Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Χθες πέρασα για ψώνια από το σούπερ μάρκετ και με βλέπει η κοντούλα, ξανθούλα νεαρά υπάλληλος και δεν μου μίλησε απλά μόνο κοιταχτήκαμε. Είχε βέβαια έναν συνάδελφο δίπλα της και μπορεί να μην ήθελε να καρφωθεί. Σήμερα το μεσημέρι φεύγοντας με τα ψώνια στο χέρι και ενώ πλησιάζω την έξοδο, ακούω μια φωνή δυνατή από το βάθος να με χαιρετά και να μου εύχεται καλό Σαββατοκύριακο μέσα στην τρελή χαρά. Με μπέρδεψε η αλήθεια είναι το κοριτσάκι κατά πόσο γουστάρει ή όχι  :S

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Χθες πέρασα για ψώνια από το σούπερ μάρκετ και με βλέπει η κοντούλα, ξανθούλα νεαρά υπάλληλος και δεν μου μίλησε απλά μόνο κοιταχτήκαμε. Είχε βέβαια έναν συνάδελφο δίπλα της και μπορεί να μην ήθελε να καρφωθεί. Σήμερα το μεσημέρι φεύγοντας με τα ψώνια στο χέρι και ενώ πλησιάζω την έξοδο, ακούω μια φωνή δυνατή από το βάθος να με χαιρετά και να μου εύχεται καλό Σαββατοκύριακο μέσα στην τρελή χαρά. Με μπέρδεψε η αλήθεια είναι το κοριτσάκι κατά πόσο γουστάρει ή όχι  :S

προσπάθησε να τής πιάσεις την κουβέντα όταν κάποια στιγμή περάσεις από το ταμείο της και δεν είναι άλλο τριγύρω, ή κάντης ένα έμμεσο σχόλιο- κοπλιμέντο, για να δείς αντίδραση....
αν σε ενδιαφέρει βέβαια....

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
προσπάθησε να τής πιάσεις την κουβέντα όταν κάποια στιγμή περάσεις από το ταμείο της και δεν είναι άλλο τριγύρω, ή κάντης ένα έμμεσο σχόλιο- κοπλιμέντο, για να δείς αντίδραση....
αν σε ενδιαφέρει βέβαια....
Δεν με τρελαίνει να πω την αλήθεια. Μια μέτρια κοπέλα είναι, όχι μπάζο αλλά ούτε μουνάρα. Θα χωθώ από περιέργεια,  αλλά ακόμη δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να την βρω απομονωμένη.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.653
Πόντοι
506
Απομυθοποιηση του μουνιου. Οπως το είπε ο παιχτης.
Στο κατω κατω αλλοι δεν εχουν χέρια πόδια, το μουνι τον μαρανε?

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Απομυθοποιηση του μουνιου. Οπως το είπε ο παιχτης.
Στο κατω κατω αλλοι δεν εχουν χέρια πόδια, το μουνι τον μαρανε?

Τυπε οταν απομυθοποιησεις το μουνι ηρεμεις και ζεις σαν ανθρωπος...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.653
Πόντοι
506
Τυπε οταν απομυθοποιησεις το μουνι ηρεμεις και ζεις σαν ανθρωπος...
Αλλωστε κι οι γαμιαδες την πατανε καποια στιγμή. Παντρευονται, κάνουν παιδιά και μετα τρωνε πουτσα συννεφο. Και ιδιαίτερα τωρα που δεν υπάρχει και μέλλον στη χώρα ακομα χειρότερα.
Απλα αμα ειναι να φορτωθεις κανα καλο μουνι τουλ. κατι γίνεται. Αμα παντρευτεις μια χοντρη εισαι τελειως για τον πουτσο.
Για ολα φταιει το ηλιθιο ενστικτο της αναπαραγωγής-αυτοκαταστροφης.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
σας πονάει ο ευθύβολος λόγος του sad man εντουροκοπρίτες

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Παιδιά sorry κιόλας αλλά διαβάζω κάτι περίεργα.
"Αν είσαι 35άρης και δεν βγάζεις τουλάχιστον 1.000€ είσαι αποτυχημένος" , "Είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα" κλπ
Τί είναι αυτά που λέτε... ;
Σε ποιόν πλανήτη ζείτε ;
Οι εποχές πια είναι πάρα πολύ δύσκολες και στα οικονομικά και στα προσωπικά
Με τις γυναίκες να έχουν μεγαλώσει με άλλα πρότυπα και να έχουν τις απαιτήσεις τους πολύ ψηλά , δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις σύντροφο.
Εννοείται ότι αν είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι δεν θα σου χτυπήσει κάποιος την πόρτα, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσεις να καλυφθείς και επαγγελματικά και συναισθηματικά στις μέρες μας
Προσέχτε τί γράφετε γιατί έχει που έχει ο άλλος τα προβλήματά του δεν μπορεί να τρώει και κράξιμο και από πάνω
Μπορεί να κάνει κάτι τρελό.
Επίσης, ένα λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι κάτι που συνέβη σε αυτούς, στη δική τους ζωή, νομίζουν ότι είναι ο κανόνας
Δεν ισχύει αυτό.
Σε εσάς μπορεί να έγινε έτσι, δεν σημαίνει ότι έτσι θα γίνει με όλους . πχ να πας σε ένα μπαρ ή ένα κλαμπ για να κάνεις γνωριμίες και να γνωρίσεις "γκομενάκια" . Δεν το έχουν όλοι το μπαρ ή το κλαμπ , πώς θα το κάνουμε τώρα ;
Θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να απευθυνθεί σε ειδικούς συμβούλους για τέτοια θέματα και να μην ακούει τον καθέναν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
"Αν είσαι 35άρης και δεν βγάζεις τουλάχιστον 1.000€ είσαι αποτυχημένος"
Αυτή η φράση ανήκει σε μένα. Δεν είπα ότι είσαι αποτυχημένος σε καμιά περίπτωση. Είπα ότι ξεκάθαρα έχεις κάνει πολύ λάθος επιλογές στη ζωή σου. Γιατί στα 35 σου έχεις 5-10 χρόνια προϋπηρεσίες στην πλάτη. Ε δε γίνεται με 5-10 χρόνια προϋπηρεσία και πτυχίο να παίρνεις 700 ευρώ. Ή έχεις δουλέψει ελάχιστα ή είσαι ανειδίκευτος. Και για τα δύο ευθύνεσαι εσύ. Ακόμα και τώρα μέσα στην κρίση.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτή η φράση ανήκει σε μένα. Δεν είπα ότι είσαι αποτυχημένος σε καμιά περίπτωση. Είπα ότι ξεκάθαρα έχεις κάνει πολύ λάθος επιλογές στη ζωή σου. Γιατί στα 35 σου έχεις 5-10 χρόνια προϋπηρεσίες στην πλάτη. Ε δε γίνεται με 5-10 χρόνια προϋπηρεσία και πτυχίο να παίρνεις 700 ευρώ. Ή έχεις δουλέψει ελάχιστα ή είσαι ανειδίκευτος. Και για τα δύο ευθύνεσαι εσύ. Ακόμα και τώρα μέσα στην κρίση.

Μύστη πριν φύγω απο Ελλάδα εβγαζα περισσοτερα απο 1000 αλλά πάλι την έκανα
Οτι δινουμε παιρνουμε..

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.653
Πόντοι
506
To 1000αρικο καταρχας ειναι όνειρο θερινής νυχτος για την πλειοψηφία των μικρομεσαιων ελευθερων επαγγελματιών.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Παράδειγμα πολύ στενού μου προσώπου
42 χρονών , παντρεμένος με παιδί. Προϋπηρεσία 14 χρόνια σε τράπεζα και 2-3 σε άλλη εταιρεία.
Προσελήφθη το 2016 με 700€ σε άλλη ιδιωτική εταιρεία
(Το μισθό δεν μου τον έχει πει ακριβώς , πάνω κάτω 7 κατοστάρικα μου είπε)

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Καλά άνθρωπος που είναι παντρεμένος με παιδιά είναι σε δύσκολη θέση από πολλές απόψεις.Γιατί και θα αναγκαστεί (η θα πει πιο εύκολα ναι) να δουλέψει και με λιγότερα γιατί έχει παιδιά/γυναίκα απο πίσω,ενώ ας πούμε ένας χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις είναι πιο έυκολο να πει οχι αλλά είναι και πιο δύσκολο για κάποιον με παιδιά να την κάνει για εξωτερικό.Ο ανύπαντρος πάει και κάπου χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα πετύχει.Ο άλλος που έχει παιδιά δύσκολο να ρισκάρει.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
To 1000αρικο καταρχας ειναι όνειρο θερινής νυχτος για την πλειοψηφία των μικρομεσαιων ελευθερων επαγγελματιών.

αυτό δυστυχώς πλέον είναι αλήθεια. Για καθαρά 1000 ευρώ μιλάμε. Μεικτά μπορεί ο ελ. επαγγ. να βγάζει 2000 το μήνα, αν βγάλει όμως όλα τα σκατά πχ εισφορές, ΕΦΚΑ, προκαταβολές φόρου, ΦΠΑ, έξοδα, ρεύμα, νερό, ζημίες, έξοδα προσωπικού, κλπ, στην τελική πόσα τού μένουν καθαρά;;
Στην Ελλάδα είμαστε, όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες σηκώνουν όλο το βάρος.
Οι μικρομεσαίοι ειδικά.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Hμουν 41 και καθαριζα γυρω στα 850

Ειμαι 42 και ειμαι ανεργος... ζω απο τον οαεδ, τα ενοικια απο 3 σπιτια που εχω και την αποζημιωση απο την απ0λυση

Τι να κανω? ν αυτοκτονησω?

το ξερω οτι δε προκειται να με πλησιασει καμια ελληννιδα....

:S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Hμουν 41 και καθαριζα γυρω στα 850
Ειμαι 42 και ειμαι ανεργος... ζω απο τον οαεδ, τα ενοικια απο 3 σπιτια που εχω και την αποζημιωση απο την απ0λυση
Τι να κανω? ν αυτοκτονησω?
το ξερω οτι δε προκειται να με πλησιασει καμια ελληννιδα....
:S

Όχι, μην τους κάνεις τη χάρη. Ο δρόμος είναι ένας, MGTOW. Αυτονομία, καινούριος στόχος ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ από προσπάθεια σχέσης. Θα σε κάνει να νιώσεις άχρηστος και ανεπαρκής, θα σε υποτιμάει κι εσύ θα την πιστεύεις, έτσι μας έχει προγραμματίσει η Κοινωνία. Στη φυτεία, μέχρι να πεθάνεις. Παίρνε Σεξεργάτριες στο ύψος του ποσού που αντέχεις

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Σκεφτομαι να πορευτω μονος στο υπολοιπο της ζωης μου... και στα 80 προσλαμβανω μια αλβανεζα να με ξεσκατιζει... και να...της βαζω και κανα χερι αφου δε νομιζω να σηκωνεται ο πουτσος...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Σκεφτομαι να πορευτω μονος στο υπολοιπο της ζωης μου... και στα 80 προσλαμβανω μια αλβανεζα να με ξεσκατιζει... και να...της βαζω και κανα χερι αφου δε νομιζω να σηκωνεται ο πουτσος...

Διάλεξες Σοφά. Ενημερώσου, ποτέ η γνώση δεν έκανε κακό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom