Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Επισκέπτης
Too good to be true. Δεν λυνονται ετσι αυτα. Ο ανθρωπος χρειαζεται βοηθεια απο ειδικους.
Σιγα μην εχει αναγκη και απο δικηγορο επειδη ατυχησε στη ζωη και γεννηθηκε στη χωρα των λαμογιων και των ελλεινιδων!

Εσεις οι ωφελημενοι του κατεστημενου εχετε απιστευτο θρασος να κρινετε τους αλλους!

Επισκέπτης
του ειπα μια φορα να τον παρω μπουρδελοτσαρκα μπας και ξεχαρμανιασει λιγο, τον στελνω ΠΜ απαντηση δεν πηρα  :S

προθυμοποιηθηκαν να τον παρουν καποιοι στην ουκρανια μπας και γαμησει εκει αλλά ματαιος κοπος ουτε στα ΠΜ των συναγωνιστων δεν απαντησε  :S

μαλλον θα θελει να μεινει αγαμητος αλλιως δεν εξηγειται  :dunno:
Δεν ειναι χαζος να εμπιστευτει τον καθε αγνωστο στο μπου που θελει να μαθει πραγματα γι αυτον και να τα βγαλει στη φορα.

Μονο ο πικερισμος ειναι ατομικιστικη ιδεολογια που οδηγει στην αυταρκεια αλλα ειναι δυσκολος στην εφαρμογη και θελει εκπαιδευση. Γι αυτο το λογο συνεταξα το κομπεντιουμ με τις 9 εντολες του Μεταξουργειου.

Επισκέπτης
Ο Sad_man μένει επαρχία, νομίζω Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα. Και τι παιχνίδι γίνεται στα μπαράκια του κέντρου; Μην τρελαθούμε τελείως... Όλες με τα κινητά τους ασχολούνται ή με την παρέα τους.  :headbang:
Ακριβως. Αν δεν εχεις ηδη παρεες δε μπορεις να γνωρισεις γκομενα. Ο φιλος σαντμαν ειναι μοναχικος. Δεν εχει φιλους και δε γουσταρει να υποκρινεται τον τρεντυ για να κανει παρεα με ατομα που δεν του ταιριαζουν. Εχει συνειδητοποιησει οτι δεν υπαρχει αληθινη φιλια - μονο συμφερον. Δυσκολο τετοια συνειδητοποιημενα ατομα να ενταχθουν στην υποκριτικη κοινωνια μας και ευκολο να γινουν θυματα ανθρωπων που νομιζουν οτι θα τα βοηθησουν. Καλυτερα μονος και αλωβητος.

Μωρε εχεις πει κατι ομορφιες, που απορω γιατι ημουν τοσο επιεικης.
εχεις κανει μπουλινγκ σε πολλα παιδια σαν τον σαντ μαν και εχεις παραμεινει ατιμωρητος. Παντα ειρωνικος και απαξιωτικος προσπαθεις σκοπιμα να τους αποκλεισεις απο την κοινοτητα και παντα γλειφτης με τις ελλεινιδες. Δεξι αρχιδι του Αντισθενη.

ακομά ξεσκεπαζει κοσμο ο Αλεξ  :rockon: :rockon:
Το ξερω οτι τριγυρνας εδω μεσα με κλωνους. Πετυχες κανα μεγαλο εργαλειο;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν ειναι χαζος να εμπιστευτει τον καθε αγνωστο στο μπου που θελει να μαθει πραγματα γι αυτον και να τα βγαλει στη φορα.

Μονο ο πικερισμος ειναι ατομικιστικη ιδεολογια που οδηγει στην αυταρκεια αλλα ειναι δυσκολος στην εφαρμογη και θελει εκπαιδευση. Γι αυτο το λογο συνεταξα το κομπεντιουμ με τις 9 εντολες του Μεταξουργειου.
επιπονος ο δρομος του πικερ με το γαμησι που ριχνει στον κωλο του.
και εσυ ως εξισου κωλογαμημενος εβαλες στις εντολες την πουστια, το γαμησι του κωλου σου ή το ξεχασες?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.709
Πόντοι
506
Οι σχολές συζυγων υπήρχαν και υπάρχουν πχ Ιαπωνία, Μαλαισία κλπ. Οι αποφοιτες μάλιστα εχουν και το ανάλογο πιστοποιητικό. Το θεμα ειναι οτι ο αντρας μπορεί να θέλει κανα τεστ ντραιβ πρώτα ή να φάει μερικες αλλες για αρχη.
Αμα ολες οι γυναίκες εγγραφονται στις σχολές συζηγων πως θα το κανει αυτο?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν τρολάρω μύστη μου. Τις συνέπειες που αναφέρεις σκέφτομαι, αλλιώς δεν το έχω σε τίποτα να το κάψω το χιλιάρικο σε 5 λεπτά. Ειναι και πονηρές αυτές και μπορεί να σκεφτούν ότι αν κάνουν μήνυση θα πάρουν περισσότερα από το να γαμηθούν με λεφτά.

Ξανά. Θα έπαιζες ποτέ Ρωσική Ρουλέτα με περίστροφο που έχει μέσα δύο σφαίρες; Νομίζω όχι. Αν το 1/3 των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο, στο οποίο η γυναίκα ξεσκίζει οικονομικά τον αγαπημένο της σύζυγο που έχει κάνει μαζί του παιδιά, πόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να προσπαθήσει αν σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί κάποια που δεν έχει καμία πραγματική επαφή μαζί σου; 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στα 18 τους το κρατος θα τις προωθουσε στα δημοσια επιλεκτηρια οπου θα περπατουσαν πανω κατω με λευκους χιτωνες και θα προσερχονταν οι αντρες για να επιλεξουν την καταλληλη συμφωνα με τα γουστα τους
αν περισσοτεροι ηθελαν την ιδια, θα κρινοταν στα εκτος εδρας γκολ και αν κι εκει υπηρχε ισοπαλια θα γινοταν δημοσια κληρωση
εν συνεχεια θα γινοταν υποχρεωτικα γαμος και η ελλεεινιδα σε περιπτωση γκρινια, πρηξοπουτσισμου, μοιχιας η συζυγικης αποχης θα τιμωρουταν με θανατο
αυτα πρεπει να προωθηθουν καποια στιγμη και ο πικερισμος οταν γινει κομμα και κατεβει αυτοδυναμα θα τα φερει στη δημοσια ατζεντα

Ονειρευεσαι να σου κάτσει γυναικα με κλήρωση :idiot: :2funny: :2funny:
Καταρχην αυτο που λες θα απεκλειε την ποικιλια :uglystupid:
Πουλι μαλλον παρθενος εισαι :jerking: :jerking: διαφορετικά θα ηξερες πως ακομα και το καλύτερο μουνι καποια στιγμη το βαριεσαι

Ποιο το νοημα της αριστειας επειτα?
Θέλουμε να κυκλοφορουν πολλά μουνια και να τα γαμαμε οι καλύτεροι

Πουλι εισαι ενας ταλιμπαν που πιστευει σε παπαροθεωριες

Η μονη αλήθεια εκει εξω ειναι η Φυσική Επιλογη

Αυτη ωθει τις γκομενες να μην σου καθονται

Εισαι προβληματικος και τα γονιδια σου δεν πρέπει να κληροδοτηθουν

Οι γυναικες τα μυριζονται κατι τετοια

Το κακο με τις ελληνιδες ειναι οτι το παρακάμπτουν μεσω των προξενιων,πχ πασαρουν τους ξαδερφους τους σε φιλες τους με χαμηλη αυτοεκτιμιση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Το χειροτερο ειναι να αρχισει να ουρλιαζει "για ποια με περασες, ακουστε τι μου ειπε" και να σε κανει βουκινο.
Εγω στη θεση σου αν με εξιταριζε το θεμα, θα το προτεινα σε καποια φιλη μου κατ' ιδιαν, να ειμαι σιγουρος τουλαχιστον οτι δεν θα με κραξει πανελληνιως, αντε να μου εκοβε την καλημερα

Πληροφόρησέ μας Άλεξ, τι ισχύει στο Ελληνικό Δίκαιο, για την περίπτωση που κάποιος προτείνει σε οποιαδήποτε να την πηδήξει επί πληρωμή. Είμαι σίγουρος ότι στο Εξωτερικό θα τον ξεσκίσουν, εδώ μπορεί να του κάνει αγωγή ζητώντας ας πούμε αποζημίωση για ηθική βλάβη, ή κάτι παρόμοιο; Αν τον μαγνητοφωνήσει να της κάνει την πρόταση; τι κίνδυνοι υπάρχουν;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ρε παιδια, μερικους δεν τους καταλαβαινω...
ειπαμε, αναγκαιο κακο οι ελλεεινιδες....
ξερεις δηλαδη οτι με και με μικρο νταραβερι, μπορει να μπλεξεις με δαυτες, δεν αξιζουν αλλα τι να κανεις...
αλλα μερικοι πανε γυρευοντας....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ονειρευεσαι να σου κάτσει γυναικα με κλήρωση :idiot: :2funny: :2funny:
οχι εγω εχω περισσοτερα εκτος εδρας γκολ και δε χρειαζεται να γινει δημοσια κληρωση για μενα

αν περισσοτεροι ηθελαν την ιδια, θα κρινοταν στα εκτος εδρας γκολ και αν κι εκει υπηρχε ισοπαλια θα γινοταν δημοσια κληρωση
Θέλουμε να κυκλοφορουν πολλά μουνια και να τα γαμαμε οι καλύτεροι
παρτα να μη στα χρωσταω καλυτερε

https://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/wp-content/uploads/2017/12/ImageHandler-1.jpg[/img[/URL]]

[color=red]bonus υλικο[/color] για ακαποειρουλη νεοναζι μυθομανουλη που καθε τρεις και λιγο αυτοαποθεωνεται και μας παραθετει και ενα νεο κατορθωμα του
[i]
Ο Άντλερ είπε ότι η αίσθηση ανωτερότητας είναι ο στόχος της ζωής μας, προκειμένου να ξεπεράσουμε το σύμπλεγμα κατωτερότητας που μας συνόδευε από τη στιγμή που ήρθαμε στον κόσμο. Τι γίνεται όμως όταν παρατηρούμε ότι κάποιος φαίνεται να νιώθει πολύ ανώτερος από αυτό που πραγματικά είναι; Έχει επιτύχει τον στόχο της ζωής του, να ξεπεράσει την κατωτερότητά του; Γιατί η συμπεριφορά του δεν μας πείθει ότι κατάφερε κάτι τέτοιο;Πολλές φορές, όταν κάποιος έχει βιώσει εμπειρίες που έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα μειονεξίας, καταφεύγει σε συμπεριφορές και δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να αναπληρώσουν αυτήν τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Έτσι, δημιουργεί στον εαυτό του μια επίπλαστη εικόνα ισχύος και υπεροχής, καταφέρνοντας παράλληλα να δημιουργήσει και στους άλλους μια τέτοια εντύπωση. Κάποιος λοιπόν που φαντάζει αλαζόνας, νάρκισσος, υπερφίαλος ουσιαστικά φοράει ένα προσωπείο, αφού έχει φτιάξει έναν ψεύτικο εαυτό διαφορετικό από αυτόν που είναι στην πραγματικότητα. Το σύμπλεγμα ανωτερότητας είναι ουσιαστικά ίδιο με το σύμπλεγμα κατωτερότητας, καθώς και σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα άτομο με πληγωμένη αυτοεκτίμηση – με τη διαφορά ότι επιλέγει να την κρύψει πίσω από μια «μάσκα» υπερβολικά υψηλής αυτοεκτίμησης. Η μάσκα αυτή προσφέρει μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, που όμως δεν εξυπηρετεί παρά μόνο επιφανειακά και προσωρινά. Στο βάθος βρίσκεται ένα πληγωμένο παιδί, ένας άνθρωπος διψασμένος για αποδοχή, ένας παραμελημένος άνθρωπος, με ανικανοποίητες τις βασικές συναισθηματικές του ανάγκες. Όταν ο άνθρωπος αυτός συνειδητοποιεί ότι δεν συμμερίζεται ο υπόλοιπος κόσμος αυτό τον απέραντο θαυμασμό προς το πρόσωπό του οδηγείται στη δημιουργία ψεύτικου προφίλ, όπως είδαμε παραπάνω στην περίπτωση του αλαζόνα με το ψεύτικο σύμπλεγμα ανωτερότητας.

[b]Απόσπασμα από το βιβλίο της Δρ. Εμμανουηλίδου "Γυρίζω σελίδα στη χαμηλή αυτοεκτίμηση".[/i]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Το να πεις σε καποια "σου προσφερω 1000 ευρω για να κανουμε σεξ" δεν ειναι ποινικο αδικημα.

Είναι προσβολή προσωπικότητας για τη γυναίκα, και εξύβριση
της γυναίκας αυτής, αν...αρνηθεί να τα πάρει !  :2funny: :2funny: :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Πληροφόρησέ μας Άλεξ, τι ισχύει στο Ελληνικό Δίκαιο, για την περίπτωση που κάποιος προτείνει σε οποιαδήποτε να την πηδήξει επί πληρωμή. Είμαι σίγουρος ότι στο Εξωτερικό θα τον ξεσκίσουν, εδώ μπορεί να του κάνει αγωγή ζητώντας ας πούμε αποζημίωση για ηθική βλάβη, ή κάτι παρόμοιο; Αν τον μαγνητοφωνήσει να της κάνει την πρόταση; τι κίνδυνοι υπάρχουν;
Εγω δεν ειμαι δικηγορος αλλα ξερω πως στο εξωτερικο (γερμανια) εχεις μεγαλη πιθανοτητα να τα δεχτει η αλλη γιατι εχουν πιο χαμηλα τον πηχυ της ηθικης. Βεβαια δεν χτυπας κ οπου οπου. Δεν χτυπας πχ ενιαρι που εχει χιλιαδες προτασεις.
Δεν χτυπας:
-αγελαστη
-κοντοκουρεμενη
-βαμμενο μαλλι εντονα κοκκινο η μπλε η πρασινο.
-κακοδιαθετη
Κτλ

Επισης δεν το κανεις
-μεσα στο γραφειο της
-σε επαγγελματικο χωρο
-δεν το αφηνεις να εννοηθει οτι θα ειναι το θεμα συζητησης μεταξυ σας αργοτερα γιατι μπορει κ να το μαγνητοφωνησει

Και το πιο σημαντικο,δε το λες ευθεως!!!
ΔΕΝ ΛΕΣ θελω να σε πηδηξω και για αυτο σου προσφερω 1000€

Αλλα λες : εισαι υπεροχη γυναικα, σε σκεφτομαι συχνα. Θα ηθελα να κανω ερωτα μαζι σου κανοντας σου καποιο δωρο ακριβο γιατι το αξιζεις. Ή θα μπορουσα να σου εδινα τα χρηματα να παρεις μονη σου οτι θελεις. Τι λες για 1000€??

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οχι εγω εχω περισσοτερα εκτος εδρας γκολ και δε χρειαζεται να γινει δημοσια κληρωση για μενα
παρτα να μη στα χρωσταω καλυτερε

https://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/wp-content/uploads/2017/12/ImageHandler-1.jpg[/img[/URL]]

[color=red]bonus υλικο[/color] για ακαποειρουλη νεοναζι μυθομανουλη που καθε τρεις και λιγο αυτοαποθεωνεται και μας παραθετει και ενα νεο κατορθωμα του
[i]
Ο Άντλερ είπε ότι η αίσθηση ανωτερότητας είναι ο στόχος της ζωής μας, προκειμένου να ξεπεράσουμε το σύμπλεγμα κατωτερότητας που μας συνόδευε από τη στιγμή που ήρθαμε στον κόσμο. Τι γίνεται όμως όταν παρατηρούμε ότι κάποιος φαίνεται να νιώθει πολύ ανώτερος από αυτό που πραγματικά είναι; Έχει επιτύχει τον στόχο της ζωής του, να ξεπεράσει την κατωτερότητά του; Γιατί η συμπεριφορά του δεν μας πείθει ότι κατάφερε κάτι τέτοιο;Πολλές φορές, όταν κάποιος έχει βιώσει εμπειρίες που έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα μειονεξίας, καταφεύγει σε συμπεριφορές και δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να αναπληρώσουν αυτήν τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Έτσι, δημιουργεί στον εαυτό του μια επίπλαστη εικόνα ισχύος και υπεροχής, καταφέρνοντας παράλληλα να δημιουργήσει και στους άλλους μια τέτοια εντύπωση. Κάποιος λοιπόν που φαντάζει αλαζόνας, νάρκισσος, υπερφίαλος ουσιαστικά φοράει ένα προσωπείο, αφού έχει φτιάξει έναν ψεύτικο εαυτό διαφορετικό από αυτόν που είναι στην πραγματικότητα. Το σύμπλεγμα ανωτερότητας είναι ουσιαστικά ίδιο με το σύμπλεγμα κατωτερότητας, καθώς και σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα άτομο με πληγωμένη αυτοεκτίμηση – με τη διαφορά ότι επιλέγει να την κρύψει πίσω από μια «μάσκα» υπερβολικά υψηλής αυτοεκτίμησης. Η μάσκα αυτή προσφέρει μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, που όμως δεν εξυπηρετεί παρά μόνο επιφανειακά και προσωρινά. Στο βάθος βρίσκεται ένα πληγωμένο παιδί, ένας άνθρωπος διψασμένος για αποδοχή, ένας παραμελημένος άνθρωπος, με ανικανοποίητες τις βασικές συναισθηματικές του ανάγκες. Όταν ο άνθρωπος αυτός συνειδητοποιεί ότι δεν συμμερίζεται ο υπόλοιπος κόσμος αυτό τον απέραντο θαυμασμό προς το πρόσωπό του οδηγείται στη δημιουργία ψεύτικου προφίλ, όπως είδαμε παραπάνω στην περίπτωση του αλαζόνα με το ψεύτικο σύμπλεγμα ανωτερότητας.

[b]Απόσπασμα από το βιβλίο της Δρ. Εμμανουηλίδου "Γυρίζω σελίδα στη χαμηλή αυτοεκτίμηση".[/i]
[/quote]

πουλι διαβαζοντας μαλακιες δεν θα δεις προκοπη
αντι να περιμενεις κληρωση για να παντρευτεις η να βγει η νδ για να διοριστεις διαβαζοντας και λεγοντας αμπελοφιλοσοφιες καλυτερα ξεκινα το καμακι και την αναζητηση κανονικης δουλειας
οι περισσοτερες ελλεηνιδες ειναι για τον πουτσο αλλα εδω ζεις
προσαρμοσου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειπαμε οι περισσοτερες για τον πουτσο αλλα υπαρχουν και καποιες που μπορει να εμπνευσουν κατι τετοιο

«Είσαι Δική μου, είμαι Δικός Σου! Αυτό μονάχα με γεμίζει, αυτό μονάχα με στυλώνει, αυτό μονάχα με κρατάει στη γη! Οι ρίζες του είναι μας είναι μπλεγμένες κάτου από το χώμα κι ολοένα μπλέχονται και σμίγουνε κι αναζητιώνται και τυλίγονται και πιάνονται κι ένας χυμός μονάχα ανηφορίζει βουίζοντας στις φλέβες μας κι ένας καημός ανοίγει αδιάκοπα σ’ αυτό το χωρισμό την αγκαλιά μας! Α, πώς δουλεύει μέρα – νύχτα μέσα μου, στο σώμα μου όλο, από τα νύχια στην κορφή, αυτή η αδιάκοπη αναζήτηση του νου μου για το νου Σου, των ματιών μου για τα μάτια Σου, της πνοής μου για την πνοή Σου, των ριζών μου για τις ρίζες Σου. Ούτε δευτερόλεπτο δεν σταματά η αδιάκοπη, η ακοίμητη αίσθησή της. Και μήτ’ έχω μέσα μου άλλη αίσθηση ζωής! Να Σε ζητώ μ’ όλες τις ίνες μου όλες τις στιγμές, να κολυμπάω αντίστροφα στο ρέμα της απόστασης για να Σε ‘γγίξω. Αυτή είναι τώρα η φοβερή, η ακοίμητη, η απόλυτη ζωή μου. Και θα τη ζήσω, όσο που ρίζες, κλώνοι και κορμός θα γίνουν αιώνια Ενα κι η πνοή του Σύμπαντος στα φρένα μας μια μόνη Μουσική…».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom