Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Εδώ οι Ελληνίδες σκέφτονται την πορνομεταντάστευση για να γλιτώσουν από τους Ελληνες.
Εμετός τύπε! Δεν έκατσα να το διαβάσω όλο..
Εδώ οι Ελληνίδες σκέφτονται την πορνομεταντάστευση για να γλιτώσουν από τους Ελληνες.
Tυπε ολες οσες ειναι απο μετρια φατσα και πανω και εχουνε ενα αλφα κορμι ΚΑΜΙΑ δεν ειναι αγαμητη
Στη γειτονια που μενω 3-4 τυπισσες τον τελευταιο χρονο απο 22εως 27 ετων ξαφνικα παντρευτηκαν που μεχρι εκεινη την στιγμη δεν τις ειχε δει κανενας με γκομενο.
Μαλλον σας βολευει ολους να πιστευτε οτι ειναι αγαμητες, αφου δεν τις γαμαμε εμεις γενικα δεν γαμιούνται, ε δεν ειναι ετσι. :S :S :S
Τυπε μου μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή την εικόνα μου δείχνουν.
εγω το παλεψα μεχρι τον γερμανο ανδρα...Εμετός τύπε! Δεν έκατσα να το διαβάσω όλο..
σε φτυνει για να κολλησεις. Μαρι Κλαιρ Αυγουστος 2017
Τύπε, εγώ περίμενα να διαβάσω για τον Ρώσο άνδρα, που πίνει κ την σαπίζει στο ξύλο, αλλά τίποτα...εγω το παλεψα μεχρι τον γερμανο ανδρα...
Και μετά λέτε ότι δεν γαμιούνται .........Γνώρισα πρόσφατα από ένα μάθημα που παρακολουθώ σε πληροφορική μία φοιτήτρια 21 χρονών και άρχισε να χώνεται, αλλά εγώ δεν γουστάρω και δεν χώνομαι καθόλου απλά της μιλάω καλά σαν άνθρωπος. Μου στέλνει χθες στο viber λέει "τι θα κάνεις σήμερα το απόγευμα?" Λέω ότι έχω κανονίσει να πάω να αράξω με έναν φίλο μου, για να μην κάνει νύξη και αναγκαστώ να ρίξω άκυρο..
Για να μην την κόψω εντελώς αφού την βλέπω στο μάθημα και την συμπαθώ, της λέω αν θέλει να μου δώσει όνομα να την αντάρω fb. Μου δίνει, στέλνω και λέει εντάξει σε δέχτηκα. Μετά από λίγο μ στέλνει στο viber "αφού σε δέχτηκα γιατί δεν υπάρχεις στις επαφές μου? Έχω ένα θέμα με το δω μάλλον σε διέγραψα καταλάθος.. Όχι δω φβ" (έτσι με τα σαρδαμάκια)
Λέω όντως με διέγραψες το τσέκαρα..
Λέει "Ναι? Μάλλον έχω κάποιο θέμα..."
Τίγκα στα ψυχολογικά! Αφού μωρή χώνεσαι και δεν κάνω κίνηση τι στον πούτσο θες για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να σ πηδήξω? Γιατί το τραβάς και θες να έρθουμε σε δύσκολη θέση από τη στιγμή που βρισκόμαστε και συχνά και μετά αρχίζεις και τις μαλακίες?
να ανταλαξουμεοι Ρωσίδες μας έχουν για καλούς και οι Ελλεηνίδες δεν μας θέλουν;
Tυπε ολες οσες ειναι απο μετρια φατσα και πανω και εχουνε ενα αλφα κορμι ΚΑΜΙΑ δεν ειναι αγαμητη
Στη γειτονια που μενω 3-4 τυπισσες τον τελευταιο χρονο απο 22εως 27 ετων ξαφνικα παντρευτηκαν που μεχρι εκεινη την στιγμη δεν τις ειχε δει κανενας με γκομενο.
Μαλλον σας βολευει ολους να πιστευτε οτι ειναι αγαμητες, αφου δεν τις γαμαμε εμεις γενικα δεν γαμιούνται, ε δεν ειναι ετσι. :S :S :S
χθες ειχα παει για ενα ποτο με την παρεα μου . ειχα τσεκαρει μια σερβιτορα που ηξερα ονομα και τις φιλες της . της λεω εισαι πολυ σεξυ ,μου λεει δεν ειμαι για σενα . μετα χωθηκα σε μια απο την παρεα της και φυγαμε μαζι. θελω να δω την φατσα της
Πρεπει να γυρισε σπιτι της πολυ στενοχωρημενη τυπε. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.shiraxxx.com/wp-content/uploads/2011/07/Sandra-Romain-regresa-en-un-gangbang-005.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
παντα καπως ετσι θα γυρναει αλλα δεν με νοιαζει .πηγα με την κολλητη της.θα εχει πλακα οταν της το πει
Γνώρισα πρόσφατα από ένα μάθημα που παρακολουθώ σε πληροφορική μία φοιτήτρια 21 χρονών και άρχισε να χώνεται, αλλά εγώ δεν γουστάρω και δεν χώνομαι καθόλου απλά της μιλάω καλά σαν άνθρωπος. Μου στέλνει χθες στο viber λέει "τι θα κάνεις σήμερα το απόγευμα?" Λέω ότι έχω κανονίσει να πάω να αράξω με έναν φίλο μου, για να μην κάνει νύξη και αναγκαστώ να ρίξω άκυρο..
Για να μην την κόψω εντελώς αφού την βλέπω στο μάθημα και την συμπαθώ, της λέω αν θέλει να μου δώσει όνομα να την αντάρω fb. Μου δίνει, στέλνω και λέει εντάξει σε δέχτηκα. Μετά από λίγο μ στέλνει στο viber "αφού σε δέχτηκα γιατί δεν υπάρχεις στις επαφές μου? Έχω ένα θέμα με το δω μάλλον σε διέγραψα καταλάθος.. Όχι δω φβ" (έτσι με τα σαρδαμάκια)
Λέω όντως με διέγραψες το τσέκαρα..
Λέει "Ναι? Μάλλον έχω κάποιο θέμα..."
Τίγκα στα ψυχολογικά! Αφού μωρή χώνεσαι και δεν κάνω κίνηση τι στον πούτσο θες για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να σ πηδήξω? Γιατί το τραβάς και θες να έρθουμε σε δύσκολη θέση από τη στιγμή που βρισκόμαστε και συχνά και μετά αρχίζεις και τις μαλακίες?
Τι άλφα κορμί να έχουν,εδώ πόσες κοντές χοντροκώλες βλέπουμε που τα'χουν με τύπους ψηλούς αδύνατους.Πού να μείνουν αγάμητες με τόσους αγάμητους γύρω τους;
Ακόμα και αν δεν τις βλέπει κανένας με γκόμενο,αυτό δεν τους είναι πρόβλημα να γνωρίζουν.Αλλά όταν ας πούμε δεν βλέπουν τον άντρα με γκόμενα,οι μετοχές του αρχίζουν και πέφτουν,ακόμα κι αν είναι εμφανίσιμος.Όπως και να το πιάσεις,όλα είναι υπερ των γυναικών.
περαστικα να τους πεις, η γκρινια και το ζάλισμα των ορχεων δεν ξεπληρώνεται με οσοδήποτε μεγαλη προικα
Και μετά λέτε ότι δεν γαμιούνται .........
Πρεπει να γυρισε σπιτι της πολυ στενοχωρημενη τυπε. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.shiraxxx.com/wp-content/uploads/2011/07/Sandra-Romain-regresa-en-un-gangbang-005.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: