Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εισπράττεις επίδομα και 3 ενοίκια και κλαίγεσαι; Μάλλον μας τρολάρεις. Εγώ θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου και να παραιτηθώ από αυτή τη βαρετή δουλειά που κάνω.

Τυπε ειναι απλα οτι δε ξερω τι να κανω...εχω απλετο ελευθερο χτονο και βαργιεμαι..,

Απο την αλλη πες οτι γνωριζω καμια ελεεινιδα σε κανα μπαρ... αν μαθει οτι ειμαι ανεργος δε θα φυγει τρεχοντας;;;;

:S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Εισπράττεις επίδομα και 3 ενοίκια και κλαίγεσαι; Μάλλον μας τρολάρεις. Εγώ θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου και να παραιτηθώ από αυτή τη βαρετή δουλειά που κάνω.

Ο Sandman έζησε δύο χρόνια χωρίς να δουλεύει, είχε μαζέψει αρκετά. Κι έπαθε κατάθλιψη. Οι άνθρωποι που δεν ασχολούνται με κάτι, το πληρώνουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Τυπε ειναι απλα οτι δε ξερω τι να κανω...εχω απλετο ελευθερο χτονο και βαργιεμαι..,

Απο την αλλη πες οτι γνωριζω καμια ελεεινιδα σε κανα μπαρ... αν μαθει οτι ειμαι ανεργος δε θα φυγει τρεχοντας;;;;

Βρες κάποιο χόμπυ / ασχολία που να σε γεμίζει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Hμουν 41 και καθαριζα γυρω στα 850

Ειμαι 42 και ειμαι ανεργος... ζω απο τον οαεδ, τα ενοικια απο 3 σπιτια που εχω και την αποζημιωση απο την απ0λυση

Τι να κανω? ν αυτοκτονησω?

το ξερω οτι δε προκειται να με πλησιασει καμια ελληννιδα....

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Βρες κάποιο χόμπυ / ασχολία που να σε γεμίζει.

Δε με γεμιζει τιποτα... αν κσι εχω χομπι...διαβαζω, κανω ερασιτεχνικα ραδιοφωνικες εκπομπες, παω κανα γυμναστηριο... ε μετα σπιτι ταινιες μπιρες κλπ... :heavymetalbig:

Ομως....Ποια ελλεηνιδα θα γυρισει να με κοιταξει;;;

Κι ας καθαριζω τωρα πιο πολλα απ οτι οταν δουλευα!!!

Ειναι το φαινεσθαι που μας εχει γαμησει σ αυτο το τοπο... αν δε δουλευεις πεφτεις με τη μια στα ματια των μουνιων... Δε πα να χεις και λεφτα δε τους νοιαζει..,

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Βρες κάποιο χόμπι όπως σου είπανε. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις ταξίδια να γυρίσεις τον κόσμο. Αν όχι εξωτερικό, έστω να γυρίσεις όλη την Ελλάδα με το κτελ και το πλοίο.

Και όχι, δε θα πεις ότι είσαι άνεργος. Χαζός είσαι; Πες ότι είσαι εισοδηματίας. Μια χαρά ακούγεται κι αυτό.

Εκανα και ταξιδακια απλα ντρεπομαι λιγο μονος... με βλεπουν κες κι ειμαι κανας ψυχακιας... θα παω 3 μερεσκαπου μονος... ξερω οτι θα με κοιτουν υποτημιτικα ολοι αλλα σταρχιδια μου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827

Βρες κάποιο χόμπι όπως σου είπανε. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις ταξίδια να γυρίσεις τον κόσμο. Αν όχι εξωτερικό, έστω να γυρίσεις όλη την Ελλάδα με το κτελ και το πλοίο.

Και όχι, δε θα πεις ότι είσαι άνεργος. Χαζός είσαι; Πες ότι είσαι εισοδηματίας. Μια χαρά ακούγεται κι αυτό.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
έλεος ρε τύποι, ...

πώς μπορείτε να μήν κάνετε τίποτα και να μήν πλήττετε αφόρητα ;;

εγώ μόνο τώρα Αύγουστο έχω λίγες μέρες κενές και από Σεπτέμβριο, πάλι τα κεφάλια μέσα 12 ωρες δουλειά την ημέρα , σύν Σάββατο ενίοτε.....

Μακάρι να είχα ελεύθερο χρόνο να κάνω κανένα χόμπι, να φυτέψω κάτι ή να φτιάξω κανένα σπίτι ....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.020
Πόντοι
6.030
Δε με γεμιζει τιποτα... αν κσι εχω χομπι...διαβαζω, κανω ερασιτεχνικα ραδιοφωνικες εκπομπες, παω κανα γυμναστηριο... ε μετα σπιτι ταινιες μπιρες κλπ... :heavymetalbig:

Ομως....Ποια ελλεηνιδα θα γυρισει να με κοιταξει;;;

Κι ας καθαριζω τωρα πιο πολλα απ οτι οταν δουλευα!!!

Ειναι το φαινεσθαι που μας εχει γαμησει σ αυτο το τοπο... αν δε δουλευεις πεφτεις με τη μια στα ματια των μουνιων... Δε πα να χεις και λεφτα δε τους νοιαζει..,

Ξεκίνα Brazilian jiu jitsu

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Κι εγώ τώρα στην άδεια την περνάω Αθήνα, γιατί δεν έχω κανονίσει κάπου, και βαριέμαι αφόρητα, αλλά το προτιμώ 1000 φορές από το να ξυπνάω κάθε πρωί και να μου πρήζουν τα @@ σε ένα μέρος για 8 ώρες. Θα πετούσα τη σκούφια μου να έχω λεφτά και να κάθομαι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Εκανα και ταξιδακια απλα ντρεπομαι λιγο μονος... με βλεπουν κες κι ειμαι κανας ψυχακιας... θα παω 3 μερεσκαπου μονος... ξερω οτι θα με κοιτουν υποτημιτικα ολοι αλλα σταρχιδια μου
Στα @@ σου ρε. Εσύ για τα μέρη πας ή για να εντυπωσιάσεις αγνώστους; Πιστεύω για το 1ο..

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Στα @@ σου ρε. Εσύ για τα μέρη πας ή για να εντυπωσιάσεις αγνώστους; Πιστεύω για το 1ο..

Παω να ξεφυγει λιγο το κεφαλι μου απο τους 4 τοιχους του σπιτιου...

Παω να πιω τις μπιριτσες μου τα ουζακια μου τα ουισκακια μου, να κανω τα μπανακια μου, να δω κανα κωλο και σταρχιδια μου ας γελανε πισω απ τη πλατη μου...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
τυπε γνωμη σου για sad_man

Κατανωω απολυτα τον τυπο σαντ μαν... εχω βρεθει στη θεση του!

Ειναι ζορι...

Πρεπει ομως να σταματησει τωρα το μπουλιν γιατι θα κανει καμια...τρελα και θα ειστε ηθικοι αυτουργοι!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε γνωμη σου για sad_man

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
3 λαντοζ τη μερα τυπε... κανουν θαυματα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ο Sandman έζησε δύο χρόνια χωρίς να δουλεύει, είχε μαζέψει αρκετά. Κι έπαθε κατάθλιψη. Οι άνθρωποι που δεν ασχολούνται με κάτι, το πληρώνουν
Eχει πειστει οτι εχει καταθλιψη? Γιατι τις προαλλες που του ειπα οτι εχει αναγκη βοηθειας απο ειδικο, εκνευριστηκε κιολας.

Το σφαλμα βεβαια ηταν δικο μου που τον πηγα με το μαλακο, ενω επρεπε να τον ξεχεσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom