Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Άλλο αυτό (αν και δεν έχει διαπιστωθεί επισήμως)... Ότι τα έλεγε για τις ελλ(ε)ηνίδες τα έλεγε πάντως.

Ο ιδιος ομολογησε οτι γουσταρε να τρωει δακτυλο..

Οι ελλεηνιδες δεν προκειται να στρωσουν με το να μην τις καμακώνουμε

Η κωλοτρυπιδα τους στρώνει οταν τρωνε κερατο και οταν τις γραφεις στον πουτσο σου ΑΦΟΥ τις γαμησεις

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τα τρωγανε θελεις να πεις διοτι εγω ειμαι πολυ μικρος το 2000 ημουν 18 χρονων ποτε προλαβα να μασουλησω τα πακετα ντελορ απο το πασοκ?

Μεχρι το 2007-8 γινοταν ελλεεινες σπαταλες σε ελλεηνιδες

Φοιτητογκομενες ειχα μεχρι τοτε την εβγαζα στο ψιλοτσαμπα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Προσπαθώ να σκεφτώ από όλους τους γνωστούς μου μέχρι 40 χρονών ποιοι έχουν παιδί και οι μόνοι που μπορώ να θυμηθώ είναι ο αδερφός μου και ένας στη δουλειά. Όλοι οι άλλοι εργένηδες, σε σχέση ή παντρεμένοι και χωρίς παιδί.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μεχρι το 2007-8 γινοταν ελλεεινες σπαταλες σε ελλεηνιδες

Φοιτητογκομενες ειχα μεχρι τοτε την εβγαζα στο ψιλοτσαμπα

αν μπεις στο νημα της ρουμανιας εχω γραψει στην σελιδα 102 αν θυμαμαι καλα για ενα ταξιδι που εκανα βουκουρεστι το 2005 και τι μουνακια  :knockinb: εγω την πηρα χαμπαρι πολυ νωρις τη δουλεια το τι παιζει με τις ελλεινιδες.

δεν τις τσουβαλιαζω ολες υπαρχουν καποιες καλες κοπελες αλλά ειναι μειοψηφια ενα  15% περιπου οι υπολοιπες 85% ειναι αστα να πανε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Προσπαθώ να σκεφτώ από όλους τους γνωστούς μου μέχρι 40 χρονών ποιοι έχουν παιδί και οι μόνοι που μπορώ να θυμηθώ είναι ο αδερφός μου και ένας στη δουλειά. Όλοι οι άλλοι εργένηδες, σε σχέση ή παντρεμένοι και χωρίς παιδί.

α μπραβο  :hi: το ιδιο συμβαινει και στον δικο μου κυκλο-περιγυρο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
α μπραβο  :hi: το ιδιο συμβαινει και στον δικο μου κυκλο-περιγυρο
Μακάρι με τα airbnb, couchsurfing κλπ να μας έρθουν μπόλικες ξένες εδώ και να γνωριστούν με Έλληνες και να πραγματοποιηθεί το όραμά σου περί εισαγωγής. Το πόσες θα μείνουν βέβαια και τι θα κάνουν εδώ είναι ένα άλλο θέμα. Θα ανοίξουν κομμωτήριο; :think:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Με τόσες 40ρες στο ράφι που έχουν χάσει πια το τρένο της μητρότητας, περιμένοντας τον Mr Perfect, πραγματικά δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν στην επόμενη απογραφή του πληθυσμού μας βρουν 8 εκατομμύρια. Η Ελλάδα έχει ξοφλήσει. Μόνο οι αλλοδαποί κάνουν παιδιά.

Για το δημογραφικό δεν έχεις άδικο. Για το γεγονός ότι ψάχνουν τον Μίστερ περφεκτ δεν μπορώ να πω ότι έχεις δίκαιο. Νομίζω ότι αυτό ισχύει σε μικρότερες ηλικίες.
Όσες γκόμενες είχα άνω των 30 κάναν κρα για γάμο.
Μήπως είμαι τελικά ο mr perfect και δεν το ξέρω?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Για το δημογραφικό δεν έχεις άδικο. Για το γεγονός ότι ψάχνουν τον Μίστερ περφεκτ δεν μπορώ να πω ότι έχεις δίκαιο. Νομίζω ότι αυτό ισχύει σε μικρότερες ηλικίες.
Όσες γκόμενες είχα άνω των 30 κάναν κρα για γάμο.
Μήπως είμαι τελικά ο mr perfect και δεν το ξέρω?
Για γάμο με τον Mr Perfect θες να πεις; Όπως και να 'χει, ας πρόσεχαν όταν ήταν μικρές που μοίραζαν χυλόπιτες αβέρτα-κουβέρτα. Όλα εδώ πληρώνονται. Θα μένουν με τα σκυλάκια τους και για να υιοθετήσουν, δε θα τους το εγκρίνει κανένας κοινωνικός λειτουργός.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
α μπραβο  :hi: το ιδιο συμβαινει και στον δικο μου κυκλο-περιγυρο
και οι παντρεμενοι/ζευγαρωμενοι στον κυκλο τους ζευγαρια εχουν μονο
ετσι πανε αυτα

δυσκολα κραταει εργενης επαφες με "οικογενειαρχες"
φοβουνται μην τους φας τη φλομπα τους οι αντρες
οι γυναικες μην παρασερνεις τον παντοφλακια τους
:vomit:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μακάρι με τα airbnb, couchsurfing κλπ να μας έρθουν μπόλικες ξένες εδώ και να γνωριστούν με Έλληνες και να πραγματοποιηθεί το όραμά σου περί εισαγωγής. Το πόσες θα μείνουν βέβαια και τι θα κάνουν εδώ είναι ένα άλλο θέμα. Θα ανοίξουν κομμωτήριο; :think:

μακαρι...αλλά δυσκολο το βλεπω να γινεται, πρεπει και εμεις να αποβαλουμε την νοοτροπια θα την πηδηξω θα περασω καλα για μικρο διαστημα μου και μετα τελος ο καθενας στη χωρα του.

ετσι δουλεια δεν γινεται αν καποιος συνηδειτα και με πληρη επιγνωση θελει να παντρευτει ξενη κοπελα θα πρεπει να ακολυθησει αυτη την τακτικη να προσπαθησει να κρατησει επαφες μακροχρονιες και η χημια ταιριαξει να προχωρισει στο γαμο.

εγω το εχω δηλωσει οτι αν παντρευομουν θα επαιρνα μονο ρωσιδα για γυναικα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
και οι παντρεμενοι/ζευγαρωμενοι στον κυκλο τους ζευγαρια εχουν μονο
ετσι πανε αυτα

δυσκολα κραταει εργενης επαφες με "οικογενειαρχες"
φοβουνται μην τους φας τη φλομπα τους οι αντρες
οι γυναικες μην παρασερνεις τον παντοφλακια τους
:vomit:

εγω δεν εχω τετοιο προβλημα εχω 2 φιλους παντρεμενους και βγαινουμε αρκετα συχνα μονοι μας για ποτακια χωρις οριο τι ωρα θα γυρισουν σπιτι τους. αν εχει και champions league και πρωταθλημα ελληνικο εκει να δεις φευγουμε απο το απογευμα και γυναμε ξημεροματα πισω στα σπιτια μας

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι ρωσίδες δεν είναι όλες πολύ golddiggers;

εξαρταται αν ειναι επαρχιωτησα η απο μοσχα και πητερ, αλλα παντα εχει να κανει με τον εκαστοτε χαρακτηρα της καθε γυναικας σ' ολο τον κοσμο εχει τετοιες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
εξαρταται αν ειναι επαρχιωτησα η απο μοσχα και πητερ, αλλα παντα εχει να κανει με τον εκαστοτε χαρακτηρα της καθε γυναικας σ' ολο τον κοσμο εχει τετοιες
Τι να πω, καλή τύχη. Εσύ πώς παίζεις μπάλα στο ερωτοτουρισμό; Προετοιμάζεις έδαφος με Tinder και Couchsurfing ή είσαι του live καμακιού;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τι να πω, καλή τύχη. Εσύ πώς παίζεις μπάλα στο ερωτοτουρισμό; Προετοιμάζεις έδαφος με Tinder και Couchsurfing ή είσαι του live καμακιού;

τιντερ δεν ασχοληθηκα θα  ασχοληθω ομως συντομα, μονο με μπαντου και fdating εχω ασχοληθει μεχρι τωρα.

δεν εχω θεμα γενικα παιζω και live και ιντερνετ αλλά και με ετοιμες γνωριμιες απο εδω οταν παω επανω λογο της γυναικας ενος φιλου μου που ειναι ρωσιδα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506
Eχουν ξεζουμισει ολους τουσ συνταξιουχους. Τρώνε τα σκατα τους στη μουρη προκειμένου να τσεπωσουν τη συνταξη. Πιο πεινασμένες κι απ τις ελληνιδες. Βέβαια αυτο θα αλλαξει προσεχως.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Eχουν ξεζουμισει ολους τουσ συνταξιουχους. Τρώνε τα σκατα τους στη μουρη προκειμένου να τσεπωσουν τη συνταξη. Πιο πεινασμένες κι απ τις ελληνιδες. Βέβαια αυτο θα αλλαξει προσεχως.

τουλαχιστον αυτες ειναι πιο ειλικρινεις απο τις δικιες μας που μποφαρουν λες και ειναι επαγγελματιες παικτριες ποκερ

λενε πολλες ελλεινιδες δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα και ολο εκει δουλευει το μυαλο τους και στην πορεια αρχιζουν τα προβληματα

τουλαχιστον οι ρωσιδες ειναι ξεκαθαρες απο την αρχη σου ξεκαθαριζουν οτι αν δεν εχεις καποιο ικανοποιητικο εισοδημα δεν προκειται να κανουν κατι σοβαρο μαζι σου και δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα γενικα μιλαω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom