alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Πού εισαι εσυ ρε???ακομά ξεσκεπαζει κοσμο ο Αλεξ![]()
![]()
Πού εισαι εσυ ρε???ακομά ξεσκεπαζει κοσμο ο Αλεξ![]()
![]()
Ειπες οτι φυγανε τα λεφτα στις αποζημιωσεις σε αυτους που χτυπησες. Τωρα δεν φυγανε ακομη? Μωρε μια χαρα καταλαβαινω.
Τι παραδιδεις?
Την δικογραφια την συντασσει η τροχαια, οχι εσυ.
Θα το συνεχισουμε πολυ ακομη?
Ειπες οτι φυγανε τα λεφτα στις αποζημιωσεις σε αυτους που χτυπησες. Τωρα δεν φυγανε ακομη? Μωρε μια χαρα καταλαβαινω.Βρε μαλακα αυτο λεω!;!!
Περιμενω αστικο και ποινικο δικαστηριο! Ο ενας ο μαλακας μου εκανε διωξη!!!
Θα τους τα δωση η ασφαλιστικη και μετα θα γαμησει εμενα!!!
Τι δε κατσλαβαινεις;;;
Και πού ξερεις απο τωρα πόσα ειναι?
Τι παραδιδεις?27/8 παραδιδω δικογραφια με τον δικηγορο μου στη τροχαια!
και τι ειναι η δικογραφια για να την παραδωσεις τυπε μου;Βρε μαλακα αυτο λεω!;!!
Περιμενω αστικο και ποινικο δικαστηριο!
27/8 παραδιδω δικογραφια με τον δικηγορο μου στη τροχαια!
Ο ενας ο μαλακας μου εκανε διωξη!!!
Θα τους τα δωση η ασφαλιστικη και μετα θα γαμησει εμενα!!!
Τι δε κατσλαβαινεις;;;
Αρχιδια...ρεφενε εβαζε το μπου να παμε λαδια και τυρια στον δασκαλο να σε περασειαριστουχος ομως
συνεχεια το παραλειπεις για να με υποτιμας
Εσυ εισαι του δημοτικου, τι ξερεις απο αυτα?και τι ειναι η δικογραφια για να την παραδωσεις τυπε μου;
πιτσα;
Η δικογραφια εγινε υπομνημα, μαλιστα. Προφανως αντιγραφα παρελαβες. Και σου εδωσαν ενα μηνα διορια? Πότε εγινε το ατυχημα?
Και πού ξερεις απο τωρα πόσα ειναι?Ρε δε πληρωσα ακομα! Απλα τα θεωρω ηδη χαμενα αυτα τα λεφτα!
Τα λογιζω ως πληρωμενα...
αριστουχος ομωςΕσυ εισαι του δημοτικου, τι ξερεις απο αυτα?
Τι εννοεις θα πληρωσεις την "ποινικη διωξη"?
Ξημερωματα πρωταπριλιας δηλαδη...
Δεξι κροσε και σφυροκοπημα απο τον αλεξη τον δικαιο...Ξημερωματα πρωταπριλιας δηλαδη...
Η δικογραφια εγινε υπομνημα, μαλιστα. Προφανως αντιγραφα παρελαβες. Και σου εδωσαν ενα μηνα διορια? Πότε εγινε το ατυχημα?Το υπομνημα μου!!! Την παρελαβα 1/8 κ πηρα διορια ως 31 γιατι λειπει ο δικηγορος μου αδεια...
Τι εννοεις θα πληρωσεις την "ποινικη διωξη"?Τυπε... εχω να πληρωσω το αμαξι του μαλακα που τρακαρα, την αστικη αποζημιωση της πουτανας που ταν μαζι μου και την ποινικη διωξη που μου κανε ο γαμημενος...
Φοβαμαι οτι θα εκδικαστουν πολλα...
Οταν πειστω οτι ολα αυτα ειναι αληθεια, θα σου παρασχω πληρη νομικη συμβουλευτικη υποστηριξη.
Για την ωρα εχω επιφυλαξεις.
Ακομη και αυτο το "ο δικηγορος μου εχει αδεια" μου εβγαλε το ματι.
Πραγματι ησουνα μαθηταρας....ο δασκαλος με ελεγε το καμαρι του
σκατιαρηδες η ζηλεια θα σας φαει