτα ιδιαίτερο στο κρεβάτι.
Με χαλάει το να μη μου κάθονται, τύπε. Πρώτα σεξ και μετά το κοιτάς για σχέση.εσένα μεγάλε σε χάλαγε η σχεση δηλαδή ε, ;;;
Με χαλάει το να μη μου κάθονται, τύπε. Πρώτα σεξ και μετά το κοιτάς για σχέση.
Το ξέρω τύπε μου. Αλλά οι γυναίκες είναι πονηρές και δεν το προχωράνε αν δεν πειστούν ότι πάει για σχέση. Λες να μην τα έχω σκεφτεί και πει αυτά; Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις με αυτές που σου λένε για δεσμεύσεις από το πρώτο ραντεβού.
Το ξέρω τύπε μου. Αλλά οι γυναίκες είναι πονηρές και δεν το προχωράνε αν δεν πειστούν ότι πάει για σχέση. Λες να μην τα έχω σκεφτεί και πει αυτά; Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις με αυτές που σου λένε για δεσμεύσεις από το πρώτο ραντεβού.παίξτο λίγο διπλωματία .... κάνεις το σέξ αλλά πάντα με προοπτική σχέσης...
ούτως ή άλλως, ένα δεν της κάνεις στο σέξ ή εάν δεν ταιριάζετε σεξουαλικά, θα σε σουτάρει και αυτή εν ευθέτω χρόνο ...
εσένα μεγάλε σε χάλαγε η σχεση δηλαδή ε, ;;;
ΤΕλικα μετα απο...7129 σελιδες, μαθαμε τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
:S :S :S
Πρέπει να είσαι στα πιο κοντινά τους άτομα την περίοδο που ψάχνονται.Άρα...κύκλος.
Για ελλεηνίδα του 6 και πάνω,πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 1000 το μήνα.Αλλιώς,ακόμα και αν της αρέσεις σαν εμφάνιση,θα βρει σίγουρα δικαιολογία για να σε κλάσει.Για κάτω του 6,μπορείς να βρεις ακόμα και με 500-700 ευρώ.Άνεργος μην ασχολείσαι καν,εκτός εαν είσαι εισοδηματίας.
Μετά,πρέπει να τις κάνεις να γελάνε.Μερικοί έχουν ταλέντο σ'αυτό,τις λένε μαλακίες κι αυτές συνέχεια χαχαχαχα.Εκεί έχεις κερδίσει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.Μέσα σ'αυτή την ευφορία,βρίσκεις ευκαιρία και φιλάς,χουφτώνεις και εν τέλει σού κάθεται.