George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.883
- Πόντοι
- 1.056
εδω ρε φιλε δεν ξερουν να βραζουν ενα αβγο στα γεοπολιτικα σταθηκες εσυ?
χαχα καλο +1 απο εμενα.
εδω ρε φιλε δεν ξερουν να βραζουν ενα αβγο στα γεοπολιτικα σταθηκες εσυ?
Aλλωστε το σύνθημα που περνούσαν στους Γερμανούς για να καταταγουν στα Ες Ες ηταν "Ελατε να πολεμήσουμε για μια ενωμένη Ευρώπη"περι γυναικων οι δηθεν μορφωμενες δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα περι γεωπολιτικης,οικονομιας κλπ.ξερω μια στο facebook που υποστηριζει οτι στην ευρωπαικη ενωση υπαρχει δημοκρατια.που να ηξερε οτι την ευρωπαικη ενωση την φτιαξανε οι συνεργατες των ναζι που προσχωρησαν στο χριστιανοδημοκρατικο κομμα στην μεταπολεμικη γερμανια.και πολλοι ηταν ακαδημαικοι στην γερμανια του χιτλερ ασχετα αν δεν ηταν μελη του nsdap.παραδειγμα walter hallstein εγινε ο πρωτος προεδρος της ευρωπαικης επιτροπης.υπαρχει βιβλιο οι ναζιστικες καταβολες της ευρωπαικης ενωσης σε pdf στα ελληνικα εχει συνοπτικη εχει και την εκτεταμενη εκδοση
οποτε τι κομμωτρια τι τoυ οικονομικου πανεπιστημιου ειναι το ιδιο.
Ελλεεινίδες φακλάνες έκλεψαν μαγιώ και δεν τους έκαναν
Γνώρισα πρόσφατα από ένα μάθημα που παρακολουθώ σε πληροφορική μία φοιτήτρια 21 χρονών και άρχισε να χώνεται, αλλά εγώ δεν γουστάρω και δεν χώνομαι καθόλου απλά της μιλάω καλά σαν άνθρωπος. Μου στέλνει χθες στο viber λέει "τι θα κάνεις σήμερα το απόγευμα?" Λέω ότι έχω κανονίσει να πάω να αράξω με έναν φίλο μου, για να μην κάνει νύξη και αναγκαστώ να ρίξω άκυρο..
Για να μην την κόψω εντελώς αφού την βλέπω στο μάθημα και την συμπαθώ, της λέω αν θέλει να μου δώσει όνομα να την αντάρω fb. Μου δίνει, στέλνω και λέει εντάξει σε δέχτηκα. Μετά από λίγο μ στέλνει στο viber "αφού σε δέχτηκα γιατί δεν υπάρχεις στις επαφές μου? Έχω ένα θέμα με το δω μάλλον σε διέγραψα καταλάθος.. Όχι δω φβ" (έτσι με τα σαρδαμάκια)
Λέω όντως με διέγραψες το τσέκαρα..
Λέει "Ναι? Μάλλον έχω κάποιο θέμα..."
Τίγκα στα ψυχολογικά! Αφού μωρή χώνεσαι και δεν κάνω κίνηση τι στον πούτσο θες για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να σ πηδήξω? Γιατί το τραβάς και θες να έρθουμε σε δύσκολη θέση από τη στιγμή που βρισκόμαστε και συχνά και μετά αρχίζεις και τις μαλακίες?
η νοοτροπία νταβατζή είναι η καλύτερηΟι Αλβανοί και οι Ρωσοπόντιοι δεν είναι beta να αφήνουν την γυναίκα να τους τα πρήζει.Ας πάνε οι ελλεηνίδες να τους αντιμιλήσουν και θα δεις τί μπάτσες θα φάνε.Μην κοιτάς που με τους βουτυράτους Έλληνες κάνουν ότι γουστάρουν.
nai και με τις κωλορωσίδες θα σωθείς-να ανταλαξουμε
παιρνουμε τα ρωσιδια και στελνουμε τα κομπλεξικα γαμηδια που εχουμε εδω
οι μουνάρες Ρωσίδες μας έχουν για καλούς και οι Ελλεηνίδες δεν μας θέλουν;
3 μερες σε badoo, tinder. 0 like και match από ελληνιδες, το 1/3 τουλαχιστον ηταν παχουλες. 5 από ευρωπαιες.
1 ωρα σε thaidate, koreadate, asiadate. 150 like και match από 145 σχιστοματισες και 5 ευρωπαιες.
κουβεντιασα για αρκετη ωρα ολο ευγενεια με 20 απο αυτες.
ολες εμφανισιμες.
με την ιδια ακριβως φωτο σε όλα εγω.
συμπερασμα αρεσουμε στο 30% των σχιστοματισων, στο 10% των ρωσιδων και στο 0,1% των ελληνιδων.
απλα πρεπει να μεταναστευσουμε.
και πουτανες να ηταν ολες αυτες που δεν ηταν ολες σιγουρα γιατι καποιες ηταν με σοβαρο επαγγελμα και παιδια.
παλι πρεπει να πορνομεταναστευσομεν.
απο τοις 28 ελληνιδες σχεσεις μου η καλυτερη ηταν σε χαρακτηρα τουλαχιστον 5 κατηγοριες κατω απο την χειροτερη απο τις 3 ξενες σχεσεις μου.
ε δεν μπορει να ειναι τετοια συμπτωση. δεν αλλαζει η εμφανιση ή ο χαρκτηρας μου οταν απευθυνομαι σε ξενες ο ιδιος ειμαι.
Τώρα ρε μεγάλε ,μήπως νομίζεις οτι γράφεις σε κανένα site της Εκκλησίας;;;μπα .... οι Ελληνίδες σού λέω τεκμηριωμένα ότι κατά βάση δεν ταιριάζουν με τους Ευρωπαίους. .
Όσες τελικα παντρεύονται Ευρωπαίους , είναι η εξαίρεση αυτη τη στιγμη.
Δεν νομίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτό, αλλά αυτη τη στιγμή είναι πολλοί περισσότεροι οι Έλληνες ανδρες στην Ευρώπη, ΗΠΑ κλπ που παντρεύονται ξένες παρά οι Ελληνίδες γυναίκες που παντρεύονται αλλοδαπούς.
Κατεμε, που είμαι ρατσιστής, αλλά και τοπικιστής, είναι άθλιο να γίνεται αυτή η επιμειξία με τους αλλοδαπούς και τις αλλοδαπές.
Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αυτό μπορεί να γίνεται.
ΠΧ έχω έναν θείο pater familias, αυστηρό πατροάρχη , μένει N. Jersey, ΗΠΑ,
είναι γαλανομάτης, ψηλός, ευθυτενής, Έλληνας 100%, ωραίος, μόνο για Αμερικάνος μοιάζει, και όμως παντρεύτηκε μια κοντή Κουβανή, που τον έχει σαν θεό της, και έχει κάνει 2 υπέροχα αγόρια, αριστούχοι φοιτητές Νομικής στις ΗΠΑ και οι 2 και πολλοί όμορφοι.
Η γυναίκα του όμως, εξαιρετική, πρότυπο μάνας, ο θέιος αυτός λοιπόν είναι το αντίθετο του πορφιρισμού,
κοίταξε μόνο οικογένεια και την πρόοδο της οικογένειας του και πέτυχε.
ΜΕ την γυναίκα του, ντρέπομαι που το λέω, δεν θα μού σηκωνόταν, έιναι αυτο που λέμε , η ταπεινή γυναικούλα που υπακούει και ακολουθεί το άνδρα της αλλά κρατά οικογένεια.
Και τελικά, at the end of the day, την οικογένεια αυτή την ζηλέυει κανείς. Και τον θείο βέβαια.
Το συμπερασμα;
Ακόμα και εάν σε εξαιρετικές περιτπώσεις κάποιος στο εξωτερικό παντρευτεί αλλοδαπή,
ας μεριμνήσει ώστε να είναι ηθικών αρχών, σεμνή και ετοιμη να φτιάξει μια υγιή και με ελληνορθόδοξα πρότυπα οικογένεια, μια οικογένεια με αρχές και ηθικές καταβολές.
Τώρα ρε μεγάλε ,μήπως νομίζεις οτι γράφεις σε κανένα site της Εκκλησίας;;;
παραπληροφοριση, αν και την λεει τη αληθεια στο τελος.δεν υπαρχει
[video]https://www.reader.gr/news/koinonia/volos-katadikastike-andras-gia-ena-emoticon-poy-geloyse-sto-facebook[/video]
Τώρα κατάλαβες τι μπέρδεμα υπάρχει στο μυαλό του μέσου Έλληνα;
κανένα μπέρδεμα. Απλά , εσύ ο ίδιος την μια το παίζεις προστάτης και υπερασπιστής της 'λευκής φυλής'' που χάνεται, την άλλη θέλετε πουτσες , γαμήσια και όργια σε εξωτικές χώρες και αλλοδαπές νύφες.
Ξεκαθαριστε στο μυαλό σας τί ακριβώς προσβεύετε ....
Προφανώς, προσωπικά, προκρίνω, την ενδογαμία μεταξύ των Ελλήνων του εξωτερικού. Άλλο εάν αυτό πρακτικά καθίσταται δυσχυρές. Αλλά και πάλι στο χέρι του καθενός είναι .
Κάθομαι και ψάχνω εθνική συνείδηση σε ένα τέτοιο σάϊτ θα μου πείς...;
Μα προφανώς, όταν η κουβέντα έχει να κάνει με τις Ελληνίδες και τα χίλια μύρια όσια κακά της μοίρας μας , τι πρέπει να πώ δηλαδή... πηγάινετε με όποια αλλοδαπή σάς κάθεται εύκολα ;
Η σημερινή Ελλεηνίδα (30 και κάτω-πάντα οι γαμεύσιμες/ιππεύσιμες) είναι τρις χειρότερη της κουβανής. Να κρατήσει σπίτι δε ξέρει, ανάθεμα κι αν μπορεί να κρατήσει και μωρό. Από αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, το δικό μου τέκνο πιο πιθανό να το εμπιστευόμουν στα χέρια ταπεινής αλλοδαπής, παρά μιας καριόλας που αύριο μεθάυριο θα της γυαλίσει ο Μητσάρας γιατί της έδωσε πίπα και την είχε τεράστια συν ότι θα πάρει εκείνη την προαγωγή που πάντα ήθελε. Το σύστημα δουλεύει ρολόϊ όταν η γυναίκα έχει τη φροντίδα του σπιτιού του φαγητού και του παιδιού κι ας μη δουλέυει.. Σε άλλη περίπτωση το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου.η ταπεινή γυναικούλα που υπακούει και ακολουθεί το άνδρα της αλλά κρατά οικογένεια.
Και τελικά, at the end of the day, την οικογένεια αυτή την ζηλέυει κανείς. Και τον θείο βέβαια.
Το συμπερασμα;
Ακόμα και εάν σε εξαιρετικές περιτπώσεις κάποιος στο εξωτερικό παντρευτεί αλλοδαπή,
ας μεριμνήσει ώστε να είναι ηθικών αρχών, σεμνή και ετοιμη να φτιάξει μια υγιή και με ελληνορθόδοξα πρότυπα οικογένεια, μια οικογένεια με αρχές και ηθικές καταβολές.
τις ιδιες ασιατισσες αν τις φερειςνστην μπανανια θα εχουν μεταβληθει σε μισανδρες πορνες του χρηματος μεσα σε λιγους μηνες