Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Για ολα φταιν αυτες οι πουτανες....

Στο τρελαδικο θα μας στειλουν!

τυπε οι γυναικες ειναι διασκέδαση
οι τυποι που προβληματιζονται για το μουνι ειναι προβληματικοι ετσι και αλλιως

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις διαζυγιου που η άλλη παιρνει τα σωβρακα κάποιου

JudasXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοι που ξύνουν αρχιδια παθαινουν καταθλιψη γιατι δεν γαμανε, γιατι δεν εχουν καλο αμαξι, γιατι η τυροπιτα ειναι τριγωνη..
Και μιας και ειμαστε το νημα των ελλεηνιδων..
Εκει να δεις καταθλιψη και ψυχολογικά απο τυπισες που τις συντηρουν οι γονεις τους...

αυτες οι τυπισσες να αλλαξουνε τροπο σκεψης και μυαλο, να σταματησουνε να χαζευουν online και να βλεπουν τηλεσκουπιδια και ρεαλιτυ,

στο χερι τους ειναι να περασουν γαματα αλλα υπαρχει αυτη η μαζοχιστικη νοοτροπια να υπερ αναλυουν τα παντα και να βαζουν μη ρεαλιστικους στοχους

στη ζωη τους και μετα πλακωνει η καταθλιψη. Δεν προσπαθεις να αλλαξεις τον κοσμο (που δεν μπορεις), τον ευατο σου προσπαθεις να κανεις καλυτερο

ανθρωπο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Eχει πειστει οτι εχει καταθλιψη? Γιατι τις προαλλες που του ειπα οτι εχει αναγκη βοηθειας απο ειδικο, εκνευριστηκε κιολας.
Το σφαλμα βεβαια ηταν δικο μου που τον πηγα με το μαλακο, ενω επρεπε να τον ξεχεσω.

Χίλια συγνώμη, έπρεπε να ήμουν σαφής. Μιλάω για τον Sandman που έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επισκέψιμα κανάλια των MGTOW στο Youtube

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αυτοι που ξύνουν αρχιδια παθαινουν καταθλιψη γιατι δεν γαμανε, γιατι δεν εχουν καλο αμαξι, γιατι η τυροπιτα ειναι τριγωνη..
Και μιας και ειμαστε το νημα των ελλεηνιδων..
Εκει να δεις καταθλιψη και ψυχολογικά απο τυπισες που τις συντηρουν οι γονεις τους...

Ας το πάρουν απόφαση τύπε. Η γυναίκα που είναι ας πούμε 40 χρονών και 5 από εμφάνιση ΑΠΑΙΤΕΙ είτε τύπο με εμφάνιση και σώμα 9, είτε φραγκάτο. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε / αναστρέψουμε αυτή τη νοοτροπία που τη δημιούργησαν τα περιοδικά του κώλου, η τηλεόραση και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τη βοήθεια των Μουνοζητιάνων. Αποσύνδεση, ανασυγκρότηση, στόχος για αυτοπραγμάτωση και σεξεργάτριες. Κι άστες να περιμένουν τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο

Συνημμένα

• πριγκηπας.jpg
    πριγκηπας.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 15

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
Ας το πάρουν απόφαση τύπε. Η γυναίκα που είναι ας πούμε 40 χρονών και 5 από εμφάνιση ΑΠΑΙΤΕΙ είτε τύπο με εμφάνιση και σώμα 9, είτε φραγκάτο. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε / αναστρέψουμε αυτή τη νοοτροπία που τη δημιούργησαν τα περιοδικά του κώλου, η τηλεόραση και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τη βοήθεια των Μουνοζητιάνων. Αποσύνδεση, ανασυγκρότηση, στόχος για αυτοπραγμάτωση και σεξεργάτριες. Κι άστες να περιμένουν τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο

και ομως μπορουμε.σε ολες αυτες δινουμε τα αρχιδια μας με ενα φιογκακι ομως.μην ειμεθα και καφροι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
και ομως μπορουμε.σε ολες αυτες δινουμε τα αρχιδια μας με ενα φιογκακι ομως.μην ειμεθα και καφροι

όχι τύπε. Η σκληρότερη τιμωρία που μπορείς να κάνεις σε Ελεηνίδα σήμερα είναι να την αγνοήσεις επιδεικτικά, ακριβώς όπως κάνουν κι αυτές. Η πληρωμή με το ίδιο νόμισμα είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει στη ζωή μου, το κάνω εδώ και λίγους μήνες. Μακάρι να είχα δει τα βίντεο των MGTOW λίγα χρόνια πριν. 

DARZANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
190
Πόντοι
0

Οκ δεν λέω φταίνε οι Ελλεηνίδες με την νοοτροπία που δημιουργήθηκε και με τα ιδανικά που μεγάλωσαν.
Τις αλλοδαπές σεξεργάτριες όμως που "ελληνοποιήθηκαν" και απέκτησαν την ίδια νοοτροπία και αυτές,ποιος τις έκανε έτσι;Εμείς οι Έλληνες άντρες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
όχι τύπε. Η σκληρότερη τιμωρία που μπορείς να κάνεις σε Ελεηνίδα σήμερα είναι να την αγνοήσεις επιδεικτικά, ακριβώς όπως κάνουν κι αυτές. Η πληρωμή με το ίδιο νόμισμα είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει στη ζωή μου, το κάνω εδώ και λίγους μήνες. Μακάρι να είχα δει τα βίντεο των MGTOW λίγα χρόνια πριν. 

Η σκληροτερη τιμωρια ειναι να την παρατησεις αφου της δώσεις το κωλαντερο στο χερι

Αν απλα την αγνοησεις θα παρηγορηθει οτι εισαι πούστης η ανικανος

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ρε πουτσα και ξυλο θελουν οι πουτανες.... σκισιμο και τη μουναρα και τη κωλαρα τους! Σκαμπιλια, φτυσιες, βρισιδια, ταπεινωσεις , δακωνιες, ξεφτιλισμο ανελεητο! Και χυσιμο αβερτα...

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Ελλεηνιδες συναγωνιστές είναι χαμένη υπόθεση.........γράφτε τες κανονικά.
Πουτσα κωλο,μουνι,στόμα και σφαλιάρες.
Μετά διωξιμο,πολύ απλά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Με τόσες 40ρες στο ράφι που έχουν χάσει πια το τρένο της μητρότητας, περιμένοντας τον Mr Perfect, πραγματικά δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν στην επόμενη απογραφή του πληθυσμού μας βρουν 8 εκατομμύρια. Η Ελλάδα έχει ξοφλήσει. Μόνο οι αλλοδαποί κάνουν παιδιά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Με τόσες 40ρες στο ράφι που έχουν χάσει πια το τρένο της μητρότητας, περιμένοντας τον Mr Perfect, πραγματικά δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν στην επόμενη απογραφή του πληθυσμού μας βρουν 8 εκατομμύρια. Η Ελλάδα έχει ξοφλήσει. Μόνο οι αλλοδαποί κάνουν παιδιά.

πολυ μεγαλη αληθεια  :hi: και πρεπει να μας προβληματισει ολους μας αυτη η κατασταση

αν δεν παρθουν δραστικα μετρα θα ξοφλησουμε ως κρατος σε βαθος 25ετιας

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
πολυ μεγαλη αληθεια  :hi: και πρεπει να μας προβληματισει ολους μας αυτη η κατασταση

αν δεν παρθουν δραστικα μετρα θα ξοφλησουμε ως κρατος σε βαθος 25ετιας
Τύπε στα @@ μου. Η μόνη λύση στο να διορθωθεί ένα καρκίνωμα, στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα, είναι να καταστραφεί και να ξαναφτιαχτεί από τις στάχτες του κάτι καινούριο.

Οι σημερινές ελλεηνίδες θα κάνουν μεγάλη χάρη να μην αναπαραχθούν, γιατί έτσι θα μεταδώσουν την ίδια νοοτροπία στην επόμενη γενιά και το κακό θα συνεχίζεται.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εγω την λυση που εχω στο μυαλο μου την εχω πει σε φιλους μου και κοντινα προσωπα που εχω οικειοτητα, ειναι η εισαγωγη 2.500.000 ρωσιδων-ουκρανεζων ωστε να χτυπηθει απο τη ριζα του το δημογραφικο προβλημα της ελλαδας μια και εξω

Tύπε αυτο επρεπε να ειχε γινει οτσν λεφτα υπήρχαν
Τώρα ούτε για φτυσιμο δεν εχουν τον μεσο Ελληνα

Αλλά τοτε τα τρώγατε με πατσαβούρες χωντροκωλες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τύπε στα @@ μου. Η μόνη λύση στο να διορθωθεί ένα καρκίνωμα, στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα, είναι να καταστραφεί και να ξαναφτιαχτεί από τις στάχτες του κάτι καινούριο.

Οι σημερινές ελλεηνίδες θα κάνουν μεγάλη χάρη να μην αναπαραχθούν, γιατί έτσι θα μεταδώσουν την ίδια νοοτροπία στην επόμενη γενιά και το κακό θα συνεχίζεται.

εγω την λυση που εχω στο μυαλο μου την εχω πει σε φιλους μου και κοντινα προσωπα που εχω οικειοτητα, ειναι η εισαγωγη 2.500.000 ρωσιδων-ουκρανεζων με σκοπο τον γαμο και την τεκνοποιηση ωστε να χτυπηθει απο τη ριζα του το δημογραφικο προβλημα της ελλαδας μια και εξω

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975

Είδες τελικά που ο Picker, τα έλεγε και τον κακολογούσες τον κακόμοιρο;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

τα τρωγανε θελεις να πεις διοτι εγω ειμαι πολυ μικρος το 2000 ημουν 18 χρονων ποτε προλαβα να μασουλησω τα πακετα ντελορ απο το πασοκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom