Εσύ πιστεύεις ότι σε αυτή τη φάση που είναι τώρα με όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που έχει θα τον κοιτάξει καμία έστω και συστημένη;
Δυσκολο οντως...
Πολυ δυσκολο... ακτινοβολει αρνητικη ενεργεια!
Εσύ πιστεύεις ότι σε αυτή τη φάση που είναι τώρα με όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που έχει θα τον κοιτάξει καμία έστω και συστημένη;
Εσυ πιστευεις οτι μιλαει σοβαρα?Εσύ πιστεύεις ότι σε αυτή τη φάση που είναι τώρα με όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που έχει θα τον κοιτάξει καμία έστω και συστημένη;
Οι φίλοι σου πώς σε παράτησαν όλοι μαζί σε ένα βράδυ ;
Και μολις του την παμε, αυτη θα γοητευθει απο τον αισιοδοξο χαρακτηρα του.Συνιστω ψυχραιμια...
Και να τσακιστειτε να βρειτε ενα μουνι στον σαντ μαν!
Ειδδικα οι δεσμευμενοι που χετε κυκλους και φιλες!!
Οι φίλοι σου πώς σε παράτησαν όλοι μαζί σε ένα βράδυ ;Την μιση αποζημιωση μου την εφαγαν οι...δικηγοροι και οι αποζημιωσεθς σ αυτους που τρακαρα αλλα και στο μουνι που ταν μαζι μου!
Και φυσικα το καινουριο αμαξι... προκαταβολη, δοσεις κλπ...
Τωρα ζω απ τα απομειναρια της αποζημιωσης, τα σπιτια που χω και τον οαεδ...
Δεν ειναι ασχημα...
Απλα φοβαμαι οτι δυσκολα θα με προσεγγισει ελλεινηδα! Παρολό που μαι μια χαρα εμφανισιακα!
Μπουμπουνα τηναμπεμπαμπλομ του κιθε μπλομ
αμπεμπαμπλομ του κιθε μπλομ μπλιμ μπλομ
Εσύ πιστεύεις ότι σε αυτή τη φάση που είναι τώρα με όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που έχει θα τον κοιτάξει καμία έστω και συστημένη;Συνιστω ψυχραιμια...
Και να τσακιστειτε να βρειτε ενα μουνι στον σαντ μαν!
Ειδδικα οι δεσμευμενοι που χετε κυκλους και φιλες!!
γιατι τυπε; ασφαλιστες ητανε;
Τι σημαίνει εξαφανίστηκαν; Δε σηκώνανε τηλέφωνα;
Λοιπον.
Λες ψέματα.
Το οτι ησουνα μεθυσμενος δεν σημαινει οτι δεν πληρωνει η ασφαλιστική. Η ασφαλιστικη πληρωνει κανονικα, και μετά τα αναζητεί απο σενα. Αλλά ακομη και τοτε μπορεις στο δικαστηριο να επικαλεσθεις οτι δεν συνδεεται αιτιωδως η μεθη με το ατυχημα. Κατι που γινεται πολυ συχνα δεκτο. Αλλά ακομη και τοτε θελει δικες, εφέσεις, πολυ χρονο. Εσυ μολις μας ειπες οτι πληρωσες μονος σου και αμεσως, επειδη "δεν με καλυψε η ασφαλιστικη επειδη ημουν μεθυσμενος".
Κακώς σε πηρα και στα σοβαρα κιολας.
Ενα τρολ εισαι που σπαει πλακα.
Φίλε μην πιστευεις ότι γράφεται στο ιντερνετ.Κάνεις ραδιοφωνο, πας γυμναστηριο, ταινιες, μπιρες, επιδομα ΟΑΕΔ, τρια ενοικια, η αποζημιωση απολυσης αθικτη, τύπε για ζωάρα σε κοβω, πολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου.
Και μιζεριαζεις επειδη δεν βρισκεις καμια χοντρη ελλεεινιδα να σου τα φαει και να σου πρηζει τ αρχιδια?
Θα σου κανω μπουλινγκ ανελεητο.
γιατι τυπε; ασφαλιστες ητανε;Μετα το τροχαιο εξαφανιστηκαν ΟΛΟΙ!!!
Ο gggjjjjj ή ο Sad_man?Εσυ πιστευεις οτι μιλαει σοβαρα?
Λοιπον.
Λες ψέματα.
Το οτι ησουνα μεθυσμενος δεν σημαινει οτι δεν πληρωνει η ασφαλιστική. Η ασφαλιστικη πληρωνει κανονικα, και μετά τα αναζητεί απο σενα. Αλλά ακομη και τοτε μπορεις στο δικαστηριο να επικαλεσθεις οτι δεν συνδεεται αιτιωδως η μεθη με το ατυχημα. Κατι που γινεται πολυ συχνα δεκτο. Αλλά ακομη και τοτε θελει δικες, εφέσεις, πολυ χρονο. Εσυ μολις μας ειπες οτι πληρωσες μονος σου και αμεσως, επειδη "δεν με καλυψε η ασφαλιστικη επειδη ημουν μεθυσμενος".
Κακώς σε πηρα και στα σοβαρα κιολας.
Ενα τρολ εισαι που σπαει πλακα.
Λοιπον.Δε μεκαλυπτει η ασφαλεια γιατι ημουν λιωμα... εγω φταιω κι εγω πληρωνω...
Καλα να παθω γιατι ειμαι μαλακας! Οδηγησα κουρασμνος τσακωμενος νε τη γκομενα κ εχοντας πιει κρασια τσιπουρα και ουισκια σε 3 διαφορετικα μαγαζια!!!
Αφου δε σκοτωσα η δε σκοτωθηκα...
Ειμαι παραδειγμα προς αποφυγη!!! ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ!
Το μπου θα σε στηριξει...ειναι σκληρο αλλα θα αε στηριξει....ειδικα αυριο που ξημερωνει κυριακηακομά ξεσκεπαζει κοσμο ο Αλεξ
Τι σημαίνει εξαφανίστηκαν; Δε σηκώνανε τηλέφωνα;Μετα το τροχαιο εξαφανιστηκαν ΟΛΟΙ!!!
Μην νευριαζεις και μην βριζεις ρε τυπε...ο αλεξανδρος ειναι εδω και θα σε βοηθησειΒρε μαλακα αυτο λεω!;!!
Περιμενω αστικο και ποινικο δικαστηριο!
27/8 παραδιδω δικογραφια με τον δικηγορο μου στη τροχαια!
Ο ενας ο μαλακας μου εκανε διωξη!!!
Θα τους τα δωση η ασφαλιστικη και μετα θα γαμησει εμενα!!!
Τι δε κατσλαβαινεις;;;