Συγνωμη που επεμβαινω αλλα εγω δε συμφωνω μ αυτο το μπουλινγκ που γινεται στον τυπο σαντ_μαν...
Καταλαβαινω απο0λυτα πως νιωθει... και τον εχει παρει απο κατω, απολυτα δικαιολογημενα!
Εχω βρεθει στη θεση του... να ειμαι χρονια μονος, χωρις κυκλο και παρεες, μονο μ ενα μιζερο, κακοκεφο και τοξικο..."κολλητο" που οταν εβγαινα μαζι του με καλη σχετικα διαθεση, γυρναγα σπιτι το βραδυ και ηθελα να πεσω απο το μπαλκονι...
Ενα τσακ θελει να σου γυρισει το μυαλο και να φτασεις στην καταθλιψη τυποι μου... :S
Ενα διαστημα που εβγαινα εξω, χαλαγε τοσο πολυ το κεφι μου που αποφασισα να καθομαι σπιτι, τουλαχιστον να διατηρησω τη διαθεση μου σταθερη και να μη πεσει κι αλλο, αφου δεν υπηρχε περιπτωση ν ανεβει, μ αυτα που εβλεπα εξω (ευτυχισμενα ζευγαρια, μουναρες με ελεεινους τυπους, κλπ κλπ)
Για μενα μια ψυχοθεραπεια θα βοηθησει την περιπτωση του τυπου.... Και γω μετα το τραγικο πασχα που σ ενα βραδυ εχασα, γυναικα, φιλους, δουλεια και αμαξι, κατεφυγα σε ψυχοθεραπεια για να μη καταληξω στο δαφνι, και σημερα ειμαι καλυτερα, εχω γραψει στις τριχωτες μου αρχιδαρες τις πουτανες τις γυναικες, οχι στο βαθμο που εκανε ο μουβιλοβερ να τον...παιζει με τα ντι βι ντι και να χυνει πανω στους προτζεκτορες
, αλλα σε μεγαλο βαθμο πετυχα αυτο που προσπαθουσα χρονια
ΝΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ!
αν προκυψει στο μελλον μουνι καλοδεχομουνο...ομως πλεον δε θα εξαρταται η ζωη μου απο αυτο, οπως πριν.... θα βγαινω εστω και μονος, θα παω και μονος 2-3 μερουλες καπου τωρα κι ας με κοιτανε με υποτημιτικα βλεμματα ολοι οι ζευγαρωμενοι, κι ας αναρωτιουνται τι κανει μονος του αυτος ο...."ψυχακιας", θα περασω καλα για τη παρτη μου, θα πιω τις ουζαρες μου, τις μπυραρες μου, τις ουισκαρες μου, θα κανω τα μπανια μου κι αν προκυψει μουνι, οκ, αν οχι...στα αρχιδια μου...
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ;)