Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506
τουλαχιστον αυτες ειναι πιο ειλικρινεις απο τις δικιες μας που μποφαρουν λες και ειναι επαγγελματιες παικτριες ποκερ

λενε πολλες ελλεινιδες δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα και ολο εκει δουλευει το μυαλο τους και στην πορεια αρχιζουν τα προβληματα

τουλαχιστον οι ρωσιδες ειναι ξεκαθαρες απο την αρχη σου ξεκαθαριζουν οτι αν δεν εχεις καποιο ικανοποιητικο εισοδημα δεν προκειται να κανουν κατι σοβαρο μαζι σου και δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα γενικα μιλαω.
Κοιτα όταν εισαι 80 κι αυτή 30 τα πράγματα μονο ξεκάθαρα μπορει να ειναι.
Εκτος κι αν εισαι γεροσαλιαρης.
Ειχα γνωστο γερο μεγαλομέτοχο γνωστής επιχείρησης στο κέντρο. Ηταν έτοιμος να παραχωρήσει μεριδιο στη Ρωσίδα που τον ξεσκατιζε.τελικα με το πολυ ζορι απο τους αλλους μετοχους τις εδωσε ενα διαμέρισμα και κατι μετρητά.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
ΤΕλικα μετα απο...7129 σελιδες, μαθαμε τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

:S :S :S

JudasXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ΤΕλικα μετα απο...7129 σελιδες, μαθαμε τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

:S :S :S

Βασικα we are fucked, για να κανεις το οτιδηποτε μαζι τους πρεπει να γινεις ο καλυτερος μουνοδουλος ραγιας και το χειροτερο ειναι οτι αρκετοι το δεχονται και το κανουν...Ο αντρικος πληθυσμος πρεπει να ενημερωθει απο τoυς MGTOW (βλεπε youtube) και να καταλαβει οτι δεν χρειαζεται να αποδειξει απολυτως τιποτα στο γυναικειο φυλο. Οσο οι γυναικες βλεπουν τους αντρες να συμπεριφερονται ως μουνοδουλοι δεν προκειται να αλλαξουν νοοτροπια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Οκ δεν λέω φταίνε οι Ελλεηνίδες με την νοοτροπία που δημιουργήθηκε και με τα ιδανικά που μεγάλωσαν.
Τις αλλοδαπές σεξεργάτριες όμως που "ελληνοποιήθηκαν" και απέκτησαν την ίδια νοοτροπία και αυτές,ποιος τις έκανε έτσι;Εμείς οι Έλληνες άντρες.

Δεν έχει σχέση αυτό που έγραψα εγώ με τη σωστή σου παρατήρηση. Εγώ πρότεινα τρόπο δράσης, από εδώ και πέρα. Εσύ (σωστά) αναφέρεις την ευθύνη των μουνοζητιάνων. Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Η σκληροτερη τιμωρια ειναι να την παρατησεις αφου της δώσεις το κωλαντερο στο χερι
Αν απλα την αγνοησεις θα παρηγορηθει οτι εισαι πούστης η ανικανος

Φυσικά το Pump and dump είναι καλύτερο. Απλά σημείωσα τι μπορούμε να κάνουμε στους Δημόσιους χώρους. Που τις κοιτάμε κι αντιμετωπίζουμε αδιαφορία και ξινίλα στην καλύτερη περίπτωση. Αν 10% του αντρικού πληθυσμού και μόνο δείχνουμε ΠΛΗΡΗ αδιαφορία, τουλάχιστον θα κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας κι αυτές θα αρχίσουν να αναρωτιούνται

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
εγω την λυση που εχω στο μυαλο μου την εχω πει σε φιλους μου και κοντινα προσωπα που εχω οικειοτητα, ειναι η εισαγωγη 2.500.000 ρωσιδων-ουκρανεζων με σκοπο τον γαμο και την τεκνοποιηση ωστε να χτυπηθει απο τη ριζα του το δημογραφικο προβλημα της ελλαδας μια και εξω

τωρα τελειωσανε αυτα   εβαλε η Περιστερα τον Αλεξη να χτυπηθει με τον Πουτην , ωστε η μαστιγα των εισαγομενων ρωσιδων να εκλειψει , ωστε να μην εχουν ανταγωνισμο οι ελλεηνιδες  :vomit:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μακάρι με τα airbnb, couchsurfing κλπ να μας έρθουν μπόλικες ξένες εδώ και να γνωριστούν με Έλληνες και να πραγματοποιηθεί το όραμά σου περί εισαγωγής. Το πόσες θα μείνουν βέβαια και τι θα κάνουν εδώ είναι ένα άλλο θέμα. Θα ανοίξουν κομμωτήριο; :think:

Η κυρίως γκομενα μου ειναι απο Βαλτική αλλά ζει Γερμανια
Με ρωταει ποσα θα εβγαζε αμα δουλευε Ελλάδα..
Της απαντησα και μου ειπε πως η Ελλάδα ειναι καλή μονο για διακοπες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η κυρίως γκομενα μου ειναι απο Βαλτική αλλά ζει Γερμανια
Με ρωταει ποσα θα εβγαζε αμα δουλευε Ελλάδα..
Της απαντησα και μου ειπε πως η Ελλάδα ειναι καλή μονο για διακοπες
και μετα ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δυστυχως οι ελλεεινιδες σημειωνουν τη μια νικη μετα την αλλη
ασχημια, παχος, κυτταριτιδα και ελλεεινιδοσυνη παντου

-1024x649.png

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Τι θα ηταν ομως ενας κοσμος χωρις ελεεινιδες;;; :think:

Βαρετος και ανυποφορος...

Θα βρωμαγε πουυτσιλα και πακιστανιλα η χωρα... :vomit:

Δυστυχως ειναι τα παντα στη ζωη μας...

:S :S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Τι θα ηταν ομως ενας κοσμος χωρις ελεεινιδες;;; :think:

Βαρετος και ανυποφορος...

Θα βρωμαγε πουυτσιλα και πακιστανιλα η χωρα... :vomit:

Δυστυχως ειναι τα παντα στη ζωη μας...

:S :S
Λάθος φίλε. Θα ήταν ένας κοσμος με ελληνίδες σωστές. Οι κωλοελεεινιδες χαλανε το γλυκό.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
τουλαχιστον αυτες ειναι πιο ειλικρινεις απο τις δικιες μας που μποφαρουν λες και ειναι επαγγελματιες παικτριες ποκερ

λενε πολλες ελλεινιδες δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα και ολο εκει δουλευει το μυαλο τους και στην πορεια αρχιζουν τα προβληματα

τουλαχιστον οι ρωσιδες ειναι ξεκαθαρες απο την αρχη σου ξεκαθαριζουν οτι αν δεν εχεις καποιο ικανοποιητικο εισοδημα δεν προκειται να κανουν κατι σοβαρο μαζι σου και δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα γενικα μιλαω.

Σωστος. Οσο κυνικο κι αν ακουγεται, ειναι ειλικρινες και ξεκαθαρο!!!!
Πιο καργιολες ειναι οι ελληνιδες, που και καλα δεν τους ενδιαφερει το χρημα,
και για τις περισσοτερες τελικα ειναι το μονο που μετραει.

Προτιμω την ειλικρινα, και οχι την ψευτια.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Με τόσες 40ρες στο ράφι που έχουν χάσει πια το τρένο της μητρότητας, περιμένοντας τον Mr Perfect, πραγματικά δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν στην επόμενη απογραφή του πληθυσμού μας βρουν 8 εκατομμύρια. Η Ελλάδα έχει ξοφλήσει. Μόνο οι αλλοδαποί κάνουν παιδιά.

Ειναι αφύσικο παντως πως χανουν το ενστικο της μητρότητας. Υπερισχύει η γνώση τους ότι είναι παντελώς άχρηστες να μεγαλώσουν παιδιά και να κρατήσουν οικογένεια.

Πολλές έχουν βρει ως υποκατάστατα σκυλάκια και γατάκια.... δείτε πόσες 40+++ τρέχουν τατουάζ και σκουλαρίκια σε μύτη και αφαλό....

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Το παιζουν μπεμπεκες.. σ ολο το κοσμο οι 40αρες θεωρουνται γιαγιαδες στην ελλαδα ακομα...κοπελες!!!
:2funny:

Μπαι δε γουει εχω γνωρισει κατι 43-44αρες, που βαζουν κατω 100 20ρες!

Κολαση.., :headbaning1:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το παιζουν μπεμπεκες.. σ ολο το κοσμο οι 40αρες θεωρουνται γιαγιαδες στην ελλαδα ακομα...κοπελες!!!

Ισχυει τυπε, η Ελλεινιδα μεγαλωνει στο σπιτι της σαν μπέμπα μέχρι τα 40 της. Μετά απλά έχει χασει το τρένο....

Εχω γνωρίσει Ρουμανα 46 χρονών και είχε εγγονι 2 χρονών!  

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ισχυει τυπε, η Ελλεινιδα μεγαλωνει στο σπιτι της σαν μπέμπα μέχρι τα 40 της. Μετά απλά έχει χασει το τρένο....

Εχω γνωρίσει Ρουμανα 46 χρονών και είχε εγγονι 2 χρονών! 

Εμ ετσι παει τυπε....

Ασπρισαν οι τριχες της μουναρας τους κι ακομα τον πριγκηπα περιμενουν....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506

Φυσικά ρε τυπε, αφου εδω είναι γεματο λιγουρηδες που κυνηγανε ακομα και τις κωλογριες. Σαν τα αυτοκίνητα.
Σε ποια χωρα της Ευρώπης πουλιέται σταρλετ 25αετιας 1500 ευρω?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Φυσικά ρε τυπε, αφου εδω είναι γεματο λιγουρηδες που κυνηγανε ακομα και τις κωλογριες.

Τύπε αλλοδαπές 50+ (ουκρανες, ρωσιδες, βουλγαρες, ρουμανες....) και γαμιούνται αβέρτα από 35-40ριδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom