το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εσεις που δεν θελατε τσιπραΗ δικαιοσυνη επιταχυνεται τύπε, πρωτη φορα αριστερα
εσεις που δεν θελατε τσιπραΗ δικαιοσυνη επιταχυνεται τύπε, πρωτη φορα αριστερα
Τύπε πες την αληθεια, ανασφαλιστος ησουνα?Ε νταξει... ο καθενας εχει τα πιστευω του!
Στηριζω τζιτζι (gj)Σε λιγο θα βρισει και θα σε στειλει στον μιραντα και τον λαρυ...δεν εχει μπεσα
Δεν σεβεσαι συναδελφε και θα στενοχωρηθουμεΟ αλεξ ειναι γνωστος μισανθρωπος και σκατανθρωπος..σε στηριζω τυπε μου...
Τζιαιτζι...Στηριζω τζιτζι (gj)
Οπως παντα εξαλλουΝα δείτε που τελικά η λύση στο δράμα του τύπου θα έρθει από το μπου.
Και στα δυο εισαι χαμενος απο χεριειμαι σε οπαδικο και γκομενικο πολεμο μαζι του
γιατι αποκαλεις συναδελφο αυτο το κατακαθι;Δεν σεβεσαι συναδελφε και θα στενοχωρηθουμε
Εχασα κατι?γιατι αποκαλεις συναδελφο αυτο το κατακαθι;
Για πες για το γκομενικο ρε πουλι...ειμαι σε οπαδικο και γκομενικο πολεμο μαζι του
Τζιαιτζι...
Ειναι παοκι με φιλοπαναθηναικα αισθηματα οπαδος της αεκ...
Το νου σου μπος
ειμαι σε οπαδικο και γκομενικο πολεμο μαζι τουΕχασα κατι?
Στηριζω ασπαειμαι η ασπα τσινα του μπου
Πραγματι ο εκτορακος ηταν πολυτιμη χυσοκανατα... :SΜεγαλη απωλεια για το σαιτ ο Εκτορας τύπε, ισαξια του Λακη θεωρω
Τι ψυχολογους ρε, μπαινε καθε βραδυ εδω μεσα και σε δεκα μερες θα εισαι περδικιΤυποι το μπου ειναι μεγαλη θεραπεια....
Τζαμπα πληρωνω ψυχολογους και λαντοζ.... :S
Με ολο τον κοσμο τσακωμενος εισαι ρε τύπε?ειμαι σε οπαδικο και γκομενικο πολεμο μαζι του
τυπε οπως ελεγε και ο εχτορας αμα βαλεις το δαχτυλο σου στον κωλο και βηξεις θα σου περασουν ολαΤυποι το μπου ειναι μεγαλη θεραπεια....
Τζαμπα πληρωνω ψυχολογους και λαντοζ.... :S
ειμαι η ασπα τσινα του μπουΜε ολο τον κοσμο τσακωμενος εισαι ρε τύπε?