το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ο δασκαλος με ελεγε το καμαρι τουΑρχιδια...ρεφενε εβαζε το μπου να παμε λαδια και τυρια στον δασκαλο να σε περασει
σκατιαρηδες η ζηλεια θα σας φαει
ο δασκαλος με ελεγε το καμαρι τουΑρχιδια...ρεφενε εβαζε το μπου να παμε λαδια και τυρια στον δασκαλο να σε περασει
Ξημερωματα πρωταπριλιας δηλαδη...Καπως ετσι...
Δεν ειμαι και νομικος! Εσυ εισαι!
Ξημερωματα 1/4...
Ποιος σε μισει ρε, πεντε χρονων ειμαστε?
Οταν πειστω οτι ολα αυτα ειναι αληθεια, θα σου παρασχω πληρη νομικη συμβουλευτικη υποστηριξη.Αφου μου χει κανει αγωγη ο γαμημενος! Ζηταει λεφτα
Ημουνα ο μονος που σε στηριζα με εχασες τωρα...Τρουμπακη μου εσυ ασχολησου με τον ροντερικ μιραντα και τον λαρρυ και ασε τα νομικα για τους γνωστες...
:S
Ημουνα ο μονος που σε στηριζα με εχασες τωρα...
Θα φαρμακωθω
Καποιον λογο θα ειχα, οπως οτι η γη ειναι επιπεδη
Ποιος σε μισει ρε, πεντε χρονων ειμαστε?Αληθεια δε κανω πλακα... Σ αυτο ειδικα το θεμα δε μπορω να κανω πλακα!
Αν ομως χρειαστω κατι αληθεια θα σε ρωτησω κι ας με μισεις...
εγινε το ατυχημα, η ασφαλιστικη αρνηθηκε να πληρωσει για μεθυσμενο ασφαλιζομενο, η ασφαλιστικη του αλλου τον ειδοποιησε οτι δεν πληρωνει, ο αλλος πηγε σε δικηγορο, μαζεψε τα χαρτια, κατεθεσε την αγωγη και προσδιοριστηκε και την επεδωσε στον τυπο
σε 2 μηνες μεσα ολα αυτα
γιατι τυπε; ασφαλιστες ητανε;
Τον απαξιωσες τύπεΤρουμπακη μου εσυ ασχολησου με τον ροντερικ μιραντα και τον λαρρυ και ασε τα νομικα για τους γνωστες...
:S
Ο αλεξ ειναι γνωστος μισανθρωπος και σκατανθρωπος..σε στηριζω τυπε μου...Ε απο τη πρωτη μερα με πηρες με στραβο ματι...
Τύπε πες την αληθεια, ανασφαλιστος ησουνα?
εγινε το ατυχημα, η ασφαλιστικη αρνηθηκε να πληρωσει για μεθυσμενο ασφαλιζομενο, η ασφαλιστικη του αλλου τον ειδοποιησε οτι δεν πληρωνει, ο αλλος πηγε σε δικηγορο, μαζεψε τα χαρτια, κατεθεσε την αγωγη και προσδιοριστηκε και την επεδωσε στον τυποΟταν πειστω οτι ολα αυτα ειναι αληθεια, θα σου παρασχω πληρη νομικη συμβουλευτικη υποστηριξη.
Για την ωρα εχω επιφυλαξεις.
Ακομη και αυτο το "ο δικηγορος μου εχει αδεια" μου εβγαλε το ματι.
Καποιον λογο θα ειχα, οπως οτι η γη ειναι επιπεδηΕ απο τη πρωτη μερα με πηρες με στραβο ματι...
Ο αλεξ ειναι γνωστος μισανθρωπος και σκατανθρωπος..σε στηριζω τυπε μου...
Σε λιγο θα βρισει και θα σε στειλει στον μιραντα και τον λαρυ...δεν εχει μπεσαΟ αλεξ ειναι γνωστος μισανθρωπος και σκατανθρωπος..σε στηριζω τυπε μου...
Η δικαιοσυνη επιταχυνεται τύπε, πρωτη φορα αριστεραεγινε το ατυχημα, η ασφαλιστικη αρνηθηκε να πληρωσει για μεθυσμενο ασφαλιζομενο, η ασφαλιστικη του αλλου τον ειδοποιησε οτι δεν πληρωνει, ο αλλος πηγε σε δικηγορο, μαζεψε τα χαρτια, κατεθεσε την αγωγη και προσδιοριστηκε και την επεδωσε στον τυπο
σε 2 μηνες μεσα ολα αυτα
Σε λιγο θα βρισει και θα σε στειλει στον μιραντα και τον λαρυ...δεν εχει μπεσα