Επισκέπτης
Σωστο. Φουλ μουσι ειχαν μονο οι αστεγοι.Κάποτε η αξυρισιά θεωρούνταν και απλυσιά.Μην κοιτάς που τα τελευταία χρόνια ψάχνεις να βρεις ξυρισμένο με το κυάλι.
Σωστο. Φουλ μουσι ειχαν μονο οι αστεγοι.Κάποτε η αξυρισιά θεωρούνταν και απλυσιά.Μην κοιτάς που τα τελευταία χρόνια ψάχνεις να βρεις ξυρισμένο με το κυάλι.
Σιγα μην εχει αναγκη και απο δικηγορο επειδη ατυχησε στη ζωη και γεννηθηκε στη χωρα των λαμογιων και των ελλεινιδων!Too good to be true. Δεν λυνονται ετσι αυτα. Ο ανθρωπος χρειαζεται βοηθεια απο ειδικους.
Δεν ειναι χαζος να εμπιστευτει τον καθε αγνωστο στο μπου που θελει να μαθει πραγματα γι αυτον και να τα βγαλει στη φορα.του ειπα μια φορα να τον παρω μπουρδελοτσαρκα μπας και ξεχαρμανιασει λιγο, τον στελνω ΠΜ απαντηση δεν πηρα :S
προθυμοποιηθηκαν να τον παρουν καποιοι στην ουκρανια μπας και γαμησει εκει αλλά ματαιος κοπος ουτε στα ΠΜ των συναγωνιστων δεν απαντησε :S
μαλλον θα θελει να μεινει αγαμητος αλλιως δεν εξηγειται
Ακριβως. Αν δεν εχεις ηδη παρεες δε μπορεις να γνωρισεις γκομενα. Ο φιλος σαντμαν ειναι μοναχικος. Δεν εχει φιλους και δε γουσταρει να υποκρινεται τον τρεντυ για να κανει παρεα με ατομα που δεν του ταιριαζουν. Εχει συνειδητοποιησει οτι δεν υπαρχει αληθινη φιλια - μονο συμφερον. Δυσκολο τετοια συνειδητοποιημενα ατομα να ενταχθουν στην υποκριτικη κοινωνια μας και ευκολο να γινουν θυματα ανθρωπων που νομιζουν οτι θα τα βοηθησουν. Καλυτερα μονος και αλωβητος.Ο Sad_man μένει επαρχία, νομίζω Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα. Και τι παιχνίδι γίνεται στα μπαράκια του κέντρου; Μην τρελαθούμε τελείως... Όλες με τα κινητά τους ασχολούνται ή με την παρέα τους.
εχεις κανει μπουλινγκ σε πολλα παιδια σαν τον σαντ μαν και εχεις παραμεινει ατιμωρητος. Παντα ειρωνικος και απαξιωτικος προσπαθεις σκοπιμα να τους αποκλεισεις απο την κοινοτητα και παντα γλειφτης με τις ελλεινιδες. Δεξι αρχιδι του Αντισθενη.Μωρε εχεις πει κατι ομορφιες, που απορω γιατι ημουν τοσο επιεικης.
Το ξερω οτι τριγυρνας εδω μεσα με κλωνους. Πετυχες κανα μεγαλο εργαλειο;ακομά ξεσκεπαζει κοσμο ο Αλεξ
επιπονος ο δρομος του πικερ με το γαμησι που ριχνει στον κωλο του.Δεν ειναι χαζος να εμπιστευτει τον καθε αγνωστο στο μπου που θελει να μαθει πραγματα γι αυτον και να τα βγαλει στη φορα.
Μονο ο πικερισμος ειναι ατομικιστικη ιδεολογια που οδηγει στην αυταρκεια αλλα ειναι δυσκολος στην εφαρμογη και θελει εκπαιδευση. Γι αυτο το λογο συνεταξα το κομπεντιουμ με τις 9 εντολες του Μεταξουργειου.
Δεν τρολάρω μύστη μου. Τις συνέπειες που αναφέρεις σκέφτομαι, αλλιώς δεν το έχω σε τίποτα να το κάψω το χιλιάρικο σε 5 λεπτά. Ειναι και πονηρές αυτές και μπορεί να σκεφτούν ότι αν κάνουν μήνυση θα πάρουν περισσότερα από το να γαμηθούν με λεφτά.
στα 18 τους το κρατος θα τις προωθουσε στα δημοσια επιλεκτηρια οπου θα περπατουσαν πανω κατω με λευκους χιτωνες και θα προσερχονταν οι αντρες για να επιλεξουν την καταλληλη συμφωνα με τα γουστα τους
αν περισσοτεροι ηθελαν την ιδια, θα κρινοταν στα εκτος εδρας γκολ και αν κι εκει υπηρχε ισοπαλια θα γινοταν δημοσια κληρωση
εν συνεχεια θα γινοταν υποχρεωτικα γαμος και η ελλεεινιδα σε περιπτωση γκρινια, πρηξοπουτσισμου, μοιχιας η συζυγικης αποχης θα τιμωρουταν με θανατο
αυτα πρεπει να προωθηθουν καποια στιγμη και ο πικερισμος οταν γινει κομμα και κατεβει αυτοδυναμα θα τα φερει στη δημοσια ατζεντα
Το χειροτερο ειναι να αρχισει να ουρλιαζει "για ποια με περασες, ακουστε τι μου ειπε" και να σε κανει βουκινο.
Εγω στη θεση σου αν με εξιταριζε το θεμα, θα το προτεινα σε καποια φιλη μου κατ' ιδιαν, να ειμαι σιγουρος τουλαχιστον οτι δεν θα με κραξει πανελληνιως, αντε να μου εκοβε την καλημερα
οχι εγω εχω περισσοτερα εκτος εδρας γκολ και δε χρειαζεται να γινει δημοσια κληρωση για μεναΟνειρευεσαι να σου κάτσει γυναικα με κλήρωση
αν περισσοτεροι ηθελαν την ιδια, θα κρινοταν στα εκτος εδρας γκολ και αν κι εκει υπηρχε ισοπαλια θα γινοταν δημοσια κληρωση
παρτα να μη στα χρωσταω καλυτερεΘέλουμε να κυκλοφορουν πολλά μουνια και να τα γαμαμε οι καλύτεροι
Θέλουμε να κυκλοφορουν πολλά μουνια και να τα γαμαμε οι καλύτεροι
Είμαι μοντελάκιας. Για αυτο την βγάζω συνήθως
Το να πεις σε καποια "σου προσφερω 1000 ευρω για να κανουμε σεξ" δεν ειναι ποινικο αδικημα.
Εγω δεν ειμαι δικηγορος αλλα ξερω πως στο εξωτερικο (γερμανια) εχεις μεγαλη πιθανοτητα να τα δεχτει η αλλη γιατι εχουν πιο χαμηλα τον πηχυ της ηθικης. Βεβαια δεν χτυπας κ οπου οπου. Δεν χτυπας πχ ενιαρι που εχει χιλιαδες προτασεις.Πληροφόρησέ μας Άλεξ, τι ισχύει στο Ελληνικό Δίκαιο, για την περίπτωση που κάποιος προτείνει σε οποιαδήποτε να την πηδήξει επί πληρωμή. Είμαι σίγουρος ότι στο Εξωτερικό θα τον ξεσκίσουν, εδώ μπορεί να του κάνει αγωγή ζητώντας ας πούμε αποζημίωση για ηθική βλάβη, ή κάτι παρόμοιο; Αν τον μαγνητοφωνήσει να της κάνει την πρόταση; τι κίνδυνοι υπάρχουν;
οχι εγω εχω περισσοτερα εκτος εδρας γκολ και δε χρειαζεται να γινει δημοσια κληρωση για μενα
παρτα να μη στα χρωσταω καλυτερε
https://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/wp-content/uploads/2017/12/ImageHandler-1.jpg[/img[/URL]]
[color=red]bonus υλικο[/color] για ακαποειρουλη νεοναζι μυθομανουλη που καθε τρεις και λιγο αυτοαποθεωνεται και μας παραθετει και ενα νεο κατορθωμα του
[i]
Ο Άντλερ είπε ότι η αίσθηση ανωτερότητας είναι ο στόχος της ζωής μας, προκειμένου να ξεπεράσουμε το σύμπλεγμα κατωτερότητας που μας συνόδευε από τη στιγμή που ήρθαμε στον κόσμο. Τι γίνεται όμως όταν παρατηρούμε ότι κάποιος φαίνεται να νιώθει πολύ ανώτερος από αυτό που πραγματικά είναι; Έχει επιτύχει τον στόχο της ζωής του, να ξεπεράσει την κατωτερότητά του; Γιατί η συμπεριφορά του δεν μας πείθει ότι κατάφερε κάτι τέτοιο;Πολλές φορές, όταν κάποιος έχει βιώσει εμπειρίες που έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα μειονεξίας, καταφεύγει σε συμπεριφορές και δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να αναπληρώσουν αυτήν τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Έτσι, δημιουργεί στον εαυτό του μια επίπλαστη εικόνα ισχύος και υπεροχής, καταφέρνοντας παράλληλα να δημιουργήσει και στους άλλους μια τέτοια εντύπωση. Κάποιος λοιπόν που φαντάζει αλαζόνας, νάρκισσος, υπερφίαλος ουσιαστικά φοράει ένα προσωπείο, αφού έχει φτιάξει έναν ψεύτικο εαυτό διαφορετικό από αυτόν που είναι στην πραγματικότητα. Το σύμπλεγμα ανωτερότητας είναι ουσιαστικά ίδιο με το σύμπλεγμα κατωτερότητας, καθώς και σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα άτομο με πληγωμένη αυτοεκτίμηση – με τη διαφορά ότι επιλέγει να την κρύψει πίσω από μια «μάσκα» υπερβολικά υψηλής αυτοεκτίμησης. Η μάσκα αυτή προσφέρει μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, που όμως δεν εξυπηρετεί παρά μόνο επιφανειακά και προσωρινά. Στο βάθος βρίσκεται ένα πληγωμένο παιδί, ένας άνθρωπος διψασμένος για αποδοχή, ένας παραμελημένος άνθρωπος, με ανικανοποίητες τις βασικές συναισθηματικές του ανάγκες. Όταν ο άνθρωπος αυτός συνειδητοποιεί ότι δεν συμμερίζεται ο υπόλοιπος κόσμος αυτό τον απέραντο θαυμασμό προς το πρόσωπό του οδηγείται στη δημιουργία ψεύτικου προφίλ, όπως είδαμε παραπάνω στην περίπτωση του αλαζόνα με το ψεύτικο σύμπλεγμα ανωτερότητας.
[b]Απόσπασμα από το βιβλίο της Δρ. Εμμανουηλίδου "Γυρίζω σελίδα στη χαμηλή αυτοεκτίμηση".[/i]
[/quote]
πουλι διαβαζοντας μαλακιες δεν θα δεις προκοπη
αντι να περιμενεις κληρωση για να παντρευτεις η να βγει η νδ για να διοριστεις διαβαζοντας και λεγοντας αμπελοφιλοσοφιες καλυτερα ξεκινα το καμακι και την αναζητηση κανονικης δουλειας
οι περισσοτερες ελλεηνιδες ειναι για τον πουτσο αλλα εδω ζεις
προσαρμοσου
τι ειναι αυτα τυπε;
πουστης εισαι;
τυπε γαμας καθολου;τυπε ειναι μεγαλη ''τυχη'' να συνδεσεις κατι τετοιο με μια συγκεκριμενη γυναικα
και ας εχεις να την δεις χρονια
τυπε γαμας καθολου;