Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
περι γυναικων οι δηθεν μορφωμενες δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα περι γεωπολιτικης,οικονομιας κλπ.ξερω μια στο facebook που υποστηριζει οτι στην ευρωπαικη ενωση υπαρχει δημοκρατια.που να ηξερε οτι την ευρωπαικη ενωση την φτιαξανε οι συνεργατες των ναζι που προσχωρησαν στο χριστιανοδημοκρατικο κομμα στην μεταπολεμικη γερμανια.και πολλοι ηταν ακαδημαικοι στην γερμανια του χιτλερ ασχετα αν δεν ηταν μελη του nsdap.παραδειγμα walter hallstein εγινε ο πρωτος προεδρος της ευρωπαικης επιτροπης.υπαρχει βιβλιο οι ναζιστικες καταβολες της ευρωπαικης ενωσης σε pdf στα ελληνικα εχει συνοπτικη εχει και την εκτεταμενη εκδοση
οποτε τι κομμωτρια τι τoυ οικονομικου πανεπιστημιου ειναι το ιδιο.
Aλλωστε το σύνθημα που περνούσαν στους Γερμανούς για να καταταγουν στα Ες Ες ηταν "Ελατε να πολεμήσουμε για μια ενωμένη Ευρώπη"

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ελλεεινίδες φακλάνες έκλεψαν μαγιώ και δεν τους έκαναν

tenor.gif

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281
Γνώρισα πρόσφατα από ένα μάθημα που παρακολουθώ σε πληροφορική μία φοιτήτρια 21 χρονών και άρχισε να χώνεται, αλλά εγώ δεν γουστάρω και δεν χώνομαι καθόλου απλά της μιλάω καλά σαν άνθρωπος. Μου στέλνει χθες στο viber λέει "τι θα κάνεις σήμερα το απόγευμα?" Λέω ότι έχω κανονίσει να πάω να αράξω με έναν φίλο μου, για να μην κάνει νύξη και αναγκαστώ να ρίξω άκυρο..
Για να μην την κόψω εντελώς αφού την βλέπω στο μάθημα και την συμπαθώ, της λέω αν θέλει να μου δώσει όνομα να την αντάρω fb. Μου δίνει, στέλνω και λέει εντάξει σε δέχτηκα. Μετά από λίγο μ στέλνει στο viber "αφού σε δέχτηκα γιατί δεν υπάρχεις στις επαφές μου? Έχω ένα θέμα με το δω μάλλον σε διέγραψα καταλάθος.. Όχι δω φβ" (έτσι με τα σαρδαμάκια)
Λέω όντως με διέγραψες το τσέκαρα..  :2funny:
Λέει "Ναι? Μάλλον έχω κάποιο θέμα..."

Τίγκα στα ψυχολογικά! Αφού μωρή χώνεσαι και δεν κάνω κίνηση τι στον πούτσο θες για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να σ πηδήξω? Γιατί το τραβάς και θες να έρθουμε σε δύσκολη θέση από τη στιγμή που βρισκόμαστε και συχνά και μετά αρχίζεις και τις μαλακίες?

Δεν είναι κακό να κάνεις άμεσα γνωστές τις αρνητικές προθέσεις σου "Σε βλέπω μόνο σαν φίλη", "εμείς οι δυο θα μείνουμε μονο φίλοι" καταλαβαίνουν, δεν ειναι χαζές

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Οι Αλβανοί και οι Ρωσοπόντιοι δεν είναι beta να αφήνουν την γυναίκα να τους τα πρήζει.Ας πάνε οι ελλεηνίδες να τους αντιμιλήσουν και θα δεις τί μπάτσες θα φάνε.Μην κοιτάς που με τους βουτυράτους Έλληνες κάνουν ότι γουστάρουν.
η  νοοτροπία νταβατζή είναι η καλύτερη

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
να ανταλαξουμε
παιρνουμε τα ρωσιδια και στελνουμε τα κομπλεξικα γαμηδια που εχουμε εδω
  :2funny:
  nai και με τις κωλορωσίδες θα σωθείς-
θα βγάλεις παιδιά γόνους του Ιβάν Σαββίδη !
όξω οι ρούσσοι από την Ελλάδα... !

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
οι μουνάρες Ρωσίδες μας έχουν για καλούς και οι Ελλεηνίδες δεν μας θέλουν;

μπα .... οι Ελληνίδες σού λέω τεκμηριωμένα ότι κατά βάση δεν ταιριάζουν με τους Ευρωπαίους. .
Όσες τελικα παντρεύονται Ευρωπαίους , είναι η εξαίρεση αυτη τη στιγμη.

Δεν νομίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτό, αλλά αυτη τη στιγμή είναι πολλοί περισσότεροι οι Έλληνες ανδρες στην Ευρώπη, ΗΠΑ κλπ που παντρεύονται ξένες παρά οι Ελληνίδες γυναίκες που παντρεύονται αλλοδαπούς.

Κατεμε, που είμαι ρατσιστής, αλλά και τοπικιστής, είναι άθλιο να γίνεται αυτή η επιμειξία με τους αλλοδαπούς και τις αλλοδαπές.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αυτό μπορεί να γίνεται.
ΠΧ έχω έναν θείο pater familias,  αυστηρό πατροάρχη , μένει N. Jersey, ΗΠΑ,
είναι γαλανομάτης, ψηλός, ευθυτενής, Έλληνας 100%, ωραίος, μόνο για Αμερικάνος μοιάζει, και όμως παντρεύτηκε μια κοντή Κουβανή, που τον έχει σαν θεό της, και έχει κάνει 2 υπέροχα αγόρια, αριστούχοι φοιτητές Νομικής στις ΗΠΑ και οι 2 και πολλοί όμορφοι.
Η γυναίκα του όμως, εξαιρετική, πρότυπο μάνας, ο θέιος αυτός λοιπόν είναι το αντίθετο του πορφιρισμού,
κοίταξε μόνο οικογένεια και την πρόοδο της οικογένειας του και πέτυχε.

ΜΕ την γυναίκα του, ντρέπομαι που το λέω, δεν θα μού σηκωνόταν, έιναι αυτο που λέμε , η ταπεινή γυναικούλα που υπακούει και ακολουθεί το άνδρα της αλλά κρατά οικογένεια.

Και τελικά, at the end of the day,  την οικογένεια αυτή την ζηλέυει κανείς. Και τον θείο βέβαια.

Το συμπερασμα;

Ακόμα και εάν σε εξαιρετικές περιτπώσεις κάποιος στο εξωτερικό παντρευτεί αλλοδαπή,
ας μεριμνήσει ώστε να είναι ηθικών αρχών, σεμνή και ετοιμη να φτιάξει μια υγιή και με ελληνορθόδοξα πρότυπα οικογένεια, μια οικογένεια με αρχές και ηθικές καταβολές.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
3 μερες σε badoo, tinder. 0 like και match από ελληνιδες, το 1/3 τουλαχιστον ηταν παχουλες. 5 από ευρωπαιες.

1 ωρα σε thaidate, koreadate, asiadate. 150 like και match από 145 σχιστοματισες και 5 ευρωπαιες.

κουβεντιασα για αρκετη ωρα ολο ευγενεια με 20 απο αυτες.

ολες εμφανισιμες.

με την ιδια ακριβως φωτο σε όλα εγω.

συμπερασμα αρεσουμε στο 30% των σχιστοματισων, στο 10% των ρωσιδων και στο 0,1% των ελληνιδων.
απλα πρεπει να μεταναστευσουμε.
και πουτανες να ηταν ολες αυτες που δεν ηταν ολες σιγουρα γιατι καποιες ηταν με σοβαρο επαγγελμα και παιδια.
παλι πρεπει να πορνομεταναστευσομεν.
απο τοις 28 ελληνιδες σχεσεις μου η καλυτερη ηταν σε χαρακτηρα τουλαχιστον 5 κατηγοριες κατω απο την χειροτερη απο τις 3 ξενες σχεσεις μου.
ε δεν μπορει να ειναι τετοια συμπτωση. δεν αλλαζει η εμφανιση ή ο χαρκτηρας μου οταν απευθυνομαι σε ξενες ο ιδιος ειμαι.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
3 μερες σε badoo, tinder. 0 like και match από ελληνιδες, το 1/3 τουλαχιστον ηταν παχουλες. 5 από ευρωπαιες.

1 ωρα σε thaidate, koreadate, asiadate. 150 like και match από 145 σχιστοματισες και 5 ευρωπαιες.

κουβεντιασα για αρκετη ωρα ολο ευγενεια με 20 απο αυτες.

ολες εμφανισιμες.

με την ιδια ακριβως φωτο σε όλα εγω.

συμπερασμα αρεσουμε στο 30% των σχιστοματισων, στο 10% των ρωσιδων και στο 0,1% των ελληνιδων.
απλα πρεπει να μεταναστευσουμε.
και πουτανες να ηταν ολες αυτες που δεν ηταν ολες σιγουρα γιατι καποιες ηταν με σοβαρο επαγγελμα και παιδια.
παλι πρεπει να πορνομεταναστευσομεν.
απο τοις 28 ελληνιδες σχεσεις μου η καλυτερη ηταν σε χαρακτηρα τουλαχιστον 5 κατηγοριες κατω απο την χειροτερη απο τις 3 ξενες σχεσεις μου.
ε δεν μπορει να ειναι τετοια συμπτωση. δεν αλλαζει η εμφανιση ή ο χαρκτηρας μου οταν απευθυνομαι σε ξενες ο ιδιος ειμαι.

η ειδοποιος  διαφορα της  δυσης με τις ασιατικες χωρες

στις δευτερες η ανδροκρατια και η παραδοσιοκρατια ειναι ισχυρη συν οτι η κοινωνιστικη νοοτροπια καλα κρατει ακομη και σε νεοφιλελευθερες χωρες  σε αντιθεση με τις δυτικες χωρες που εχουν διαφθαρει ολες οι δυτικες απο τον κομφορμισμο,τον φεμινισμο και τον νεοφιλελευθερο τροπο ζωης και συμπεριφερονται οπως ο μεσος νεοφιλελευθερος μισανθρωπος γιαπης δλδ σαν ακραια εκμεταλλευτικα ζομπι

τις ιδιες ασιατισσες αν τις  φερειςνστην μπανανια θα εχουν  μεταβληθει σε μισανδρες  πορνες του χρηματος μεσα σε λιγους μηνες

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
για του λογου το αληθες σε μια νεοφιλελευθερη χωρα σαν την κινα

Eurovision: Κινεζικό κανάλι «κόπηκε» από τον τελικό

Η διοργανώτρια αρχή της Eurovision απαγόρευσε σε κινεζική πλατφόρμα video streaming να μεταδώσει τον τελικό του διάσημου διαγωνισμού τραγουδιού, αφότου η τελευταία λογόκρινε από τον ημιτελικό ένα γκέι ζευγάρι και έναν καλλιτέχνη που είχε τατουάζ στα χέρια.

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, τη λύση του συμβολαίου που είχε με το τηλεοπτικό δίκτυο Mango TV, εμποδίζοντας έτσι την κινεζική πλατφόρμα βίντεο συνεχούς ροής να μεταδώσει τον δεύτερο ημιτελικό και τον τελικό. Ο τελικός θα διοργανωθεί αύριο, Σάββατο στη Λισαβόνα.

Ο ημιτελικός είχε μεταδοθεί την Τετάρτη στην κινεζική πλατφόρμα. Ωστόσο χωρίς την ερμηνεία του αλβανού τραγουδιστή Εουτζέντ Μπουσπέπα, ο οποίος είχε τατουάζ στα χέρια, ούτε εκείνη του ιρλανδού τραγουδιστή που περιελάμβανε έναν ρομαντικό χορό μεταξύ δύο ανδρών χορευτών που παρουσίαζε τη σχέση μεταξύ δύο γκέι.

Το MangoTV, που διαθέτει αποκλειστικά δικαιώματα αναμετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision για την Κίνα, είχε επίσης μουτζουρώσει σημαίες του ουράνιου τόξου, παραδοσιακό σύμβολο του κινήματος ΛΟΑΤ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί και τρανς).

"Αυτό δεν συνάδει με τις αξίες της οικουμενικότητας και της ανοικτής κοινωνίας της EBU, ούτε με τη μακρά μας παράδοση να γιορτάζουμε την διαφορετικότητα μέσω της μουσικής", ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του 63ου διαγωνισμού τραγουδιού.

Δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το MangoTV για να σχολιάσει το θέμα.

Η ομοφυλοφιλία γίνεται όλο και πιο αποδεκτή στους κόλπους της κινεζικής κοινωνίας, κυρίως στους νέους που ζουν στα αστικά κέντρα. Ωστόσο το θέμα παραμένει σχεδόν ταμπού στις ταινίες και στις τηλεοπτικές σειρές. Και οποιοδήποτε πρόγραμμα "ομοφυλοφιλικού περιεχομένου" απαγορεύεται να μεταδοθεί στις ιστοσελίδες βίντεο συνεχούς ροής.

Η Eurovision είναι δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα στη γκέι κοινότητα και συχνά διακρίνονται σημαίες του ουράνιου τόξου να κυματίζουν δίπλα σε αυτές των χωρών που διαγωνίζονται.

Η ερμηνεία του ιρλανδού τραγουδιστή Ράιαν Ο' Σόνεσι που λογοκρίθηκε από το κινεζικό δίκτυο, ήταν η πρώτη που παρουσιάζει στη σκηνή ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στα 63 χρόνια του θεσμού. Ο καλλιτέχνης δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο BBC ότι η απόφαση να κοπεί κάθε σχέση με το MangoTV είναι "πράγματι σημαντική", καθώς "από την αρχή μιλάμε μόνο για αγάπη. Δεν ενδιαφέρει αν αυτή υπάρχει μεταξύ δύο ανδρών, δύο γυναικών ή μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας".

Οι υποψήφιοι της Αλβανίας και της Ιρλανδίας προκρίθηκαν για τον τελικό της Eurovision, όπου θα διαγωνιστούν 26 χώρες.

Οι κινεζικές αρχές απαγορεύουν από τον Ιανουάριο να προβάλλονται εικόνες με τατουάζ στην τηλεόραση, στο πλαίσιο της πολιτικής του κυβερνώντος κομμουνιστικού κόμματος για άσκηση αυστηρής λογοκρισίας στο Διαδίκτυο για κάθε περιεχόμενο που αποκλίνει από τις "βασικές αξίες του σοσιαλισμού".

[URL unfurl="true"]http://gr.euronews.com/2018/05/12/mango-tv-china-off-cut-eurovision-song-gay-rights-tatoo-media[/url]

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
μπα .... οι Ελληνίδες σού λέω τεκμηριωμένα ότι κατά βάση δεν ταιριάζουν με τους Ευρωπαίους. .
Όσες τελικα παντρεύονται Ευρωπαίους , είναι η εξαίρεση αυτη τη στιγμη.

Δεν νομίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτό, αλλά αυτη τη στιγμή είναι πολλοί περισσότεροι οι Έλληνες ανδρες στην Ευρώπη, ΗΠΑ κλπ που παντρεύονται ξένες παρά οι Ελληνίδες γυναίκες που παντρεύονται αλλοδαπούς.

Κατεμε, που είμαι ρατσιστής, αλλά και τοπικιστής, είναι άθλιο να γίνεται αυτή η επιμειξία με τους αλλοδαπούς και τις αλλοδαπές.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αυτό μπορεί να γίνεται.
ΠΧ έχω έναν θείο pater familias,  αυστηρό πατροάρχη , μένει N. Jersey, ΗΠΑ,
είναι γαλανομάτης, ψηλός, ευθυτενής, Έλληνας 100%, ωραίος, μόνο για Αμερικάνος μοιάζει, και όμως παντρεύτηκε μια κοντή Κουβανή, που τον έχει σαν θεό της, και έχει κάνει 2 υπέροχα αγόρια, αριστούχοι φοιτητές Νομικής στις ΗΠΑ και οι 2 και πολλοί όμορφοι.
Η γυναίκα του όμως, εξαιρετική, πρότυπο μάνας, ο θέιος αυτός λοιπόν είναι το αντίθετο του πορφιρισμού,
κοίταξε μόνο οικογένεια και την πρόοδο της οικογένειας του και πέτυχε.

ΜΕ την γυναίκα του, ντρέπομαι που το λέω, δεν θα μού σηκωνόταν, έιναι αυτο που λέμε , η ταπεινή γυναικούλα που υπακούει και ακολουθεί το άνδρα της αλλά κρατά οικογένεια.

Και τελικά, at the end of the day,  την οικογένεια αυτή την ζηλέυει κανείς. Και τον θείο βέβαια.

Το συμπερασμα;

Ακόμα και εάν σε εξαιρετικές περιτπώσεις κάποιος στο εξωτερικό παντρευτεί αλλοδαπή,
ας μεριμνήσει ώστε να είναι ηθικών αρχών, σεμνή και ετοιμη να φτιάξει μια υγιή και με ελληνορθόδοξα πρότυπα οικογένεια, μια οικογένεια με αρχές και ηθικές καταβολές.
Τώρα ρε μεγάλε ,μήπως νομίζεις οτι γράφεις σε κανένα site της Εκκλησίας;;;

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
δεν υπαρχει

[video]https://www.reader.gr/news/koinonia/volos-katadikastike-andras-gia-ena-emoticon-poy-geloyse-sto-facebook[/video]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν υπαρχει

[video]https://www.reader.gr/news/koinonia/volos-katadikastike-andras-gia-ena-emoticon-poy-geloyse-sto-facebook[/video]
παραπληροφοριση, αν και την λεει τη αληθεια στο τελος.

ΔΕΝ καταδικαστηκε επειδή εβαλε μια φατσουλα κατω από την  διαφημιση.

καταδικαστηκε γιατι ηταν στοκερ που την ενοχλουσε, ειχε ηδη με τα ασφαλιστικα μετρα αποφαση μαζι της να μην την ενοχλεί και αυτος συνεχισε αναρτοντας στην σελιδα που εκανε την διαφημιση της. και ένα "γεια " να της ελεγε παλι θα τον καταδικαζαν γιατι ειχε κερδισει μετρα εναντιων του να μην ασχολείται μαζι της.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Τώρα κατάλαβες τι μπέρδεμα υπάρχει στο μυαλό του μέσου Έλληνα;

κανένα μπέρδεμα. Απλά , εσύ ο ίδιος την μια το παίζεις προστάτης και υπερασπιστής της 'λευκής φυλής'' που χάνεται, την άλλη θέλετε πουτσες , γαμήσια και όργια σε εξωτικές χώρες και αλλοδαπές νύφες.
Ξεκαθαριστε στο μυαλό σας τί ακριβώς προσβεύετε ....

Προφανώς, προσωπικά, προκρίνω, την ενδογαμία μεταξύ των Ελλήνων του εξωτερικού. Άλλο εάν αυτό πρακτικά καθίσταται δυσχυρές. Αλλά και πάλι στο χέρι του καθενός είναι .
Κάθομαι και ψάχνω εθνική συνείδηση σε ένα τέτοιο σάϊτ θα μου πείς...;
Μα προφανώς, όταν η κουβέντα έχει να κάνει με τις Ελληνίδες και τα χίλια μύρια όσια κακά της μοίρας μας , τι πρέπει να πώ δηλαδή... πηγάινετε με όποια αλλοδαπή σάς κάθεται εύκολα ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
κανένα μπέρδεμα. Απλά , εσύ ο ίδιος την μια το παίζεις προστάτης και υπερασπιστής της 'λευκής φυλής'' που χάνεται, την άλλη θέλετε πουτσες , γαμήσια και όργια σε εξωτικές χώρες και αλλοδαπές νύφες.
Ξεκαθαριστε στο μυαλό σας τί ακριβώς προσβεύετε ....

Προφανώς, προσωπικά, προκρίνω, την ενδογαμία μεταξύ των Ελλήνων του εξωτερικού. Άλλο εάν αυτό πρακτικά καθίσταται δυσχυρές. Αλλά και πάλι στο χέρι του καθενός είναι .
Κάθομαι και ψάχνω εθνική συνείδηση σε ένα τέτοιο σάϊτ θα μου πείς...;
Μα προφανώς, όταν η κουβέντα έχει να κάνει με τις Ελληνίδες και τα χίλια μύρια όσια κακά της μοίρας μας , τι πρέπει να πώ δηλαδή... πηγάινετε με όποια αλλοδαπή σάς κάθεται εύκολα ;

Αυτά που γράφεις, δείχνουν ότι κι εσύ έχεις τεράστιο μπέρδεμα. Δεν το παίζω προστάτης και υπερασπιστής της Λευκής φυλής. Είναι σαφές σε όποιον έχει ελάχιστη ενημέρωση, ότι οι ο Λευκός άντρας διώκεται από την Λευκή Ελίτ. Αυτοί περνάνε τους νόμους εναντίον του, που δεν υπάρχουν ούτε στην Ασία, ούτε στην Αφρική. Πότε πρότεινα να παντρευτεί κάποιος αλλοδαπή; μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο; Πηδάω όποια με ερεθίσει και μου κάνει καλό γαμήσι. Συνήθως όχι Ελληνίδες, δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο σα ράτσα, σε κανένα μπλοκ σεξοτουρισμού δεν αναφέρονται. Αν εσύ γνωρίζεις κάποιο, ενημέρωσέ με. Φυσικά και θα πάμε με όποια μας καυλώσει. Αν κάποιος γουστάρει να κάνει τον σπόνσορα στις σαπιοκωλάθρες και να τις εκλιπαρεί για ένα μέτριο (αφού του σπάσουν τα αρχίδια) γαμίσι, είναι δικαίωμά του. Εγώ έχω άλλες επιλογές και μακαρίζω την τύχη μου γι αυτό

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
η ταπεινή γυναικούλα που υπακούει και ακολουθεί το άνδρα της αλλά κρατά οικογένεια.

Και τελικά, at the end of the day,  την οικογένεια αυτή την ζηλέυει κανείς. Και τον θείο βέβαια.

Το συμπερασμα;

Η σημερινή Ελλεηνίδα (30 και κάτω-πάντα οι γαμεύσιμες/ιππεύσιμες) είναι τρις χειρότερη της κουβανής. Να κρατήσει σπίτι δε ξέρει, ανάθεμα κι αν μπορεί να κρατήσει και μωρό. Από αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, το δικό μου τέκνο πιο πιθανό να το εμπιστευόμουν στα χέρια ταπεινής αλλοδαπής, παρά μιας καριόλας που αύριο μεθάυριο θα της γυαλίσει ο Μητσάρας γιατί της έδωσε πίπα και την είχε τεράστια συν ότι θα πάρει εκείνη την προαγωγή που πάντα ήθελε. Το σύστημα δουλεύει ρολόϊ όταν η γυναίκα έχει τη φροντίδα του σπιτιού του φαγητού και του παιδιού κι ας μη δουλέυει.. Σε άλλη περίπτωση το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
τις ιδιες ασιατισσες αν τις  φερειςνστην μπανανια θα εχουν  μεταβληθει σε μισανδρες  πορνες του χρηματος μεσα σε λιγους μηνες

Προφανώς τύπε, αφού αυτός ο τρόπος ζωής σε συνδυασμό με το χρήμα είναι καρκίνος και τρώει τον άνθρωπο (άντρα-γυναίκα). Αυτες τουλαχιστον εκει κανου μια καμια χειρωνακτικη δουλεια. Βρες μου εσυ μια Ελλεηνιδα που θα πηγαινε να ποτισει το χωραφι. Ουτε μια λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom