Τι ζορια ειχα φαει με ενα ΜΠΑΖΟ σε αναλογη περιπτωση ! Χωρια οτι δεν μπορουσα να ξεμιτισω απο αιθουσα , με "εκαψε " και σε ολες τις αλλες γιατι ελεγε οτι τα εχουμε ετρωγα και καζουρα απο τα φιλαρακια . Και εγω ο μαλακας τοτε ελεγα να κανω τον καλο και να μην την κραξω. Καλα εκανες και την σουταρες αμεσα .Γνώρισα πρόσφατα από ένα μάθημα που παρακολουθώ σε πληροφορική μία φοιτήτρια 21 χρονών και άρχισε να χώνεται, αλλά εγώ δεν γουστάρω και δεν χώνομαι καθόλου απλά της μιλάω καλά σαν άνθρωπος. Μου στέλνει χθες στο viber λέει "τι θα κάνεις σήμερα το απόγευμα?" Λέω ότι έχω κανονίσει να πάω να αράξω με έναν φίλο μου, για να μην κάνει νύξη και αναγκαστώ να ρίξω άκυρο..
Για να μην την κόψω εντελώς αφού την βλέπω στο μάθημα και την συμπαθώ, της λέω αν θέλει να μου δώσει όνομα να την αντάρω fb. Μου δίνει, στέλνω και λέει εντάξει σε δέχτηκα. Μετά από λίγο μ στέλνει στο viber "αφού σε δέχτηκα γιατί δεν υπάρχεις στις επαφές μου? Έχω ένα θέμα με το δω μάλλον σε διέγραψα καταλάθος.. Όχι δω φβ" (έτσι με τα σαρδαμάκια)
Λέω όντως με διέγραψες το τσέκαρα..
Λέει "Ναι? Μάλλον έχω κάποιο θέμα..."
Τίγκα στα ψυχολογικά! Αφού μωρή χώνεσαι και δεν κάνω κίνηση τι στον πούτσο θες για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να σ πηδήξω? Γιατί το τραβάς και θες να έρθουμε σε δύσκολη θέση από τη στιγμή που βρισκόμαστε και συχνά και μετά αρχίζεις και τις μαλακίες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγω θελω να δω την φατσα σου οταν θα σε ρωταει η φιλη της ,αμα την επεσες και στην αλλη, πριν γαμησεις αυτην .... Σαν βραζιλιανικη σειρα θα ειστε!χθες ειχα παει για ενα ποτο με την παρεα μου . ειχα τσεκαρει μια σερβιτορα που ηξερα ονομα και τις φιλες της . της λεω εισαι πολυ σεξυ ,μου λεει δεν ειμαι για σενα . μετα χωθηκα σε μια απο την παρεα της και φυγαμε μαζι. θελω να δω την φατσα της
Επισκέπτης
Ελαχιστοι αντρες γαμανε ελληνιδες. Παραμυθιαζομαστε μεταξυ μας.
Πάντως οι γυναίκες δεν θέλουν και πολλά πράματα ... αυτά τα λίγα.
Πω ρε φιλε...τα ειπε ολα ο ατιμος....απλα respect!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σκεφτομαι να στειλω εξωδικο στα καναλια να μην ξαναπαιξουν αυτη την ελεεινη διαφημιση με την μαλακισμενη γκομενα που λεει "να ηταν εδω ο μπαρίστα" (μαθαμε και το μπαρίστα μωρη σκατόβλαχα) "φτιαχνει εναν φρεντο!!!" Και τρεχει ο πιρφορος και καλα να αγορασει φρεντο αλλά τον φτιαχνει μονος του.
Τι μας διδασκει λοιπον αυτη η εμετικη διαφημιση.
Οτι υπαρχουν σε ενα δωματιο δυο αντρες και μια γυναικα, και αντι η γυναικα να παει να φτιαξει καφεδες, ονειρευεται καφέ απ εξω και τρεχει ο ενας μαλακας να φερει.
Α και επιπλεον μας διδασκει οτι πλεον οι καφετζηδες λεγονται "μπαριστα".
Οτι υπαρχουν σε ενα δωματιο δυο αντρες και μια γυναικα, και αντι η γυναικα να παει να φτιαξει καφεδες, ονειρευεται καφέ απ εξω και τρεχει ο ενας μαλακας να φερει.
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.614
- Πόντοι
- 3.506
...
...
Σωστος...και το βαθυτερο διδαγμα που δινει η τηγανοκεφαλη. "Φερε μου εσυ καφε,μην τα φτιαξω με τον μπαριστα και πινω οσο καφε θελω.."
Παγια τακτικη της Ελλεεινιδας στις σχεσεις της...Δημιουργια αδιεξοδου και εκβιασμος..
(Α να χαθειτε καργιες...)
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.121
- Πόντοι
- 1.686
Σωστος...και το βαθυτερο διδαγμα που δινει η τηγανοκεφαλη. "Φερε μου εσυ καφε,μην τα φτιαξω με τον μπαριστα και πινω οσο καφε θελω.."
Παγια τακτικη της Ελλεεινιδας στις σχεσεις της...Δημιουργια αδιεξοδου και εκβιασμος..
(Α να χαθειτε καργες...)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Σκεφτομαι να στειλω εξωδικο στα καναλια να μην ξαναπαιξουν αυτη την ελεεινη διαφημιση με την μαλακισμενη γκομενα που λεει "να ηταν εδω ο μπαρίστα" (μαθαμε και το μπαρίστα μωρη σκατόβλαχα) "φτιαχνει εναν φρεντο!!!" Και τρεχει ο πιρφορος και καλα να αγορασει φρεντο αλλά τον φτιαχνει μονος του.
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Άλεξ, ευσταθεί νομικά αυτό? Τι ποινικό αδίκημα κάνει αυτή η διαφήμιση? Έχει σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα? Την ισότητα αντρών και γυναικών?Σκεφτομαι να στειλω εξωδικο στα καναλια να μην ξαναπαιξουν αυτη την ελεεινη διαφημιση με την μαλακισμενη γκομενα που λεει "να ηταν εδω ο μπαρίστα" (μαθαμε και το μπαρίστα μωρη σκατόβλαχα) "φτιαχνει εναν φρεντο!!!" Και τρεχει ο πιρφορος και καλα να αγορασει φρεντο αλλά τον φτιαχνει μονος του.
Επισκέπτης
Εντωμεταξύ, όταν πάει ο δικός της να φτιάξει τους καφέδες μέσα, οι κολλητοί του την πιπώνουν στα γρήγορα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η προωθηση του πιρφορισμού δυστυχώς δεν ειναι ποινικο αδικημα...Άλεξ, ευσταθεί νομικά αυτό? Τι ποινικό αδίκημα κάνει αυτή η διαφήμιση? Έχει σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα? Την ισότητα αντρών και γυναικών?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
και το τσιμπουκι που πρεπει να ξηγηθει η ελλεηνιδα κανονικα οταν πινει τον καφε ο αντρας , θα το κανει ο μoυσατος χιπστερας τυπε,pipalekos style :S :S :SΣκεφτομαι να στειλω εξωδικο στα καναλια να μην ξαναπαιξουν αυτη την ελεεινη διαφημιση με την μαλακισμενη γκομενα που λεει "να ηταν εδω ο μπαρίστα" (μαθαμε και το μπαρίστα μωρη σκατόβλαχα) "φτιαχνει εναν φρεντο!!!" Και τρεχει ο πιρφορος και καλα να αγορασει φρεντο αλλά τον φτιαχνει μονος του.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν υπαρχει σωτηρία τύπεκαι το τσιμπουκι που πρεπει να ξηγηθει η ελλεηνιδα κανονικα οταν πινει τον καφε ο αντρας , θα το κανει ο μoυσατος χιπστερας τυπε,pipalekos style :S :S :S
Είχα ποστάρει στο thread για τις πιο άθλιες διαφημίσεις όπου σε μια της COSMOTE οι γκόμενες ονειρεύονται τον τέλειο άντρα που τις τα φέρνει όλα στο χέρι... Όπως έλεγε κι ο παλιός καλός Χάρρυ Κλυνν για τον εξευρωπαϊσμό της Ελλάδας,''ο Καραγκιόζης έγινε σούπερμαν,η Κατίνα έγινε Κάθριν,τα πατσατζίδικα πατσαδερί,τα πανηγύρια φέστιβαλ,το σάμαλι χοτντόγκ,και ο καημός του Καζαντζίδη τραγουδιέται στη Eurovision''...Σκεφτομαι να στειλω εξωδικο στα καναλια να μην ξαναπαιξουν αυτη την ελεεινη διαφημιση με την μαλακισμενη γκομενα που λεει "να ηταν εδω ο μπαρίστα" (μαθαμε και το μπαρίστα μωρη σκατόβλαχα) "φτιαχνει εναν φρεντο!!!" Και τρεχει ο πιρφορος και καλα να αγορασει φρεντο αλλά τον φτιαχνει μονος του.
R E S P E C T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σκεφτομαι να στειλω εξωδικο στα καναλια να μην ξαναπαιξουν αυτη την ελεεινη διαφημιση με την μαλακισμενη γκομενα που λεει "να ηταν εδω ο μπαρίστα" (μαθαμε και το μπαρίστα μωρη σκατόβλαχα) "φτιαχνει εναν φρεντο!!!" Και τρεχει ο πιρφορος και καλα να αγορασει φρεντο αλλά τον φτιαχνει μονος του.
σφουγγοτρολαριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
περι γυναικων οι δηθεν μορφωμενες δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα περι γεωπολιτικης,οικονομιας κλπ.ξερω μια στο facebook που υποστηριζει οτι στην ευρωπαικη ενωση υπαρχει δημοκρατια.που να ηξερε οτι την ευρωπαικη ενωση την φτιαξανε οι συνεργατες των ναζι που προσχωρησαν στο χριστιανοδημοκρατικο κομμα στην μεταπολεμικη γερμανια.και πολλοι ηταν ακαδημαικοι στην γερμανια του χιτλερ ασχετα αν δεν ηταν μελη του nsdap.παραδειγμα walter hallstein εγινε ο πρωτος προεδρος της ευρωπαικης επιτροπης.υπαρχει βιβλιο οι ναζιστικες καταβολες της ευρωπαικης ενωσης σε pdf στα ελληνικα εχει συνοπτικη εχει και την εκτεταμενη εκδοση
οποτε τι κομμωτρια τι τoυ οικονομικου πανεπιστημιου ειναι το ιδιο.
το βιντεο;
ierwnymos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ελλεεινίδες φακλάνες έκλεψαν μαγιώ και δεν τους έκαναν
xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
περι γυναικων οι δηθεν μορφωμενες δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα περι γεωπολιτικης,οικονομιας κλπ.ξερω μια στο facebook που υποστηριζει οτι στην ευρωπαικη ενωση υπαρχει δημοκρατια.που να ηξερε οτι την ευρωπαικη ενωση την φτιαξανε οι συνεργατες των ναζι που προσχωρησαν στο χριστιανοδημοκρατικο κομμα στην μεταπολεμικη γερμανια.και πολλοι ηταν ακαδημαικοι στην γερμανια του χιτλερ ασχετα αν δεν ηταν μελη του nsdap.παραδειγμα walter hallstein εγινε ο πρωτος προεδρος της ευρωπαικης επιτροπης.υπαρχει βιβλιο οι ναζιστικες καταβολες της ευρωπαικης ενωσης σε pdf στα ελληνικα εχει συνοπτικη εχει και την εκτεταμενη εκδοση
εδω ρε φιλε δεν ξερουν να βραζουν ενα αβγο στα γεοπολιτικα σταθηκες εσυ?